icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mnamko
30. sep 2010

@mirka7582 ty si prechádzala od obvodnej ku gynekológovi na PN?veď uvidím,len ma štve že ja mám vždy nejaký problém,druhý okolo mňa všetko bez problémou.Všimla som si na fotke,že tam mám termín o dva dni skôr 23.4

riamim
30. sep 2010

Ja som zase na PN nechcela ísť, ale doktorka ma prehovorila. Ale ja som špinila.

maahuliena
30. sep 2010

ahojte 😉

@mnamko ja mam napr papier na Pn od obvodnej a k nej aj chodím pre papier na peniaze... len od gyndoša som dala papier, že som na rizikovom...(to mi dal odporučenie, lebo že on nevypisuje Pn.. on posiela odporučenie obvodnej) a obvodná s tym nemala žiadny problem... asi zaleží aj od lekára...

mirka7582
30. sep 2010

@mnamko ano

mischeell
30. sep 2010

Mňa sa hneď gynekológ opýtal, či chcem ísť na PN, alebo nie...zatial som nechcela, ale aj tak som musela ísť, lebo som ochorela. A teraz sa mi po dvoch týždňoch nechce vrátiť do práce 😒

mirka7582
30. sep 2010

@mischeell mno to sa uz musis rozhodnut ty 😉

venika_v
30. sep 2010

@mirka7582 len niekedy mam pocit ze sa to nemalo stat teraz ale mozno neskor... moja zevraj buduca skvokra je strasna ...... a uz ma z nej poraza,

niekedy sa citim naozaj zvlastne ze vobec pochybujem,,,,

venika_v
30. sep 2010

@mischeell tak mna sa lekar nic take nespytal ... len mi zakazal behavat a skakat.....

to bolo celkom vtipne

a ved v praci su kolegine, kolegovia,da sa s nimi pokecat a je tam veselo--- teda u nas urcite... neviem ako u teba

mischeell
30. sep 2010

@venika_v no ja nemám náročnú prácu, ale zase u nás je dusno. sme malá firma, šéf je každý deň v práci a ja po telefóne riešim prípady a musím mať za hodinu 10 telefonátov a keď nemám, tak je zle. a nikoho nezaujíma, že mi je zle, a musela som ísť vra...ť na wc a mám rozostup medzi prípadmi 10-15 min. - už je zle...tak preto.

barborkach
30. sep 2010

@blackberry ani nevies ako sa tesim 😀 😀 😀 😀 ja mam od zaciatku tehu taky biely vytok, vraj je to normalne..ale vcera som mala trolilinku ale ozaj len trosinku s krvou, takmer neviditelne to bolo, tiez som sa riadne vylakala, ale vraj to mohlo byt preto ze po stolici 😀 tak neriesim, potom sa mi to uz nestalo... neboj, drzim palce nech aj vy na kontrole dobre dopadnete!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 tuuuho drzim palec! 😵

@seba1 pytala som sa dr, a povedal ze nehrozi, ze to sa este vooobec neda povedat! je to skvely lekar aj odbornik a netusil co to je, ze je to prilis zavcasu...
moj osobny pocit ale je ze je to tiez chlapcek, neviem preco 😅 proste mam taky pocit 😅 a vcera ked som poslala foto kamoske, tak ta mi hned povedala, ze je to chlapec..ze nevie podla coho, ale ze kukla a vravi chlapec 😅
inak nezda sa ti nejaky tucnucky? teda ked si porovnavam s ostatnymi fotkami v jeho veku, tak mi pride tucnejsi ako ostatni 😀 😀 😀 paranoja 😀

mischeell
30. sep 2010

Inak neviete baby, vraj už keď som dva týždne PN, tak sa mi oplatí zostať už celý mesiac, vraj kôli tomu, že tie zvyšné dva týždne sociálka lepšie platí... je na tom niečo pravdy?

barborkach
30. sep 2010

@mischeell socialka po 10dnoch plati 55% zo mzdy az do konca pn

seba1
30. sep 2010

@barborkach však sa to s tým pohlavím ukáže, najneskôr za 27 týždňov 🙂
Vyzerá, že má okrúhle bruško, ale hodne záleží na uhle pohľadu, ak je to aj ozaj tak, v tomto veku je to len dobre, má dostatok živín. Aj ta tvoja fotka je celkom kvalitná, je to rozdiel od iných, niekde bábo nie je vidieť tak dobre.

