icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

brumca
5. nov 2010

@mirka7582 niekedy mam pocit, ze sa nieco deje v brusku, ale este nejake kopance neboli 🙂 aj sa sem tam bojim, ze preco nekopka, ale doktor hovoril, ze prvotehulky mavaju pohyby okolo 20tt 🙂 tak uvidim, kedy to pride 😵

blcha
5. nov 2010

babulky ja som prve pohyby citila tusim predvcerom a vcera tiez a dnes este nic zatial je to fakt velmi slabucke a musim byt uplne v klude aby som to citila inak to este nieje citit teda u mna no a tie prve pohyby je citit tak od 16 do toho 22 by ste mali pocitit 😉

katuska26
5. nov 2010

baby ja vám neoporúčam vpredu po dve malé kolieska, mala som chicco CT4 a cez sneh prejsť som nemala šancu, čiže len po dve alebo jedno v predu 😉
Ja som teraz púšťala červíčkovi vážnu hudbu cez veľké slúchatká, ktorá je vhodná pre maminku a mimi tak som cítila ako sa tam vrtelo 😀 asi si tancovalo 😀

katuska26
5. nov 2010

neviem či som to napísala pochopiteľne mala som v predu tie kolieska dokopy 4 dve a dve 😅 píšem ako hotentot 😀, čiže naj je mať len jedno alebo dokopy dve jedno na jednej a druhé na druhej strane 😅

brumca
5. nov 2010

@katuska26 neboj nepises ako hotentot, ja so mto pochopila 😀 😀 mas nejake konkretne CD, ktore pustas babatku? ja tiez pustam, ale vyberam si sama skladatelov aj skladby 🙂

c.o.l.a
5. nov 2010

Ja som dnes zabudla zavolať na gyndu ohľadne výsledku tripple testov 😲 . No utešujem sa, že keby nebolo niečo v poriadku, tak by sa mi ozvali.

brumca
5. nov 2010

@c.o.l.a ahoj 🙂 urcite by sa ti boli ozvali, moj doktor povedal, ze keby je nieco zle, tak hned ako im pridu vysledky, tak volaju pacientke 🙂 😉

katuska26
5. nov 2010

@brumca mám konkrétne cd ktoré som vyhrala keď som bola tehu s Viki je to od Materny volá sa to Pre vás a vaše dieťatko a sú tam skladby od Mozarta a Vivaldiho 😉

asteri
5. nov 2010

Ahojte tehulky,
davno som sa neozvala ale citavam Vas pravidelne. Vidim ze uz rozoberate vybavicku, kociky a ine pomocky 🙂
ja este nic, momentalne sa trocha trapim kvoli krvacaniu a spineniu, uz 3 tyzden som PN a lezim. Stresy su to riadne, 2 krat som bola uz aj na pohotovosti-mala som maly hematom ale ten uz nemam ale co mi sposobuje to krvacanie je nizke ulozenie placenty. Nic na to nepomoze len kludovy rezim a tak lezim a cakam...Babo je nastastie na tom zatial dobre, rastie tak ako ma 🙂
Tak Vam drzim vsetkym palce a keby ste mali nejaku dobru radu pre mna potesim sa 😉

smajka
5. nov 2010

@23lenka - ahoj lenka, praveze uz ma to stve - ziadny list este neprisiel. za cele tehu som zatial videla raz midwife a mala som jeden scan -inak nic. midwife mi povedala, ze ma bude chce vidiet asi 5 tyzdnov od prvej navstevy a dnes uz skoncil 7tyzden. tak uvidim buduci tyzden a ak nic nepride -skusim jej zavolat. ved teoreticky o 2 tyzdne by som mala mat dalsi scan ( ten v 20-tom tyzdni ) a nic..
snad si na mna niekto skoro spomenie 😀
ako sa mate? ja som dnes rano zvracala -asi po tyzdni. nestihla som sa vcas naranajkovat.. 🙂
ako zvladas celu noc v praci - neni si hladna a unavena??

nellie_
5. nov 2010

Ahojte 🙂

@mirka7582
@brumca - ku tym pohybom... tak ja som prve riadne "kopanceky" co sa nedali uz s nicim pomylit pocitila minuly utorok a to som bola 18tt+1 😉 🙂
tiez uz ma vsetci naokolo stresovali, ze jakto ze nemam pohyby.. potom som si aj myslela ze ich mam ale to veru nebolo ono, lebo teraz uz presne viem ako to je ked kope babo.. a ono kopka uplne uplne dolu v podbrusku a je to nadherny pocit.. ved o par dni vsetky zazijete 😵 😵 😵 😵
A teraz sa niekedy az zlaknem ked sa v noci prebudim na taky silnejsi kopanec ze co to.. 😀 😀 a normalne sa mi az take male bubliny robia a bruchu co babo asi nacvičuje spartakiadu... 😀 😀 😵 😵 😵

