icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

blackberry
5. nov 2010

@brumca dakujem. Ale coby, v nemocnci je ☹ ale hadam je najhorsie za nami...

zlatik
5. nov 2010

@blackberry Gratulujem k dievcatku, aj ja chceeeem! 😉
Dufam, ze manzel sa skoro zotavi a coskoro sa budete tesit z bruska doma spolu 🙂

brumca
5. nov 2010

@blackberry aha prepac moja, nejako mi to uslo ☹ drzim palceky, nech je vsetko v poriadku 😵

blackberry
5. nov 2010

@zlatik
@brumca dakujem babule, nic sa nedeje, najhorsie ma za sebou, teraz aby sa len rychlo zotavila vsetko bolo ok...

brumca
5. nov 2010

@blackberry neboj, urcite sa rychlo zotavi a bude pri vas domka, ved ma obrovsku motivaciu 😵 teba a vasu princeznicku v brusku 😉

blackberry
5. nov 2010

@brumca dakujem este raz, urcite mas pravdu 🙂

smajka
5. nov 2010

@emmaelzer - dakujem. ja som sa jej pytala ci sa mam o tych 4-5 tyzdnov objednat a mne povedala ze mi poslu dopis. mali sme rozoberat vysedky krvi co mi brali pred tymi 7 tyzdnami. tak dufam ze tam aspon nic nenasli, ked sa nikto neozval 🙂 .
asi mas pravdu a ona si neuvedomila ze uz cakam druhe. bola celkovo divna - urobila mi modrinu na pol ruky a snazila sa ma rychlo odbit, lebo meskala asi hodku ☹
ty si videla tvoju midwife tiez len 1krat? dufam ze mi coskoro pride list z nemocky na druhy scan - nech si nepripadam ze na mna zabudli 😀
ako sa citis a ako to berie elizka ze bude mat braceka/ sestricku??

smajka
5. nov 2010

@blackberry - gratulujem k dievcatku a dufam ze manzelik bude skoro doma pri vas. 😉

timejkaa
5. nov 2010

Jujha, tu človek pár dní nečíta a vôbec netuší o čom je reč 😀

timejkaa
5. nov 2010

@blackberry a gratulujem k dievčatku 🙂
a neboj, bude v pohode, dostane sa z toho 😉

blackberry
5. nov 2010

Baby, dakujem vam pekne 🙂

pippi84
5. nov 2010

@blackberry gratulujem vam a zelam skore uzdravenie, aby manzel bol pri svojich kockach 😵

mirka7582
6. nov 2010

@brumca ani ja sa uz neviem dockat vydrzime 😉

mirka7582
6. nov 2010

@nellie_ ach ved uz vydrzime na tie kopanceky 🙂

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 pozerám, že už si hore, nezvykneš si dlhšie pospať?

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 ale kdeze ja a pospat prosim ta manzel isiel do prace a stale ma zobudi a sme zviknuty spolu ranajkovat a ty ?

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 ja tu mám na to lidi, čo ma zobudia, zatiaľ v počte dva, manžel ešte odfukuje 🙂 .

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 ved ano deturence 😀 tak ho zobud co ma spat ked ty si hore

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 ale, ja ho nechám, on celý týždeň do noci pracuje.

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 dobra to manzelka 🙂 co mas dnes v plane

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 dopoludnia variť a potom ideme s deťmi na výlet na Sandberg a potom s kamarátkami&deťmi na pizzu.

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 fiha pekny program 🙂

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 ďakujem, len dúfam, že nám vyjde počasie, ešte rozmýšľam, či večer nepôjdeme do kina. A ty?

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 ja ako stale manzel robi do obedu navarene mam ,neviem nudit sa asi budem zehlit

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 to je zlé, že manžel chodí do práce aj v sobotu, to chodí na smeny? S tým nudením to máš tak, že to bude najdlhšie do apríla a potom už zabudneš, čo ten pojem znamená, môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti 🙂 .

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 nie na smeny robia kazdu sobotu,lebo maju vela prace robi v pneuservise .

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 tak je to náročné, ale hlavne, že sa vie postarať o rodinu. Teraz asi majú najviac roboty, my ešte nemáme prezuté, ale ja to nechávam na muža. Ty si na PN? Máš aj vychádzky?

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 ano maju vela ,ale spekuluje ,chce zacat sukromnicit tak uvidime . ano som pn uz 5mesiac aj daco uz aby tehotensvto ryxlo ubehlo aby som mala malicke pri sebe .ano mam vychadzky od jednej do tretej .

seba1
6. nov 2010

@mirka7582 ja som rozmyšľala, že ak by som bola PN, ja by som sa bála chodiť von, ten určený čas na vychádzky by mi pri dvoch deťoch určite nestačil, ty to presne dodržiavaš?

mirka7582
6. nov 2010

@seba1 ale kde vobec to nedodrziavam 🙂 a su dni ked som iba doma a vonka vobec nejdem