icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

diusik
7. nov 2010

Ahojte,
@pippi84,glycerinovy cipok zarucene pomoze,len tiez by sa nemal pouzivat dlhodobo.ja to mam teraz tiez strasne so zapchou,vobec to nechapem,pri prvom som to nemala 😒 predtym mi pomohlo uz aj to ked som zjedla 3 susene slivky 😀

drobec490
7. nov 2010

@katuska26 aj ja som rozmyslala nad jané kamoska ho mala a bola velmi spokojna a aj mna oslovili ale uz kocik mam takze nevadi 😉

katuska26
7. nov 2010

@zlatik a ešte ten GTX sa mi nepáčil farebne... ten evo enzo bol aspoň farebne tak zaujímavý, nevyzeral ani tak lacno, tie GTX mali tú látku takú čo ja viem, no neoslovila ma...
Ja som ešte rozmýšľala nad peg perego GT3 🙂 manžel povedal že to nechá na mňa 😅 ale ešte si nechávam čas, keď budem vedieť čo čakáme začnem sa viacej obzerať 🙂

katuska26
7. nov 2010

@drobec490 ano je to super značka ale ja chcem 2009 tku, lebo nová kolekcia má síce super prehoditeľnú športovú časť ale je to na úkor priestoru pre dieťatka a je fakt úzky. Tá 2009tka je priestranná ale nie prehoditeľná ale to by som oželela, kočík je super... veľmi nad ním rozmýšľam len ho vypredávajú a farebne už nie je veľký výber ak ho niekde majú... 😒

drobec490
7. nov 2010

@katusik26 tak to ano to je pravda ..ja som sa ohliadala po peg perego,chicco alebo jane a nakoniec sme kupili chicco a myslim ze som si vybrala fajn..ma vsetko co sme chceli,tak dufam,ze budem aj spokojna 😀 😀

emmaelzer
7. nov 2010

@smajka presne toho sa aj ja obavam, ako bude mala reagovat, na to, ze bude musiet sa delit o moju pozornost....a to si neviem predstavit, ze by sme mali druhe dieta este skorej....

zlatik
7. nov 2010

@drobec490 Tento som si teraz vysnivala a uz sa ho asi nepustim 😉 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6909818

zlatik
7. nov 2010

@pippi84 Presne aj ja mam dnes krce v bruchu a tiez je to akoby zo zapchy, mne pomahaju cerstve jablka, jablkovy kompot a slivky v akejkolvek forme. Pri prvom tehu som raz mala taku zapchu, ze som plakala a manzel mi masiroval brucho, uz sme chceli volat pohotovost, lebo to bolo neopisatelne. Nakoniec zabral slivkovy kompot ktory som zapila teplou vodou 😀

barborkach
7. nov 2010

ahojte babulky, no, kooonecne som vas docitala, a to som tu nebola asi len 3 dni 😀 😀 musim sa vam pochvalit, ze uz citim kopanceky, no vlastne su to uz pekne kopance, milacik ma nesetri 😀 😀 tak som sa toho nevedela dockat a konecne je to tu 😅 😅 velmi sa tesim, uz je to riadne citit, aj tatinko ked prilozi ruku citi 😅 tak sme sa vytesovali..je to na prvorodicku dost zavcasu, zacala som citit 16tt+4, co to bude neskor?? 😀 😀 tak kedze mam mini brusko, konecne sa pre nieco sa citim ako tehotna, som zvedava, kedy mi uz aj brusko vyskoci! 😉

