icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
9. okt 2010

@mnamko určite bude lepšie v druhom trimestri 😉 no ale krasne babatko 😵 😵 aj Ti hovorila dokyna kolko meria? 😉

barborkach
9. okt 2010

@maahuliena mahu vsade citam ze druhy trimester je super, tak to je asi ono! 😉 vraj zena chti druhy dych a ma sily a zivota za dvoch 🙄 🙂 🙂 🙂 tak tuzobne ocakavam druhy trimester!! 😀 😅 😅 😅

maahuliena
9. okt 2010

@barborkach noooo, dufam, že je to ono 😅 bo som si spočiatku myslela, že budem grckať až do porodu... ale uplne to ustupuje 🙂 😉 a myslím, že to "pobolievanie" ma asi suvis s mojim vracaním a napínaním počas dna... 😉 ktoré už skoro uplne zmizlo 😅 Tak sa priprav, že zachviľku, chytíš druhý dych 😀 😵 🙂

barborkach
9. okt 2010

@maahuliena ako uz by bolo aj nacase, lebo som taka leniva posledne tyzdne, neviem cim to bude 😀 😀 😀 😀

bobora
9. okt 2010

@maahuliena aj mne tieto napätia prešli v 15tt a aj nevolnosti ,strašne sa vytešujem že už sa konečne dokážem normálne najest 😀 ,dovtedy mi totiž nič nechutilo a všetko mi strašne smrdelo

smajka
9. okt 2010

@maahuliena - zavidim. ja mam stale pocit ze to nikdy neprejde. dnes som 13+1 a byva mi stale hrozne zle. napina ma cely den, vsetko mi smrdi a maso som nejedla poriadne uz 2 mesiace. uvidim buduce 2 tyzdne a dufam... ☹

garnelia
9. okt 2010

@mnamko
@barborkach dakujem dievcata,ze ste mi poradili co sa tyka kremikov.Okrem netu ho dostat aj v lekarni?Alebo v drogerii?
@maahuliena nevolnosti pomaly ustupuju aj u mna,skor by som povedala tak,ze pár dní mi nic nie je a potom ma z nicoho nic napne,ale uz to nie je take ako predtym.Prsia mám bolestive...myslis,ze to bude takto do konca tehu?V inych diskusiach som citala,ze sú baby,čo ich prsia vobec nebolia...

barborkach
9. okt 2010

@garnelia fuu, neviem, ja som ho nemohla inak zohnat, mala som ho najskor z usa a potom som so sestrou nasla obchodik v cechach, priamo to dovazaju...treba vyskusat, mozno niekde najdes aj tu..neviem
ja som prsia mala priserne bolestive a preslo mi to tak dva tyzdne dozadu

maahuliena
9. okt 2010

@bobora dakovala.. vydychla som si 😅 😅 tedaaa trošku si vydychnem.. snad až po poradni v utorok 😅 🙂
@smajka vydrž.. určite sa to zlepší.. 🙂 😉 ja som tiež už ani nedufala... až som s toho proste v šoku 😉
@garnelia no tie prsia ja nemám až tak extremne citlivé... ale citim ich stale... ja som zase čítala, že neskôršie zvyknu byť menej bolestive.. ale tiež si myslím, že je to indi-vindi 😉
hlavne nech nas už tie naše žaludky netrapia a možme si tehu vychutnavať 🙂 😵

garnelia
9. okt 2010

@barborkach skusim v lekarni.Ked tam nie,mame u nas taky maly obchodík,predavaju tam rozne kremiky,vitaminy,ten chlapik tam aj objednava...raz mi tak objednal Femigard.

blackberry
9. okt 2010

@maahuliena co sa tyka nevolnosti, citim sa presne ako @garnelia 2, 3 dni mi je ok, na dalsi na napina a vracam, potom zas ok.. dnes mi bolo uuplne super, ziadne nevolnosti, podbrusko ma pobolieva len sem tam a prsia ma prestali boliet uplne... takze parada, az na tu hlupu nadchu 🙂 Asi je uz nacase, aby sme si to zacali uzivat 😵

pippi84
9. okt 2010

@brumca to mavam aj ja hlavne rano, ze ma boli podbrusko, vycikam sa a uz je dobre. plny mocovy robi svoje 🙂 to som rada, ze este nebeham v noci.

brumca
10. okt 2010

dobre ranko 🙂
@pippi84 tak ja beham aj v noci na wc, ale nastastie len raz za noc 😀 no mna bolelo podbrusko v piatok skoro cely den, ale nie stale, len sem tam...a vcera uz bolo dobre a nic nebolelo 🙂

petasllov
autor
10. okt 2010

@smajka ani ty nemôžeš mäso ani cítiť? s tými nevoľnosťami je to už lepšie, pár dní je to ok a potom zrazu ma zas jeden deň napína a takto sa to opakuje. som zvedavá, kedy to skončí. pri malej mi po 12 týždni nevoľnosti prešli, no teraz to trvá akosi dlho 😖
už sa neviem dočkať chvíle, keď mi lekár povie, či sa v brušku skrýva chlapček alebo dievčatko 😅

kaprik1
10. okt 2010

@garnelia začala som používať Dove tel. mlieko, je super a používala som ho aj pri malej
@mnamko super že je všetko ok, foto je supiš, už aby sme aj my mali ďalšie
Dneska mám krásne ráno za sebou. Od večera ma bolela hrozne hlava, ráno pokračovanie a do toho mi ešte hrozne tiekla krv z nosa. Ale už je lepšie.Rýchlo som uvarila obed a poď ho von na slniečko.
U mňa tie nevoľnosti hádam ani neskončia. Stále ma docela dosť napína na zvracanie, našťastie do záchoda nechodím. Už sa teším, keď bude lepšie 😉
Prajem všetkým peknú nedeľu

mnamko
10. okt 2010

@maahuliena povedala ,že meria 5,67cm,
mne sa akosi dnes točí hlava to mám asi stoho,že som stále zavretá doma,neviete ako je to z kontrolami?chodia aj cez víkend,chcela by som ísť pozrieť otca,dúfam že ma nevymákne kontrola lebo som ináč poctivo doma a vonku je tak krásne.
mna prsia bolia hlavne keď si dám dole podprsenku a bradavky ma strašne svrbia musím si ich mastiť,ináč už mám také bruško že ho neschovám,nechápem červík má len necelých 6cm a brucho mám teda velké na 12tt no na pohotovosti mi napísala 12+2tt.

