icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

venika_v
11. okt 2010

@mnamko no ved prave,,, vela sme chodili vela som telefonovala s domovom a tak... a boli sme v spanielsku

seba1
11. okt 2010

@venika_v no tak to naozaj nebolo nič-moc. A kde ste boli?

seba1
11. okt 2010

@kaktusik007 Ako sa máš? Už si tu tuším dlho nebola. Ja sa chcem pochváliť, nakoniec som tú podporu v nezam.dostala, ak sa pamätáš ja som bola na neplatenej MD 3 roky a zároven s MD som ukončila prac.pomer.

kaktusik007
11. okt 2010

@seba1 tak to je fine 😉 - ja sem obcas hodim kuk, ked mi dieta spi, ale to su vzacne chvilky..... a tak browsujem aj po inych temach, aktualne hladam surodenecky kocik 😀

seba1
11. okt 2010

@kaktusik007 tak veľa šťastia pri hľadaní, kupuješ nový, či zánovný?

mnamko
11. okt 2010

@venika_v nóó,Španielsko super,máš si vypať telefón na dovolenke
😎 idem pozrieť na výpredaj niečo na seba lebo nič neoblečiem aj na pohotovosť som musela ísť v teplákoch,švagrinká mi odkázala že nemám nič kupovať na malé všetko mám po dvojičkách,no aspoň ušetrím,tak ostáva len kočík a postielka

seba1
11. okt 2010

@kaktusik007 som si spomenula, že keď som pozerala kočíky, tak som na jeden súrodenecký naďabila, sa mi zdal byť za dobrú cenu: http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

venika_v
11. okt 2010

@seba1 v spanielsku, strasne moc sme sa tam tesili... mali sme to naplanovane uz pol roka dopredu preto moj nastavajuci bol trosku smutny z toho ze sme otehotneli lebo vedel ze si to neuzijem tak ako by som chcela....

seba1
11. okt 2010

@mnamko ja nosím von stále len jedny rifle, aspoň sa moc netrápim, že čo na seba 😀 😀. Tie dvojičky sú asi chlapci, ak sa dobre pamätám, takže ak budeš mať dievča, tak asi niečo ružové nakupiš, nie? Mne by to nedalo, asi by som už aj utekala do obchodu, keby som mala naozaj vierohodný dôkaz, že čakám dievča, ale to sa asi nestane. Mne na inej téme jedna baba gratulovala k tehot. s tým, že mi praje ružové nákupy 🙂 .

seba1
11. okt 2010

@venika_v však sa snáď našla chvíločka, keď ste si trochu aj užili, aspoň dúfam, lebo by to bola škoda.

venika_v
11. okt 2010

@mnamko tak telefon som nemala zapnuty volala som cez svoju oblubenu zachodovu misu :D

hmm niekto sa ma ze nemusi nic kupovat.... je to super... ja musim vsetko zhanat a najhorsie je ze ani neviem co :(

ja sa nastastie zmestim do vsetkeho zatial.. kedze viacej vraciam ako jem... kamarat sa mi smial ze je to mensia forma bulimie....

na pohotovosti ? preco? dufam nic vazne

venika_v
11. okt 2010

@seba1 no ano chvilky tam boli .... na hotelovej izbe pod perinou zababuseni....

ked sme chceli ist na vylet na hory tak nam neprialo pocasie

mirka7582
11. okt 2010

caute zienky ako? 🙂

kaktusik007
11. okt 2010

@seba1 zaujimave, diky moc 😉

seba1
11. okt 2010

@kaktusik007 nie je za čo 😀

seba1
11. okt 2010

@mirka7582 dá sa a ty?

mnamko
11. okt 2010

@venika_v jáj tak takto,no to je iný telefón,na pohotovosti som bola lebo som špinila
@seba1 sú to chlapci ale ona ich rovnako neoblieka a má neutrálne farby takže je to o.k.akeď bude dievčatko tak mám zajednané šatôčky od malinka od kamošky a brácho má dve baby takže tak.

