icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
21. jan 2010

chrumi nam zacala tiect pracka zospodu, tak ju musime kuknut co tam je...inak sa mi to tu tiez zbiera rychlostou svetla... 😒

janka1874
21. jan 2010

a zabudla som veru už to nie sú tie miminká čo sme si priniesli domov ale už maličké osobnosti 😀
práve mi drahá dohodol na dnes kaderníčku naposledy som bola ešte okolo 10.10 😀 😀 😀 tak konečne budem ako človek 😀

meliska
21. jan 2010

babulky, mam jednu prosbu,
od rana hladam mobil, niekde som ho strcila 😅 poslem cislo do IP niekomu, neprezvonite mi niekto? pls

meliska
21. jan 2010

jaaaj no uz som ho nasla, v zufalstve som uz prehladala vsetko 😀

bleelka
21. jan 2010

no aj my slintame, vraj to je normalne v tomto veku

janka, to Hello Kitty sme dostali od spolubyvajucich, este je nam trosku velke, ale dorastieme, ale zlata je v tom

tilly, no uz som to tu pisala ked som este bola tehu, ze porodom odchadzam k nasim, lebo v podnajme nemozme zostat s malou, spolubyvajuce si to nezelali... takze manzel v BA a ja v BB a takto to bude dokial nedokoncime byt. kedze developer isiel do krachu, tak aby sme neprisli o peniaze a aj byt, prepisali sme ho ako rozostavany na nas a teraz si ho musime dokoncit svojpomocne... je okolo toho kopec vybavovaciek, takze to potrva, ja len dufam, ze v lete uz budeme spolu ako normalna rodina pekne pokope, ale moze sa to natiahnut, no snad nie, uvidime... proste nam zavaril, najhorsia investicia v zivote, uz by som nekupovala nieco vo vystavbe, co este nie je dokoncene...na ten byt sme cakali 3 roky a nakoniec to takto dopadlo... ved aj babo sme kvoli tomu odkladali, no nakoniec som nechcela rodit prve v 35ke kvoli bytu...drzte nam palce, budeme to potrebovat...

janka1874
21. jan 2010

no bleelka s tým bytom to je fakt o držku to ti verím

my máme to Hello Kitty č.62 a už je nám ledva dobré 😀 a tiež sme to dostali teda malá od svojej krstnej 😀

bleelka
21. jan 2010

janka, my mame tiez 62 alebo 68, musim kuknut. Ale asi to vacsie, lebo mala ma okolo 60cm, takze to by nam uz bolo dobre...

chruminka
21. jan 2010

este ze ste tolko nepisali aspon som to stihla docitat 😀 , detska spia pod oknom ,ja sa rychlo najem a sup idem skusit zehlit,vyzera to ze ta zehlicka uz funguje
u nas snezi cely den ako sproste,ja sa veru brodit s tym mojim bagrom von nejdem,ale keby mi namontovali dopredu tu sneznu lopatu tak by som veru aj poodhrnala 😀 ,vcera som bola s nimi vonku vyse 2,5h a taka som prisla domov premrznuta brr

ukulelembo
21. jan 2010

Dnes je tu nejako mlkvo 😔 My sme mali zasa noc o nicom, sice drobec uz zaspava ovela skor ako o 24 ci 01hod ale je mi to figu platne 😝 šimonko zaspal o 22 a uz o 1 bol hore, o 3, o 5, o 7 a o 8:30 zasa lebo chcel papat 😖, potom este pridriemal do 10:30, ale aj tak 😝 Takze ja mozem o normalnom spanku iba snivat a tisko vam skoro vsetkym zavidiet vas rezim ☹ Este par takych noci a idem k zemi 🙄 Ale je zaujimave ze cez den vydrzi aj 3-4 hodky nepapat 😖 A kupem ho o 19:30 az 20:30 a aj tak mi nezaspi skor ako po 22 a v noci vydrzi spat najviac 3hodky ☹ Ja chcem spaaaaaatt- pomooooc 🙄 Ato mi MM volal a ze spal som o trosku dlhsie ako ty a to od 20az do 7 v kuse no nezahlusili by ste ho 😠 a ja chceeeem - fnuuuk 😢

ukulelembo
21. jan 2010

Mlady pan si tu teraz vedla mna v autosedacke veselo chrape 😒 akurat ked si nemozem lahnnut spat lebo musim ist Dominike na rodicko 😝

slovakia13
21. jan 2010

ahoj
bleelka
moj byt na SK bola tiez moja najhorsia investicia 😢 keby neni toho bytu ,tak si tu zijem ako kralovna 😅 no co uz clovek sa uci na vlastnych chybach

my sme prisli z ockovania ,ja som plakala viac jak Mia 😔 boze ,keby sa jej nieco stalo asi by som si to hodila....

