icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

buburka
27. okt 2010

@anet2212 - to je super! Cakame zajtrajsie spravy 😉 Drzime palceky!!!!

lusylla009
27. okt 2010

Ahojte mam otazku ma niektora z vas este bolesti v podbrusku?Lebo niekedy ich mam a neviem co mam v tedy robit ale netrva to dlho.

mnamko
27. okt 2010

@lusylla009 ja mám stále a už si myslím že som na svete jediná čo ich má,ja neviem kedy to skončí.

mnamko
27. okt 2010

@mischeell ja som to mala a jedna známa mi poradila dať si vatu,ale prečo toje neviem pri vate to necítim.

mnamko
27. okt 2010

@anet2212 neboj ono to fakt nemusí nič znamenať,moja švagriná mala tiež zlé výsledky,prerevala 3týždne a potom bolo všetko v poriadku,a vieš akú má krásnu dcéru.Mna to tiež čaká a tiež čakám zlé výsledky kôli veku a na NT mi doktor povedal,že je večšie o 3dni ale je to v norme takže mi to môže ovplyvniť výsledky,viem že si aj ja poplačem ale nádej že bude zdravé tu je takže sa nevzdávajme.Ja mám stále bolesti,už dva krát som brala antibiotiká takže nič moc.

lusylla009
27. okt 2010

@mnamko no aspon viem ze niesom jedina dakujem a co ti pomaha?ci len cakas kedy to prejde

barborkach
27. okt 2010

@lusylla009 ja ja mam stale bolesti, nie velmi silne ale podobne ako pri menstruacii.. 🙂

anet2212
27. okt 2010

@mnamko dakujem, tak aj ja tebe prajem vela sil a hlavne nech su nase babätka zdravucke!! pozeram, ze tiez mas uz 2 deti a termin mame tiez isty 🙂 No ja nemam ziadne bolesti, nic, az na to ze som mala silny kasel, potom nadchu, potom zase ma strastne bolel zub tak mi ho vytrhli a teraz ked som myslela ze uz konecne bude ok tak dostanem takuto ranu pod pas ☹((( no uvidim ako dopadnem zajtra. Nieje mi vobec vidno brusko, nic som nepribrala, stale mi byva zle, uz asi 2mesiace pravidelne kazdy vecer aj vracavam ☹ a pohyby este vobec necitim ty hej?

danula2
27. okt 2010

@barborkach ahoj precitala som si len poslednu vetu, neviem o co ide, ale bola si u lekara?

barborkach
27. okt 2010

@danula2 nerozumiem...piseme tu o tom, ci niektorej pretrvavaju este bolesti v podbrusku, co je prve tyzdne uuplne bezne...a ja vravim ze mne pretrvavaju a je to uuuplne normalne! nemam ist s cim k lekarovi, babatko je v poriadku bola som unho pred dvoma tyzdnami

mnamko
27. okt 2010

@lusylla009 vieš čo-raz si dám magnézium B6 alebo čípky dokonečníka,zajtra idem pre papier na peniaze kôli PN takmu to zas spomeniemnech mi možno spraví stery či nemám nejaký zápalv pošve.

danula2
27. okt 2010

@barborkach aha prepac nevedela som ze v 15tt su bolesti v podbrusku ok 😉 ak to povedal lekar tak potom ok
sorry ze som sa sem vterkla z junoviek 😉

maahuliena
27. okt 2010

@lusylla009 ahoj, aj ja mam "občasne" pobolievanie... ale už je to skôr vynimočne... ale ked su tak ,netrvaju dlho, su slabe a rýchlo odzneju... to bude naťahovaním uponov maternice 😉

pippi84
27. okt 2010

Ahojte.
tak ja som dnes rano zvracala (aj ked moje 2 zvracanie zatial za moje tehu 😎 )
ale bolo to hrozne, nakolko nie som zvyknuta 😖

maahuliena
27. okt 2010

@pippi84 verím, že to bolo hrozné, určite sa to už u teba nebude opakovať 😅 😉
ja grckam stale.. od 8tt.po.... 😅 🙄 mam dni ked aj 3-4x do dna 😖

