Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
som ešte našla celkom zaujímavý kočík, už ho tu niekto dával, ale s autosedačkou, ja chcem bez, lebo mám vajíčko po chlapcoch a je to Hauck Malibu Duo set http://www.babytrend.sk/hauck-kombinovany-kocik..., stojí 216,60
a kocky nevedeli by ste mi poradit dake detske izby????
@barborkach Tak z kyslej kapusty teda nic :D ale skus si dat len tu stavicku, bez kapusty, ja som si dala dva deci a katastrofa, ako som bezala :D Slivky som skusala len susene, najlepsie su z jednoty, ako keby si lekvar jedla, mnamky 🙂 Sice som neskusala, ale pocula som, ze pomaha vypit trosku oleja. Ja si davam kavu, musim mat kazdy den, lebo ma potom priserne hlava boli. RICORE je super, ma to 40% kavy a zvysok je cakanka a magnezium. Vyskusaj.
S tymi vecickami si ma upokojila, lebo som zacala s drahym riesit, ze ci sme nejako pozadu ci co 🙂 Si tie nakupy uzijem s poriadnym bruskom 🙂
@katuska26 Ja pozeram len na nete, lebo ked sa nahodou pristavim pri niecom v obchode, tak sa neviem odtrhnut a stojim pri tom ako solny stlp :D No tesim sa, ked to pride a prinesiem si domov prve krasne vecicky 🙂
Baby a uz mate aj bruska? Lebo nam to nejako pobiednejsie pribuda...
@nickuska ahoj 🙂 tak aj tu si, mozeme si tu popisat 😉 ja tiez este nemam nic kupene okrem jednych dupiek, ktore kupil buduci krstny otec a jedny malinke topanocky 🙂 zatial len studujem fora o kocikoch a obzeram, ktory by sa nam pozdaval 🙂
zapcha trapi aj mna, nepomaha mi ani kapusta, ani slivky...asi skusim sem tam tie cipky, o ktorych tu baby pisali 🙂
@drobec490 no jamam teras 17 tyzden ana ultrazvuk som este nebola ale ties ma asi poslu teras 19 mam ist na poradnu akolko krat chodis na poradnu ja raz do mesiaca akrv mius brali na vysetrenia
@drobec490 a us si pocula pohyby
@katuska26 presne nad tymto som aj ja minule rozmyslala, ze to musi byt velmi narocne pracovat s bruskom az do 8. mesiaca....ja teda chodim do robotky stale, nebola som na PNke, ale nemam nejaku stresujucu alebo fyzicky narocnu robotu 🙂 chudatka maminy, ktore maju narocnejsiu pracu 😔
inac ja som uz aj rozmyslala, ze by som kupila hlboky kocik uz pouzivany z bazariku a potom by sme investovali do kvalitneho sportaka, co si o tom myslis? 🙂 lebo pri tych kombinaciach byva vacsinou problem s tou sportovou verziou 😒
Ahojte, kocky, tak ja tiez este nic nekupujem. Pojdem asi tak aby som este vladala kym nebude obrovske brusko, neviem ci bude stacit v januari.
Inak ja mam este takmer neviditelne brusko. Este niekto taky tu je?
Zapchy ma tiez trapia, skusam podobne veci ako ostatne .. tazko povedat co zabera ..
