Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@brumca Ja mam ten zo stranky www.noseniedeti.sk/obchod/vankuse
Je tam vyhoda, ze je tam aj nahradna napln a mozes si to podla potreby doplnat, nakolko tie polystyrenove gulky trosku ulahnu. Ja som si ten vankus kupila, kojila som 18mesiacov a velmi si ho chvalim, mozem len odporucit, aj okolo babetka ho mozete obtocit ked bude lezat na pohovke, alebo ja som pri nom pozerala aj telku, polozila som si ho za chrbat a perfektny relax.
Este mozem vsetkym odporucit prebalovaciu podlozku s tvrdym dnom, prilozila som obrazok. Polozite ju na postielku, na vanu, proste podla potreby. Moj manzel nechcel o tom ani pocut, ze zbytocna investicia a pouzivali sme ju 2 roky a skonstatoval, ze to bola najpotrebnejsia pomocka 😉
Inak ja som dnes bola na internom vysetreni kvoli buseniu srdca, nastastie mam vsetko v poriadku, doktor mi poradil magnezium. Do spravy pre gynekologa mi napisal diagnoza : Dohlad nad rizikovou tarchavostou.
Tak som netusila, ze som rizikova 😒
Mne brusko rastie kazdym dnom neskutocnym tempom pri prvom tehu som taketo mala v siestom mesiaci, uplne vazne!
Pohyby stale necitim a taaaak velmi ich uz chcem citit 😒 Ale pri mojom hektickom sposobe zivota sa ani necudujem, lebo nemam niekedy ani cas si sadnut a relaxovat.
ozaj baby, koľko ste už pribrali?
ja som najprv schudla o 2 kg a teraz mám už 4 kg navyše 🙂 a to som stihla nabrať za jeden mesiac 😀
@timejkaa ahoj ja 4,5kg 🙂
prebalovacia podlozka je velmi podstatna vec, neviem si predstavit prebalovat dieta na posteli, to by som o krize prisla., Aj ked jasne, ze som ho prebalovala aj na gauciku v obyvke, nenosila som ho furt na pultik na postielku ale vacsinou ano, hlavne ked sme boli doma sami alebo vecer pred kupanim... toto si isto kupte, miesto to nezabera, lebo to supnete na postielku ma to tam take zarazky 😉
@patomaja ahooj, tak už len bezproblemové užívanie tehu želááám 😵
ja som najskôr pribrala ( s hormonov) nieoč pred tehu.. mohlo to byť aj 5-7kg... a od tehu som najskôr niečo pribrala nejaké 2-3kg.. a potom som ich aj dala dole.. vďaka pokračujuuucim nevoľnostiam 😒 🤐 tak už verím, že to ustane. zatiaľ sme len +1kg 😅
všetkým krasny vikend, moj manžel sa rozhodol neisť na fušku, tak za odmenu spravím langoše 😀 😀
@maahuliena mnam, asi si pridem na langose. ale so smotanou a syrom poprosim 😀 neviem ako vy, ale mne je strasne zle z kecupu, uz aj pri pomysleni nanho. 😠
@pippi84 tak dôjdi, ked trafíš 😀 😀
... ja som zistila, že mne je otrasne zle z acidka... včera som ho kompletne dala preč 🙄 potom reku že aspoň rožtek a salamka.. do polhodiny skončili zase vo wc 😕 🙄 tak ja už neviem ako mám pribrať 😖
@maahuliena - chuda, tebe byva stale zle? ...mne to uz nastastie preslo - este ked ostanem moc hladna, tak mi je divne, ale uz som 2 tyzdne nevracala. nech ti to rychlo prejde, aby si si mohla naplno uzivat tehu 😉
a mnaaam langose - cely den budem na ne mysliet... 😀
@maahuliena vyskusaj pit zazvorovy cajik - apotheke, robia aj s citronom, pomarancom, medom, mne chutia vsetky 😵 lebo zazvor znizuje pocit napinania na zvracanie a aj samotne zvracanie. to mnozstvo co je v caji je bezpecne. rano ked si dam ovocny caj, lebo kava mi nechuti ani melta, tak uz aj z ovocneho mi je zle, robi mi kyselinu- babatku rastu vlasky 🙂
@smajka to je dobre, že už Ti nebýva zle 🙂 😵 to si hned začneš užíívať 😵 a dakujem.. snad..kiež by to chcelo byť dievčatko 😅 😅 😅 ...
