icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

blackberry
13. okt 2010

@riamim super, neboj sa nic, zbytocne si zle urobis 🙂 vsetko bude ok!

krisruska
13. okt 2010

@mnamko no veď to sú tie prvé odbery, z kt. mi zistili, že som prekonola toxoplazmózu, na kt. som sa tu i pýtala! A teraz by Ti mali brať krv na tie trpple testy a to presne v 16.tt. Možno Ti to sestrička zabudla pripomenúť, ale mala by to byť ich povinnosť, upozorniť ťa na to. Tak sa na to pre istou spýtaj ty!

krisruska
13. okt 2010

@riamim tak to je super, že sú tie hematómy sú fuč 😵 . A bábo je riadne živé, tak je určite všetko v poriadku!

venika_v
13. okt 2010

to sme sa teda pekne daleko dostali, uz aj ten moj chlap zacina pochybovat ci sa vojdem do gati :D

veronnie
13. okt 2010

ahojte 🙂 ja som tu tak dllllho nebola, no nedalo sa.... boli sme na dovolenke, potom u rodicov a okrem toho som bola dost vyradena kvoli nevolnostiam 😖 nemam sancu vsetko precitat, ale co pozeram posledne stranky, tak preberate kociky a vysetrenia... nuz, kociky mame po malej, len nam chyba vajicko autosedacka, takze mam o starost menej 😉
a co sa tyka vysetreni, tak kazdy doky to fakt ma asi inak. mne zas moj tvrdi, ze poistovna hradi len 3 UTZ za tehu - 12tt, 20tt a tusim 30tt. ked chcem, mozem si medzitym priplatit a spravi mi. nerata tie prve na potvrdenie tehu. a krv? prve vysetrenia mi brali v 9tt, ked sa potvrdilo srdiecko a teraz ma objednala na 17tt, ze vtedy sa robia tripple testy. vy pisete 16tt - tak uz fakt neviem... a budu brat krv aj muzovi - u vas tiez tak?
inak, bola som teraz v pondelok na kontrole a vsetko je v poriadku, tak sa vytesujem 😵 obrazok z UTZ mam v albume - taky vyskereny lebkoun 😀 celkovo sa uz aj citim lepsie, nevolnosti v podstate uplne ustupili a zacinam mat tehu chute 😝
tak vam vsetkym prajem, nech babatka pekne rastu, nech nevolnosti rychlo prejdu a nech je vsetko v poriadku, aby sme v tom aprili mohli zaplavit porodnice 😀

seba1
13. okt 2010

@veronnie krv berú mužovi len ak má žena Rh negat. S tými týždňami je to tak, ja mám pocit, že moja gyn.berie príklad 13+5 tt za 13tt alebo podľa mňa je to 14tt, nemôže to byť s tými triple testami tak? Mne krv brali 2x a budú mi zasa o 10 dní, UZV som mala asi 3-4, nepýtala nič za to.

kondi33
13. okt 2010

Ja som tu tiež dlho nebola, chcem sa Vám tu pochváliť - čakáme chlapčeka 😵 😵 😵
chcela som viac dievčatko, ale nevadí aj chlapček potešil hlavne nech je zdravučký 😵

seba1
13. okt 2010

@kondi33 to ti povedali na sone? Aj ja mám dvoch chlapcov a super si rozumejú.

kondi33
13. okt 2010

@seba1 nie na sone, ale z krvi v tom genetone

seba1
13. okt 2010

@kondi33 aha, tak to máš na 100 perc., to je dobré, že už vieš, podľa mňa je to lepšie, keď myslíš na bábätko s tým, že vieš pohlavie, človek má takto taký osobnejší vzťah s bábom, aspoň ja som to tak prežívala, stálo to tuším 70,-?

seba1
13. okt 2010

@maahuliena ahoj, pozerala som ten kočík a chcem sa spýtať, že kde si ho našla a za koľko? Ja som našla najlacnejšie za 260.- na Tomsta a za 200,- ale bez dane z Poľska. Pozerám ho, ak by ten, čo chcem v reále nebol dobrý.

maahuliena
13. okt 2010

ahojte kočky.. tak ja dnes len tak "zrýchlika".. som u našich na navšteve, tak som veĺmi rada, že ich konečne po dlhej dobe vidím 🙂 😵

babulky teším sa, že Vam poradne dobre dopadli 😉 😵

@seba1 ja som te kočík zbadala 1x v predajni v Hlohovci- v Aladin predajni... ked sme išli z BA tak to mame po ceste, tak sme sa tam zastavili. Tam stal 330€.. na nete je lacnejší.. to je jasné, len ja ho chcem kupovať v "kamenonnom" obdchode..
@kondi33 jej, gratulujem ku chclapčekovi.. len nech je zdravunkyy 😵 🙂

timejkaa
13. okt 2010

@kondi33 gratulujem k chlapcovi 🙂 a dievčatko bude mať potom raz výhodu, bude mať veľkého brata 😀