lusylla009
27. okt 2010

@maahuliena no ja som vracala len dvakrat za 18t.a stacilo mi to takze nezavidim

xenia2734
27. okt 2010

Ja som bola dnes na endokrinologii pre vysledky a vysetrenie, takze protilatky proti stitnej sa mi potvrdili. Nasadili mi hormon pre istotu, aby nam dvom nic nechybalo. Aj ked hormony su este v norme.
Vraj niekedy v buducnosti na stitnu zlazu ochoriem, bolo mi povedane 😒
Zajtra nas caka genetika a uvidime co dalej. Drzte palce 😉

xenia2734
27. okt 2010

@maahuliena Ano to vracanie je narocne. Aj ja som sa pred hodinou vratila s malou z prechadzky a ako som odomykala dvere som sa skoro povracala. Mala sa ma nieco pytala a nevedela som ani odpovedat, lebo by som sa povracala.
Tiez som do toho asi 12-13 tt vracala aj niekolko krat za den, najhorsie je to u mna vecer. Este aj teraz mi vecer byva zle.
Ja som to uz sem pisala, ze ja som tak vracala a tak ma napinalo, ze som sa az popisala. Uz som mala z toho nervy, som bola ako nejaky senilny dedko. Ale jednoducho to bolo take napinanie, ze sa nedalo a cvrk bol v gatach 🙂

blackberry
27. okt 2010

kocky cauko, ja som dnes ten sialeny den prezila, ale nervy s tresy som mala poriadne, aj ma to mrzi kvoli drobcovi, tak som mu slubila, ze sa polepsim a nebudeme sa uz nervovat. Nedopadlo to bohvieako valne, cakala som lepsi vysledok. Niekedy mam dojem, ze sa mi cely zivot lepi smola na paty a poznam mnoho ludi, co maju v zivote tolko stastia, ze je to az neuveritelne, mne by stacilo kludne len 5% toho ich stastia 😉 ale zas si poviem, ze sme zdravi, mame sa radi, mame strechu nad hlavou 🙂
Co sa pobolievania v podbrusku tyka, citim to aj ja, je to podchvilou taka kratka menstruacna bolest, kt. hned pominie.
Ja som vcera tiez vracala, ale poriadne, najhorsie bolo, ze sme sa uz ulozili spat a tak ma to chytilo, ze som ani na zachod nestihla dobehnut, fuj, hrozne, mala som dojem, ze sa zadusim.
Zajtra naobed si mam volat kvoli vysledkom genetickych testov, tak snad bude vsetko ok 🙂
Idem vegetit, citim sa pozuta a vypluta, 20x prejdena a este zacuvana...
Drzkajte sa.

maahuliena
27. okt 2010

@blackberry no ako vidím... dneska bola nejaka zla konštalacia hviezd 🙄 😅 dobru noc.. načerpaj sily... 😉

maahuliena
27. okt 2010

@xenia2734 ty si to tiež tuším "uživaš" toho grckania 😅 🙄 je to des... ale vraj s pribudajuci pohybmi by sa to malo zmiernovať (ale či to tak bude 😒 ) a ty teraz užívaš euthyrox? No mne je najhoršie ráno a doobeda...

kaprik1
28. okt 2010

@zlatik ahoj, ja som tiež mávala kŕče do brucha. Z bokov do stredu. Odkedy užívam magne, tak ich nemám. Keď náhodou, tak len slabé.

seba1
28. okt 2010

ahojte, ja sa dnes teším, ideme k našim až do utorka, mama má dovolenku, takže mi bude sveta žiť, budem môcť do vôle pooddychovať 🙂 . Bábo už včera riadne dávalo o sebe vedieť 🙂 , o pol jedenástej večer sa tam vrtelo 🙂 , ktovie ako bude v noci spinkávať. Ešte musím ísť nakúpiť a navariť, aby manžel neumrel hladom, pobaliť a na druhú na hudobnú s Maťkom. Budem sa mať dovtedy čo obracať. Vy ako využijete predĺžený víkend?

