icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

augustovka
4. okt 2010

@brumca ja som chodila na to tehotenske cvicenie a tam boli aj tie prehlaidky ale ked si tam zavolas isto ti povedia ako to tam teraz chodi aj sa tam cvicilo aj si tam baby radili aj sa tam ucilo tlacit proste vsetko!sa tam budeme stretavat mozno 🙂

brumca
4. okt 2010

@augustovka velmi rada by som tam chodila...zistim si co najskor kedy presne byvaju tie cvicenia, aby som si to mohla nejako zariadit v robote 🙂

augustovka
4. okt 2010

@brumca ono je vyhoda ze potom vies do coho ides ze to tam uz poznas aj tie sestricky uz mas aspon trochu okukane preto jedine zvazujem chodit aj teraz

c.o.l.a
4. okt 2010

@brumca Mňa Jankovský rodil, skoro to nestihol, sestričky ho nevedeli zohnať. A ešte k tomu sme rodili dve naraz! Aspoň myslím, že je to on, taký mladý blonďák, nie?

c.o.l.a
4. okt 2010

Já mám gynekológa Orlovského, som s ním spokojná, je milý a má u seba aj sono.

brumca
4. okt 2010

@c.o.l.a ano je taky mlady, blondavy...no som zvedava kto bude rodit mna...mala si ho zazmluvneneho a nemohli ho zohnat? 😕 a ty ku komu chodis?

c.o.l.a
4. okt 2010

Nemala som dohodnutého nikoho, ale mal službu a nikto iný tam nebol, tak sestričky stresovali, že nás budú musieť odrodiť ony 😀 . Prišiel asi 5 min. pred narodením.

brumca
4. okt 2010

@c.o.l.a jeeminenky, no kde sa flakal...ja som s nim inak zatial velmi spokojna 🙂 pomohol mi upravit cyklus a aj mi pomohol k otehotneniu stimulovanim Clostilom 🙂 tiez ma sono a robi aj 3D a 4D....ozaj vy sa chystate na 3D sono?

mnamko
4. okt 2010

Jankovský je spolužiak mojej kamošky z gympla,sa smiali keď povedal,že bude gynekológ,a keď kamoška bola tehotná išla na plodovú vodu tak ju chcel vyšetriť tak mu zo smiechom povedala tak ty teda nie.Sa zasmiali.
Orlovský bol kedysi primár u nás v nemocnici v Tepliciach škoda tejto nemocnice,všetko dobré sa zničí.
Ja chodím Kotlebovi.Mohli by sme keď bude tak zjari teplejšie dať stretko,trebars aj v Tn

augustovka
4. okt 2010

@brumca my sa chystame urcite ale ideme do hlohovca,sme tam boli aj pri malej a boli sme velmi spokojny

c.o.l.a
4. okt 2010

@brumca inak Jankovský bol milý, ako k doktorovi proti nemu nič nemám. Nad 3D sme neuvažovali, ani som nevedela, že v TN nejaké je. Koľko sa platí?

augustovka
4. okt 2010

@c.o.l.a @mnamko a vy sa nechystate ta to tehotenske cvicenie do nemocky?

c.o.l.a
4. okt 2010

@augustovka ja nie, nie som priamo z TN a nemám svoje auto a manžel robí na smeny, tak by sa mi to asi nedalo stíhať. Nebola som ani pri prvom tehu.

mnamko
4. okt 2010

@augustovka ani nie,ja som rada že držím pokope,necvičila som ani pri deckách
3D asi podľa ceny a ani neviem kde sa to chodí dole do nemocky?

c.o.l.a
4. okt 2010

@mnamko OK, ja som za s tým stretkom, niekedy sa dohodneme.

mnamko
4. okt 2010

@c.o.l.a o.k.budeme si merať brušká 😀

brumca
4. okt 2010

@c.o.l.a Jankovsky robi aj 3D aj nejake 4D sono skopirovala so mz jeho cennika, co maju na nete:
Vykonanie 3D/4D ultrazvuku s uložením záznamu na DVD nosič - 50eur.
Vyhotovenie foto z tehotenského 3D/4D ultrazvukového vyšetrenia - 10eur.

