Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte holky,
moc casu na konik nemam, mam doma male tornado, a konecne sme po vyse tyzdni zrave. tak som rada, a mozeme bíst na chvilku vonku, lebo uz nam to chyba.
nase malinke sa ma dobre, bud.piatok 15.10. idem na tie testy APF, uz mi brala doktorka krv, aj na tie prve testy, co sa robia v prvom trimestry. zatial som nic nepribrala, moc mi aj tak nechuti jest ale snazim sa aspon nieco. stale mam -2 kg,ale to nevadi, aspon moc nepriberiem za cele tehotenstvo, aj pri malej som v 20tt mala len +2kg.
uz ste rozmyslali nad menami?my uz ano, len nevieme kedy ma meniny Zara . ak by to bolo dievcatko. 😉 ale zistime dovtedy .
verim, ze DNP nezrusia, kym mne ubehne 270 dni, lebo by ma to nahnevalo, chcem tu max.matersku, preto si to platim. 😉
😀 presne tak,
Cauko kocky, dnes som bola u doktora, mali sme ist len na to sono, ale sestricky ma zacali volat dozadu, kde sa vazi, odobera krv a cika, tak hovorim, ze pan doktor spominal len sono ked volal, ze im rano povedal, ze spravime komplet poradnu... no tak co uz. Nalacno som bola, lebo som rano mala este rozhovor s WC, cosi som aj vycikala a krv sa rozhodli, ze zoberu bud. tyzden. Akurat co sme sa rano ponahlali, potom stali v kolone, tak som bola nejaka rozbehnuta, ze som mala az tlak vyssi, co je mne niekedy tazko namerat.Tehotensku knizku som tiez nechala doma... Ale pozitivum je, ze som o 2 kila lahsia ako pred 3ma tyzdnami (nevadiii, je ma dost 😀 ) Drobec spal, nechcelo sa mu spolupracovat, srdiecko si krasne bilo a ma uz 7,8 cm od hlavy po zadocek a aj NT je 1,2, takze 😎 Bodaj by sme mali vsetky uz zvysok tehotenstva bez problemov 🙂
http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
baby našla som toto: v Slovenskom kalendári má Zara meniny 19.januára 😉
@nonika na com? 😅
@nonika a este - 3D=tri dimenzie/rozmery: sirka, dlzka, vyska/alebo hlbka/..co myslis tym 4D, stvrtym rozmerom?? 😀
Ja mám dobré správy🙂 Dnes som bola na vyšetrení v KE a povedali mi na asi 3D sone, že to, čo mi povedali u nás-že sa mi odlučuje placenta- nie je tak!! 🙂) Že tam niečo je ale že to je normálne, že odlučená placenta to určite nie je🙂 Vraj sa tá placenta alebo čo (všetkým termínom nerozumiem) dáva dokopy do 16tt, takže keď som ešte v 14tt je to normálne a že sa to pomaly zocelí🙂) Brali mi aj krvičku a stery tak uvidím, aké budú výsledky v pondelok. Tak sa mi uľavilo🙂) Prajem všetkým tehuľkám čs komplikáciami, aby sa nebáli, verili a mysleli pozitívne a aby sa ich problémy čo najskôr vyriešili. Pekný zvyšok dňa.
@barborkach 4 rozmer je cas, teda realne v case
@nunusimi a 3D nerobi v realnom case? pokial viem ano
@c.o.l.a este nic neschvalili, v pondelok je strajk, ja sa spolieham ,ze toto neurobia, lebo ked si znepriatelia matky znepriatelia si aj ich muzov, rodicov, takze cely stat, a toto nechce ziaden politik. ved potrebuju nejake hlasy....
tiez si platim DNP a som zvedava ci to bude mat vyznam. ale uz si pomaly zvykam, ze nam sa vsetky vyhody co sa deti tyka zdaleka vyhybaju. Na maleho sme nedostali len cca 4900SK ked sa narodil, od decembra to uz bolo 15000 od marca tusim 25000 abo tak nejak. Momentalne je rodicovky aky je, ale kym nase baby bude mat pol roka, tak zas spadneme dole (mozno) a ked ani ten DNP nebude mat efekt... asi prestanem platit nasmu statu odvody. Keby sa to dalo....
@barborkach hej ale 4D znamena, ze sa ti to babo tam aj hybe., ze to mas nahrate ako film
@nunusimi 3D film sa nehybe? 😀
@nunusimi no len chcem povedat ze aj na 2D je zaznam v realnom case, videozaznam, ale neobsahuje treti rozmer hlbku... ja idem do hlohovca na 3D a dostanem zaznam... nevidim rozdiel medzi 4D, to sa asi nepouziva v tejto suvislosti
@barborkach jooj jasne ze hybe, ale predstav si ten utz, 2D - cb bez hlby, len jak nakreslene, 3D uz realne ale to davaju ako foto, a 4D chapem teda aspon ja, ked ti to nahraju ako film 🙂
2D filmy mmchodom nie su 😀

@barborkach ta moja ma 3D aj 4D 🙂 ....na kombinovanych testoch si uz bola?