icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mamusia
30. sep 2010

Dobre ranko.

Tak ja som zistila,ze bublinka je o tyzden mensia a termin porodu je zatial na mm narodky,tak sa moc tesi 🙂

@mnamko povies,ze sa citis slabo a ze sa necitis na pracu....?

mirka7582
30. sep 2010

@mnamko a kde pracujes ?

riamim
30. sep 2010

Ahojte. Ja som bola v utorok na kontrole, mám menší hematóm, tak ma doktorka vypísala na PN-ku. Vtedy som bola 10 tt 4 dni, bábo malo 3,7 cm, doktorka povedala, že "má sa tam dobre". 🙂 Zmerala mi aj NT - 1,7, povedala, že je to v norme, tak som spokojná. O dva týždne idem na kontrolu, tak dúfam, že tam už ten hematóm nebude. Doma je síce fajn, ale neskutočná nuda...

mirka7582
30. sep 2010

@mnamko ale byva ti zle a ze vtedy si musis lahnut a v praci sato neda a si slaba

venika_v
30. sep 2010

podla mna je niekedy lepsie chodit do prace ak sa teda citis dobre ako sediet doma a pocitat minuty kym skonci den....
ale ak sa fakt citis zle tak nema vyznam sa v praci otravovat

mirka7582
30. sep 2010

@venika_v mno ja som od zaciatku na pn a nieje to take zle 🙂

mirka7582
30. sep 2010

a este podla toho aku pracu vykonavas 🙂 ak sedis cely den tak preco nie byt v praci ale ak stojis 12hodin tak to nieje bohvie co 😖

venika_v
30. sep 2010

to je pravda.... aj ked niekedy to sedenie za kompom ma pekne unavuje, hlavne co sa tyka chrbta .....

venika_v
30. sep 2010

@mirka7582 mozem sa opytat preco si na pn?
ja tiez by som niekedy rada len tak lezala doma a oddychovala, mam toho teraz moc.. ale neviem teda ci sa pn oplati....

c.o.l.a
30. sep 2010

Ahojte, ja idem do poradne až budúci týždeň, budú mi robiť aj odbery - konečne, lebo zatiaľ som mala len potvrdené tehotenstvo. Tiež sa už neviem dočkať a dúfam, že to malé aj uvidím, lebo minule som na monitor nevidela ☹ . Je mi trochu divné, že mi nevoľnosti prešli už v 10 tt, ale snáď je všetko v poriadku. Treba myslieť pozitívne. Ozaj, počuli ste o tom, že v tehu je potrebné absolvovať vyšetrenie na TBC? Ja si na to nespomínam...

zlatik
30. sep 2010

@kaprik1 Vdaka Kaprik, no ved vies asi aj pri tvojej malej, ze tomu zdvihnutiu na ruky sa niekedy neda vyhnut, mne lekar povedal, aby som ho nezdvihal, ze nad 6kg nemam nic zdvihat.
Zatial dokymu volat nebudem, dnes to vyzera byt v pohode. Ja som od dnes v 12-tom tyzdni, tak uz som aj trochu kludnejsia.

riamim
30. sep 2010

@c.o.l.a Neboj sa, mne prešli nevoľnosti už v 9tt, ale po pár dňoch sa zase objavili. Ani ja som na monitor nevidela, ale o dva týždne idem na kontrolu, tak si vypýtam fotku, hádam mi ju bude môcť spraviť. O tom vyšetrení na TBC som zatiaľ nepočula.

mirka7582
30. sep 2010

@venika_v vies po 6rokoch mame vytuzene babo 😉 a robim v obchode a nebudem riskovat ,ze ho stratim a bola som na umelom oplodneni 😉 vies ked nevies otehotniet a sa ti to podari tak kasles aj na peniaze ,ale urcite dostavam viac ako bude materska 🙂

mirka7582
30. sep 2010

@c.o.l.a mne sa sestricka spytala ci v rodine bolo tbc 🙂 a to bolo vsetko

zlatik
30. sep 2010

@c.o.l.a Nespominam si, ze by mi pri prvom tehu robili vysetrenie na TBC, ale zas presli tri roky, tak mozno zasa nieco nove pribudlo. Prosim ta ty si platis dobrovolne pripoistenie?

