Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mirka7582 nezabehlo ti niečo v krku, keď tam cítiš chvenie 😀 😀 😀 ale nie, ja zatiaľ cítim len také slabučké pohyby, ale to prídu ešte len kopančeky, u Viki som mala až v 20 tom týždni tak čakám každú chvíľku.
Inač hudba je upokojujúca, ale Vikinka si aj kopkala alebo tancovala pri nej v brušku, červíčka zatiaľ veľmi necítim, ale asi len 3 krát som mu púšťala 🙂
@maahuliena mno priloz si ho na spodok bruska svokra bola hotova 😀
@katuska26 ktovie coto 🙂 pripisujem to malickemu 🙂 ani ja velmi neciti ,ale sem tam ano najme vecer ked si polozim ruku na sopod bruska a plava ako rybka vcera aj manzel citil taky bol stastny 🙂
@mirka7582 dobre je pocut srdiecko fonendoskopom? ja som si ho chcela pozicat, ale vraj aj tak nic nepocut tak som to nechala tak ☹ . to musis bludit po brusku aby si nasla srdiecko, alebo len ho prilozis a pocujes?
@maahuliena ja mam taky pocit ,ze male ma hlavku na pravej strane a nohy na lavej 🙂 mno musim vydrzat do poradni este dva tyzdne uz sa tesim
@ivicka0502 mno ja idem skor dole ku vajecnikom nie ku pupku tam hladam 😉
@kaktusik007 ano, mas pravdu, je to len tvoj pocit..a tiez suhlasim s uzavretim tejto temy..a neviem preco mas pocit ze ti nutim nieco ako je moja viera, tak to uz fakt neviem 😀
@ivicka0502 ja som tiež hladala.. ale skôr tak nieoč pod pupkom, nie uplne až dole.. možno tam som mala skusiť... Tak som to tiež tak nechla a, len som sa zbytočne vyplašila... 😅
@maahuliena gastrotus a vraj calcium a magnesium treba doplnit, mne sa paci od firmy kneip 😉 je tam az 150tbl a malicke, super sa prehltaju 😀
@maahuliena
@ivicka0502 baby skuste dole v 18 tyzdni 2cm od pupka sa zacina placenta 🙂
este ma zaujima taka uplna blbost 😎 , preco nemam v profile alebo kde termin porodu a v kolkatom som tt? aspon by som sa vzdy potesila a ked sa na to pozriem ... 😅
@mirka7582 ja si myslim ze nie je ulozene v jednej polohe, ale riadne sa tam nadrda, tazko povedat kedy ma kde hlavku a kde nozky.. ja obcas neviem ci ma tlaci hlavkou ci zadockom 😀 😀 😀
@maahuliena mne vraveli, ze je rozdiel medzi fonendoskopom a stetoskopom 😀 ale tiez nie je fonendoskop ako fonendoskop
@barborkach je to krasny pocit, hladkas si brusko a zrazu ti krasne niekto malicky "odpovie" 🙂
@mirka7582 tak to si este 2 tyzdne pockam ale nevadi, potom skusim, vdaka!!!
@ivicka0502 to si musis sama nastavit vo svojom profile, tam, kde mas udaje o sebe
@pippi84 no ja sa len usmievam vzdy ked sa hybe, prestanem robit co robim a sedkame a uzivame si to 😅 uzasneee nieco 😅
@barborkach ja sa nevyznam fonendosopom unas doma nim meraju tlak xi lebo robova krsna robila na zachranke 😀 . ja mam asi kludne dieta naposledy mi vytlacalo dola pod bruskom preto si to myslim a dnes v noci jemne kopance do lavej strany 🙂
@barborkach jeej uz to mam!!! Dakujem!!!
@pippi84 no papam prenatal vitamíny, včera som si aj magnezko dala lebo ma podbruško bolelo... no a mieka pijem dosť aj vlakniny tak hadam aj calcia mam dosť, ale skusim už niečo.. lebo su to normálne plamene 😅 😒
@barborkach hej hej, je rozdiel vo fonendoskope a stetoskope...ale vraj by sa to malo dať počuť aj fonendakom... len to by sme mali vedieť presne uloženie babatka v tom čase...a to ja neviem.. dozviem sa v piatok na poradni 🙂
@ivicka0502 nemas zaco vyskusaj kludne a potom daj vediet ja som stale skusala a podarilo sa 😉
@katuska26 to s tou hudbou som to skušala aj ja.. ale moje drobčiatko to skôr asi uspavalo 😀 😵 nechodí tvoja malá na balet?? si tuším spomínala, či sa mýlim? Žeby to fakt malo niečo doseba? 😵 😵
Ahojte dievčatá,
pripájam sa k aprílovkám. No...vidím, že tu máte od rána dosť ťažké témy. Som na rizikovom, takže mávam tiež niekedy pochmúrne myšlienky. Dúfam, že nám všetky vyšetrenia dopadnú dobre. Držím palce!!! Pa
@kaktusik007 a kolko prosim ta stoji 3D v hlohovci?
@pippi84 v hlohovci stoji 40€ 😉
@barborkach mne sa páči ako bojuješ za svoj názor ale ľuďom ktorý sním nesúhlasia veľmi ubližuješ,už len tým že si o nich myslíš,že sú vrahovia.
@kaktusik007 súhlasím stebou.
@maahuliena no skusala som s nasim pristrojom a nic 😀
ahojte - waw, tak aj obedovat som prestala, co som sa zacitala.....a maly mi stihol kompletne rozbombardovat obyvku 😀
@maahuliena - ahoj. ja som mala desnu zahu v prvom tehu - jedine co mi pomohlo bol pohar mlieka. na to ze som mlieko vobec nemusela - tak som sa ho inak napila 🙂
@mnamko neviem ako tym mozem ublizovat, ked oni si to nemyslia, ze je to tak...ked si to nemyslia, nema im to potom preco ublizovat..a ak sa to niekoho dotkne, tak asi nie je tak celkom stotozneny so svojim nazorom...

@mirka7582 si skušala fonendoskopom počuvať babatko? 😕 Ja som to skušala t takom týždni ao si bola ty a trt, som nič nepočula.. len škvrkanie a iné zvuky čriev, ale najsť srdiečko sa mi nepodarilo.. samozrejme, že neviem ako je uložené... ale proste som ho nenašla... potom však začalo kopkať tak som sa toršku ukludila. A včera, ked bolo take počastie.. tak som bola malatna a asi aj babatko, elbo až navečer sa trošku pohmyrilo 😅