pippi84
10. okt 2010

@mnamko krasna fotka 😅 a to, ze ako povedala lekarka, ze babatko kyvalo rucickami 😀 krasne, az sa mi zaligotali oci 😵 aj ja chcem taketo slova pocut, idem 21.10 na sono a potom uz aj na krv atd vsetky tie vysetrenia
dnes som obdrzala tehotenske nohavice, lebo brusko si uz aj u mna vsetci vsimaju, neda sa to zatajit 😎
dnes je tak krasne, ale co z toho, ked sme malovali a musim to vsetko poupratovat, na chvilocku som si odbehla sem 😉 takze aj ja som zavreta doma.

mnamko
10. okt 2010

@pippi84 no môj doktor mi nikdy nič také nepovie on do toho kuká jak puk vypne a nič to bola na pohotovosti taká dobrá

smajka
10. okt 2010

@petasllov - ahoj. presne pri malom mi sice byvalo zle, ale preslo 12 tyzdnov a ako keby utalo. a teraz sa to taha. ty mas aspon nejake dobre dni, ja kazdy den tak isto. dnes ma tak natiahlo v nexte, ze som si musela sadnut a upila som si zo samkoveho dzusu. potom bolo trochu lepsie, ale hned z obchodu sme isli jest. tiez sa uz nevieme dockat ci to bude vytuzene dievcatko alebo dalsi chlapcek.. 🙂 🙂 vy by ste chceli teraz chlapceka?

nonika
10. okt 2010

v utorok ma cakaju tripl. testy...bojim, bojim, bojim ☹ ☹ ☹

katuska26
11. okt 2010

Ahojte 🙂 tak celý víkend som tu nebola, boli sme na chate a mali sme pilčíka ktorý nám zhadzoval 20m strom, tak si viete predstaviť koľko bolo okolo toho roboty, chlapi popíliť, sekali, odkladali drevo, ja som hrabala, lebo z tých halúz a lístia čo tam bolo 😕 aj tak to za 2 dni celé nepopílili 4 chlapi, tento týždeň pokračujú. No ja čo som mesiac doma som mala pekný tréning... Som sa aj bála aby sa mi niečo nestalo, ale vládala som a hádam že je všetko ok. Trošku pohybu hádam nezaskočí, aj mi to dobre padlo, len večer som doma odpadla, ešte som dala prať, ale vyvešať a okúpať Vikinku už musel manžel 😅
Len ma parádne bolí hrdlo ☹ A v piatok má Viktorka 5 rokov, tak nás čakajú oslavy. V piatok bude s kamarátkami a v sobotu a v nedeľu s rodinou 🙂 a chce barbie dom 😕 len u nás majú taký o ničom a stojí okolo 50-60 € 🙄

seba1
11. okt 2010

@katuska26 tak si si zamakala, my sme boli u svokrovocov na chalupe a ja som tam len posedávala a stále mi bolo zima. Teraz ma čaká vybaľovanie a budem tŕpnuť, či mi nezavolajú zo školy, či nebude Maťko chorý, lebo sa ráno sťažoval, ale človek nikdy nevie, lebo furt frfle a bedáka, že musí ísť do školy. My už máme oslavy za sebou, len ešte jedna kamoška s deťmi nám zostala, ale to asi pôjdeme na pizzu, otvorili neďaleko novú pizzeriu, tak otestujeme 😉 .

mnamko
11. okt 2010

Ahojte,ne je dnes akosi na vracanie,vypila som nasilu jogurt lebo vôbec nemám chuť nič zjesť ,

pippi84
11. okt 2010

@mnamko aj mne je dnes blbo 😠 jooj tak to ja jogurty nemozem od vtedy, ako som ho vyvracala 😝
cakam na cesnakovy langos, ktory mi kupi kolegyna cestou do prace. so smotanou a syrom, lebo kecup, ktory patril medzi oblubene pochutiny, dnes uz z dialky obchadzam.

seba1
11. okt 2010

@mnamko skús si trochu poležať, mne je menej zle, keď mi je na vracanie, v polohe ležmo.

venika_v
11. okt 2010

tak som spat z dovolenky, vytrapena a znicena :(

dnes po prvej poradni.... male vyzera zdrave ....a vsetko je v poradecku ..... 🙂

seba1
11. okt 2010

@venika_v ako to? Z dovolenky zničená? Super, že v poradni bolo všetko OK.

mnamko
11. okt 2010

@venika_v ź dovolenky vytrápená,zničená to by si mala byť oddýchnutá a kde si bola?
@seba1 no už troch lepšie asi mi nezapasovali lieky

venika_v
11. okt 2010

@seba1 najprv sa mi premnozili kvasinky, potom som chytila herpes a potom som cele styri dni len prevracala.....

a kazdy jeden let, alebo cestu autom som si uzila na zachodoch ....

seba1
11. okt 2010

@mnamko super, ja si dám každé ráno ako prvé jedlo jogurt.