@pippi84 hej hej, ten zazvorový čaj mám 🙂 , aj dnes som ho práve dopila.. ale ani s ním to nie je ono... davala som mu naozaj šancu, ale.. ☹ no tak to naše bude extra vlasaté 😀 😀 nieže sa narodí a budem mu hned vrkoče robiť 😀
tuším Vás dnes budm dráždiť tymi langošmi 😀 tak ja Vám aspon dám vedieť aké boli 😀 😀 😀
@maahuliena tecu mi slinky, takze o 12hod po odchode z roboty si idem na langos do mesta, nenormaaaalne chute 😀 tak ale co by sme pre nase lasky neurobili 😉
Ja som uz pribrala 3kg....takze nie som sama....
Inak baby, ake pekne bruska mate v albumoch. Ja sa ani neodvazim odfotit to moje sadlo....
ja som pribrala 3 kg, ale po tejto návšteve u našich sa to asi vyšplhá vyššie, aj keď by som nerada 😖 , akurát pred chvíľou som dokončila Tiramisu, skúšala som nový recept, tak dúfam, že to bude jedlé, lebo príde sem návšteva.
Teda baby, vy ste boli vcera nejake aktivne, ste 3 strany popisali, dnes som docitavala. My sme vcera boli v BA, misia postielka je splena, matrac tiez 🙂 zobrali sme aj tu podlozku na prebalovanie, dam si ju na komodu v spalni a nemusime kupovat pultik. O ceste z BA podvecer nemusim snad ani pisat 😉 Boli sme aj v Genetone a pohlavie budeme vediet v stredu 😵
Co sa tyka priberania v tehotenstve doteraz som mala na poslednej poradni o necele 2 kila menej ako pred teho, takze som este nepribrala nic, ale mna je teda dost, takze ani by som vela nemusela 😀
priberanie.. má tu niekto na mňa? 9kilo 😅 😅 Že do konca tehotenstva to môže byť aj 30 😲
1.30 môj drahý, keby mal niekto záujem vidieť ho 😀 a tá jeho angličtina, to radšej nekukať, hanbím sa za neho 😅 😅
ahojte
tak ja dnes bacujem doma sama bez mzika len s Eliskou tak sme sa pustili dovelkeho upratovania ale asi som to troska aj prehnala lebo ma brucho pobolieva 😝 mala spinka tak aj ja uz budem len oddychovat ked mam ten kludovy rezim ktory som bohuzila neako nedodrziavala 😉
s priberanim u mna je to zatial kilecko plus co je celkom fajn ale uz mi zacina vykukat brusko takze zachvilku uz budem vyzerat ako tehotna a nie len so sadlom na bruchu a asi uz budem musiet aj neake tie tehotenske nohavice vytiahnut 😉
@timejkaa ved ty mas narok pribrat viac ked mas v brusku dve babatka no a mono ani nepriberies tak vela teraz ti to ide rychlejsie a potom posledne mesiace uz nemusis tolko priberat 😉
ja to mam zasa naopak pri prvom tehotenstve som dlho nepriberala nic ale dobehla som to ku koncu a bola som riadna slonica 😉 ale ved to je jedno kolko priberieme hlavne aby boli deticky v bruskach zdrave a mali vsetko co potrebuju treba ich zasobovat vitaminkami 🙂
ja som prave chcela ista spravit neaky novy album ze aby som tam mala aj brusko ale mam len jednu fotku 😀 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blcha/album/...

@petasllov možno asi áno 🙂