mirka7582
30. sep 2010

@venika_v to su normalne pociti ,ale ked zacne kopkat tak by si nemenila za nic na svete aspon tak hovoria 😀

barborkach
30. sep 2010

@seba1 ja nemam vymyslene ziadne ohurujuce chlapcenske meno 😀 😀 fotka mohla byt aj lepsia, dr sa ma pytal kedy to ma cvaknut, kedy ho najlepsie vidim a ja som sa zacala smiat, ze ja neviem, vsak on to pozna 😀 😀 😀 a potom cvakol, troska je rozmazana, nevadiiii! ale moja vytuzena fotka 😅 dr povedat ze v decembri, to mam druhe skriningove pozrie aj pohlavie, je dost sikovny, myslim ze to vtedy povie naisto 😅

mirka7582
30. sep 2010

@mischeell ano socialka ti lepsie preplati iba si pokazis vyplatu ak sa das este vypisat .

maahuliena
30. sep 2010

@mischeell ano a najviac sa oplatí isť na PN na začiatku mesiaca 😅 😉

mischeell
30. sep 2010

@mirka7582 čiže by bolo lepšie ísť po dvoch týždňoch do práce, ako zostať celý mesiac? len je to v podstate na prelome mesiacov, takže budúci mesiac by bol lepší.

seba1
30. sep 2010

@barborkach Načo ohurujúce? Ak si všimneš moji synovia majú obyčajné slovenské mená a ako ich všetci chvália,
totižto my máme také rýdzo slovensky znejúce priezvisko a spolu to super ladí 😀 . Ja som teraz uvažovala dať Šimonka, muž nechce, druhé chlapčenské mám Adamko.

mirka7582
30. sep 2010

@mischeell mno cim dlchsie si na pn tak mas lepsie platene . je to len na tebe a ked mas v robote take stresy je lepsie uz ostat doma nerobi to dobre babetku

mischeell
30. sep 2010

@seba1 Aj my chceme Šimonka 😉 alebo mužovi sa páči ešte aj Matúš...ale dievčatko jednoznačne Karin 😵

mischeell
30. sep 2010

@mirka7582 ďakujem, tak asi predsa ešte tie dva týždne pobudnem doma 🙂

seba1
30. sep 2010

ja sa už teším na obed, budeme mať parené buchty so slivkovým lekvárom, pred chvíľou som schrúmala mandľovú tyčinku, mňam. Každý deň zjem jeden jogurt. Vám čo chutí?

seba1
30. sep 2010

@mischeell u nás je Šimonko, zdá sa, nepriechodný 😒 .

mirka7582
30. sep 2010

🙂 @seba1 ja nemam dake zvlastne chute 🙂 take normal

mnamko
30. sep 2010

@seba1 ja som uvarila,cestoviny s omáčkou a kúpila som tiež parené buchty,teraz si dávam čokoládovo želatínovú tyčinku,a chutí mi všetko.

mischeell
30. sep 2010

@seba1 škoda, to je pekné. ja som vždy hovorila, že môj syn sa bude volať Tomáško, ale sestra dala, tak nechcem, aby sa bratranci volali rovnako 😀

maahuliena
30. sep 2010

ja som tiež s menami vôbec nepokročila... len sa mi o tom sniva... že sa mi to narodi a všetci sama pýtaju ako sa bude volať 😅 a ja niekdy neviem... 😅 už 3x som mala v sne chlapca 😕 tak kto vie či to aj tak bude 😉
@seba1 mne doobeda vôbec nič nechutí.... ☹ ale navečer chytím slinu 😀 a už ide všetko rad radom.. naviac mi ide slepačia polievka.... 😎 a ostatne skôr mäsité..a hlavne jablkáááá 😎 🙂

venika_v
30. sep 2010

@mischeell a este ju ukoncit po vikende lebo aj ten ti socialka plati.... oni neberu pracovny tyzden a normlany tyzden

blcha
30. sep 2010

caute kocky tak tusim riesite mena ja teda este neviem ake dame inak šimonko sa aj mne paci uz dlho nam nim uvazujem alebo potom oliver ale to sa zasa muzovi moc nepaci 😉
@seba1 ty mas krasne mena svojich chlapcov ja by som si hned dala Juraja bolo by to po muzovi ale uz nemozem lebo ma z prveho mazelstva juraja takze by bolo blbe keby mal dvoch synov jurajov 😀 😀 😀 potom sa mi pacia mena matuš jakub Adam ale to su vsetko mena co maju sestry synov takze uz vycerpali uz skoro vsetky chlapcenske co sa mi pacia no a dievcenske sa mi paci terezka alebo Adelka este neviem 😉