Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@seba1 ja som už vytiahla tehotensko- kojenecké podprsenky, ktoré sú veľmi pohodlné, odložila som si ich po Viki a sú stále ako nové a to boli v skrini okolo 4 rokov :D kvalitka z H&M 🙂 , mňa už kostice tlačili a v týchto sa môže aj spať 🙂
baby a na 3D idete kvôli pohlaviu alebo zážitku a pamiatke? 🙂
@katuska26 my ideme kvôli tomu, aby sme mali istotu, že bábo má všetko, čo má mať a potom v druhom rade pohlavie. Ja som svoje koj.podprsenky dala preč, rozmýšľam, že pôjdem do auparku kúpiť, je tam jedna predajňa, kde majú tuším pekné, lebo niektoré majú košíky tvarovo ako pre babku. Ale pozriem aj v H&M, ale tehot.veci majú len v Eurovee.
@seba1 aj ja by som kvôli tomu či je všetko ako má byť išla na 3D 🙂 a potom aj pohlavie ak dovtedy nebudeme vedieť 😅 , inak som kukala majú v h&m podprsenky
http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_M...
ale nie také aké som si ja keď som bola prvý krát tehu vtedy mali také lycrové, ale vyzerajú tiež dobre sú bavlnené a ešte aj dvojpacky 🙂
@seba1 no tak to neviem, ja som z BB 🙂 tak choď radšej do eurovee tam bude toho viac. 🙂 Teraz neviem či aj v auparku je h&m , no keď sme kupovali tehu veci tak len tieto dve nákupné centrá boli 🙂 no každopádne daj vedieť kde majú a či si pochodila, alebo ešte nech nejaká bratislavčanka povie ak vie 😉
@katuska26 my ideme na 3D kvoli tomu, aby sme vedeli, ci je vsetko ako ma byt kedze beriem lieky na tlak, no a jasne, ze kvoli pohlaviu, na to sa uz nevieme dockat :D a kvoli tomu krasnemu zazitku, ze uvidime nase baby este pred narodenim 🙂
dik za tip na podprsenky, ja mam prsia male takze ani moc nenarastli, ak sa naplnia mliekom budu vacsie, tak potom si pojdem kupit do HM teda este pred porodom nech mam :D ja som dlho spala v podpire lebo mi mlieko tieklo a musela som mat tie vlozky do podpiry 🙂 a aj tie mi niekedy nestihali... este tu "krasnu" po malom mam, ale to bude len na spanie, na vonku chcem krajsiu 🙂))
@katuska26
@seba1 Caute baby, ja som si tie podprsenky v hm skusala, tie bavlnene z toho 2balenia a moc mi teda nesedeli, kupila som si potom tu druhu, s tymi kosticami, ale moc ju nenosim, je taka nejaka nepohodlna, aj ked pri skusani sa mi zdala ok. Aj ked mne zas extremne prsia narastli, do teraz o 2 cisla a zda sa , ze rastu dalej ☹ 😕 😖 Tehotenske oddelenie v HM je na SK len v Eurovee a v Nitre v Mlynoch.
Baby ja to tiez nechapem, ako niekomu tie prsia ostanu vacsie, niekomu nie...ja som mala pred teho krasne 75C a po porode, a az doteraz, aj ked som uplne schudla vsetky kg, prsia ostali o dve cisla vacsie a som 75DD.... 😒
@l81 ahoj, vidis ja som si teraz kupila v lidli sice kojenecku podprsenku ale sedi uplne super a urcite ju aj neskor vyuzijem...
tak skus pozret aj inde... napr v babymarkete.. tam maju tiez dobre podrpsenky
mne sa prsia tiez zvacsuju... ale dufam ze zachvilu ich to prestane bavit, lebo vacsie ich nepotrebujem 🙂
baby ja mam 75C a sice su take nejake viac naplnene ale zatial vacsiu podprsenku nepotrebujem este som nepribrala zatial si drzim stale vahu 63kg tak uvidime ako to pojde -len vecer uz sa tam nieco rysuje -inak cez den aj kamosky si robia srandu ze ja nai na tehu vobec nevyzeram 😀 ale predpokladma ze od toho 20tt to pojde geometrickym radom 😀 😀 😀 😀
@l81 stala 5,99 sa mi vidi a aj mne sa zdala na moju velkost vacsia ale opak je pravda, ona totiz nema kosticu mozno preto to tak vyzera,,,,,
moja polovicka bola so mnou a povedal mi ze mi bude dobra, tak som si ju vzala a som rada.....
treba skusit prirovnat aspon... skoda ze sa tam nedaju skusat veci
@seba1
@emmaelzer závidím že vám ostali väčšie prsia, mne sa vrátili späť aké som mala, ja mám normálne také jednotky a počas tehu a kojenia som si to užívala konečne väčšie, najlepšie bolo keď sa mi naliali mliekom to som mala fakt ako silikony, ani odsávačka sa mi nechcela prisať a sestrička že také prsia ešte nevidela 😀 😀 😀 Pamela 😀
No a teraz sa mi zväčšili asi aj na béčka, keďže podprdky sú mi dobré, len čo to bude po naliatí 😀 ešte aby som väčšie nemusela kupovať..
Tie moje z H&M sú bez kostíc, také super pohodlné že ani neviem že ju mám na sebe... ale teraz som ich v ponuke nevidela... 😒

@buburka no áno, ale plus tie ďalšie predtým 😖 . Tie koše sú do jedného typu skríň z Ikei, nie sú univerzálne, ale tú skriňu si neviem vynachváliť, tuším sa volá Pax, do jednej police idú dva koše, takže naozaj tam dám viac, sú praktické a dobre sa s nimi manipuluje, ja ich už mám, ale ešte som dokúpila, teraz bude jedna skriňa pre dvoch. A myslím, že v pohode. Starší nemá takú dobrú, ale čo už, nie sú to ponožky. Ďakujem za palce. Tuším si predtým nemala foto, pekné, si fotogenická 😉 .