@zlatik ja maam tiez hrozne zapchy, este som neprisla na to, co by mi pomohlo, chcem skusit lanove semiacka, este som to nikdy na to neskusala...bezne mi zaberala kava, ale tu teraz vobec nepijem..ale je to hnus, boli ma z toho cele brusko potom a mam aj krce 😒

katuska26
7. nov 2010

@barborkach fíha fakt riadne skoro ale super gratulujem 🙂 , ja som mala pri Viki prvé pohyby až v 20 týždni, predvčerom som cítila jemný kopanček a včera sa to zopakovalo ale výraznejšie tak sa vytešujem 😵 😵 😵

katuska26
7. nov 2010

@drobec490 a ktorý chicco ste kúpili aj ja som mala prvý kočík chicco😉

mnamko
7. nov 2010

Ahojky vy máte zápchy ?ja som bola včera na stretávke so spolužiačkami a dali sme si pizzu a asi mi nezapasovala,musela som ísť domou ešte že som bola v aute ,lebo v autobuse neviem,prvá zastávka v járku pri ceste,jáj že ako mi bolo jedno či chodia autá ,no a domou som bežela rýchlosťou blesku a aj tak som to nezvládla,v záchode som sa pokakala 😀
Ja ešte vôbec nejaké silné kopance necítim,len také motýliky,

barborkach
7. nov 2010

@katuska26 no moje ked zacne sa vrtiet, tak len malokedy je to jeden kopancek, vacsinou sa pekne steluje aj 5-10 minut.. 😀 a toto aj 3x za den!! vzdy rano a potom pocas dna, je to dost intenzivne, az som bola prekvapena, a to tak z nicoho nic 😅 mala som sice uz tak 2 tyzdne take divne pocity v brusku ale to bolo nic a potom zrazu toto 😀 uzasne je to!!! len brusko mi stale nie je vidiet 😉

@mnamko pizza vravis? tak to mne isto nezabere na zapchu 😀 ale dala by som si!! 😀

katuska26
7. nov 2010

@barborkach no očividne budete mať riadne živé bábätko, keď si už teraz tak kopcuje 😀 u mňa sú to mini kopančeky a včera ako taký kotrmelček keby si tam robilo 😅

barborkach
7. nov 2010

@katuska26 no ja si tiez myslim ze to neboli len kopanceky, ale aj premety a ine 😀 ja dufam ze bude kludnucke a bude dobre spinkat 😀 😀 😀 nenarocna, vsak?? 😀

drobec490
7. nov 2010

@katuska26 je to chicco trio for me vertigo..je to trojkombinacia..

drobec490
7. nov 2010

@zlatik tiez je velmi pekny a aj dobre farebne prevedenia su 😉

blcha
7. nov 2010

ahojte babulky tusim risite zapchy a opacne tak ja mam tiez teraz travenie neake blbe raz je to v pohode inokedy som uplne nafuknuta potom mam zapchu potom prehanky krce v bruchu niekedy je to fakt nanervy toto si pri prvom tehu vobec nepamatam 😝
a kopanceky ja citim velice slabucko stale skor su to ete len take bublinky uplne jemne ale vcera som citila aj ked sme boli vonku a v klude som sedela inak doteraz len vecer v posteli 😉 teraz ma babatko v brusko este miesto moze si tam tak plavat a odrazat sa 😵 😵 kotrmelcovat 🙂

kaprik1
7. nov 2010

@zlatik ahoj, aj my budeme mať tento, ale v tej tmavej farbe 😉 . Manžel bol na kočíky so známym a hneď my povedal, že tento je ok, lebo ho práve vtedy doviezli. To som bola asi iba v 8 tt. Odvtedy sme od toho neupustili. Hlavné je, že sa vo vaničke dá polohovať chrbátik. To mi veľmi pri dievčatách chýbalo. Tu je http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9738227&tab=1. Hrozne sa na to teším

kaprik1
7. nov 2010

@pippi84 ahoj ja som pri druhej mávala hrozné zápchy. Celé tehotenstvo som chodila na vecko iba s glyc. čípkami. Iné mi nič nepomáhalo. Teraz som zistila, že keď si dám rajčiak, tak je to to isté. (Pri druhej som ich jedla hrozne veľa) Nemôžem na veľkú. Keď ich nejem vôbec, tak je to v pohode a hlavne keď si dám ešte aj papriku. To mi robí dobre. Inak by som isto na vecko bez pomoci čípky nešla.

