icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
30. sep 2010

@maahuliena ja zasa mäso nejako nemusím, aj včera som sa musela nútiť, mali sme ešte nejaké zbytky, už to bolo treba dojesť 😖

@blcha ďakujem za pochvalu 😀 , to sa ani podľa zákona nemôže dať také meno, ak už súrodenec, aj keď nevlastný, má také. Problém s niektorými menami je tem, že sú hodne rozšírené, Ja by som si na tvojom mieste vybrala skôr Adelku, Tereziek je dosť veľa, ale to už je na tebe 😉

mirka7582
30. sep 2010

ja chcem Lukaska ,alebo Roberta po ockovi a dievcatko bude Barborka 😀

barborkach
30. sep 2010

@seba1 adamka mam v zalohe aj ja 😀 ale muzovi sa nie velmi paci.. ja chcem urcite nejake slovenske, nic extra, ale musi ma to meno dostat 😅 a take som este nenasla...aj matej je pekne 😵 keby to bolo dievca, tak v tom mam jasno...
co sa tyka jedla, tak ja mam posledny tyzden problem...nic mi nejde prist na chut..nic...aj ked som hladna, tak ma nic nebere 😖 neviem, take nechutenstvo mam teraz..ale maly je dost vypaseny, netreba mu 😀 😀 jedine co by som nikdy neodmietla je pizza s cesnakovymi okrajmi a segedinsky gulas 😀 😀 😀 😀 😀 aj slepacia polievka je fajn - tu mam dnes so zelenou fazulkou...
baby ja tu zas cely den presedim!! vsak ja mam tolko roboty 😀 😀 musim umyt okna, zbehnut do obchodu, poriadit a zacat stahovat!!! 😲 😲 😲

mischeell
30. sep 2010

@venika_v oki, fajn rada, ďakujem 🙂

mischeell
30. sep 2010

@mirka7582 aj mne sa páči Lukáško, lenže tak sa volá mužov malý 6-ročný brat a je taký neposlušný a protivný, že po ňom určite môjmu dieťaťu meno nedám, ale je to pekné meno.

mirka7582
30. sep 2010

@mischeell ja som chcela aj martinko alebo tomasko vsetko bolo zamietnute 🙂 tak ostal Lukasko a Robko po tatovi 😀

blcha
30. sep 2010

@seba1 no vidis a ja nepoznam ziadnu terezku a uz pir eliske sme sa rozhodovali medzi eliskou a terezkou a rozhodlo sa vlastne az ked som malu zbadala ze toto je eliska 😵 😵 😵 no neviem este je cas mozno ma napadnu este aj ine mena inak aj tomasko je krasne meno ale zasa ja mam brata tomasa a ten ked bude mat raz syna tak si urcite bude chcet dat po sebe takze ani to nemozem asi zacnem viac rozmyslat nad menami az ked budeme vediet pohlavie potom to bude jednoduchsie 😉

mischeell
30. sep 2010

@blcha tak tak, máme ešte kopec času na rozhodovanie. do pôrodu budeme mať 100 mien a hlavu v smútku 😨

mirka7582
30. sep 2010

ja mam obal tehu knizky same mena co su 😀 ale sme rozhodnuty len neviem este chlapca .moj brat bude mat Viktoriu 😉 tiez pekne meno

seba1
30. sep 2010

@blcha aj eliška je veľmi pekné meno! Treba mať pre istotu mená pre obe pohlavia, aj kamoška čakala na 100 % chlapca a bola z toho Emka.

mischeell
30. sep 2010

Aj Laura je celkom pekné 🙂

anet2212
30. sep 2010

Moje deti sa volaju Nikolasko a Nancy 🙂 a teraz chceme asi Amy ( Ejmy ) a chlapca Matthew (Metju) No to zas budu reci, uz vidim babky 😀

drobec490
30. sep 2010

kocky tak bola som na tom NT a vsetko je v poriadku 😉 no ked som videla na obrazovke ako sa krasne hybe skoro som sa rozpplakala🙂)ale naozaj super to bolo..fotku sice nemam ale v 5.10 idem na poradnu tak bude pytat od svojej doktorky 🙂
@mirka7582 aj my rozmyslame nad lukaskom alebo nad tomasom..a dievcatko asi nelka 🙂

mnamko
30. sep 2010

Jéj,sranda skoro samí Lukáš aj mi budeme mať,už som chcela pri prvom ale dala som sa ukecať na Miloša,dievča všetci chcú Ninu,ale teraz po Šárke sa mi páči ešte Sandra

