icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

emmaelzer
19. okt 2010

@smajka my tu chodime na strasne vela aktivit, o tom centre v Readingu som nepocula, inak isla by som urcite na nejaku Mikulasku party, ale urcite nie tak daleko....mozno este tak okolo 30mil.....urcite mi daj vediet, ked nieco zistis.

timejkaa
19. okt 2010

Som tu zahliadla nejakú debatu o zubároch?!? Som dnes bola pozrieť moju zubárku a jak som bola zvyknutá na to, že som mala umŕtvenie aj pri blombovaní.. tak teraz kvôli malým som radšej nechcela /a ešte mi povedzte že to je neškodné a asi ma porazí/, tak si viete predstaviť jak som sa tam tvárila 😀

Zajtra sa vydávam.. Sama tomu neverím, a asi tomu uverím tak najskôr vo štvrtok 😀 A čo sa týka nášho hádania sa - dneska prišiel ráno drahý s kvetmi a so slovami - prepáč mi tie nálady, asi som viac tehotný jak ty 😀 😀 skoro ma tam vystrelo od smiechu..
Btw. je možné cítiť bublinkovanie už teraz? Sa mi zazdalo už asi dvakrát dnes, ale neviem či si to len namýšľam alebo ozaj..

nunusimi
19. okt 2010

@timejkaa blahozelam k svadbe nech je to tvoj najkrajsi den v zivote kym sa nenarodia drobci.
a bublinkovanie mozes citit, ty tam mas dvoch obyvatelov, ja len jedneho a citim uz tiez 🙂

timejkaa
19. okt 2010

@nunusimi /d/obyvatelia 😀 😀
a ďakujeem 🙂

maahuliena
19. okt 2010

@timejkaa uži si zajtra svadičku 😵 nech je podla vašich predstáv 😉 😵 a to bolo veľmi pekne od tvojho nastavajuceho, že to priznal 😀 🙂 🙂

timejkaa
19. okt 2010

@maahuliena no, a trvalo mu to dosť dlho 😀 a tiež diki 🙂)

mnamko
19. okt 2010

@timejkaa jéj zajtra krásny deň,potom prihoď fotečku nech vidíme nevestičku.
Dnes konečne lepšie.
Neviete ako je to stými antibiotikami či škodia,ale asi nie keď aj gynekológ mi ich v nemocke povolil

pippi84
19. okt 2010

@mnamko a ktore mas antibiotika?lebo viac sa ich moze v tehotenstve. daj si k nim urcite dobre probiotika, lebo sa tychto problemov nikdy nezbavis, aby si nemala aj mykozu 😠

maahuliena
19. okt 2010

@mnamko neviem, ktoré maš ATB, ale niektoré sa môžu, inak by ich doky nenaordinoval... uplne bezpečne su na penicilinovej baze...a ako radim pippi tak treba aj tie probiotika(je to aj prevencia proti hnačkám, ked sa beru ATB-dlhodobo)... a až si nezničiš bežnu floru...

seba1
19. okt 2010

@timejkaa nech sa zajtra všetko darí podľa tvojich predstáv!

nunusimi
19. okt 2010

@timejkaa a ze aky pekny datum 20.10.2010 🙂
a moj otec ma narodky :D :D :D

skibaby
19. okt 2010

Ahojte babulky, citite uz niektora v 16tt jemne klopkanie? Ja od vcera, len neviem, ci je to ozaj TO🙂

nunusimi
19. okt 2010

@skibaby ano ja som tu uz pisala 🙂 take steklenie, sklbanie 🙂

zlatik
19. okt 2010

@timejkaa Tak prajem ti prekrasny svadobny den, nech vam vsetko vyjde podla vasich predstav a nech ste spolu stastni naveky...

augustovka
19. okt 2010

@timejka aj ja sa pripajam k prianiu krasneho svadobneho dna,uzi si to strastne rychlo ten den ubehne 🙂

mnamko
19. okt 2010

@maahuliena ktoré probiotika?

barborkach
19. okt 2010

@timejkaa TIMEJKAAAAAAAAA, ZAJTRA SI TO PORIADNE VYCHUTNAJ, URCITE BUDES NAAADERNA NEVESTA, HLAVNE NECH STE SPOLU NAJVIAC NA SVETE STASTNIIIIII, drziim vam palce a blahozelaaaam🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nunusimi
19. okt 2010

@mnamko to je jedno, napr. PROBIO FIX je dobry ale neber s ATB naraz, vzdy v strede rozostupu medzi ATB a dalsou ATB

23lenka
19. okt 2010

no tak ale to nie je fer...:( a obzvlast pre ludi co im je jedno ci chlapcek alebo dievcatko...len proste niekedy je clovek zvedavia chce byt pripraveny....no ale mozno ze ti povedia uvidis...🙂) skus ich poprosit pekne....a preco indiani nechcu dievcatka???To nechapem ja poznam par indianov a maju dievcatka ale to zalezi asi od oblasti nie???