pippi84
7. nov 2010

@kaprik1 ten vas kocik je pekny, ja zhanam demu clasic, lebo stoji cca do 200eur. je hlboky, kedze sportiak uz mame. aby ma to spolu vyslo ako za kombinovany, lenze uz mam 3 dni nervy ☹ , lebo ho bude nemaju, alebo stiahli z predajne kvoli novemu modelu, ktory sa mi vobec nepaci!! 😔
tie glycerinove cipky vyskusam, som si citala pribalovy letak, ze cca o 20 min sa moze utekat na WC 😀

zlatik
7. nov 2010

@kaprik1 Poviem ti, ten kocik vyzera uplne ako Casualplay S4, ale v neporovnatelnej cene. Mne sa pacia tieto farby - vid obrazky. Teraz mam cierny kociar, tak chcem zmenu 😉

zlatik
7. nov 2010
kaprik1
7. nov 2010

@zlatik hej, sú peknučké. Ja som mala farebné, tak teraz chceme zase tento. Naposledy sme mali vínovočervený X-lander XT. Bola som s ním veľmi spokojná, ale chcem vaničku s polohovateľnou opierkou chrbátika a tie to nemajú. Ako športák bol super veľký, napriek tomu sa dobre skladal.

kaprik1
7. nov 2010

@pippi84 ano, teba vydržať a potom to už ide ľahšie. Ja som to naozaj používala každý deň. Som sa bála, že si na to zvyknem a inak to ani nepôjde. Našťastie po pôrode bolo opäť všetko ok.

nickuska
7. nov 2010

@barborkach Ahoj, tak ja som na tom bola podobne, islo ma roztrhnut, jedla som vseeetko mozne aj nemozne, aby mi aspon nieco pomohlo, ale uz ked som mala plno az v krku, tak som vyskusala ananasovy dzus so slivkami a to celkom fungovalo 🙂 Alebo este skus vyskusat stavu z kyslej kapusty, mne to fungovalo 😵

kaprik1
7. nov 2010

@zlatik ano podobajú sa. Tento je o niečo vyšší.

nickuska
7. nov 2010

Caute babizne, to vy ste sa uz do toho takto vzili? 🙂 Ja som este nejaka dezorientovana, nad kocikmi este neuvazujem, si stale myslim, ze je este prilis skoro 🙂 Alebo sa to uz ma? Som tu prisla pozriet po sto rokoch a pozeram, ze nejako zaostavam s pripravami 🙂 😕

barborkach
7. nov 2010

@nickuska ahoj, kysla kapusta je moja laska, z tej mi nic neni, ale totalne nic 😅 ananasovy dzus som este neskusala a tie slivky si davas susene ci zavarane 😀 ? niekedy je to fakt neprijemne asi zacnem pit bezkofeinovu kavu, aj ked v nej je troska kofeinu..ale vela mamiek piju normalnu kavu, to by som si zas nedovolila, ale tuto asi skusim 😉
co sa tyka kocika, tiez nic neriesim, viem priblizne co by som na nom chcela mat ale inak este ani neuvazujem nad kupou..a to iste vecicky a vsetko ostatne, este sme nekupili totalne nic ale vazne, ani ponozticku! 😀 podla mna to este ma cas, no stres!!! 😵

weronyka
7. nov 2010

ahojte no ja som pri prvom mavala tiez problemy zo zapchami a mne pomohlo ked som si dala nieco mastne...slivky ani tepla voda nepomahali...ale pak nejak v polovici tehotenstva to preslo samo od seba....a kontrakcie som citila pri prvom v 18tyzdni a teraz som zacala vo stvrtok ale len taky mierny polo kotul :D a od vtedy len asi kazdy druhy den tak mierne....uz som sa aj bala ze preco nezacinaju ale ked sa uz ozvalo tak som spokojnejsia len by sa mohlo castejsie kedze som v 18 tyzdni od zajtra ..ach snad je to vpoho.....
A kocky vsetko ste tu z NZ?????