icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mnamko
5. okt 2010

@katuska26 aj ja idem 14.10.bojím,

@katuska26 ja zas nejak nemôžem vnoci spať stále sa budím,dúfam že také nebude aj malé,ináč ja neviem či sú to črevá ale keď som skrčená tak ako keby mi tam dole plávala rybka,nemáte to aj vy?či moje črevá tak pracujú ale zas tak dole sú neni.Ja som mala tiež tak deti prvé živé striebro,druhé dobručké,no ak aj toto bude ako prvé tak sa môžme tešiť

seba1
5. okt 2010

@katuska26
@mirka7582 normálne mi robíte chute na niečo kapustové 🙂 , ale mám plnú chladničku, mama mi nabalila hrozne veľa, vidím to tak, že variť budem až vo štvrtok

mnamko
5. okt 2010

@seba1 jáj aj mne by mohol niekto nabaliť ale nemá kto

mirka7582
5. okt 2010

@seba1 tebe je ale vcera svokra robila halusky s bryndzou tak mi doniesla tak nam nam a potom mi bolo zle 😀

seba1
5. okt 2010

@mirka7582 no ako sa hovorí, si si ich asi dala s veľkou chuťou, ja to zasa od mamy tak často nemám, tak raz max dva do mesiaca, častejšie tam nechodíme, najlepšie bolo, keď Maťko nechodil do školy a mohli sme tam zostať aj týždeň

mirka7582
5. okt 2010

@seba1 aj mna mamina vola k sebe aspon na dva dni ale nevim ako sa vyspim u nasich

seba1
5. okt 2010

@mirka7582 čo si zvyknutá len na svoju posteľ? Alebo je to v inom?

mnamko
5. okt 2010

mne mama zomrela pred 3rokmi a svokru mám v Štúrove

seba1
5. okt 2010

@mnamko to je ťažko, byť bez maminy, ale raz nás to čaká všetkých ☹
ja pochádzam z Hronoviec, t.j.30 km od Štúrova, smer Levice

katuska26
5. okt 2010

@juj chudiatko ale ja by som si dala halušky 🙂 aj s kapustou 😅 sranda že nám tá kapusta tak chutí...Mne minule manžel varil segedín mňam....
@mnamko júj hádam sa ti to zmení, inak mne Viki do roka strašne zle spávala, chcela byť len na rukách a pri mne, jáj hrozné to bolo, hádam druhé bude pohoďáčik 😅 Inak ja sa na všetko zobudím, nemalo by to byť až pred pôrodom či mi čo už máme deti to máme od prvého na furt???? 😀
Ja idem zajtra na krv. no hádam to vydržím bez raňajok, či sa môžem najesť??? čo myslíte?

mischeell
5. okt 2010

@katuska26 vraj ľahké raňajky sa môžu, ale nie nič sladké. určite nejaké pečivo s maslom môžeš 😅 ja som išla na krv poobede, takže som toho mala v sebe už viac 😀

mischeell
5. okt 2010

@seba1 fúha, tak dúfam, že to až taká pravda nebude. ale nevadí, my ženy si zvykneme na všetko 😉

linea22
5. okt 2010

@brumca ja som to mala aj pred tehu a som sa obávala,že sa mi to vráti a veru aj sa vrátilo ☹

mirka7582
5. okt 2010

@seba1 len na svoju postel a este ako som tehu tak mam problem najst si miesto uz vo svojej 🙂

augustovka
5. okt 2010
seba1
5. okt 2010

@augustovka diky, ešte zvažujem jeho kúpu, je to dosť peňazí, ale som aj dosť zvedavá. Ja mám tiež Mateja, staršieho syna.

smajka
5. okt 2010

@marusinka80 - dakujem a drzim palce dnes 😉 . s vitaminmi neporadim - v uk mame asi ine. ja beriem pregnacare.

linea22
5. okt 2010

@c.o.l.a mňam aj ja chcem 😉

linea22
5. okt 2010

Dievčatá na košieľku na krst sa dáva vyšiť meno dieťatka a dátum krstu aj narodenia?A čo sa ešte kupuje?ešte som nekrstila a čaká nás to s manželom o dva týždne 🙂

mnamko
5. okt 2010

@seba1 teraz ideme na jarmok do Štúrova,vy nejdete?ale asi iba na chvilku nevydržím dlho chodiť a ty vie aký to je veľký jarmok.