zlatik
5. nov 2010

@katuska26 Katka, presne tento fialovy sa paci aj mne. Az nato, ze som dva mesiace bola natom, ze sa da sportova cast dat v smere aj v protismere jazdy a vcera vecer som si precitala, ze to tak nie je, tak ho nechcem. Ale tuto moznost ma model GT a GTX, ale tam sa mi zas nepacia farby, ale asi zvitazi prakticnost, aj ked moj vysneny ostane Cam Cortina X3 - je skvely, ale drahy, neviem, ci mi ho manzel schvali ☹

brumca
5. nov 2010

@nellie_ ahojky 🙂 ved mna uz tiez v okoli stresuju baby, ze ci uz kopka babatko 😒 a zatial nekopka,ale urcite zachvilku zacne 🙂 musel to byt nadherny pocit, ked si zacitila ten prvy kopancek, juuuj uz sa nato velmi tesim 😵

zlatik
5. nov 2010

@katuska26 Katka, este som ti chcela napisat, ze ja som mala pri Viktorkovi Espiro Atlantic a bol mimoriadne skvely, len dost vazil a mal trosku sirsiu konstrukciu, ale velmi spolahlivy!!!!

sonina22
5. nov 2010

@nunusimi ahoj velmi pekne dakujem hned si to idem kupit nesiel mi net tak som sa sem nemohla dostat velmi krasne dakujem za radu

sonina22
5. nov 2010

@seba1 dakujem velm pekne ja idem do poradne az v decembri tak vobec neviem ci to dovtedy vydrzim ale skusim tie probiotika dakujem

sonina22
5. nov 2010

@janemari juj ja neviem co si mam o tom mysliet mozno ma naozaj vyplasila len sestricka ke dmi hovorila ze to nemusi byt ok hlavne vtedy ked ked som mala dva krat krvacanie a teda hroziaci potrat .....v pondelok idem na 4D do Martina nech sa na mna pozrie dr.

sonina22
5. nov 2010

@brumca juj ja si na to este budem musiet pockat ale aj ja sa velmi moc tesim

sonina22
5. nov 2010

@asteri ahoj velmi drizim palce neboj ono sa to da do poriadku kludovym rezimom hlavne nic tazke nedvihat a lezat neboj vela trpezlivosti a pozitivnej energie 😉

zlatik
5. nov 2010

Ja uz tiez citim pohyby, uz pred troma dnami sa mi zdalo, ze je to ono 🙂 Musela som sa nato ale sustredit, no obcas citim pohyby az vo vyske pupka, co je asi nemozne, kedze maternica je este pod pupkom, tak neviem.
Kocky, pozerala som vase albumy, gratulujem ku krasnym bruskam, ked odfotim svoje, tak puknete od smiechu, lebo niektore maminy chodia s takymi bruskami ako mam ja do porodnice 😀

zlatik
5. nov 2010

@katuska26 Katka, a ako sa ti pozdaval ten GT alebo GTX? Ja som ho nazivo este nevidela, myslis, ze sneh a tazsi teren zvladne?

seba1
5. nov 2010

@zlatik som si istá, že ja ťa určite s tým bruchom tromfnem 🙂 🙂 🙂 !

blackberry
5. nov 2010

Ahojte kocky, my budeme mat dievcatko 🙂 Velmi sa tesime, som sice teraz taka rozcitlivela, lebo som sama doma a bojim sa o manzela, ale snazim sa, aby sme to vsetcia nejako zvladli, tak si vas idem precitat, vsetko co som za posledne dni zameskala, nech sa rozveselim pri vas 🙂

seba1
5. nov 2010

@blackberry tak gratulujem ku dievčatku, aj ti želám, aby bol manžel rýchlo pri tebe, aby ste sa mohli len a len tešiť na váš pokladík!

blackberry
5. nov 2010

@seba1 dakujem pekne 🙂

seba1
5. nov 2010

@sonina22 to je hrozne za dlho, nezavoláš radšej gyn., či by nebolo lepšie, aby sa na teba pozrela?

brumca
5. nov 2010

@blackberry ahoj 🙂 gratulujem k princeznicke, juuuj aj ja uz chcem vediet co sa nam skryva v brusku 😵 a kde mas muzicka, na sluzobke?

emmaelzer
5. nov 2010

@zlatik zlatik, presne tak, aj ja niekedy citim pohyby dost vysoko, kde este babo by mat nemalo...ale vacsinou je to vzdy na tych istych miestach....

Gratulujem vsetkym co vedia uz pohlavie

patomaja
5. nov 2010

@helenka2 ja som krvacala, ale hned na druhy deň mi to uplne vymizlo. najprv mali podozrenie na hematom, ale ten sa nepotvrdil, tak ani vlastne neviem prečo som krvacala, doktorka mi nič nevysvetlila, a preto mi ostala aj velmi nesympatická 😒 dúfam, že ju nechytnem k porodu. A ty? aj maš ešte prist do rizikovej amb na kontrolu?

emmaelzer
5. nov 2010

@smajka mne midwife vzdy povie, kedy ma chce vidiet a musim sa objednat sama...inak pri druhorodicke tu je dalsia kontrola s mid. po 20tt scane...