Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mnamko no veď to sú tie prvé odbery, z kt. mi zistili, že som prekonola toxoplazmózu, na kt. som sa tu i pýtala! A teraz by Ti mali brať krv na tie trpple testy a to presne v 16.tt. Možno Ti to sestrička zabudla pripomenúť, ale mala by to byť ich povinnosť, upozorniť ťa na to. Tak sa na to pre istou spýtaj ty!
to sme sa teda pekne daleko dostali, uz aj ten moj chlap zacina pochybovat ci sa vojdem do gati :D
ahojte 🙂 ja som tu tak dllllho nebola, no nedalo sa.... boli sme na dovolenke, potom u rodicov a okrem toho som bola dost vyradena kvoli nevolnostiam 😖 nemam sancu vsetko precitat, ale co pozeram posledne stranky, tak preberate kociky a vysetrenia... nuz, kociky mame po malej, len nam chyba vajicko autosedacka, takze mam o starost menej 😉
a co sa tyka vysetreni, tak kazdy doky to fakt ma asi inak. mne zas moj tvrdi, ze poistovna hradi len 3 UTZ za tehu - 12tt, 20tt a tusim 30tt. ked chcem, mozem si medzitym priplatit a spravi mi. nerata tie prve na potvrdenie tehu. a krv? prve vysetrenia mi brali v 9tt, ked sa potvrdilo srdiecko a teraz ma objednala na 17tt, ze vtedy sa robia tripple testy. vy pisete 16tt - tak uz fakt neviem... a budu brat krv aj muzovi - u vas tiez tak?
inak, bola som teraz v pondelok na kontrole a vsetko je v poriadku, tak sa vytesujem 😵 obrazok z UTZ mam v albume - taky vyskereny lebkoun 😀 celkovo sa uz aj citim lepsie, nevolnosti v podstate uplne ustupili a zacinam mat tehu chute 😝
tak vam vsetkym prajem, nech babatka pekne rastu, nech nevolnosti rychlo prejdu a nech je vsetko v poriadku, aby sme v tom aprili mohli zaplavit porodnice 😀
@veronnie krv berú mužovi len ak má žena Rh negat. S tými týždňami je to tak, ja mám pocit, že moja gyn.berie príklad 13+5 tt za 13tt alebo podľa mňa je to 14tt, nemôže to byť s tými triple testami tak? Mne krv brali 2x a budú mi zasa o 10 dní, UZV som mala asi 3-4, nepýtala nič za to.
Ja som tu tiež dlho nebola, chcem sa Vám tu pochváliť - čakáme chlapčeka 😵 😵 😵
chcela som viac dievčatko, ale nevadí aj chlapček potešil hlavne nech je zdravučký 😵
@maahuliena ahoj, pozerala som ten kočík a chcem sa spýtať, že kde si ho našla a za koľko? Ja som našla najlacnejšie za 260.- na Tomsta a za 200,- ale bez dane z Poľska. Pozerám ho, ak by ten, čo chcem v reále nebol dobrý.
ahojte kočky.. tak ja dnes len tak "zrýchlika".. som u našich na navšteve, tak som veĺmi rada, že ich konečne po dlhej dobe vidím 🙂 😵
babulky teším sa, že Vam poradne dobre dopadli 😉 😵
@seba1 ja som te kočík zbadala 1x v predajni v Hlohovci- v Aladin predajni... ked sme išli z BA tak to mame po ceste, tak sme sa tam zastavili. Tam stal 330€.. na nete je lacnejší.. to je jasné, len ja ho chcem kupovať v "kamenonnom" obdchode..
@kondi33 jej, gratulujem ku chclapčekovi.. len nech je zdravunkyy 😵 🙂
@timejkaa ja ked som bola tehu,,v 12tt som si dala zistit z krvy pohlavie babetka vo firme GENETON v bratislave,,okolo 60eur poplatok,,nepametam sa,,ale na webe najdes isto podrobnosti. a trafili sa na dievcatko, aj sa mi narodila dievcatko 😀 😀 😀
a co sa tyka dvojiciek vedia zistit pohlavie v tej firme, ale len v jednom pripade a teraz neviem v ktorom,,musia byt bud jednovajecne alebo dvojvajecne, v jednom pripade to ide v druhom nie,,ale fakt si nepametam ako mi to vravela ta pani...kedze ja som cakala jedno babetko,,tak ma to vtedy nezaujimalo.
@maahuliena prečo z kamenného? Ja sa chystám do kamenného, ktorý má zároveň internet.obchod. Ale podľa mňa si stačí v kamennom obhliadnuť a keď je moc veľký rozdiel, radšej cez internet. Ináč aj ten Aladdin má tuším webshop a tam je za 284,-.
Kocky, nie som v obraze, o akom kociku tu debatujete? Hodte nejaky link.
Ja mam pri Viktorkovi treti kociar a az pri tom tretom som zistila, ze najlepsi bol paradoxne ten prvy 😀 Bol to Baby Design - Atlantic, mal len dve nevyhody, ze bol tazky a podvozok bol prisiroky. Dalsi kociar chcem asi opat Baby Design, dobra kvalita za velmi prijatelnu cenu a teraz maju perfektne modely. Pri druhom dietatku uz mam jasne predstavy o tom co musi mat dobry kociar 🙂
@seba1 aha, to som nevedela, že ma websphop... atk to pôjdem kuken.. v podstate najmä kvoli reklamacii.. s "kamenneho"... ale keby bol lacnejší..no bude zase porada s mužom 😅
@seba1
@maahuliena dakujem áno 70 to stálo
@timejkaa mám taký pocit, že mi hovorila, že pri dvojičkách sa to nedá, ale ak chceš napíš ip a pošlem ti mobil na ňu, lebo neviem či to tu možem zavesiť 😉
No ja mám hlavu v smútku z tých kočíkov - to radšej kupovať auto, tam mám lepší prehľad. 😅 Ale v tomto sa absolútne nevyznám. Ale tie alladin kočíky vyzerajú fakt dobre - aj celkom slušná cena, budem aj ja nad nimi rozmýšľať.
Baby a bola ste uz niektora na 3D ultrazvuku? Ja sa chystam asi buduci tyzden, nasla som gynekologa, ktory robi 3D utz na troch sedeniach a stoji to len 35€ dokopy.
@kondi33
@timejkaa tu píšu, že u jednovaj.sa to dá a u dvojvaj. len čiastočne:
http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/rada-pre-te...
@zlatik ja sa chytam na 3D tak v 23tt 😉
Ja som dnes hovorila s tym doktorom, tak vravel ze mozem prist v 15. , 20. , a 24.tt
Dufam len, ze babetko nebude spat ako Viktorko, lebo ten pri kazdom ultrazvuku spal tak sme nic nevideli.
Mne sa teraz veeeeelmi paci tento kociar : http://www.tomsta.sk/product/espiro-enzo-evo-06...
ahojte 😅 ak smiem , tak sa k vam rada pridam 😅
pekny vecer
Amia, vitaj medzi nami, ja mam chlapceka Viktorka o dva dni mladsieho od tvojej Terezky (podla tvojho profilu)
Ako si zistila, ze cakas chlapceka?

@riamim super, neboj sa nic, zbytocne si zle urobis 🙂 vsetko bude ok!