venika_v
30. sep 2010

@mirka7582 tak ano to je nieco ine, treba urobit vsetko preto aby sa to male narodilo zdrave ... a hlavne aj ty aby si bola v pohode....

my sme nase neplanovali a podarilo sa nam, nelutujeme a dufam ze lutovat ani nebudeme

c.o.l.a
30. sep 2010

@zlatik ano, platím, lebo som bez práce, prac. zmluva mi skončila počas prvej materskej

mirka7582
30. sep 2010

@venika_v jasne ziadna znas nelutuje, ze je tehu ja som nesmierne stastna a spokojna musim poklopat 😀 uz aby na rychlo ubehlo tehulkovanie a aby sme nase male zazraky drzali v naruciii 🙂

mnamko
30. sep 2010

No mi máme svoju malú firmu na okná,ale cez zimu neni tolko roboty tak som chcela ostať doma a konečne raz v živote čo máme firmu využiť PN,ale mne nebýva zle len by som stále spala,včera mi kôli tomu zhorelo meso,lebo som si povedala,že len na chvílu,proste príde únava a musím si lahnúť a keď je teraz tak zimšie tak ja mám stále zápal mechúra preto by mi bolo naljepšie doma

ikinocka
30. sep 2010

Zdravím všetky buduce mamičky. A vítam v klube 🙂
Sme v 11. týžni a tremín máme 19.apríla. Mám jednu otázku, tak sa s nou na vas obrátim. V utorok som bola na ultrazvuku, ale nic nebolo vidiet. Predomnou bola kocka tiež v 11 tyždni, vysla so slzami v ociach a fotkami. hovorila, ze videla rucicky, nozicky, (dokonca aj ako sa hýbu) tak som cela naradostena isla po nej. lenze mne na ultrazvuku nebolo vidno nic. Doktorka mi povedala ze srdiecko bije, co som aj pocula, ale fakt nebolo nic vidno len taku machulku. povedala mi ze sa nehybe lebo spinka, preto nic nevidiet. Tak teraz neviem.mate aj vy podobne skusennosti? nechcem predcasne stresovat. 😒

c.o.l.a
30. sep 2010

@mnamko Len si pekne dopraj PN a odpočívaj, kým môžeš 😉

c.o.l.a
30. sep 2010

Ja som si tiež zvykla poobede s malou ľahnúť, včera sa nedalo a normálne mi to chýbalo

mnamko
30. sep 2010

@ikinocka tebe aspoň niečo povedala,mne nič,len čo som si vyčítala s tehu knižky a sona,ináč na sone mám termín 23.4 o dva dni skôr

mirka7582
30. sep 2010

@ikinocka neboj sa ak bije srdiecko tak je vsetko ok doki by ti povedala, ze je zle tak sa ukludni a neboj vsetko je v poriaku 😉

c.o.l.a
30. sep 2010

@ikinocka neboj, doktorka by ti neklamala a určite je všetko v poriadku a každé bába je iné, záleží od dátumu počatia, takže aj keď ste boli v rovnakom týždni, v skutočnosti môže byť rozdiel medzi bábätkami aj 2 týždne.

mirka7582
30. sep 2010

@mnamko a takto to povec dokimu ,ze si velmi unavena a ze nevladzes pracovat ,ze ta praca velmi unavuje 😅 a mas to

ikinocka
30. sep 2010

Kocky Ste uzasne, dakujem, ja by som si z toho urcite nic nerobila, keby nesla predo mnou ta buduca mamicka. le dozvedela som sa aspon datum, bud toho 19.4 alebo podla sona 22.4, tak uvidime.Hadam doktorku ukecam, aby mi nabuduce urobila sono este raz. 🙂 inak ako je to , robi sa kazdy mesiac? lebo ja som niekde citala ze len 3 krat za cele tehotenstvo, to sa mi zda prilis malo nie?

mirka7582
30. sep 2010

@ikinocka mne zatial robil druhy krat a dufam ze urobi ked pojdem o mesiac 🙂

mnamko
30. sep 2010

@mirka7582 no som zvedavá ,ja mu poviem ale dopočula som sa od mojej doktorky obvodnej,že on je chuj na PN onkologickú pacientku po ožiaroch vypísal do roboty,

mirka7582
30. sep 2010

@mnamko ja neviem moj bez problemou zobral pn 🙂