Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@augustovka velmi rada by som tam chodila...zistim si co najskor kedy presne byvaju tie cvicenia, aby som si to mohla nejako zariadit v robote 🙂
@brumca ono je vyhoda ze potom vies do coho ides ze to tam uz poznas aj tie sestricky uz mas aspon trochu okukane preto jedine zvazujem chodit aj teraz
Já mám gynekológa Orlovského, som s ním spokojná, je milý a má u seba aj sono.
Nemala som dohodnutého nikoho, ale mal službu a nikto iný tam nebol, tak sestričky stresovali, že nás budú musieť odrodiť ony 😀 . Prišiel asi 5 min. pred narodením.
Jankovský je spolužiak mojej kamošky z gympla,sa smiali keď povedal,že bude gynekológ,a keď kamoška bola tehotná išla na plodovú vodu tak ju chcel vyšetriť tak mu zo smiechom povedala tak ty teda nie.Sa zasmiali.
Orlovský bol kedysi primár u nás v nemocnici v Tepliciach škoda tejto nemocnice,všetko dobré sa zničí.
Ja chodím Kotlebovi.Mohli by sme keď bude tak zjari teplejšie dať stretko,trebars aj v Tn
@brumca my sa chystame urcite ale ideme do hlohovca,sme tam boli aj pri malej a boli sme velmi spokojny
@augustovka ja nie, nie som priamo z TN a nemám svoje auto a manžel robí na smeny, tak by sa mi to asi nedalo stíhať. Nebola som ani pri prvom tehu.
@augustovka ani nie,ja som rada že držím pokope,necvičila som ani pri deckách
3D asi podľa ceny a ani neviem kde sa to chodí dole do nemocky?
@augustovka kolko stoji 3D v Hlohovci? 🙂
@c.o.l.a neviem aky je rozdiel, buduci tyzden mam poradnu, tak sa opytam a aj kedy je najlepsie ist zistim 🙂 tu je je ho stranka: http://www.gyneka.sk/
@brumca stalo to vtedy 1200 sk a mne sa velmi pacilo ze fakt to bolo celu hodinku a pokukal malu ci nema nejake zdravotne problemy,tu sa mi to zdalo vzdy vsetko hr hr len aby stihli dalsich pacientov,preto my sem nechceme ist
@augustovka ahaa tak ty si bola aj u Jankovskeho? 🙂
@brumca ja som k nemu chodila ku koncu tehu lebo dcerka bola malinka tak ju stale kontrolovali!ja som tam chodila 2x do tyzdna 🙂
mne by tiež stačila fotka ale asi za vyšetrenie si vypýta,veď sa popýtaj a kedy sa to oplatí ae asi okolo 20tt
ked chcete aby bolo babo uz dobre vidno tak sa odporuca tusim po 22 tt
ahojte..tak ja som uspesne prestahovana 😉 len kto to teraz uprace???? vsade mam veci, ak si dnes budem chciet lahnut, tak to bude este zabava, kam najdem kde je v tom chaose postel 😀
zajtra ma caka umyvanie okien 😒 😖
mne uz zas zacina chutit...
@mnamko to s tym pichanim poznam...vcera sme boli s muzom spolu a mna tak pichlo a zacalo boliet brusko..ze som sa straaasne zlakla...dufam len, ze sa nic nestalo.. rozmyslala som ci neist a pohotovost ale nejak som to zamietla, lebo mi v podstate nic nebolo...ale manzel povedal, ze najblizsie nieco bude az ked sa male narodi 😀 😅 hlavne ze vsade citam ako je sex prve mesiace bezproblemovy a neviem co...hej hej..recicky 😕 🙄
@smajka coze to az tak neskoro sa ide na dalsie vysetrenie??Hm....no ja mam teraz 14 scan tak mam 8.nov s midwife u nas doma....aj u vas uz bola???No sak s tou pracou neviem ani ja sama do kedy to tak vydrzim tiez som stale unavena....heeeeh....ale nejako to zvladnem....este par mesiacov....heeeeh....🙂)
@happy12 fuuuha to uz pekne dlho si tu...ja este len 3roky....a mam dost...🙂) ale nie... sak da sa to tu vydrzat...ale rodinka mi chyba....heeeeh....ty tu asi planujes uz ostat nie???No ja byvam vo Swindone.....no to si pekne presla s manchestru do plymouth....to koli praci si odisla???Ja som bola asi tri mesiace pri manchestri...poznas Lincoln???No ale to tam bola bieda...tak som teraz vo swindone 🙂) spokojna

@brumca ja som chodila na to tehotenske cvicenie a tam boli aj tie prehlaidky ale ked si tam zavolas isto ti povedia ako to tam teraz chodi aj sa tam cvicilo aj si tam baby radili aj sa tam ucilo tlacit proste vsetko!sa tam budeme stretavat mozno 🙂