Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@smajka no mne dali hned appoitment na dalsi scan rovno tam v nemocnici...a sestricka povedala ze to sa chodi v 19tyz...tak mi napisala ze 28.11 budem v 19tyzdni a podla toho ma maju na recepcii objednat...ale nemali na ten datum nic volne tak mi dali 02.12 no sak co tam po tom tych par dni uz pockame....heeeeh no nam tiez vychadza dievcatko podla cin.kalendara...ale vies mne je vlastne jedno co to bude hlavne nech je zdravucke....to je pre mna dolezite....no ale pri druhom by som si isto priala opacne pohlavie...presne ako ty....🙂) ty mas chlapceka tak by bolo super mat teraz dievcatko no nie???🙂) nech ti to vinde tak ako si prajes a hlavne nech je zdravucke....tak davaj si na seba pozor....🙂)
ahojte no tak to ja mam pekne rano....upchaty nos bolest v hrdle...a zvysena teplota...asi ma porazi :(...vsetci u nas v praci su chory a mna to tiez zlomilo...neviete co si mozem dat na chripku....nechcem ist k lekarovi dnes este v praci vydrzim a cez vikend to vylezim....poradte pjosim 🙂
@23lenka ahoj ja som si kúpila homeopatiká, ale to len tak preliečujem... Na nádchu môžeš morskú vodu v spreji. No ale viem že na bolesť v hrdle sa môžu nejaké cmúľačky, pýtaj si v lekárni niečo čo môžu aj tehotné 😉
Inak mne podľa čínskeho kalendára vyšiel chlapček 😅 tak uvidíme, či sa trafili... 🙂
ahojte mamicky ako sa mate ? co mate nove 🙂
@katuska26 no sak som aj tak myslela ze si zbehnem kupit nieco do lekarne...len neviem ze ci si nahodou nemozem dat paralen ale len 250mg nie viac...to nahodou nevies???Lebo tu v anglicku mi asi neporadia pretoze oni tu paralen nemaju 🙂)
tak to by si mala super keby chlapcek nie ked mas prve dievcatko....prve mas dievcatko nemylim sa 🙂)???Lebo aj ked tu moc nepisem tak vsetko si citam co tu dievcata pisu...citam dobre rady pretoze ja som daleko od mami a nema mi kto radit...🙂)
@katuska26 všetko naj naj naj prajem Vikinke 🙂 🙂 🙂
čo tam po veľkosti, bruška, aspoň má bábo miesto 😀
@23lenka tie choroby aj tu fičia, Maťkovi som začala na kašeľ dávať Sinupret u nás sú na cmúľanie tuším Propolky, ale tam to budete mať celkom iné, treba sa poradiť v lekárni
@mirka7582 mám sa OK, už sa teším ako sa cez víkend vyspím, práve odišli deti s manželom smer škola a škôlka a ja som si mohla sadnúť k PC a manžel donesie čerstvé rožky mňam a jogurt, dnes mi došiel, a ty ako?
Ahojte...tak ja som sa akurát vrátila z polikliniky,ale bola som tam zbytočne - prišla som a na dverách ceduľka,že dnes odbery krvi nerobíme...tak som myslela,že ma hned tam na mieste trafí šľak...a to som celú noc kvoli tomu nemohla spať...takže v pondelok znova 🙂
@katuska26 všetko najlepšie prajem princezničke k narodeninkám 🙂 potom ukáž tu tortu 😉
@23lenka hlavne si navar alebo mužíček nech ti navarí veeeľa čajíku s medom a citronom, to je naj na nachladnutie.....
a pospi si..
No ja by som aj dievčatko pristala, nech sú sestričky ale uvidíme, manžel by bol konečne hrdýýýý, v rodine nie je ani jeden chlapec, nevymrel by rod 😅
@seba1 veru miesta majú až až 😅 v tých naších bruškách 😉
a baby ďakujem za priania pre Vikinku 😵
@katuska26 ha ha ha no tak ja som uz mala ranajky do postele a cajik s citronom mam tiez....dokonca aj vedla postele v termoske nachystany 🙂 heeeh
tak potom aj tak dobre 🙂 ved podla mna je to vzdy jedno....hlavne nech miminko je zdravucke....juuuj ale uz sa tesim kedy ho zase uvidim na dalsiom ultrazvuku....a aj si das zistit co budete mat ci prekvapko 🙂?
@23lenka tak super servis tak to má byť 😉
no jasné že ak sa ukáže dám si povedať 😀 som zvedavá, ale najhlavnejšie je zdravie, ale poteší aj dievčatko aj chlapček, v pondelok idem na merania tak uvidíme....i keď pri Viktorke sme zistili pohlavie až v nejakom 6 mesiaci, sa dlllho nechcela ukázať. 🙂
Inak baby, ja budem mat isto zasa mega velke brusko ako pri Viktorkovi, som v 14tt a brusko mam ako pri prvom tehu 20tt
@katuska26 ja som našla nový link, tam je to presnejšie ten návod a zhrniem to - zrátaj si koľko nových rokov si od narodenia do počatia prežila a plus jedna - tento vek je tvoj lunárny, to pozeraj v tabuľke. Ak si narodená v januári, februári, treba presne pozrieť ten link, lebo číňania majú nový rok vždy ináč. Inák ja nie som na tieto veci nejak vysadená, ale vychádza mi dievča, tak by som tomu rada verila 🙂 , však to nejaké prené nemôže byť, max.na 70 perc., možno aj to je veľa, netreba to brať nejak vážne, len tak na spestrenie tohto tehot.obdobia
Dobré ránko,
aj ja blahoželám Vikinke,všetkoo naj.v živote prajem.
No ja stým brušom-tiež nechápali susedky keď ma zbadali vraj vybudete mať bábetko,ja že ano a kolkože ste tehotná? hovorím začínam 4mesiac- tak tomáte teda velké bruško.Ale ráno neni až aké,

ahojte🙂
@mnamko som rada že je všetko ok 😉
@smajka aj tebe gratulejšn 🙂
@brumca teším sa s tebou 🙂
@zlatik no dúfam že nám tu materskú nezrušia ja si tiež druhý rok platím, pn minimálna som sa tešila aspoň a zmierila s tým že materská mi to vykryje..... ale hádam mi čo si to už dlho platíme to hádam nepocítime, už dúfam že len nové.... No uvidíme, ktovie či aj ja pod novú nespadám 😅
@seba1 jáj baby aj ja mám veľké bruško 😀 ale to som aj pri Vikinke mala, myslím že vyzerám taký 5 mesiac nie začiatok 4 😕 ale hlavne nech je všetko ok. Každá žena je iná, tak aj bruško má každá iné. Len som minule skoro odpadla lebo som čítala fórum tu na MK že v 28 týždni a skoro žiadne brucho, tak som si kukla fotky a ženská mala deň pred pôrodom brucho asi ako ja teraz 😅 😅 😅
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 A dnes má moja Viktorka 5 rokov 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