čomyslíte, pôjde vypátrať pohlavie pri oboch krpcoch z krvi alebo tak? lebo som nedočkavá ako nikto 😅

seba1
13. okt 2010

@timejkaa podľa mňa záleží, či sú jedno, alebo dvojvaječné, ale nemám šajnu ako sa toto zisťuje a kedy. Ak sú jedno, potom to pôjde.

zlatik
13. okt 2010

@katuska26 Katka a ty si pred nastupom na PNku bola zamestnana?

kiwinka
13. okt 2010

@timejkaa ja ked som bola tehu,,v 12tt som si dala zistit z krvy pohlavie babetka vo firme GENETON v bratislave,,okolo 60eur poplatok,,nepametam sa,,ale na webe najdes isto podrobnosti. a trafili sa na dievcatko, aj sa mi narodila dievcatko 😀 😀 😀

a co sa tyka dvojiciek vedia zistit pohlavie v tej firme, ale len v jednom pripade a teraz neviem v ktorom,,musia byt bud jednovajecne alebo dvojvajecne, v jednom pripade to ide v druhom nie,,ale fakt si nepametam ako mi to vravela ta pani...kedze ja som cakala jedno babetko,,tak ma to vtedy nezaujimalo.

seba1
13. okt 2010

@maahuliena prečo z kamenného? Ja sa chystám do kamenného, ktorý má zároveň internet.obchod. Ale podľa mňa si stačí v kamennom obhliadnuť a keď je moc veľký rozdiel, radšej cez internet. Ináč aj ten Aladdin má tuším webshop a tam je za 284,-.

zlatik
13. okt 2010

Kocky, nie som v obraze, o akom kociku tu debatujete? Hodte nejaky link.
Ja mam pri Viktorkovi treti kociar a az pri tom tretom som zistila, ze najlepsi bol paradoxne ten prvy 😀 Bol to Baby Design - Atlantic, mal len dve nevyhody, ze bol tazky a podvozok bol prisiroky. Dalsi kociar chcem asi opat Baby Design, dobra kvalita za velmi prijatelnu cenu a teraz maju perfektne modely. Pri druhom dietatku uz mam jasne predstavy o tom co musi mat dobry kociar 🙂

maahuliena
13. okt 2010

@seba1 aha, to som nevedela, že ma websphop... atk to pôjdem kuken.. v podstate najmä kvoli reklamacii.. s "kamenneho"... ale keby bol lacnejší..no bude zase porada s mužom 😅

kondi33
13. okt 2010

@seba1
@maahuliena dakujem áno 70 to stálo

@timejkaa mám taký pocit, že mi hovorila, že pri dvojičkách sa to nedá, ale ak chceš napíš ip a pošlem ti mobil na ňu, lebo neviem či to tu možem zavesiť 😉

riamim
13. okt 2010

No ja mám hlavu v smútku z tých kočíkov - to radšej kupovať auto, tam mám lepší prehľad. 😅 Ale v tomto sa absolútne nevyznám. Ale tie alladin kočíky vyzerajú fakt dobre - aj celkom slušná cena, budem aj ja nad nimi rozmýšľať.

nunusimi
13. okt 2010

@mirrinka ano maju otvorene kazdy den, chod popozerat a objednaj si z netu, donesu ti az domov zadarmo viac sa ti to oplati jak sa lopotit s kocikom a podla mna ich ani nemaju na sklade kedze dodacia doba 21 dni.

zlatik
13. okt 2010

Baby a bola ste uz niektora na 3D ultrazvuku? Ja sa chystam asi buduci tyzden, nasla som gynekologa, ktory robi 3D utz na troch sedeniach a stoji to len 35€ dokopy.

seba1
13. okt 2010

@kondi33
@timejkaa tu píšu, že u jednovaj.sa to dá a u dvojvaj. len čiastočne:
http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/rada-pre-te...

katuska26
13. okt 2010

@zlatik ja som živnostník... 😉

maahuliena
13. okt 2010

@zlatik ja sa chytam na 3D tak v 23tt 😉

zlatik
13. okt 2010

Ja som dnes hovorila s tym doktorom, tak vravel ze mozem prist v 15. , 20. , a 24.tt
Dufam len, ze babetko nebude spat ako Viktorko, lebo ten pri kazdom ultrazvuku spal tak sme nic nevideli.

Mne sa teraz veeeeelmi paci tento kociar : http://www.tomsta.sk/product/espiro-enzo-evo-06...

amia
13. okt 2010

ahojte 😅 ak smiem , tak sa k vam rada pridam 😅
pekny vecer

zlatik
13. okt 2010

Amia, vitaj medzi nami, ja mam chlapceka Viktorka o dva dni mladsieho od tvojej Terezky (podla tvojho profilu)
Ako si zistila, ze cakas chlapceka?