Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@brumca co som tak pochytila tak aj svagrina mi hovorila a aj predavacka v aladine -moja kamoska ze pri sportakoch je dolezite pozerat na to ci sa da polohovat zvlast chrbatik a zvlast nozicky a ci nie je sportak taky velmi otvoreny -kedze budeme mat babetka v zime v sportakoch -tak aby tam ta strieska bola taka dost velka ,aby sa s kocikom dobre manipulovalo a aby sa dal dat do lahu
@brumca nie kupili sme iba hlboku a sportovu cast lebo bola taka akcia ze v cene sportoveho kocika bude vanicka gratis takze cena bola 508eur -vratane kuriera a autosedacku kupime neskor okrem toho ja uz som bola pre brio rozhodnuta a aj som ho bola v aladdine vyskusat skladanie vozenie , a aj do auta ci sa mi zmesti takze som nekupovala macku vo vreci 😀
@nadenkaaa veru mas pravdu 🙂 mam uz z tych kocikov gulas 😔 nieco vyberiem a potom citam referencie mamiciek, ze tamto je zle, hento je zle na tom kociku a som na zaciatku 😀 alebo sa na ten kocik pozrie drahy a povie, ze je hrozny...je konstrukter a da si zalezat na dizajne...sleduje ake su kolesa, podvozok atd 😀
@brumca je pravda ze ma ten kocik nedostal na prvy pohlad naozaj nepatril medzi favoritov ale tymi vlastnostami a tym ked osm ho chytila do ruky proste vyhral a je to svedska znacka tak dufam ze bude kvalitny -urcite som nechela kocik z polska -tie mi pridu strasne tazke okrem ineho a planujeme mat tento aj pre surodencca tak som radsej investovala viac 😅
@brumca nič si z toho nerob našťastie ešte máme čas... Mne tiež ak sa dáky páči tak manželovi nie, alebo recenzie na prd,a lebo nespĺňa moje požiadavky 😒 alebo je to kolekcia ktorá sa už nevyrába, ako napr. jané 2009...som asi náročná, ale že vraj po Vianociach aj vyskladňujú kočíky tak dávajú akcie, no dúfam že si nejaký vyberiem 😀 však ja chcem kočík kupovať až po Vianociach 🙂
ja som musela prihliadat aj na vahu kocika -lebo u nas vo vchode idem k vytahu do suterenu po schodoch tak aby som nevlacila prilis tazku konstrukciu 😅 lebo zachvilu by som mala ruky vytahane ako orangutan 😀 😝
moj favorit bol stokke a jane rider a potm casualplay 😉 a skoncili sme pri briu 😀 😀 cesty rozhodnutia su klukate 😀
a chcela som neutralnu farbu aj pre dievcatko aj pre chlapceka 😉
@nadenkaaa mozes pozriet tento kocik, co nan povies, celkom sa mi pozdava, az na tu cenu 😀
@mischeell ja som trpela migrénou aj pred tehu a tiež mi zaberal len ten prášok, prvé 2 mes tehu boli neuveriteľné, každý deň ma bolela neskutočne hlava, potom mi poradila kamoška akupunktúru a verte či nie po dvoch týždňoch sedenia ani náznak bolesti, roky som nezažila ten pocit, že ma tak dlho po sebe nbolela hlava. odporúčam ti to, je to na nezaplatenie, už je to pomaly 3 mes čo neviem čo je bolesť hlavy a to som bola pred tehu každý deň na tom prášku
Ahojte dievcata,
zacala som jest sladkosti 😀 ktore mi asi 3 mesiace nesli na chut 😉
@brumca tak ta cena zodpoveda znacke 😀 ta sportova cast vyzera dobre aj ked mne tie kolieska pridu take male a urcite by bolo najlepsie kocik vidiet live lebo fotky dost klamu a nie je nad to ist a preskuat si ho ,poskladat a popozerat z kazdej strany -lebo clovek zasa nekupuje vec za 5korun 😅
ja baby zasa sa riesia kociky ja kupovat nebudem astastie aj ked niekedy ma to chyta ze sak preco by sme nekupili zasa novy mne sa tiez strasne paci brio ale asi nebudem spekulovat a zbytocne minat peniazky ked mam doma vanicku aj autosedacku uplne ako novu a bola som s nim spokojna no a sportak potom na jesen kupime asi jane slalom do toho som zamilovana tiez 😉
inak eliska je marcova a vo vanicke bola asi do 5 mesiacov a potom uz v sportaku takze naozaj nemusite pozerat ci je velka vanicka lebo v pohode sa nam drobci v lete zmestia aj do malej vanicky 😉

@anet2212 ahoj nemam s tym skusenost a uz mi to pride ako vyhadzovanie penazi kedze za par tyzdnov sa snad presnejsie dozvieme ci budeme mat pipinku ci pipiaka 😉 😅