kaprik1
5. okt 2010

ahojte, čítam každý deň, ale nemám moc čas písať.Mne tuším tie nevoľnosti ani neskončia. Posledné dve rána sú docela hrozné. Strašne ma napíňa na zvracanie. Včera som myslela, že som rýchlo zjedla raňajky, ale dneska to bolo opäť.No srandy kopec.
S cvičením to u mňa neprichádza do úvahy. Keby som nebola ešte doma s malou, tak by som isto bola na rizikovom. Žiadna veľká námaha, aj keď pri malej sa to moc nedá,snažím sa. Do postele sa dostanem v lepšom prípade večer okolo desiatej.
My sme mali prvú veľkého loptoša. Potom po desiatich rokoch druhá, a to o nič lepšie a ešte horšie spanie v noci. Som zvedavá aké bude toto bábätko. Snáď lepšie. Možno nie, veď som už na loptošov zvyknutá 😝 😀
Naše dievčatá vymýšľajú mená . Dievčenské : Zuzana, Kristínka. Chlapčenské : Tadeáško, Alexander. U tatina vedie Patrik, Tatiana. No veď uvidíme.

seba1
5. okt 2010

@mnamko to bude tento víkend? My sme boli u našich teraz, zatiaľ sa nechystáme. Ak bude pekne, dá sa len si treba aj sadnúť a oddýchnuť, mne najviac vadí keď veľa stojím, ani nie to chodenie

zuzana0204
5. okt 2010

@maahuliena ahojcek dlho som tu nebola, aj ja by som uz bola rada, keby som stale netelefonovala, najhorsie je ze jedna vec mi zapasuje a na druhy krát nie...pri malej som mala uplne idealne tehotenstvo , tak si to teraz vynahhrádzam, 🙂 najhorsie je to vecer....ale ved vydrzime
ina cminuly tyzden sme boli na skriningu a dvojicky su ok......maju vsetko co maju mat lezia v brusku ako na poschodovej postreli 🙂 a su rovnako velki na 12+5 mali 6,3 cm..tak sa teskame..pekný dnik

mnamko
5. okt 2010

@zuzana0204 jéj ty čakáš dvojky?švagriná má 10mes.chlapcov,no má čo robiť ale sú strašne zlatý

helenka2
5. okt 2010

ahojte baby dlho som tu nic nepisala ale citam vas pravidelne 🙂 mna stale trapi hematom podla lekarky je dost velky okolo 9mm takze mam prisny kludovy rezim 😒 uz ma to ale nebavi....inak v piatok zacinam 13 tyzden a zatial mi nerobili vobec ziadne testy to nevadi?

blackberry
5. okt 2010

@kaprik1 aj ja som si dnes presne tuto vetu povedala, lebo do 11tt som nemala vooobec ziadne nevolnosti a teraz stale a neustupuju... ale snad to uz konecne prejde 🙂

Dnes som mala ist na to 4D sono, ale doktor mi pisal, ze je este aj dnes v zahranici a pride zajtra tak sme to posunuli na zajtra 🙂 Vcera som sa kukala do knizky a mam tam aj NT zapisane v hodnote 1,1, som kukala na nete a myslim, ze je to v poriadku. Tesime sa 🙂
Krasny dnik 😉

mischeell
5. okt 2010

@helenka2 Netráp sa, ja mám na ľavom vaječníku krvnú cystu veľkú 5x8 cm.... no mne prvé vyšetrenia - krv, tlak a moč robili už v 8-mom týždni, kedy máš najbližšiu poradňu? lebo do 14tt ti musia urobiť už aj NT screening.

helenka2
5. okt 2010

@mischeell vo stvrtok idem do poradne tak som zvedava co so mnou budu vobec robit...a to si aj krvacala s tej cysty? lebo ja stale spinim ☹ takze stale je tam riziko odlucenia ☹ a aj ty mas mat kludovy rezim? ja som z toho uz zmetena...

mischeell
5. okt 2010

@helenka2 nie, ja som nekrvacala, ja tú cystu už mám vyše roka - je to endometrióza. Už som vybrala aj hormonálnu liečbu a až teraz v tehotenstve sa začala zmenšovať. Predtým mala 13x11 cm. a to už som mala ísť na operáciu. Ale nikdy som nešpinila ani nekrvácala. Opýtaj sa všetko v poradni - určite už vo štvrtok ti budú musieť urobiť všetky vyšetrenia.

helenka2
5. okt 2010

@mischeell no ved mohli by...len kvoli tomu hematomu mi uz robili tolkokrat sono ze si myslim ze to nieje dobre pre babetko...neviem si predstavit ze budem musiet takto lezat az do aprila ved sa zblaznim s toho...hlavne aby bolo malicke v poriadku...a inak dakujem za odpoved 🙂