icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mischeell
30. sep 2010

@smajka hej hej, viem. už som sa s tým zmierila a teším sa 🙂 a teraz ho strážim ako oko v hlave, resp. bábo v brušku 😀

23lenka
30. sep 2010

@smajka no neviem kde to je skus tak presnejsie ako daleko to mas do londina???No to som sa ani ja som sa nevedela dockat ale uz ho mam :D aj tebe pride coskoro mozno o tyzden 🙂) a uz mas za sebou vysetrenia ako krvne testy,moc atd???

blackberry
30. sep 2010

@barborkach dakujem, ved urcite dam vediet ako sme dopadli 🙂 myslim pozitivne 🙂
@maahuliena jooooj. jablkaaaaa, tie mozem aj ja, zelene mi velmi neberu, ale zboznujem tie cerveneeee 😝
Vcera som si bola dat urobit vlasy. dobre mi aj farba chytila, takze ziadna katastrofa sa nekonala, hned sa citim lepsie 😀
Vsimla som si, ze rozoberate mena 🙂 my sme mali uz davno predtym nez sme sa zacali snazit v tomto jasno, ak to bude junior, bude po manzelovi Peto a ak to bude dievcatko bude to Valentina. velmi sa nam to meno paci pre nas z viacerych vyznamov 🙂
krasny dnik. idem uz z tejto roboty skaredej, ale co narobim ked je koniec mesiaca 🙄

janemari
30. sep 2010

Ahojte,vcera som nestihala,poradna dopadla dobre,drobec je ciperny rozhadzuje ruckami a nozickami 😀 zevraj mi poklesla placenta a neviem co to znamena a uz len ten myom ma trapy ale nastastie nerastie,aspon zatial.

23lenka
30. sep 2010

@mgurnak to je naozaj smutne a je mi to luto :(...aj mne sa toto iste stalo pred dvoma rokmi :(...davaj si pozor....a drzim palce v buducnosti...

nonika
30. sep 2010

@barborkach ja som tomu tiez nechapala, ale teraz som uz v 14stom a bolo to potvrdene 😀

barborkach
30. sep 2010

@nonika no voobec tomu nerozumiem, lebo ani v 14tom to lekari este nevedia urcit, pokial ja viem 😉

nunusimi
30. sep 2010

@barborkach neviem sice ci sa bavite o pohlavi ale ak ano pridavam foto mojho syna z 13tt aby ste videli ako krasne to vidno, ak babo spolupracuje.

barborkach
30. sep 2010

@nunusimi jeej 😅 😅 pytala som sa na to naozaj sikovneho lekara, nema sice 3D, ale je to nove dobre sono, ale povedal ze je na to zavcasu, ze babo je prilis malinke.. no ja som bola v 11tt..myslis ze to preto, alebo pre to 3D?

nunusimi
30. sep 2010

@barborkach asi pre to 3D predsa len sama vidis ako vyzeraju tie zabery CB tam to nie je take pekne tam si len domysliet v bodkach nieco vies 🙂 a tu je to skratka 3D... nam to tiez vtedy neverili, ze sa to da, ani skuseny gyndos v KE neveril... muz mu vravel, ze mu donesie foto :D :D

barborkach
30. sep 2010

@nunusimi no pockaj ked to bude napokon dievcicka 😀 😀 😀 ale nieee, smejem sa 😀 ty si za vsetky sona tak vela platis, vsak?

nunusimi
30. sep 2010

@barborkach tak teraz to kludne moze byt baba to foto co som pridala je syn a to je chlap ako sa patri 🙂
a ano platim si za 3Dcka ale objednavam sa sama nemam to povinne, ale robim to, lebo beriem lieky na tlak, tak som chcela mat istotu na vyvojove vady. a pojdem aj v 20tt je to aj krasny zazitok 🙂 a aj viac info ohladne bbtka sa dozvieme.

barborkach
30. sep 2010

@nunusimi co viac sa dozviete? myslim ze co treba, to povie aj z obyc, nemusi byt 3D, teda vady a vsetky merani..
to chodis vlastne na to skrining. vysetrenie, nie? ak sa mozem opytat kam to chodis? ja chcem ist asi na 3D do hlohovca, tam to vsetci chvalia, no niektore tie zabery su nie velmi pekne, tak neviem ci hej ci nie 😵

nunusimi
30. sep 2010

@barborkach ja som z KE takze tu v KE. niektore veci ti na 2D nezistia, to nam vysvetloval pred 5 rokmi, ze k nemu vtedy posielali z celeho vychodu zeny ked sa nieco nezdalo Dr na 2D utz a vravel nam aj ake poskodenia su mozne, co by clovek neveril ☹ isto to ma vyssiu vypovednu lehotu a jasne, ze pre nas aj to babo v 3D vyzera uuuuplne inak ako CB co tam ja vidim aspon nieco, ale moj chlap 😎
a zabery, zalezi od toho ako je babo v brusku otocene

barborkach
30. sep 2010

@nunusimi no ved ked tam nieco je, nejaka vada myslim, tak ju odhalia sice skor, ale co uz s tym? len to budes skor vediet..aj to pohlavie, ved je to vlastne jedno, len to vies skor.. teraz este neviete?

