Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@kaktusik007 Ako sa máš? Už si tu tuším dlho nebola. Ja sa chcem pochváliť, nakoniec som tú podporu v nezam.dostala, ak sa pamätáš ja som bola na neplatenej MD 3 roky a zároven s MD som ukončila prac.pomer.
@seba1 tak to je fine 😉 - ja sem obcas hodim kuk, ked mi dieta spi, ale to su vzacne chvilky..... a tak browsujem aj po inych temach, aktualne hladam surodenecky kocik 😀
@kaktusik007 tak veľa šťastia pri hľadaní, kupuješ nový, či zánovný?
@venika_v nóó,Španielsko super,máš si vypať telefón na dovolenke
😎 idem pozrieť na výpredaj niečo na seba lebo nič neoblečiem aj na pohotovosť som musela ísť v teplákoch,švagrinká mi odkázala že nemám nič kupovať na malé všetko mám po dvojičkách,no aspoň ušetrím,tak ostáva len kočík a postielka
@kaktusik007 som si spomenula, že keď som pozerala kočíky, tak som na jeden súrodenecký naďabila, sa mi zdal byť za dobrú cenu: http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
@mnamko ja nosím von stále len jedny rifle, aspoň sa moc netrápim, že čo na seba 😀 😀. Tie dvojičky sú asi chlapci, ak sa dobre pamätám, takže ak budeš mať dievča, tak asi niečo ružové nakupiš, nie? Mne by to nedalo, asi by som už aj utekala do obchodu, keby som mala naozaj vierohodný dôkaz, že čakám dievča, ale to sa asi nestane. Mne na inej téme jedna baba gratulovala k tehot. s tým, že mi praje ružové nákupy 🙂 .
@mnamko tak telefon som nemala zapnuty volala som cez svoju oblubenu zachodovu misu :D
hmm niekto sa ma ze nemusi nic kupovat.... je to super... ja musim vsetko zhanat a najhorsie je ze ani neviem co :(
ja sa nastastie zmestim do vsetkeho zatial.. kedze viacej vraciam ako jem... kamarat sa mi smial ze je to mensia forma bulimie....
na pohotovosti ? preco? dufam nic vazne
caute zienky ako? 🙂
@seba1 zaujimave, diky moc 😉
@kaktusik007 nie je za čo 😀
@mnamko no ty to máš ináč dohodnuté 😀 ! Ja mám veci po chlapcoch, ale určite aj keď to bude chlapec, niečo prikúpim aspoň v Tescu - tam je to lacné, tuším napr. 3 ks body balenie za 260,- Sk. Aj chcem jednu zavinovačku, aj vaničku, tú starú manžel rozbil, zoberiem z Ikei, tam to bolo za facku, aj osušky otiaľ. A určite kopec vecí, niekedy okolo 26 tt si to spíšem, pokontrolujem.
Teraz akurát muž so mnou riešil, či pôjdeme v januári na ples 😀 , ja mu hovorím a čo tam budem robiť? Piť nemôžem a ani mi nechutí, tancovať s takým bruchom, čo určite budem mať sa nehodí, sedieť môžem aj doma 😀 . Veľký humorista ten môj manžel.
no tu mali asi 3,ale na budúci mesiac majú už 1rok,len nemám nové foto lebo som tam teraz nemohla ísť kôli problémom je topredsa od nás do Štúrova 2hod.cesty
ale tak normal sem tam brusko zaboli sem tam hlava inak sa nudim 🙂 ako bolo u svokrovcou
@smajka mňa našťastie napína až večer, lebo keby cez deň, tak si to neviem predstaviť. som totiž učiteľka na gymnáziu a si predstav, že by to začalo v priebehu hodiny, no to by bol trapas 😀
my by sme straaaaaaašne chceli dievčatko, ale poteším sa samozrejme aj chlapcovi. ale keby to tak bolo radšej kávové zrnko.....juj
Ahojte baby...víkend bol super. Predomnou posledný týždeň PN-ky. Myslela som si, že nevolnosti pomaly ustupujú, no dnes som na raňajky dostala hroznú chuť na tuniaka, tak som si ho dala na chlebík a pred chvílou som sa bola dosť nepríjemne porozprávať s wc 😖 hrozné...už chcem, aby to bolo preč...
ahojte baby...viem ze asi ste to tu riesili ale nevie mi niekto poradit ako si vypocitam vysku materskej na ten prvy polrok ak si platim to DNP?lebo dnes som bola v socialke a ma baba odbila tym,ze mam si pockat kym nastupim na matersku dostanem od doktora papier a potom mi to doticna pani vypocita..inac oni take veci nerisia..tak som sa jej spytala ze naco tam su?tak pozerala na mna ako cvok...ale ma riadne vytocila,lebo clovek sa ide informovat a este kuka na mna ako debil 😠 😖

@mnamko no ved prave,,, vela sme chodili vela som telefonovala s domovom a tak... a boli sme v spanielsku