Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@blackberry Gratulujem k dievcatku, aj ja chceeeem! 😉
Dufam, ze manzel sa skoro zotavi a coskoro sa budete tesit z bruska doma spolu 🙂
@blackberry aha prepac moja, nejako mi to uslo ☹ drzim palceky, nech je vsetko v poriadku 😵
@blackberry neboj, urcite sa rychlo zotavi a bude pri vas domka, ved ma obrovsku motivaciu 😵 teba a vasu princeznicku v brusku 😉
@brumca dakujem este raz, urcite mas pravdu 🙂
@emmaelzer - dakujem. ja som sa jej pytala ci sa mam o tych 4-5 tyzdnov objednat a mne povedala ze mi poslu dopis. mali sme rozoberat vysedky krvi co mi brali pred tymi 7 tyzdnami. tak dufam ze tam aspon nic nenasli, ked sa nikto neozval 🙂 .
asi mas pravdu a ona si neuvedomila ze uz cakam druhe. bola celkovo divna - urobila mi modrinu na pol ruky a snazila sa ma rychlo odbit, lebo meskala asi hodku ☹
ty si videla tvoju midwife tiez len 1krat? dufam ze mi coskoro pride list z nemocky na druhy scan - nech si nepripadam ze na mna zabudli 😀
ako sa citis a ako to berie elizka ze bude mat braceka/ sestricku??
@blackberry - gratulujem k dievcatku a dufam ze manzelik bude skoro doma pri vas. 😉
Jujha, tu človek pár dní nečíta a vôbec netuší o čom je reč 😀
@blackberry a gratulujem k dievčatku 🙂
a neboj, bude v pohode, dostane sa z toho 😉
Baby, dakujem vam pekne 🙂
@blackberry gratulujem vam a zelam skore uzdravenie, aby manzel bol pri svojich kockach 😵

@brumca dakujem. Ale coby, v nemocnci je ☹ ale hadam je najhorsie za nami...