Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte. Ja som bola v utorok na kontrole, mám menší hematóm, tak ma doktorka vypísala na PN-ku. Vtedy som bola 10 tt 4 dni, bábo malo 3,7 cm, doktorka povedala, že "má sa tam dobre". 🙂 Zmerala mi aj NT - 1,7, povedala, že je to v norme, tak som spokojná. O dva týždne idem na kontrolu, tak dúfam, že tam už ten hematóm nebude. Doma je síce fajn, ale neskutočná nuda...
podla mna je niekedy lepsie chodit do prace ak sa teda citis dobre ako sediet doma a pocitat minuty kym skonci den....
ale ak sa fakt citis zle tak nema vyznam sa v praci otravovat
a este podla toho aku pracu vykonavas 🙂 ak sedis cely den tak preco nie byt v praci ale ak stojis 12hodin tak to nieje bohvie co 😖
to je pravda.... aj ked niekedy to sedenie za kompom ma pekne unavuje, hlavne co sa tyka chrbta .....
Ahojte, ja idem do poradne až budúci týždeň, budú mi robiť aj odbery - konečne, lebo zatiaľ som mala len potvrdené tehotenstvo. Tiež sa už neviem dočkať a dúfam, že to malé aj uvidím, lebo minule som na monitor nevidela ☹ . Je mi trochu divné, že mi nevoľnosti prešli už v 10 tt, ale snáď je všetko v poriadku. Treba myslieť pozitívne. Ozaj, počuli ste o tom, že v tehu je potrebné absolvovať vyšetrenie na TBC? Ja si na to nespomínam...
@kaprik1 Vdaka Kaprik, no ved vies asi aj pri tvojej malej, ze tomu zdvihnutiu na ruky sa niekedy neda vyhnut, mne lekar povedal, aby som ho nezdvihal, ze nad 6kg nemam nic zdvihat.
Zatial dokymu volat nebudem, dnes to vyzera byt v pohode. Ja som od dnes v 12-tom tyzdni, tak uz som aj trochu kludnejsia.
No mi máme svoju malú firmu na okná,ale cez zimu neni tolko roboty tak som chcela ostať doma a konečne raz v živote čo máme firmu využiť PN,ale mne nebýva zle len by som stále spala,včera mi kôli tomu zhorelo meso,lebo som si povedala,že len na chvílu,proste príde únava a musím si lahnúť a keď je teraz tak zimšie tak ja mám stále zápal mechúra preto by mi bolo naljepšie doma
Zdravím všetky buduce mamičky. A vítam v klube 🙂
Sme v 11. týžni a tremín máme 19.apríla. Mám jednu otázku, tak sa s nou na vas obrátim. V utorok som bola na ultrazvuku, ale nic nebolo vidiet. Predomnou bola kocka tiež v 11 tyždni, vysla so slzami v ociach a fotkami. hovorila, ze videla rucicky, nozicky, (dokonca aj ako sa hýbu) tak som cela naradostena isla po nej. lenze mne na ultrazvuku nebolo vidno nic. Doktorka mi povedala ze srdiecko bije, co som aj pocula, ale fakt nebolo nic vidno len taku machulku. povedala mi ze sa nehybe lebo spinka, preto nic nevidiet. Tak teraz neviem.mate aj vy podobne skusennosti? nechcem predcasne stresovat. 😒
Ja som si tiež zvykla poobede s malou ľahnúť, včera sa nedalo a normálne mi to chýbalo
Kocky Ste uzasne, dakujem, ja by som si z toho urcite nic nerobila, keby nesla predo mnou ta buduca mamicka. le dozvedela som sa aspon datum, bud toho 19.4 alebo podla sona 22.4, tak uvidime.Hadam doktorku ukecam, aby mi nabuduce urobila sono este raz. 🙂 inak ako je to , robi sa kazdy mesiac? lebo ja som niekde citala ze len 3 krat za cele tehotenstvo, to sa mi zda prilis malo nie?

Dobre ranko.
Tak ja som zistila,ze bublinka je o tyzden mensia a termin porodu je zatial na mm narodky,tak sa moc tesi 🙂
@mnamko povies,ze sa citis slabo a ze sa necitis na pracu....?