brumca
4. okt 2010

@augustovka kolko stoji 3D v Hlohovci? 🙂

c.o.l.a
4. okt 2010

@brumca tak to by som aj išla a na pamiatku by mi stačila aj fotka, lebo 50eur je dosť 😠 . pošli mi prosím link na jeho stránku, aby som sa prípadne mohla aj objednať. A aký je rozdiel medzi 3D a 4D?

brumca
4. okt 2010

@c.o.l.a neviem aky je rozdiel, buduci tyzden mam poradnu, tak sa opytam a aj kedy je najlepsie ist zistim 🙂 tu je je ho stranka: http://www.gyneka.sk/

augustovka
4. okt 2010

@brumca stalo to vtedy 1200 sk a mne sa velmi pacilo ze fakt to bolo celu hodinku a pokukal malu ci nema nejake zdravotne problemy,tu sa mi to zdalo vzdy vsetko hr hr len aby stihli dalsich pacientov,preto my sem nechceme ist

brumca
4. okt 2010

@augustovka ahaa tak ty si bola aj u Jankovskeho? 🙂

augustovka
4. okt 2010

@brumca ja som k nemu chodila ku koncu tehu lebo dcerka bola malinka tak ju stale kontrolovali!ja som tam chodila 2x do tyzdna 🙂

mnamko
4. okt 2010

mne by tiež stačila fotka ale asi za vyšetrenie si vypýta,veď sa popýtaj a kedy sa to oplatí ae asi okolo 20tt

augustovka
4. okt 2010

ked chcete aby bolo babo uz dobre vidno tak sa odporuca tusim po 22 tt

barborkach
4. okt 2010

ahojte..tak ja som uspesne prestahovana 😉 len kto to teraz uprace???? vsade mam veci, ak si dnes budem chciet lahnut, tak to bude este zabava, kam najdem kde je v tom chaose postel 😀
zajtra ma caka umyvanie okien 😒 😖
mne uz zas zacina chutit...
@mnamko to s tym pichanim poznam...vcera sme boli s muzom spolu a mna tak pichlo a zacalo boliet brusko..ze som sa straaasne zlakla...dufam len, ze sa nic nestalo.. rozmyslala som ci neist a pohotovost ale nejak som to zamietla, lebo mi v podstate nic nebolo...ale manzel povedal, ze najblizsie nieco bude az ked sa male narodi 😀 😅 hlavne ze vsade citam ako je sex prve mesiace bezproblemovy a neviem co...hej hej..recicky 😕 🙄

happy12
4. okt 2010

@23lenka ahoj, diky sa radu. Hej zijem v UK, uz som tu 12 rokov, cely cas som zila v Manchestri a pred mesiacom sme sa prestahovali na juh Anglicka, sme v meste Plymouth.Kde byvas ty? 🙂

23lenka
4. okt 2010

@smajka coze to az tak neskoro sa ide na dalsie vysetrenie??Hm....no ja mam teraz 14 scan tak mam 8.nov s midwife u nas doma....aj u vas uz bola???No sak s tou pracou neviem ani ja sama do kedy to tak vydrzim tiez som stale unavena....heeeeh....ale nejako to zvladnem....este par mesiacov....heeeeh....🙂)

23lenka
4. okt 2010

@happy12 fuuuha to uz pekne dlho si tu...ja este len 3roky....a mam dost...🙂) ale nie... sak da sa to tu vydrzat...ale rodinka mi chyba....heeeeh....ty tu asi planujes uz ostat nie???No ja byvam vo Swindone.....no to si pekne presla s manchestru do plymouth....to koli praci si odisla???Ja som bola asi tri mesiace pri manchestri...poznas Lincoln???No ale to tam bola bieda...tak som teraz vo swindone 🙂) spokojna

linea22
4. okt 2010

@riamim 😠 už ani ja nepôjdem,len som sa zľakla a keby sa niečo nedajbože stalo a ja by som nešla na tú pohotovosť tak by som si to neodpustila.