petulik29
21. jan 2010

Ahojte zienky, dlllllho som tu nebola no obcas sa mi nieco podarilo precitat ale napisat uz nezostal cas lebo vzdy niekto nieco. 😉 Raz jeden raz druhy. 🙂

Sme ok rastieme, papame, mliecka trosku menej tak 3 krat denne dam este umele. Vazime 5.5 kg. A mame vsetky vecicky co tu pisete aj vy. Cez den polhodinky ked spinka vo vnutri. A ked ju dam do kociku tak aj 3, 4 hodky.
Tiez mame prsteky v ustach a doktorka vravela, ze to je preto lebo si objavila ruku. 😉 Najprv som si myslela, ze je strasne hladna ale po jedle to niekedy robila tiez.

Aj vase deticky su take citlive na ruch v dome? Ked spinka tak mi tu nemozeme dobre ze ani dychat lebo je hned hore. A v noci ju niekedy zobudi aj ked pohnem paplonom. 😒 A to som si vravela, ze druhe dieta si na ticho nenaucim, ale to asi nie je o tom. Proste jej to vadi a raz mi koli tomu nespala cely den, az potom som dosla na to ze chce ticho a spala. No tak asi bude musiet len vyrast.

Dufam ze ste vsetky ok. zatial papa

zuzu1980
21. jan 2010

petulik, no ze sa ukazes 😀
nasmu Adamovi hluk nevadi, take ze TV alebo auta na ulici to ho nezobudi, ani to vrieskajuce decko u pediatra ho nezobudilo, ale take jednorazove buchanie (ked susedia zabijali klince do steny) alebo ked vrznu parkety, to ho zobudi. Takze okolo neho chodime po spickach ked buva, ale pri tom telka ruci na plne pecky 😀

Tilly, no, vahovo zatial vedieme, ale pockam si na vas ked budete mat 3 mesiace, v 2m ste boli o chlp vacsi 😀

Rucickami uz celkom slusne chytame hracky, najvacsia radost je ked sa mu nejaku podari dat do pusinky a zuzlat.

zuzu1980
21. jan 2010

Pudo, hej, trapime sa s refluxom. Ale je to dost mierne oproti tomu co som citala na koniku ze maju ine deticky. U nas sa to na zaciatku (po porode) prejavilo tak ze nechcel lezat na chrbatiku vodorovne. Takze len na boku a vzdy som ho mala vo vyvysenej polohe. Az neskor som zistila ze tak sa prejavuje reflux.
Potom ked mal rastove obdobia, tak sa nachlontal mlieka a prudom to vzdy vygrcal...
A teraz zacal plakat a krutit sa zo spanku. To som vobec netusila 2 dni ze je reflux, az kym sa par krat zo spanku nedogrckal, tak som zase zacala skumat co mu je a dosla som na to ze zase ten blby reflux. Ale je to niekedy umenie zistit co takeho drobceka trapi, veru.

A vy ako? Ako sa to prejavuje u vas?

kkiki
21. jan 2010

ahojte precitam vas az vecer, nestiham ... je tu mamina , chlapi isli do alp do hor 🙂)) a my behame po obchodoch a upratujeme 🙂 no nas olino sa vie otocit z chrbatika na bok ... uz druhy den ... som si myslela, ze to je nahoda, ale neni 🙂)) tak sa teraz budeme ucit z boku na brusko 🙂)) tam mame problem len s rucickou ostane mu pod hrudnickom a jeduje sa ...

dnes som mu kupila prve botky ... pumy ferrari 🙂)) dedo sa potesi ... len ci sa netesim ja viac ...

no a materske mliecko uz nemame vobec ... :( ale nutrilon mu nerobi zle, krasne kaka, brusko neboli a spinka ceu noc ...

no idem dalej pracovat ...
Pudo ked konecne sa roztopi sneh dame prechadzku ... 🙂))

tatuska1
21. jan 2010

tak babule nasa poradna dopadla ok pekne priberame mame 5050g 😀 o dva tyzdne nas caka ockovanie uz teraz mam z toho strach 😕 ako to bude znasat moja laska.