23lenka
19. okt 2010

@emmaelzer napisala som ti trosku vyssie a zabudla som adresovat sorry :D

maahuliena
19. okt 2010

@mnamko ako pisala nunusimi.. viac menej jedno , ktoré zvolíš, napr okrem spomínaného Probio FIx, aj Dophilus 😉

PRAVIDELNÝM UŽÍVANÍM PROBIOTÍK POČAS TEHOTENSTVA:

•zabránite vzniku urovaginálnych infekcií, čím sa znižuje riziko predčasných pôrodov;
•výrazne pomôžete udržiavať prirodzené vaginálne prostredie;
•zabezpečíte optimálnu črevnú mikroflóru;
•zvýšite obranyschopnosť organizmu;
•zabezpečíte lepšie vstrebávanie vitamínov, minerálov, stopových prvkov i vápnika z potravín;
•prirodzeným spôsobom odstránite zápchu;
•všeobecne podporíte, resp. zlepšíte, trávenie;
•zmiernite bolesti brucha, nadúvanie;
•pozitívne ovplyvníte zdravý vývoj plodu.

Takže su plne bezpečne a tebe vzhladom na ATB liečbu pomožu. Nemali by sa brať sučasne s ATB... 😉

sonina22
19. okt 2010

@timejkaa ahoooj velmi som rada to je skvele uzi si svadbu a prajem Ti vsetku radost lasku zdravie a stastie, aby ste boli stastni 🙂 🙂 🙂 🙂

sonina22
19. okt 2010

@timejkaa ahoooj velmi som rada to je skvele uzi si svadbu a prajem Ti vsetku radost lasku zdravie a stastie, aby ste boli stastni 🙂 🙂 🙂 🙂 a nech ta manzel poslucha

sonina22
19. okt 2010

ahojte uz mam za sebou prve sono vyzera ze je vsetko ok
mam na Vas otazocku kedy zacinate s riesenim nakupov pre babatko ja si to nechcem nechavat pred Vianocami a ani po Vianociach to uz sa nebudem vediet hybat hihihi
Neviete mi niekde poradit kde sa da chodit cvicit pre tehulky v okoli Ruzomberka pa

blackberry
19. okt 2010

@timejkaa uzi si tento nadherny dnik a urcite nam poreferuj, pripadne aj s foto dokazom 🙂

23lenka
20. okt 2010

dobre ranko vsetkym tak ako sa mate dnes s drobcami???Ja strasne zase pekne prebudenie pri zachode 😖 ....kedy tie nevolnosti prejdu ☹

katuska26
20. okt 2010

ahojte tak ja som chorá od nedele večera, včera som bola u dr tak mám Bioparox 😝 a v pondelok som bola na meraní tak všetko je v poriadku, maličké riadne kopkalo 😅 ,zodpovedá termínu, len fotku ešte nemám, ale o dva týždne idem na triple testy a sono tak si vypýtam 🙂
@23lenka mne už nevoľnosti ustúpili, tento týždeň odhliadnuc od toho že sa mi nedá dýchať je žalúdok v pohode 🙂 takže každú chvíľku by ti to malo prejsť, mne bolo zle presne od 8. týždňa. 😕
@timejkaa krásny svadobný deň nech vyjde podľa tvojich predstáv 🙂

pippi84
20. okt 2010

@mnamko lactoseven su dobre, alebo biopron 9 tie prve sa musia 2x denne, tie druhe len 1x denne

seba1
20. okt 2010

@katuska26 nech ti choroba rýchlo prejde a fajn, že poradňa dobre a termín sedí. Ja som bola dnes na krv a výsledok bude až na poradni.

pippi84
20. okt 2010

@maahuliena ja som sa este docitala, ze ak ma zena alergie tak doporucuju asi 2 mesiace pred porodom, aby si nasadila probiotika, ze sa tym znizi prenos na dietatko.
ja od dnes zacinam s hedelixom, lebo citim, ze nieco ide ... 😠 a cmulam c-ecko 😎