icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

linea22
8. nov 2010

Ahojte dievčence, tak ja som predvčerom zacítila prvý taký poriadny pohyb 😀 som sa normálne zľakla 🙂 Predtým som cítila také šteklenie a také slabučké,ale toto bolo určite ono som mala ruku na brušku a normálne som to zacítila aj na ruke.Ma len tak vyhodilo v obývačke.Tešíííím

zlatik
8. nov 2010

@seba1 Ten co si poslala na obrazku je krasny, hnedo-oranzovy je uzasna kombinacia, kup ten 😉

pippi84
8. nov 2010

@seba1 dal sa poskladat, aj kolesa isli dole, zatial v takej izbe, kde mame vsetko a casom tam bude detska izba.

seba1
8. nov 2010

@nunusimi hej aj rozmýšľam, kam ho dať, ale niečo sa len nájde, veď sme už aj dva mali v predsieni, ale to bolo v starom byte, keď ho nejako umiestnim potom, tak snáď aj teraz 🙂
@linea22 musíš byť veľmi šťastná 🙂 🙂 🙂

weronyka
8. nov 2010

@l81 no pohyby...ja som napisala kontrakcie?????? sa mi nezda...ak hej tak sorrac

zlatik
8. nov 2010

@pippi84 Super vyber kocika, iste s nim budes velmi spokojna, prosim ta a da sa dat v tom sportaku opierka chrbta a noziciek uplne do rovnej polohy, aby dietatko mohlo pekne rovno lezat?

mirka7582
8. nov 2010

@linea22 gratulujem 😀

seba1
8. nov 2010

@zlatik dúfam, že aj naživo dobre ukáže, dám potom vedieť
@pippi84 niekam ho napcháme aj my 🙂 , detská je už plná 🙂

mirka7582
8. nov 2010

@weronyka mno kontrakcie tam boli 😉

weronyka
8. nov 2010

no uz som to pozerala....ale vobec neviem preco som to tam napisala sak kontrakcie mi zacali dokonca az v nemocnici....prepacte 🙂

pippi84
8. nov 2010

@zlatik sa mi na nom paci aj vyska kocika, ze nebudem zhrbena 😅 je vysoky aj pre muza 😉 da sa dat aj opieka na nozicky do rovnej polohy a aj do takej, ked sedi. opieka na chrbatik je az na 4 polohy 😵
kupila som ho v maderna obchode, tam maju najlepsiu cenu

weronyka
8. nov 2010

neviete niekto poradit tu detsku baby?????uz neviem kde mam hladat :(

seba1
8. nov 2010

@weronyka http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categories/de...
mne sa táto kolekcia celkom páčila minule v Ikee - ten prvý obrázok

blcha
8. nov 2010

@weronyka skus kuknut tu ja budem objednavat odtialto www.naty-studio.sk su tam krasne izby tu nemau cenniky ale na mimibazare ich najdes aj s cenami

weronyka
8. nov 2010

dakujem babule idem pokukat

blcha
8. nov 2010

aj tu maju krasne izbicky ale su aj dost drahe http://www.truva.sk/index.html

ivanulka_so
8. nov 2010

@drobec490 a skade si ja som so s sobraniec atu mame takeho doktora ktory ma len jeden ultrazvuk ale on poriadne je zatati nic nam nepovie ajked chceme vediet co budeme mat a fotky dava len niekomu ked chcem ist na ultrazvuk 3d musim ist as do michaloviec us budem vediej aj co budem mat chceli by sme dievcatko lebo mame dvoch chlapcov aty klko mas deti

weronyka
8. nov 2010

no tie co si poslala naty...tam su fakt krasne

blcha
8. nov 2010

@weronyka ja som sa do toho nabytku zamilovala a asi pojdem odtial objednavat len cakam kym sa dozviem este pohlavie lebo deti budu mat spolocnu izbu tak ked bude chlapcek objednavame kolekciu afrika a ked bude dievcatko tak asi vcielku 😉

weronyka
8. nov 2010

-blcha- ale asi som si vybrala s tohto druheho co si poslala...dakujem

weronyka
8. nov 2010

no ved j ja musim cakat bo mame chlapceka a ked bude dievca tak musim nejk kombinovat...fu to mi da pak zabrat...spravne farby vybrat a tak dalej ch jaj..ae uz sa neviem dockat :D

weronyka
8. nov 2010

a pocuj co myslis kedy sa asi d povedat pohlavie??? pri malom mi povedal az v 22.tyzdni ale to som sa skor nepytala....myslis ze sa da aj skor????

xenia2734
8. nov 2010

@dominika1988 Jaaaaaaaaj Dominika to som sa aj ja pytala. Uz sa pytam aj sama seba ci som nejaka padavka, alebo co?
Mne najprv zamlknuty plod, ze musim na potrat. Na dalsom kontrolnom sone uz bolo vsetko O.K. Potom mi nasli protilatky proti stitnej zlaze, takze beriem hormony, potom mi vysli zle tripple testy a teraz v piatok ma caka amniocenteza,,,,,,, takze fakt krasne obdobie. A nehovorim o unave a o nevolnostiach, ktore uz nastastie pominulu, no ale bol to zaberak. Takze som v 19 tt a este som nemala cas sa radovat, ze som tehotna. Mozno po troch tyzdnoch ked budu vysledky O.K. 🙂

xenia2734
8. nov 2010

@weronyka Mojej sestre povedali uz v 13 tt, ze 100% chlapec aj na fotke to uz bolo vidno a ma teraz uz mesacneho chlapceka. Takze da sa to uz ovela skor, ale najlepsie je to urcite vidno uz okolo toho 20 tt 🙂

weronyka
8. nov 2010

xenia2734 - tak ale ked som v 18.tt a zajtra idem k lekarovi tak by mohol vedet....vyvalim to tam nanho a hotovo..uz som nedockava :D

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
maahuliena
8. nov 2010

aahojte 😉 po krasnom vikende si Vás idem konečne prečitať 🙂

xenia2734
8. nov 2010

@dominika1988 Tak ano je to riziko, ale viac sa bojim choreho dietatka ako potratu. Ja by som to psychicky nezvladla. Viem co to je ja som teraz posledny rok riesila moju malu, cely rok vysetrenia lekari, minimalne 3-5 do tyzdna. Bolo to utrpenie. A vlastne sme sa nikam nedostali, stale sme tam ako na zaciatku. Je to hrozne na psychiku, viem o com hovorim,,,,,,,,, takze ja a ani ako rodina by sme uz toto neuniesli a chcem pre malu zdraveho surodenca. 🙂 Nechcem, aby to nejak zle vyznelo, ale ja to takto citim. 😉

dominika1988
Autor odpoveď zmazal