Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
no uz som to pozerala....ale vobec neviem preco som to tam napisala sak kontrakcie mi zacali dokonca az v nemocnici....prepacte 🙂
neviete niekto poradit tu detsku baby?????uz neviem kde mam hladat :(
@weronyka http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categories/de...
mne sa táto kolekcia celkom páčila minule v Ikee - ten prvý obrázok
@weronyka skus kuknut tu ja budem objednavat odtialto www.naty-studio.sk su tam krasne izby tu nemau cenniky ale na mimibazare ich najdes aj s cenami
dakujem babule idem pokukat
aj tu maju krasne izbicky ale su aj dost drahe http://www.truva.sk/index.html
@drobec490 a skade si ja som so s sobraniec atu mame takeho doktora ktory ma len jeden ultrazvuk ale on poriadne je zatati nic nam nepovie ajked chceme vediet co budeme mat a fotky dava len niekomu ked chcem ist na ultrazvuk 3d musim ist as do michaloviec us budem vediej aj co budem mat chceli by sme dievcatko lebo mame dvoch chlapcov aty klko mas deti
no tie co si poslala naty...tam su fakt krasne
-blcha- ale asi som si vybrala s tohto druheho co si poslala...dakujem
no ved j ja musim cakat bo mame chlapceka a ked bude dievca tak musim nejk kombinovat...fu to mi da pak zabrat...spravne farby vybrat a tak dalej ch jaj..ae uz sa neviem dockat :D
a pocuj co myslis kedy sa asi d povedat pohlavie??? pri malom mi povedal az v 22.tyzdni ale to som sa skor nepytala....myslis ze sa da aj skor????
@dominika1988 Jaaaaaaaaj Dominika to som sa aj ja pytala. Uz sa pytam aj sama seba ci som nejaka padavka, alebo co?
Mne najprv zamlknuty plod, ze musim na potrat. Na dalsom kontrolnom sone uz bolo vsetko O.K. Potom mi nasli protilatky proti stitnej zlaze, takze beriem hormony, potom mi vysli zle tripple testy a teraz v piatok ma caka amniocenteza,,,,,,, takze fakt krasne obdobie. A nehovorim o unave a o nevolnostiach, ktore uz nastastie pominulu, no ale bol to zaberak. Takze som v 19 tt a este som nemala cas sa radovat, ze som tehotna. Mozno po troch tyzdnoch ked budu vysledky O.K. 🙂
xenia2734 - tak ale ked som v 18.tt a zajtra idem k lekarovi tak by mohol vedet....vyvalim to tam nanho a hotovo..uz som nedockava :D
aahojte 😉 po krasnom vikende si Vás idem konečne prečitať 🙂
@dominika1988 Tak ano je to riziko, ale viac sa bojim choreho dietatka ako potratu. Ja by som to psychicky nezvladla. Viem co to je ja som teraz posledny rok riesila moju malu, cely rok vysetrenia lekari, minimalne 3-5 do tyzdna. Bolo to utrpenie. A vlastne sme sa nikam nedostali, stale sme tam ako na zaciatku. Je to hrozne na psychiku, viem o com hovorim,,,,,,,,, takze ja a ani ako rodina by sme uz toto neuniesli a chcem pre malu zdraveho surodenca. 🙂 Nechcem, aby to nejak zle vyznelo, ale ja to takto citim. 😉

Ahojte dievčence, tak ja som predvčerom zacítila prvý taký poriadny pohyb 😀 som sa normálne zľakla 🙂 Predtým som cítila také šteklenie a také slabučké,ale toto bolo určite ono som mala ruku na brušku a normálne som to zacítila aj na ruke.Ma len tak vyhodilo v obývačke.Tešíííím