Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
mne mama zomrela pred 3rokmi a svokru mám v Štúrove
@juj chudiatko ale ja by som si dala halušky 🙂 aj s kapustou 😅 sranda že nám tá kapusta tak chutí...Mne minule manžel varil segedín mňam....
@mnamko júj hádam sa ti to zmení, inak mne Viki do roka strašne zle spávala, chcela byť len na rukách a pri mne, jáj hrozné to bolo, hádam druhé bude pohoďáčik 😅 Inak ja sa na všetko zobudím, nemalo by to byť až pred pôrodom či mi čo už máme deti to máme od prvého na furt???? 😀
Ja idem zajtra na krv. no hádam to vydržím bez raňajok, či sa môžem najesť??? čo myslíte?
@seba1 tu je link na ten test : http://forum.mamaaja.sk/intelligender/
@augustovka diky, ešte zvažujem jeho kúpu, je to dosť peňazí, ale som aj dosť zvedavá. Ja mám tiež Mateja, staršieho syna.
@marusinka80 - dakujem a drzim palce dnes 😉 . s vitaminmi neporadim - v uk mame asi ine. ja beriem pregnacare.
Dievčatá na košieľku na krst sa dáva vyšiť meno dieťatka a dátum krstu aj narodenia?A čo sa ešte kupuje?ešte som nekrstila a čaká nás to s manželom o dva týždne 🙂
ahojte, čítam každý deň, ale nemám moc čas písať.Mne tuším tie nevoľnosti ani neskončia. Posledné dve rána sú docela hrozné. Strašne ma napíňa na zvracanie. Včera som myslela, že som rýchlo zjedla raňajky, ale dneska to bolo opäť.No srandy kopec.
S cvičením to u mňa neprichádza do úvahy. Keby som nebola ešte doma s malou, tak by som isto bola na rizikovom. Žiadna veľká námaha, aj keď pri malej sa to moc nedá,snažím sa. Do postele sa dostanem v lepšom prípade večer okolo desiatej.
My sme mali prvú veľkého loptoša. Potom po desiatich rokoch druhá, a to o nič lepšie a ešte horšie spanie v noci. Som zvedavá aké bude toto bábätko. Snáď lepšie. Možno nie, veď som už na loptošov zvyknutá 😝 😀
Naše dievčatá vymýšľajú mená . Dievčenské : Zuzana, Kristínka. Chlapčenské : Tadeáško, Alexander. U tatina vedie Patrik, Tatiana. No veď uvidíme.
@maahuliena ahojcek dlho som tu nebola, aj ja by som uz bola rada, keby som stale netelefonovala, najhorsie je ze jedna vec mi zapasuje a na druhy krát nie...pri malej som mala uplne idealne tehotenstvo , tak si to teraz vynahhrádzam, 🙂 najhorsie je to vecer....ale ved vydrzime
ina cminuly tyzden sme boli na skriningu a dvojicky su ok......maju vsetko co maju mat lezia v brusku ako na poschodovej postreli 🙂 a su rovnako velki na 12+5 mali 6,3 cm..tak sa teskame..pekný dnik
@zuzana0204 jéj ty čakáš dvojky?švagriná má 10mes.chlapcov,no má čo robiť ale sú strašne zlatý
ahojte baby dlho som tu nic nepisala ale citam vas pravidelne 🙂 mna stale trapi hematom podla lekarky je dost velky okolo 9mm takze mam prisny kludovy rezim 😒 uz ma to ale nebavi....inak v piatok zacinam 13 tyzden a zatial mi nerobili vobec ziadne testy to nevadi?
@kaprik1 aj ja som si dnes presne tuto vetu povedala, lebo do 11tt som nemala vooobec ziadne nevolnosti a teraz stale a neustupuju... ale snad to uz konecne prejde 🙂
Dnes som mala ist na to 4D sono, ale doktor mi pisal, ze je este aj dnes v zahranici a pride zajtra tak sme to posunuli na zajtra 🙂 Vcera som sa kukala do knizky a mam tam aj NT zapisane v hodnote 1,1, som kukala na nete a myslim, ze je to v poriadku. Tesime sa 🙂
Krasny dnik 😉
@helenka2 nie, ja som nekrvacala, ja tú cystu už mám vyše roka - je to endometrióza. Už som vybrala aj hormonálnu liečbu a až teraz v tehotenstve sa začala zmenšovať. Predtým mala 13x11 cm. a to už som mala ísť na operáciu. Ale nikdy som nešpinila ani nekrvácala. Opýtaj sa všetko v poradni - určite už vo štvrtok ti budú musieť urobiť všetky vyšetrenia.

@katuska26 aj ja idem 14.10.bojím,
@katuska26 ja zas nejak nemôžem vnoci spať stále sa budím,dúfam že také nebude aj malé,ináč ja neviem či sú to črevá ale keď som skrčená tak ako keby mi tam dole plávala rybka,nemáte to aj vy?či moje črevá tak pracujú ale zas tak dole sú neni.Ja som mala tiež tak deti prvé živé striebro,druhé dobručké,no ak aj toto bude ako prvé tak sa môžme tešiť