tilly
autor
21. jan 2010

bleelka, tak to je des 😠 , hruza, drzim palce 😉

monkey3
21. jan 2010

ahojte baby, co sa bytu tyka, tiez investicia ako hrom, ale aspon je krasny, ale kupovany ked boli ceny na samom vrchole.. novy.. tilly, ty vies. tamarka prisla do neho neplanovane 😀 tak nam bude o chvilu chybat jedna izba. snazim sa tym nezaoberat 😲

kocky, riesilo sa tu uz prepichovanie usi / teda u dievcatiek 🙂 🙂 🙂

najprv som planovala nastrelit, ale tusim sa po tom ockovani co nas caka v troch mesiacoch dam na to prepichnutie.. aj ked sa bojim ze v tomto veku to mala bude vnimat az prilis a az prilis zle 😖

sakura77
21. jan 2010

pudi,toho maleho co certovala na tej motorke-to nebol moj preboha!!! 😀 on je certisko,ale zas az taky nie 😅

ukulele diazepam nanho 😀

ja som mala tiez teraz dvojhodkovy veget,bola som u kadernicky na melir,tak konecne trocha zmena vzduchu 😅

ukulelembo
21. jan 2010

sakura si mala byt jak v akcakoch - motorku rozpucit jak zabu 😀 ten diazepam zacnem asi ja chrumat aby som ho nepocula 😀 tak si zasa kocka ked mas hlavu urobenu 😅 akurat papam rybku s ryzou - mnam

deina
21. jan 2010

Sakura, zavidim. 🙂 To u nas uz druhy den hroza, dnes dietujem, lebo ani varit som nemala cas. Nevadi, netraba mi. 😀 Nech ziju hippky, aspon maly mal obed nejaky a mali sme este polievku, na vecer som zbuchala nejake to rizoto, ale nie je bohvieake. Matko je uz druhy den taky, ze len pri mne a na mne, jaaaj... dnes mi v satke zaspal, zlaty bol, ale teda mohol by mi dat vydychnut.

tilly
autor
21. jan 2010

monkey, s tymi novostavbami je to des bes... akurat kamoska hlada pre sestru novostavbu, no neviem... asi by som radsej maly pozemocek a maly domcek niekde blizko mesta... tie bytovky, to je udes

cipuska_
21. jan 2010

monkey mi sme dlai tiež prepichnuť samozrejme plakala pri tom prepichnutí ale hned ako bolo po tom som jhu zobrala na ruky a bolo po plači, a ani ju to nebolelo pekne sa jej to zahojilo doma bola vysmiata...ani nebola mrzutá an ižiadne teploty.

adka_praha
21. jan 2010

kukam ze riesite nausnicky...nam ich dali uz ked sme odchadzali z nemocky a okrem trocha zacervenaneho vsetko super...

my sme boli dnes u detskej nakoniec, poslala nas na usne tak vsetko ok a zajtra ma mm zaniest este moc...dufam, ze aj ten bude ok...ale stale je mala akasi nemastna, neslana...podvecer mala 37,1, o dve hodky 37,0...o pol jej zas zmeram teplotu a uvidime...
ked sa ani riadne nezasmeje iba tak smutne kuka akosi... ☹ dufam, ze to nic nebude...

kwatka
21. jan 2010

my sme boli tiež dnes na poradni tak máme 5050gramov, výšku neviem lebo nemeria, len o 2 týždne mame ísť na preváženie, lebo za posledné 2 týždne pribral len 220gramov, tak neviem dúfam, že sa to vráti do starých koľají, lebo Tomi z fľaše piť nevie ☹ a keď bude aj naďalej malo priberať, budeme musieť dokrmovať ale
asi lyžičkou 😒
Inak aj nám strašne rýchlo rastú nechtíky, nestíham strihať 😀 a aj ručky papame a tiež slintáme

zuzu1980
21. jan 2010

halooo, je tu dnes niekto? nedame zurku?

kkiki
21. jan 2010

ja cakam kedy doperie pracka 🙂

zuzu1980
21. jan 2010

nam dnes cely den nesla voda, tak som neprala. kurat som rano stihla namocit okkane pyzamko este kym voda bola a nejak sa mi nechce vybrat ho z kybla 😝 😝 😝

drobec sa v spanku prevratil na brusko tak kazdych 5 minut chodim kontrolovat ci este dycha 🙂

zuzu1980
21. jan 2010

boze, pisem ako madar (no, ja vlastne som taky polovicny madar, tak ja mozem), skacu mi pismenka 😀 😀 😀

adka_praha
21. jan 2010

ja som este tu...ja neperiem...my mame sice vodu ale nie pracku...rozhodla sa ze bude tiect tak tak... 🙄