mischeell
30. sep 2010

Tak a muffiny s čokoládkou ako prekvapenie pre muža sa už pečú, teším sa 🙂

smajka
30. sep 2010

ahojte... ze buchty - robite mi chute. 😀
my mame pre dievcatko meno elisa - u nas meniny na elisku a chlapec bud alex, alebo lucas. este to riesime. pri prvom sme sa rozhodli pre jakuba a do konca tehu sa nam to zunovalo, tak sme zmenili na sam 🙂
co sa tyka chuti, tak maso nemozem ani citit. kazde ranajky su rovnake - chlieb s fetou,alebo rajcinou a celkom mi chuti kysle ( kapusta, uhorky, polievy nakyslo ). ale spes nemam chut na nic, jem lebo musim ☹ uz aby presli tieto nevolnosti -uz ma to nebavi..

blcha
30. sep 2010

u mna je to s chutami zatial take nijake skor teraz mam viac jedal co mi nechuti ranajky vzdy sladke roztek s maslom a dzemom a inak zjem vselico len niektore veci este stale nemusim napr take smotanove omackove vobec teraz nezjem a inak to fakt mam rada ale uz papam zasa dobre zle mi nebyva uz davno takze uz pomaly naberam tie kila co som schudla hned na zaciatku a pomaly cakam kedy zacne vykukat brusko zatial este nic len na vecer uz troska vykukne ale do rana vzdy zmyzne 😉

mischeell
30. sep 2010

@smajka malý Sam je perfektný na tých fotkách v tvojom albume. A ako s ním rozprávate, po slov. aj po angl.?

smajka
30. sep 2010

@mischeell - ahoj, dakujem 🙂 . na fotkach ako anjelik - inak riadny certik.. rozpravame aj - aj. ja sa snazim len po slovensky, lebo od januara ide do skolky a to bude potom uz len sama anglina. ale manzel nanho hovori len po angl a rozumie mu. ma to zatial chuda pomiesane - jedno slovo tak - druhe tak 😀

mischeell
30. sep 2010

@smajka nevadí, ono sa to po čase utrasie, hlavné je, že bude vedieť dva jazyky 😉

smajka
30. sep 2010

@mischeell - ved jasne, nejak to nesilim, maly je sikovny a som si ista ze mu to pojde. 🙂
simon sa aj mne paci meno, ale v uk je to take zastarale meno, u mnazela mi to nepreslo. jemu sa paci zac, ale to zase neviem ako by nasi doma zobrali 🙂

venika_v
30. sep 2010

@mischeell hmmm dala by som si, ja na take nemam cas... skoda

mischeell
30. sep 2010

@smajka tak to je jasné, treba meno prispôsobiť aj krajine, aby sa to dieťa potom nehanbilo. a manžel nie je slovák?

mischeell
30. sep 2010

@venika_v ani ja bežne nemám čas... treba sa dať na PN a budeš mať 😀

smajka
30. sep 2010

@mischeell -nie, narodeny v afgane, ale ked bol este maly, tak sa prestahovali do canady. v uk je uz 15 rokov. nevymenila by som ho za ziadneho slovaka.. 😀

mischeell
30. sep 2010

@smajka Tak to verím... a bol už na Slovensku? Detičky budete mať veľmi vzdelané, vraj keď sa dieťa od narodenia učí dva jazyky, má oveľa vyššie IQ 😉

smajka
30. sep 2010

@mischeell - samozrejme, my budeme spolu o par mesiacov uz 9 rokov 🙂
vy mate s manzelikom tiez krasnu svadobnu fotku na profile 😉 palnovali ste mimi?

mischeell
30. sep 2010

aha, tak to pekne dlho ste spolu 🙂 my iba 2,5 roka :D Ďakujeme za fotečku. My sme mimi neplánovali. Lekár nám hovoril, že by to bolo najlepšie, kôli tomu, že mám endometrióznu cystu, ale nemáme ešte vlastné bývanie, sme v prenájme, tak sme to nechceli uponáhlať. A akoby zázrakom, týždeň pred operáciou tej cysty som otehotnela a cysta sa mi pekne zmenšuje 🙂

smajka
30. sep 2010

@mischeell - tak to je super ze sa zmensuje 🙂 a ono zacat rodinu - nikdy neni ten 'spravny cas'. ale neboj - budete v poho. ked sa male narodi - po nejakej dobe si ani nespomeniete na zivot predtym. 🙂

mischeell
30. sep 2010

hej hej, viem. už som sa s tým zmierila a teším sa 🙂 a teraz ho strážim ako oko v hlave, resp. bábo v brušku 😀