katuska26
1. okt 2010

@nunusimi wau ten váš chlap nemal kúsok hamby 😀 zlatý, to naša Viktorka nás naťahovala neviem či nie aj do 6 mesiaca 😅 nikdy sa neukázala 🙂 inak krásna to tam fakt vidieť...
Gratulujem aj ostatným ku krásnym fotkám 😵 😵 😵 miminiek...

venika_v
1. okt 2010

@nunusimi nadherne, uz vidim ze aj 3D ultrazvuk ma vyznam,,,,, 🙂 😉

venika_v
1. okt 2010

@mischeell no tak to je pravda, ale teraz si to nemozem dovolit, ... potrebujem peniazky a tak, nas vztah sa strasne rychlo rozbehol a tak.,.. tiez sme male planovali az na buduci rok ze by sme zacali so snazilkovanim... a on sa pyta na svet skorej..... teda uvidime ci on alebo ona.... ale obaja sa tvarime ze to bude chlapec 🙂 😝

blcha
1. okt 2010

@nunusimi jej tak to je super ze ste uz tak skoro vedeli ze budete mat chlapca mne je to vlastne jedno kedy sa to dozviem pri eliske som sa s tym vobec neponahlala a ona sa schovavala az v 30tt mi to konecne potvrdili ale teraz by som to chcel vediet co najskor lebo ideme zariadovat detsku izbu a neviem ci mam ist do ruzova alebo nieco neutralne uz cakam len na pohlavie takze ja sa objednam na to 3d sono do toho hlohovca len si ta chcem este zavolat ze kedy by to bola najvhodnejsie nech mame pekny zazitok a babo je dobre vidiet 😉

brumca
1. okt 2010

ahojte zienky 🙂 idete sa dat aj zaockovat proti chripke? akurat pocuvam Fun radio a hovorili o ockovani,ze je dobre pre tehotne zeny 😉

brumca
1. okt 2010

@nunusimi ahoj 🙂 ta fotka je uplne uzasna...krasne chlapciatko 😀 😀

seba1
1. okt 2010

@brumca toto práve preberám s manželom, neviem, či je to naozaj potrebné, alebo si zasa potrebujú nabaliť farmaceuti vrecká. Chcelo by to naozaj odborný názor. Práve som to tu chcela ísť písať a si ma predbehla 😉 .

petasllov
autor
1. okt 2010

@shilou dúfam, že to nebude presne 1. apríl, keď sa nám detičky narodia, ja by som brala taký 4. apríl, taký pekný dátum - 4.4. A čo by si chcela, dievčatko či chlapčeka? Jasné, že je to jedno, len nech je to zdravé, ale predsa. My by sme zas chceli babu. 🙂

venika_v
1. okt 2010

@brumca tak ono to ma dve stranky mince.... moze sa stat ze ked ta zauckuju tak ochories, , to sa stalo mojej segre a potom mala zapal priedusiek, cize ak mas oslabenu imunitu moze to vypalit aj trocha inak.... treba si to prebrat aj s lekarkou a mozno s imunologom ...

drobec490
1. okt 2010

@venika_v tak to mas pravdu ja som sa dala raz a potom som ochorela,takze sa asi ani nedam...beriem nejake homeopatika tak snad to bude fajn 🙂

mirka7582
1. okt 2010

ahojte ako sa mate mna dnes dako chce boliet hlava ☹

brumca
1. okt 2010

@seba1 ja sa urcite o tom ockovani budem informovat u zenskeho aj u obvodnej doktorky, som zvedava na ich nazor 😉

venika_v
1. okt 2010

@mirka7582 to ze ma boli hlava uz prestavam aj registrovat... lebo dni ked ma neboli je velmi malo

mirka7582
1. okt 2010

@venika_v no super uz som stihla telefonovat cele ranajky su v kely 😒, ale je uz lepsie 🙂 tak na konci 3mesiaca zacnem 🤐

mirrinka
1. okt 2010

@nunusimi a kde v KE chodíš na to 3D? ja som tiež z KE 🙂