icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

nadenkaaa
5. nov 2010

@anet2212 ahoj nemam s tym skusenost a uz mi to pride ako vyhadzovanie penazi kedze za par tyzdnov sa snad presnejsie dozvieme ci budeme mat pipinku ci pipiaka 😉 😅

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa ahoj 🙂 dakujem za radu, ja som fakt uz stratena v tych kocikoch 😀 budem teda sledovat tie sportove verzie...

brumca
5. nov 2010

@seba1 jasne, ved uz som si to uvedomila, ked mi aj nadenkaaa pisala, ze v zime bude vlastne uz v sportiaku, ze ta hlboka vanicka nieje rozhodujuca 🙂

anet2212
5. nov 2010

@nadenkaaa aj ja sa to myslim, preto som sa pytala, ci ma s tym nejaka skusenost. A my uz asi vieme, ze to bude dievcatko 🙂 ale na 99% to budeme vediet na buduci tyzden 🙂

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca co som tak pochytila tak aj svagrina mi hovorila a aj predavacka v aladine -moja kamoska ze pri sportakoch je dolezite pozerat na to ci sa da polohovat zvlast chrbatik a zvlast nozicky a ci nie je sportak taky velmi otvoreny -kedze budeme mat babetka v zime v sportakoch -tak aby tam ta strieska bola taka dost velka ,aby sa s kocikom dobre manipulovalo a aby sa dal dat do lahu

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca a este by som sa bala plastovych koliesok lebo mi to pride ze zachvilu hrkotaju nehorazne

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa dakujem velmi pekne, budem si to urcite vsimat pri kocikoch 🙂 😉

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa ten vas kocik Brio go ste kupili aj s tou autosedackou? 🙂 mne sa celkom pozdava moznost nakliknutia autosedacky na konstrukciu kocika...

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca nemas za co 😉 😉 ono pokial clvoek caka svoje prve babo tak je toho hrozne vela ,kedysi bol jeden typ kocikov 😀 a zasa clovek chce vybrat dobre 😉 a nechce kupovat zbytocnosti alebo sa mylim? 😉

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca nie kupili sme iba hlboku a sportovu cast lebo bola taka akcia ze v cene sportoveho kocika bude vanicka gratis takze cena bola 508eur -vratane kuriera a autosedacku kupime neskor okrem toho ja uz som bola pre brio rozhodnuta a aj som ho bola v aladdine vyskusat skladanie vozenie , a aj do auta ci sa mi zmesti takze som nekupovala macku vo vreci 😀

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa veru mas pravdu 🙂 mam uz z tych kocikov gulas 😔 nieco vyberiem a potom citam referencie mamiciek, ze tamto je zle, hento je zle na tom kociku a som na zaciatku 😀 alebo sa na ten kocik pozrie drahy a povie, ze je hrozny...je konstrukter a da si zalezat na dizajne...sleduje ake su kolesa, podvozok atd 😀

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca je pravda ze ma ten kocik nedostal na prvy pohlad naozaj nepatril medzi favoritov ale tymi vlastnostami a tym ked osm ho chytila do ruky proste vyhral a je to svedska znacka tak dufam ze bude kvalitny -urcite som nechela kocik z polska -tie mi pridu strasne tazke okrem ineho a planujeme mat tento aj pre surodencca tak som radsej investovala viac 😅

katuska26
5. nov 2010

@brumca nič si z toho nerob našťastie ešte máme čas... Mne tiež ak sa dáky páči tak manželovi nie, alebo recenzie na prd,a lebo nespĺňa moje požiadavky 😒 alebo je to kolekcia ktorá sa už nevyrába, ako napr. jané 2009...som asi náročná, ale že vraj po Vianociach aj vyskladňujú kočíky tak dávajú akcie, no dúfam že si nejaký vyberiem 😀 však ja chcem kočík kupovať až po Vianociach 🙂

nadenkaaa
5. nov 2010

ja som musela prihliadat aj na vahu kocika -lebo u nas vo vchode idem k vytahu do suterenu po schodoch tak aby som nevlacila prilis tazku konstrukciu 😅 lebo zachvilu by som mala ruky vytahane ako orangutan 😀 😝

katuska26
5. nov 2010

@nadenkaaa a fakt je na nezaplatenie si kočík najprv vyskúšať a až potom objednávať cez internet, lebo s niektorými sa ľahšie manipuluje ako s inými a potom aj o váhe kočíka... 😉 farbe a iných...