seba1
11. okt 2010

@mnamko no ty to máš ináč dohodnuté 😀 ! Ja mám veci po chlapcoch, ale určite aj keď to bude chlapec, niečo prikúpim aspoň v Tescu - tam je to lacné, tuším napr. 3 ks body balenie za 260,- Sk. Aj chcem jednu zavinovačku, aj vaničku, tú starú manžel rozbil, zoberiem z Ikei, tam to bolo za facku, aj osušky otiaľ. A určite kopec vecí, niekedy okolo 26 tt si to spíšem, pokontrolujem.

seba1
11. okt 2010

Teraz akurát muž so mnou riešil, či pôjdeme v januári na ples 😀 , ja mu hovorím a čo tam budem robiť? Piť nemôžem a ani mi nechutí, tancovať s takým bruchom, čo určite budem mať sa nehodí, sedieť môžem aj doma 😀 . Veľký humorista ten môj manžel.

mnamko
11. okt 2010

@seba1 ja ani neviem čo treba kúpiť akurát ma napadlo,že asi treba zo začiatku pár látkových plienok,lebo krpci mali pampersky a nevedela som ich ani chytiť také mali malé riťky, v látkových sa mi zdá že je bábo také pevnejšie na rukách

seba1
11. okt 2010

@mnamko no ja bábo určite dám do klasickej zavinovačky a ku plienke aj jednu látkovú a poštolky. Tak sa najlepšie chytia do ruky 🙂 .

mnamko
11. okt 2010

naše dvojičky Samko a Kubko

seba1
11. okt 2010

@mnamko fešáci! Koľko majú, tak tri mesiace?

mnamko
11. okt 2010

no tu mali asi 3,ale na budúci mesiac majú už 1rok,len nemám nové foto lebo som tam teraz nemohla ísť kôli problémom je topredsa od nás do Štúrova 2hod.cesty

mirka7582
11. okt 2010

ale tak normal sem tam brusko zaboli sem tam hlava inak sa nudim 🙂 ako bolo u svokrovcou

petasllov
autor
11. okt 2010

@smajka mňa našťastie napína až večer, lebo keby cez deň, tak si to neviem predstaviť. som totiž učiteľka na gymnáziu a si predstav, že by to začalo v priebehu hodiny, no to by bol trapas 😀
my by sme straaaaaaašne chceli dievčatko, ale poteším sa samozrejme aj chlapcovi. ale keby to tak bolo radšej kávové zrnko.....juj

seba1
11. okt 2010

@mirka7582 bolo OK, len dúfam, že to nebude mať následky, deti lietali veľa po vonku, dúfam, že z toho nebude choroba

mischeell
11. okt 2010

Ahojte baby...víkend bol super. Predomnou posledný týždeň PN-ky. Myslela som si, že nevolnosti pomaly ustupujú, no dnes som na raňajky dostala hroznú chuť na tuniaka, tak som si ho dala na chlebík a pred chvílou som sa bola dosť nepríjemne porozprávať s wc 😖 hrozné...už chcem, aby to bolo preč...

drobec490
11. okt 2010

ahojte baby...viem ze asi ste to tu riesili ale nevie mi niekto poradit ako si vypocitam vysku materskej na ten prvy polrok ak si platim to DNP?lebo dnes som bola v socialke a ma baba odbila tym,ze mam si pockat kym nastupim na matersku dostanem od doktora papier a potom mi to doticna pani vypocita..inac oni take veci nerisia..tak som sa jej spytala ze naco tam su?tak pozerala na mna ako cvok...ale ma riadne vytocila,lebo clovek sa ide informovat a este kuka na mna ako debil 😠 😖

venika_v
11. okt 2010

@mischeell viem si to predstavit.... ja som tak na dovolenke stravila kazdu chvilu na zachode, kamos sa mi smial ze trpim lahsou formou bulimie.... dnes mi lekar dal dake cipky aby som aspon nieco zjedla... tiez som sa tesila ze mi bude lepsie a ..............