icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
23. jan 2010

aj my sme taraz kúpili pampers plienky lebo cenovo vychádzali tak isto ako tesco plienky ktoré sme používali doteraz tak sme sa rozhodli skúsiť tak len dúfam, že budú dobré 🙂

to.beruska
23. jan 2010

Ajojky maminky!tak som sem na chvilu zavitala ale asi pojdem spinkat zachvilu.NO my sa mame fajn,dupacky 62 su nam tiez male.ja som tiez triedila uz veci.inak ja sa dnes len cudujem.maly spal ale od pol stvrtej do siedmej skoro.okupkal sa,napapal a zaspal.ani osem nebolo.my sme zvyknuty ze spinka len hodinku a okolo pol jedenastej este papa a potom spinka do piatej alebo siestej.tak teraz neviem.my sme tiez nevarili.boli sme z nasimi na halusky bryndzove,ale ja som mala len syr.ja som akurat hladala stolicku detsku,chodicku a cestovnu postielku namiesto ohradky.

adka_praha
23. jan 2010

jej ahoj to.beruska... 😀 to teda krasne spinkate... 🙂

jani my tesco plienky nemozeme...sa nam z nich priserne ritka zaparila... 😒

to.beruska
23. jan 2010

inak co sa tyka strihania nechtov.ja striham noznickami.
perieme raz do tyzdna niekedy aj dva skoro. 🙂
plienky pouzivam pampers a urcite nebudem menit.som spokojna.porovnavali sme s kamaratkinym.zalezi aj ako cika.ona pouzivala tesco tak sme dali obidvom rovnako.nas cika asi viacej aj precikal za dve hodinky.co sa tyka pampers tak ma aj sedem hodin a v pohode.

zuzu1980
23. jan 2010

nellye, ahoj, ze sa ukazes medzi nami. beruska aj ty !

strapco, my mame asi tichy reflux, lebo drobec takmer vobec negrcka, len ked mal rastovy spurt tak vela papal a potom islo von prudom 😝 no, trik nemam zadny, len papat vo vyvysenej polohe (teraz uz takmer v sede) a spinkat tiez, pod matracom ma vankus. Inac nosime zasadne zvislo, vlastne mi sedi na ruke a pridrzam mu chrbatik. Nemam s tym problem, lebo chrbatik ma krasny rovny oz od 1 mesiaca, vobec nema gulaty. No a co najmenej s nim hybat po jedle, hlavne ho nedavat lezat, neprebalovat...
Len dufam ze mu takto totalne neznicim chrbticu, ale ked nemam na vyber...

Teraz sa zase ucim ako ho uspat, lebo moja uspesna metoda co fungovala uz mesiac, ze polozit do postielky stacilo, tak to uz nejde. Akonahle mu stupne kyselina tak uz plac nezastavim, ani ked ho dam kolmo na ruky. Tak hladame nove triky 🙂

adka_praha
23. jan 2010

aky je krasny filipko... 😀

jaj baby ked tie nase deturence su uzasne... 😅 vsetky do jedneho... 😅

strapco13
23. jan 2010

ja neviem kolko moj cika..ale cika vzdy ked ho odbalim a dam cistu plienku..ci ju dam hned, alebo po 5 min..vzdy sa hned do cistej vycika..asi si znaci, ze tato je moja 😀 😀 a pravidelne si takto znaci aj mna 😀 😀 vzdy mam pocit, ked mu idem dat pusu na brusko, ze raz to schytam na tvar 😀 😀

adka_praha
23. jan 2010

no zuzu to veru neni prijemne... ☹

inak ako som vravela, ze dam kolotoc asi tiez coskoro prec, tak nieee... 😀 mala dnes po kupkani mala oci jak sova, tak ze na jeden interval ju dam pod kolotoc a isla som na radiator hodit jej rukavicky, nech do rana pekne uschnu a ona uz buvala... 😀 sikulka... 😀 asi pochopila, ze ked jej mama pusti to modre svetielko ku tomu tak ze nema ani pipnut a chytro spinkat... 😀

adka_praha
23. jan 2010

no strapco koledujes si... 😀 😀 😀

zuzu1980
23. jan 2010

strapco, moj najradsej cika vo vanicke do vody. uz teraz pravidelne, kazdy jeden krat ako ho dam do vody tak prve co spravi tak sa vycika, potvora jedna mala !

s tym spankom to nie je take hrozne, len musim vystihnut moment ked je veeeelmi unaveny, a ide to. kedysi to bolo jednoduchsie, stacilo ze bol trosku unaveny a uz zaspal...

adka_praha
23. jan 2010

😅 ja som doteraz uplne neprisla na to, ako a kedy chce moja dcera spat... 😅 doteraz tipujem...sice tym by som sa asi chvalit nemala...ale nie som dzus aby som bola 100-percentna... 😕 😅 a na moju obranu, vacsinou sa trafim... 😀

my cikame vysostne do osusky... 😅

adka_praha
23. jan 2010

od zajtra zaciname s espumisanom....mame problem s prdikmi...teraz... 🙄 ked to ma pomaly odchadzat... 🙄 len musim rano segre zavolat, ze ked tu pojdu nech sa mi zastavia do lekarne pre to...aj trubicku nech mi donesu...pre istotu...akosi sme imobilni a koli tomu je vadne sa trepat tymi "uzasnimi" spojmi...ine by bolo, keby tu nemala segra naplanovane zakotvit....to by som isla aj peso ale takto ju trocha "zneuzijeme"... 😅

