Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena
@katuska26 no tak je to slusna vaha a to mi len nahodou pani doktorka spomenula 🙂)
ja idem toho 23.11 😀
ahojte kocandy tak testy mame za sebou vsetko je v poriadku este sono a uz budeme sa tesit na male 😀
@mirka7582 supeeer 😵 a kedy to máš utz? 😉
@maahuliena 1.12.10 😀 pekny datum dufam ze budeme vydiet aj pohlavie 😀
@mirka7582 no zbehne to neboj 😅 😉 my ideme na veľký utz na zač. 21tt a to 12.11 😉 kiež by sa drobec chcel pekne ukazať 🙂
@maahuliena ved toto ,ked som bola teraz na sone ,tak bolo otocene chrbatikom a ked sa otocilo tvarickou tak si prekrizilo nozicky tak sme nevydeli nic 😀
Ahojte, citam a citam, tolko toho pisete.
Mna tato skora tma strasne nici, este som sa dnes aj na schodoch vyrypala 🙄 ale nastastie som sa stihla chytit dlanami.neudrela som sa.
Ja necitim bublinkovanie, ale skor take trhanie, mykanie ... babo je strasne zive, sa velmi hybalo aspon viem podla toho ultrazvuku, lekar sam povedal, ze pozrite sa ako sa velmi hybe 😀 vo stvrtok idem na krvne testy. Sem tam ma este pochytia neprijemne pocity na zvracanie. Aj pri umyvani zubov na sem - tam napina.
Tiez sa velmi tesim na urcenie pohlavia, ale si musime pockat asi na poradnu.
Mne uz zacina aj palenie zahy 😒
Pekny vecer vam vsetkym prajem.
my ideme na utz 9.11. už sa neviem dočkať, dúfam že sa nám drobec nebude schovávať
Ahojte baby! Pridavam sa k vam. Ja mam termin 5.4. 2011. A tiež sa uz neviem dockat kedy zistime pohlavie. Vo stvrtok idem k lekarovi, tak drzte palceky, mozno uz bude nieco vidiet. Ozaj, nevedeli by ste mi poradit nieco na palenie zahy? Je to hrozne chyta ma to coraz castejsie ☹
@anet2212 Beriem L-Thyroxin 50 kazde rano. Neboj aj ja som sa zlakla, ci mi to tam hned na mieste nespravia. Lebo som tam vosla - podala som knizku a prva ich otazka bola, podstupite amniocentezu?????? Hovorim pockajte nech si aspon sadnem a porozpravajme sa ! Nie hned uz vo dverach ci idem ci neidem.
Hovorim, vsak uvidim podla sona co mi poviete a oni hned take mlade baby tam boli, mladsie ako ja. Ze my Vam nic nepovieme, len miery plodu ci sedia s dlzkou tehotenstva.
Tak som bola sklamana, lebo som si myslela, ze aspon nejaky podrobnejsi spravia a aspon ma v niecom uistia. Ale ide to tam ako na beziacom pase, bez zaujmu,,,,,,, len dalsia v poradi.
Ja si nepriplacam, mne taku moznost ani neponukli. Povedali mi len, ze si mam za 3 tyzdne volat ku geneticke pre vysledky a potom osobne pre ne prist.
Boze ja som posrata. 😒
Ahojte tak ja som bola dnes na krv na triple testy a zajtra mam poradnu.Som zvedava ci sa krpec natoci a budeme vidiet ci je to chlapcek alebo dievcatko.
Ahoj, idete niektora aj na 3D? Kedy sa zacnete objednavat a chysta sa niekto do HC?
@pippi84
@miamia27 pozrite si www.paleniezahy.sk - je to prípravok gastrotuss na pálenie záhy a je to aj pre tehotné.
ahojte,tak už som doma aj so suvenírom od našich +1kg za 5 dní pobytu u nich. Už som si kúpila prvú vec v súvislosti s bábätkom - nové koše do skrine na oblečenie, to takmer zdvojnásobí objem v skrini.
@maahuliena vydela som váš kočík naživo a vyzerá super.
Zajtra idem na poradňu, povedia mi aj výsledky triple testov. Teraz idem na raňajky do mekáča 🙂 , pozvala ma kamoška, to si pochutnám 😝 , ale predjedlo-jogurt už mám za sebou 🙂 . Vám ešte stačí veľkosťou podpsenka? Ja už mám pocit, že je to na hrane.

@garnelia ja som mala na NT v 13tt na Dawnov 1:560.