Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ano,až teraz som si všimla,že si okr.TN ja som z Teplíc
Mne sa to tam páči, nová pôrodnica, samostatná pôrodná sála, akurát niektoré sestričky sú ježibaby, ale také sa nájdu asi všade.
jáj tak aspoň čosi,no idem si troška pspať lebo už nevidím
aj ja idem
jeeeej kolko nas je tu Trenčaniek,to je super chystate sa chodit aj na tie predpripravy do nemocky?
Ja som dnes mala krízu v ZUŠ-ke, skoro som tam zaspala, ešteže chvíľami Maťko zaškrípal na violončele. S nechutenstvom teda problém nemám, cez víkend u našich som pribrala skoro kilo 😒 .
ahojte kočky....
tak ja som sa dnes zobudila o 5tej.. brdo s takou zimnicou 😕 som za zababušila ešte aj do deky a spala do 10tej 😅 😀 a už som sa vytešovala, že ma žaludok nebolí, že ani podbruško (až mi to prišlo divne 😨 ) no ale prešlo 15min a som tam kde som bola 😅 🙄
fiha, fakt je vás dosť z TN 😉 sa hadam aj niektoré v porodke stretnete 😀 😝
ja sa chystam(ak vše dobre dopadne) rodiť asi v Nitre, alebo u nas v Topoľčanoch, tu je aj porod do vody... tak to musim este pokukať referencie..ale ešte som sa k tomu nedopracovala 🙂
@augustovka ty už vieš,že budeš mať chlapčeka?
maahuliena aj mna včera nebolelo podbruško a dnes zas,jaj
ahojte tehuľky 🙂 musím sa Vám posťažovať v piatok som bola na gynekologickej pohotovosti lebo som si našla kus krvy na nohavičkách ☹ .Našťastie je všetko ok,ale mám mykózu len som nahnevaná na to dr.čo mal službu lebo ma nesmierne vystrašil.Vzdychal,vzlykal tam nad tým sonom a som nevedela či nad bábätkom,alebo na čím.Nakoniec vysvitlo,že ma nanič obraz na sone a prišiel mi taký že ani nevie s tým robiť 😒
Asi si neuvedomuje ako môže ženu vystrašiť,ale asi kus ako kus.Bola som z toho nanič,ale hlavne že malé je vporiadku. 🙂
Mňa nejako obchádza nádcha. Bežne miniem aj dve balenia Nasivinu, aby som sa nezadusila, ale teraz veru neviem, čo spravím, keď sa to rozbehne naplno...
mnamko no robila som si ten domaci tets na urcenie pohlavia a skoro hned bol cely modry,tak hadam neklamal 🙂
@linea22 jaaaj, ti lekari... to je desne 😠 ☹ si musela prežiť par sekund strachu 😔 mna by už asi porazilo 😔 hlavne že babatko je v poriadkuu 😵 😵 aj Ti nato nieoč dali, myslím lieky? 😕
@mnamko naša @augustovka si robila testik z netu a vyšlo jej to čo ma v profile 😅 😵 😵
@augustovka určite nie 😀 😝 3D to učite potvrdí 😉 😵
@augustovka
@mnamko
@c.o.l.a
ahojte 🙂 aj ja budem rodit v Trencine 🙂 byvam v Dubnici n. Vahom 😉 koho mate zenskeho doktora?
@augustovka ak sa môžem spýtať, koľko stál ten test?
@brumca my sa mozno este aj v nemocke stretneme 🙂, ja mam doktorku Kubalovu
@seba1 aj s postovnym 50 eur a uvadzaju ze to ma 90 % spolahlivost tak uvidime
@maahuliena no sama som zevdava co povedia na 3D 🙂
@augustovka to by bolo super 😀 ja mam Jankovskeho
@brumca toho som mala priprvom porode, aj planujes chodit na tie cvicenia do nemocky?
@augustovka rada by som chodila, len este neviem kedy byvaju a od ktoreho tt 🙂 nevies mi poradit?
@brumca ked som chodila ja bolo to tusim od 20 tt a byvali vtedy v utorok ale to sa asi uz zmenilo,ja rozmyslam ci chodit alebo nie. Je tam dobre ze okuknes porodne saly,novorodenencke odelenie, mas sedenie aj z vrchnou sestoru z novorodeneckeho a ona hovori co zobrat a ako to tam chodi
@augustovka no urcite by to bolo pre mna zaujimave, a nepamatas si prosim o kolkej byvali tie cvicenia? 🙂
@brumca byvali tak anvecer neviem ci o 17,00 alebo tak ale ked si najdes porodnickje odelenie mozno tam budu mat aj tel na tu sestricku co to robi
@augustovka dakuje, idem si to popozerat na nete 🙂 najhorsie je, ze utorky robim do 17:30 ☹
@brumca tak myslim ze za tie roky sa to aj zmenilo ked zistim to cislo tak ti ho preposlem 🙂
@augustovka aha, toto som nasla o TN porodnici 🙂

@mnamko Budeš rodiť v Trenčíne?