adka_praha
23. jan 2010

pisem ako madar...baby sorry za tie tvrdky... 😅

adka_praha
23. jan 2010

a pisem si sama so sebou?... 😅

strapco13
23. jan 2010

ja viem, ze drobec po napapani a prebaleni..cca 30 min nam to trva, sa pohrajka okolo 20 min sam na hrazdicke, potom mame 30 min spolocenskej konverzacie na kolenach alebo obdivujeme zariadenie domacnosti, potom este trochu cvicime na deke..koniky, prevalovanie a co nam napadne a potom do narucia na 5 -10 min, pokecame a potom do kocika a spinkame...zatial nam to priblizne takto funguje s malymi minutovymi rozdielmi .. viem, ze ked zamrnci, tak treba zmenit cinnost alebo uz je to znak unavy, vtedy sup do kocika, lebo ak presvihnem, tak nevie zaspinkat od unavy...takze stimulovat treba ale nie prilis

strapco13
23. jan 2010

adka este som ti chvilu 😉

adka_praha
23. jan 2010

no s tym mrnknutim aj u nas tak, ze zmenit cinnost ale vacsinou je to skor o spanku...mala je asi zavisla na hrazdicke... 😅 uz len ked vidi ze ju nesiem ku nej tak je z toho uuuplne ze juchuchu... 😅

adka_praha
23. jan 2010

a dnes ako sa snazila chytat tie hracky na nej a ako kraaasne jej to islo... 😀 normalne som z toho mala vacsiu radost ako ona... 😅 ale to je normalne u nas...ja mam asi zo vsetkeho vacsiu radost... 😅 aj z terezkinho kupkania... 😅

adka_praha
23. jan 2010

blbne mi kon... 😨
strapco ja vzdy ked si myslim, ze mame rezim celkom pevny, nejako sa rozhadze...takze ja uz to nejak nechavam volne plynut... 😕

strapco13
23. jan 2010

matejovi sa uz par krat podarilo chytit hracku...a tiez sa z jeho uspechov asi tesime viac nez on...ale to ze sa uz vie hybat sam, ho nenormalne tesi 😵 😵

uz si skusala prevalovanie z boku na brusko? teda nie ty ale terezka 😀

adka_praha
23. jan 2010

a co sa tyka trenovania konikov a podobne, stale nevydrzime hore dost dlho na to aby som ju po papani mohla dat na brusko...takze ak sa zobudi, ze este neni hladna (co je malokedy), tak vtedy ju davam...niekedy sa mi zda ze strasne vela spime...

strapco13
23. jan 2010

my sme nechali vytvorenie rezimu na mateja...a vytvoril ho super..plne nam vyhovuje..sikovny chlao

adka_praha
23. jan 2010

no to nechapem o com to pisete...to date mimi na bok a ono sa pretoci ci ako to??? minule sa tvarila ze asi pride na to ako sa z bruska prehodit nazad na chrbatik ale to bolo po kupani na osuske a kedze sa pocikala, tak som ju nemienila nechat sa v tom machat... 😅

strapco13
23. jan 2010

kolko vydrzi po napani hore? a kolko potom spinka..ked pises ze vela

to.beruska
23. jan 2010

strapco,presne ako pises aj my sme na tom tak podobne.ale niekedy sa stane ze sa napapa a spinka.podla toho kolko spal predtym a ako sa hral.cim viacej sa hra a venujem sa mu tym rychlejsie zaspinka.a hrazdicka ta ho vzdy vycerpa.lebo nebucha uz len rucickami ale snazi sa davat nozicky az pri hlavicku a tak kopkat do toho.

adka_praha
23. jan 2010

ja ked do terezky nejak nerypem, ze ju nenutim ist spinkat a tak, tak aj ona je kludna, mrnkne, dame cajik (nas novy zvyk, pred spinkanim davat cez den cajik), polozim ju na vankus a ako mavnutim prutika spinka... 🙂 cez den spi tak, ze mam paplon poskladany na velkost vankusa, na tom vankus a na tej hromadke spi...neviem preco ale inak mi spat nechce...ale v noci zasa pekne vo svojej postielke... 🙂

tinika
23. jan 2010

ahojte este nespite? nas patko od pol 7 chrape tak snad vstane aby som nakrmila a sla spat, zatial pracujem a vyuzivam čas 😀 keby tak cez den spal aby som porobila ale spi tak 2 hodky cez den

strapco13
23. jan 2010

hej,..dam ho na bok a necham nech ide na brusko..skus je na zaciatku pomoct tak , ze jej hornu nozku polozis kolienkom pred dolnu a pridrzis..mala by sa potom prevalit cez pliecko do polohy pasieme koniky..a potom trenovat aj bez pomoci

adka_praha
23. jan 2010

no spapame 120-150 ako kedy a hore vascinou tu 1/2 az 3/4 hodku...malokedy dlhsie...a potom spinka aj dve tri hodky, cez obed aj styri... 😅

to.beruska
23. jan 2010

no nas sa este neprevalil ale skusame.konicke nerad pasie.ale cestovat po postielke cestuje ked neni vo vaku.koniky sa nepacia.ale maly ide za to strasne na nozicky.hlavicku drzime krasne a ked podoprieme jednym vankusikom tak aj sedka celkom pekne.