mirka7582
28. okt 2010

ahojte babulky ako sa tu mate ? dlho som tu nebola 🙂
@seba1 ahoj ty uz citis pohyby aj ja cem uz doki povedal ze o take dva tyzdne by som mala citit aj ja 🙂 tak uz len pockat . mno aky budem mat vykend v sobotu pracovny v nedelu po hroboch a pondelok budeme kukat rozpravky 😀 a uzivat si

pippi84
28. okt 2010

@mirka7582 jeeej rozpravky kuknem aj ja 🙂 sobota pracovna 😖

drobec490
28. okt 2010

ahote kocky...no ja som tu uz tiez dlho nebola lebo bolo vela prace...ja mam volny vikend aj manzel konecne budeme spolu oddychovat a v utorok potom poradna tak sa tesim som zvedava co nove 🙂a vy ako inac?

blackberry
28. okt 2010

Jeej, veru predlzeny vikend, to bude parada a este si aj o hodinku viac pospime 🙂 tesiiim sa. My si budeme vegetit, oddychovat, pojdeme kuknut rodicov a zapalit sviecku na cintorin 🙂 Zajtra ide manzel do Bratislavy, tak idem s nim, pochodim obchodiky, pokukam detske vecicky, pojdeme aj do ikea kupit postielku a matrac (stale sa neviem rozhodnut ktory), takze budem vikendovat uz od zajtra. Dnes makam v robote, aby som si porobila co najviac, je koniec mesiaca 😖 Krasny dnik prajem!
@seba1 joooj, ti bude fajn, poriadne si to uzi!!! 😉

seba1
28. okt 2010

No už mám nakúpené a teraz hor sa do varenia!
@mirka7582 neboj sa príde to aj u teba, ja keď som bola prvýkrát tehotná cítila som pohyby asi v 19tt, druhýkrát asi v 18tt. Aj my pôjdeme upratať cintorín a niečo aj navarím niečo u našich, ale aj tak budem mať oveľa viac času na oddych 🙂. Ja rozprávky pozerám celý rok a som na ne veľký expert 🙂 . A teraz chlapcov okrem rozprávok strašne chytilo spektrum a discovery 🙂 .
@blackberry Ďakujem, aj ja som tento týždeň bola v Ikee, ale čo pozerám, všetko si hovorím, že nemôžem to ešte kúpiť, lebo neviem akú farbu, či ružovú, či zelenú, už aby som vedela pohlavie 🙂 !

maahuliena
28. okt 2010

ahojte kočky 🙂 😉

@seba1 no ty už maš aký fajný program na predĺžený víkend 🙂 😵 a ktoré rozpravky pozeráte najčastejšie? 😉
@mirka7582 ahoj, fiha, ty to máš dnes za 170 😵 pohyby môžeš čakať aj okolo toho 20tt.. ja som sa včera pýtala, že či už možem citiť... tak sa doky čudoval, ale od poradne fakt citim nejaký ten "kopanec" teda ak to nie je niečo iné 😅
@blackberry tak zajtra na "nakupy" 🙂 🙂 sa máš, že ideš z drahým... mna čaka slamený víkend ☹ manžel ide aj dnes z roboty na fušku a aj zajtra a to neviem dokedy 😒 tak budem asi zase fičať na TV 😀 😀 a dnes idem tiež kuken do obchodov... a urobiť si s ničim radosť 😉 A v nedelu asi zapalime siečku.. u nas "len taky symbolicky" ale bud tyžden si to vynahradím aj u našich 🙂

blackberry
28. okt 2010

@seba1
@maahuliena postielku mame vyhliadnutu bielu, matrac vyberiem nejaky stredny, ani lacny ani najdrahsi, aby sa dal prat potah hlavne. Obliecky a perinky este neriesim, objednam neskor z inetrnetu, lebo Ikeacke ma nejako neoslovili a zvlast ked ani neviem ake farby kupovat 🙂 Tesim sa, ze idem s manzelom, aspon budeme spolu, viem ake je to ked vela robi a ja som niekedy sama doma, ako nenudim sa, ale predsa neni nad to ked sme spolu 🙂
ozaj, predsa sme sa rozhodli pre ten Geneton a zistenie pohlavia z krvi, lebo manzel velmi chce, aby sme sa pohlavie dozvedeli kym je este tu, tak tam zajtra popri tom skocime, nastastie nemusim byt nalacno.
Volala som si kvoli Tripple testom, vsetko je v poriadku 🙂 tesime sa, drzkajte sa!