mirka7582
5. nov 2010

@brumca vau mas super foto 😀

nadenkaaa
5. nov 2010

moj favorit bol stokke a jane rider a potm casualplay 😉 a skoncili sme pri briu 😀 😀 cesty rozhodnutia su klukate 😀
a chcela som neutralnu farbu aj pre dievcatko aj pre chlapceka 😉

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa ono je urcite dolezite aj vidiet ten kocik nazivo...hned sa lahsie rozhoduje, ked ho mozes chytit do ruk, prejst sa s nim...my sme zatial boli len v jednom obchode s kocikmi a tam mi nic nepadlo do oka 🙂 inac sa mi zacina pacit ten vas kocik Brio go 😀

brumca
5. nov 2010

@katuska26 my planujeme tiez az po Vianociach alebo po novom roku kupovat kocik...robim si zatial len prehlad 🙂 😉 mohli by mat veru nejake vianocne akcie 😀

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa mozes pozriet tento kocik, co nan povies, celkom sa mi pozdava, az na tu cenu 😀

http://www.kocikovo.sk/product/inglesina-otutto...

kondi33
5. nov 2010

@mischeell ja som trpela migrénou aj pred tehu a tiež mi zaberal len ten prášok, prvé 2 mes tehu boli neuveriteľné, každý deň ma bolela neskutočne hlava, potom mi poradila kamoška akupunktúru a verte či nie po dvoch týždňoch sedenia ani náznak bolesti, roky som nezažila ten pocit, že ma tak dlho po sebe nbolela hlava. odporúčam ti to, je to na nezaplatenie, už je to pomaly 3 mes čo neviem čo je bolesť hlavy a to som bola pred tehu každý deň na tom prášku

pippi84
5. nov 2010

Ahojte dievcata,
zacala som jest sladkosti 😀 ktore mi asi 3 mesiace nesli na chut 😉

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca tak ta cena zodpoveda znacke 😀 ta sportova cast vyzera dobre aj ked mne tie kolieska pridu take male a urcite by bolo najlepsie kocik vidiet live lebo fotky dost klamu a nie je nad to ist a preskuat si ho ,poskladat a popozerat z kazdej strany -lebo clovek zasa nekupuje vec za 5korun 😅

blcha
5. nov 2010

ja baby zasa sa riesia kociky ja kupovat nebudem astastie aj ked niekedy ma to chyta ze sak preco by sme nekupili zasa novy mne sa tiez strasne paci brio ale asi nebudem spekulovat a zbytocne minat peniazky ked mam doma vanicku aj autosedacku uplne ako novu a bola som s nim spokojna no a sportak potom na jesen kupime asi jane slalom do toho som zamilovana tiez 😉
inak eliska je marcova a vo vanicke bola asi do 5 mesiacov a potom uz v sportaku takze naozaj nemusite pozerat ci je velka vanicka lebo v pohode sa nam drobci v lete zmestia aj do malej vanicky 😉

brumca
5. nov 2010

@nadenkaaa ved jasne, ze za znacku sa plati 😀 veru najlepsie bude vidiet tie kociky nazivo 🙂

blcha
5. nov 2010

@brumca inglesinu mala kamoska ale len sportak bol celkom faj mne sa ale nepacia tie kolieska dost sa mi s tym blbo manipulovalo a ja k nam na dedinu by som si taky urcite nemohla dovolit po hrboch s takymi kolieskami nic moc 😉 ale inak celkom fajn 😉

brumca
5. nov 2010

@mirka7582 dakujeeem 🙂 aj ty mas peknucku novu profilovku 😉 a ako sa mas?

mirka7582
5. nov 2010

@brumca ako doma nudim a tesim sa do kazdej poradni inak sa mam dobre . brusko rastie krasne 😀 a ty ako ?

brumca
5. nov 2010

@mirka7582 ja som od vcera na PNke, preto tu aj tolko vypisujem 😀 mam zapalene hrdlo, tak som radsej zostala doma preliecit to, aby sa mi to nezhorsilo 🙂 juuuj ani nehovor o poradni, ja sa neviem dockat, idem vo stvrtok 😵

mirka7582
5. nov 2010

@brumca ja az 23 hm dako to uz vydrzime uz ta male kopka ?