Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Rozoberáe ,že idem na sono NT v 13tt aže sa platí a mne dnes ani pri objednaní nepovedali,že budem platiť
ahojte.mozem sa pridat? mam termin 30.marca ale taku temu som nenasla🙂
my sme za NT neplatili nič... 😉
@kovkov ahoj marcovky existuju.. ale pridaj sa k nám 😅 😉
@nonika tak toto nechapem, ako sa da v 10tt zistit pohlavie na tak malom babatku, to pocujem prvykrat v zivote, ja som v 12tt podla pm a lekar povedal ze je to prilis zavcasu, ze nehrozi...nechapem 🙂 ale super ze to uz vies a mas sa na co tesit
ahojte kolegynky, musim sa vam pochvalit, taka som cela stastna a v vytesena 😀 😀 😀 😀 😀 dnes sme boli na skriningovom sone, doktor bol uuuuzasny, perfektny pristup, vsetko mi poukazoval, miminecko sa ma super, meriame 4,7cm a vseeeetko mame v norme, az sa mi to nechce verit ze sme tak dobre dopadli 😅 😅 😅 skoro som sa rozplakala ked som male videla, tak strasne som sa bala ci je vsetko ok.. bol so mnou vnutri aj muz, doktor povedal ze malicke bude velke po ockovi ze nabuduce pozrieme 😀 dufam ze to nemyslel az tak vazne, muz mal porodnu vahu 4,5kg!! 😀 😀 😀 no a este povedal ze je to krasne zdrave babatko, pytala som si fotku, urobil mi za 5 eur, inak som nic neplatila, iba ze nabuduce na skrining vysetruju podrobne srdiecko a tam sa doplaca 10e.
a na konci mi dr vravi ze nepriberte vela, max pol kila za mesiac 😲 a bezal, mal cosi, to mi uz len tak z dveri krical..akoze nepripadam si tucna, mam 55kg a pribrala som 1kg, no neviem co tym xcel povedat 😀 😀 😀 😀 tesim sa so vsetkymi co tiez dobre dopadli a drzim na palceky! zajtra vam ukazem krpceka, pridam foto 😀 😀 cmuuuk
no a este so zabudla, posunul sa nam termin! o tyzden, takze mame len 11tt, nie 12 ako vychadza podla PM 😅
@barborkach ahoj 🙂 super, ze vsetko dopadlo tak vyborne a babatko je krasne zdravucke 😵 😵 😵 to si bola na tom NT screeningu?...ja musim zajtra zavolat doktorovi, lebo mne nic o tomto vysetreni nepovedal 🙄 mam ist o dva tyzdne na poradnu a to uz budem v 15tt.
@barborkach joj, parada, tesim sa s tebou 🙂)))
@mnamko
@nunusimi pekné fotočky 🙂 🙂 🙂
@barborkach dobré správy , teším sa 🙂 🙂 🙂
@brumca to je klasicke skriningove vysetrenie, zistuje sa tam NT, geneticke vady a vsetky ostatne odchylky, myslim ze je to povinne vysetrenie, je uvadzane v teho knizke, robi sa 3x za tehotenstvo, prve je 11.-13.tt, citala som ze je nutne ho absolvovat to prve do 13.tt lebo vtedy sa da najpresnejsie urcit vek dietatka a tym termin porodu..tak sa skus informovat u svojho dr, ak mas tehu knizku, je to v nej uvedene take vysetrenie..
@blackberry
@seba1 DAKUJEEEEEEEM VEEEELMI SA TESIIIME, aj vam nech sa dobre dari babulkyyyy 😅 😅 😅 😵
kukajte na nase mimciatko, zlate, ze? 😅 😅 😅 😅
@nunusimi - to aj trosku zavidim - ja budem musiet o cisara 'bojovat' - plakat, prosit. tu v uk chcu vsetko prirodnou cestou...ja ale po prvej skusenosti nechcem o normalnom ani pocut ☹ . rozhodne to az doktor v nemocnici neskor, tak uvidim. prinajhorsom pojdem sukromne, ale to bude musiet platit.
@barborkach o paradne si tam vegetiiii 😀 ja som uz nedockava ku doktorovi, ideme 5.10. dnes som mala dojem, ze som mala trosku taky vytok, taky slucko hnedy, alebo skor do zlta, neviem, asi mi uz vyhrava, ale nalakala som sa troska. Nevim, ci to nemoze byt aj tym utrogestanom co este beriem 😒 no ved uvidime, ale bola by som omnoho spokojnejsia, leby som uz videla, ze je vsetko ok 😉 drzkaj sa
Caute tehulky, zasa som vas necitala asi tyzden-dva, proste nestiham, varim, periem, sijem, este sa venujem malemu. Juuuuj, ked som cakala Viktorka, tak to som si v praci denno-denne pisala s tehulkami z Maja 2008.
Baby, vcera som mala dva krat taky slabucky vytok , ktory mal farbu hnedo-ruzovu. Myslite ze je to problem????
Mali ste to niektora????
@barborkach neviem, ale sa mi podľa tej fotky zdá, či to nie je chlapček, ale mám neskúsené oko, tak to môže byť ozaj len zdanie 😉
@zlatik ahoj, ja som špinila dosť často. Hlavne keď som nosila malú, alebo dlhšie chodila. Teraz už nič asi 2 týždne. Ak to nieje veľa, tak snáď len nejaká cievka.Záleží možno aj od toho ako sa cítiš. Aby si bola kľudná, môžeš zavolať aj doktorovi a uvidíš čo ti povie. U mňa som vedela, že to je v pohode, ale aj tak som mala trocha strach. Paradoxom je, že najväčší, keď som už nešpinila. Som sa bála či už nieje koniec.
Ale ty sa nestrachuj, vôbec nič to nemusí znamenať. Musíme byť hlavne v pohode.
ďakujem,zdravím Vás,u mňa nič nové bola som u doktorky dala mi PN ešte do 7.10.ale potom si už musím vybaviť u gynekológa,ja neviem čomu mám povedať,aby ma nechal doma,

@mirka7582 no to by som aj ja chcela vediet 😀