Ale kavicku pijem bezkofeinovu nescafe, normalnu si dam, ked som v restauracii a podobne, alebo ked ma niekto velmi dobru presso masinku 🙂
@brumca Kocik bude asi najvacsia katastrofa, zakazdym sa vynori nejaky pekny, krajsi, najkrajsi 🙂 Som planovala kupanie veciciek az niekedy v novom roku. V tychto veciach som mozno trosku poverciva 😖
Tie zapchy su fakt hrozne, pred tym som sice citala, ze take nieco hrozi, ale ze to bude az take desive, tak to ma teda nenapadlo :D Som sa uz skoro plazila po zemi a hladala popod gauc, ci tam nieco nie je co by mi pomohlo :D uz sa mi az smiali 🙂 Ale ked to konecne prislo, tak som myslela, ze nafukam balony a otvorim sampus 😎
A co ma este prekvapilo... som strasne zadychana, pri vsetkom fucim ako slon... a to si neviem predstavit, ked budem mat brucho ako svet.... Budem asi chodit s kyslikovym pristrojom... 😵
No baby ja sa tiež rýchlo unavím, včera som si umývala auto, potom som odpadla a nemohla som vstať ako ma kríže boleli.... ako starý človek, čo krok to sa mi kolená podlamovali, už je dobre ale asi som sa doma zasedela... po väčšej námahe kríže dovidenia.... 😕
@nickuska no mna zapchy trapili aj pred tehu, cize ma to neprekvapilo 🙂 este stastie, ze ma netrapia stale, mne najviac pomaha sosovica 😅
jaaaj a s tym zadychanim viem presne o com pises...ja tiez prejdem jedno poschodie a fucim ako besna 😀
aj my planujeme kupovat hlavne po novom roku a nieco asi dostaneme na Vianoce, tiez som v tomto ani nie poverciva, ale mam taky nakupovaci blok 😔
@penn Ahoj, ja sice nemam az take neviditelne,ale ked tak pozeram fotky niektorym mamiciek, tak si myslim, ze maju nadelene aj za mna 🙂 A samozrejme, zavisi to od toho, ako dlho ma trapi zapcha :D Asi dva tyzdne dozadu mi povedal pan manzel, ze sa mam ist bud vys... alebo rodit :D Som skoro odpadla 🙂 😀
@nickuska manzel je ftipalek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si ma pobavila 😀
ja sa tiez strasne zadychavam a to este nemam takmer ziadne brusko!!! @katuska26 ze umyt auto??? ja som rada pri mojich krizoch ze umyjem riad 😖 😖 bolievali ma kusok aj pred tehu ale teraz je to des, niekedy mam problem vstat z postele, ale neviem ci to v mojom pripade suvisi s tehu alebo to mam to co predtym.,..ale niekedy mam pocit ze ma ide seknut v krizoch a ze sa uz nepostavim...
@penn ja tiez nemam takmer ziadny pupek, dnes pridam nove foto... 😉
@barborkach S krizami to je teda kriz... Mna to az zaskocilo, niekedy mi ta bolest vystrelovala tak strasne do lavej nohy, ze som krivala. So vstavanim z postele detto. Je to fakt divocina... 😖 A ze nemas ziadne brusko?? Som ta okukla v albume a bobceka uz pekne vidno 🙂
@nickuska nooo neviem neviem, ked tu kukam babenky ake maju bruska, tak ja to mam len take akoze zatial 😅 a a a a ty nam kedy ukazes svoje brusinko, haaa?? 😉
@barborkach nooo, ved som prave vravela drahemu, ze ani fotky nerobime, budeme o par rokov prd vediet, ako nam bambino rastlo... ale musim najprv navstivit miestnost 00, az potom sa budeme fotit... nechcem zavadzat verejnost :D
@ivanulka_so tak chodim raz za tri alebo raz za styri tyzdne..no a mne brala teraz tiez uz krv na tie triple testy..a pohyby este nie iba take male chvenie 😉
@nickuska ja som uz dnes vybavena, takze uz len fotit 😀 😀
Tak sup sup, nech mame co obzerat 🙂 😉
Este ma napadlo.... Nemate niektore nahodou problemy so stikutkou? Mne sa cka odkedy sa zobudim az kym nejdem spat, kazdy jeden den... Neviem, ci to je tehotenstvom alebo to je nieco ine 😖
@nickuska malo pijes 😀 😉
@23lenka - ahoj. zial sa vracaju, ale nastastie menej a menej. bolo mi fajn cely tyzden a potom v piatok a sobotu som celu prevracala a bolo mi tazko. dnes uz bolo ale zase dobre, tak snad sa to upravuje 🙂
strasne sa mi zhorsila pokozka - vyhadzana som viacej ako v pubertacky. nastastie to nemam na tvari - ale na dekolte, chrbate, pleciach a krku. da sa to zakryt 🙂
@zlatik - viktorko je zlatunky 🙂 . my mame len jedno dvd - kde sa mickey a donald hraju na schovku a teda uz mi to tiez lezie pekne na nervy..musim dokupit este aspon jedno dvd. nastastie ho bavia aj ine - teletubies, barney...
no bavia ako bavia - ked pozera 15- 20 minut tak to je vyhra, zatial ho telka moc nebavi 🙂
ahojte aj ja som stala čakatelkou mame termin okolo 14. aprila už sa neviem dočkať je to naše druhe babenko
Kontrakcie v 18 tt??? 😲 😲 😲 To si asi chcela napisat, ze pohyby si zacala citit v 18tt 😉

čaute, ja so zápchami problém nemám, mám však niekedy pocit, že mi ide brucho prasknúť, strašné napätie ako keby pokožka nemohla vydržať to rýchle zväčšenie, ja mám veľmi veľké brucho a možno k tomu prispieva aj nafukovanie, ale akosi u toho tehotného brucha neviem dobre dešifrovať, či ma nafukuje alebo nie. Potom mi to po pár hodinách samo odoznie.