icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mnamko
9. nov 2010

@barborkach ja si dám dieťa zobrať ak bude poškodené a nemyslím si že som vrah ale myslím že nedokážem žiť s pocitom,že tento človiečik sa zbytočne trápi a aj celá jeho rodina ,

blcha
9. nov 2010

caute babulky ale pisete ako dive ja som sa prave vratila od doktora vsetko je v poriadku aj ten hnusny hematom uz zmyzol konecne aj krvicku na testy mi zobral tak snad bude vsetko ok vaha v pohode stale sa drzim na 60 takze kilecko + az na ten moj tlak ze 105na55 troska nizky a to sa dnes dobre citim nekedy sa mi riadne hlava tocieva hlavne rano 😉
@pippi84 v hlohovci stoji 3d sono cez tyzden 40€ a cez vikend 45€ ja uz som sa objednala ak sa chces objednat tak uz si volaj ked budes v 17tt leb objednava mesiac dopredu 😉

mirka7582
9. nov 2010

@blcha super 🙂 este stale rozoberaju tu temu 😀 drzi ich to

barborkach
9. nov 2010

@mnamko tak ked si to nemyslis, tak ti to nemoze ublizovat...suhlasis s ostatnymi, len u nich bol tenrozdiel, zeby si dali zobrat len tazko postihnute dieta, ktore by nemalo velke sance na prezitie..ty si pisala, zeby si si dala zobrat aj downa...

katuska26
9. nov 2010

@maahuliena hihi no je to upokojujúca hudba, áno chodí na balet a aj do súboru.... Včera akurát mala balet a keď som po ňu prišla plač 😕 , že ona chce ešte ostať, lebo po ich hodine cvičia veľké a keď meškáme tak je s učiteľkou pri veľkých a čakala že zase budeme meškať... Ona je opačná ako iné deti, má rada kolektív a chce aby bola v škôlke čo najdlhšie/ to je v škôlke prvá a chce odchádzať posledná/, sa normálne s mužom hambíme, to vyzerá akoby sme ju doma bili že nechce ísť domov ale chce byť na koníčkoch alebo v škôlke.... 😀

barborkach
9. nov 2010

@blcha mne jedna co tam bola vravela, ze objedna v HC aj na druhy tyzden, ze on si to vyrata podla toho, v kolkom si tyzdni..takze je tam poradovnik na mesiac? uf...uz aby som aj ja zavolala

mirka7582
9. nov 2010

@katuska26 to mas dobre ked mas taku aktivnu ceru ja by som bola hrda nato ze sa neboji 😀

maahuliena
9. nov 2010

aj ja som počula, že v HC sa objednava podla toho v ktorom sme tt 😉

ivicka0502
9. nov 2010

uz som konecne objednana na 3D do HC. sestricka si vypocitala 21. tyzden a objednala ma na 9.12. trosku si este pockame na pohlavie ☹

mnamko
9. nov 2010

@ivicka0502 a nejdeš na sono v 20tt mňa posiela doktor tam kde som bola v 13tt.ja dúfam,že tam mi povedia pohlavie,
Anetka už je asi na tej amnio,že?držím palce

ivicka0502
9. nov 2010

@mnamko idem na poradnu v 20.tyzdni cize tyzden pred 3D, ale nemusi vidiet pohlavie. ja som sa velmi cudovala ked som bola minuly tyzden na poradni, ze ma vobec nevysetroval. potom mi kamoska povedala ze ultrazvuk alebo sono sa robi len na zaciatku, potom cca v 20 tt, potom az okolo 30 tt a nakoniec pred porodom. ja som myslela ze to kazdu poradnu pozrie malinke.

blcha
9. nov 2010

@mirka7582 dik za info radsej take prispevky necitam 😀

blcha
9. nov 2010

mna objednali do toho hlohovca na 16.12 a ona mi povdala ze objednavaju mesiac dopredu ale tiez mi pocitala a podla tyzdna ma objdnavala 😉
ja si myslim ze pohlavie sa dozviem az tamna 3d tiez idem na to sono v 20tt a tam sa mozno dozvieme ale nieje to iste priprvom tehu mi povedal pohlavie az v 30tt 😉
@ivicka0502 ano ked nemas problemi ziadne tak sa robi sono v 12tt potom v 20tt a potom v 30tt viac nie len ked sa im nico nezda mne pri prvom tehu viac nerobili zato teraz mi robi sono vzdy teda robil uz nebude ked uz zmyzol hematom 😉

maahuliena
9. nov 2010

@ivicka0502 ani mne nerobí sono na každej poradni... zo začiatko do toho 13tt som mala za sebou asi 4sona...a teraz až na konci 20tt, čiže v piatok 🙂
ja sa objednám do Hc v piatok, aby som bola tak 24tt 😉 vtedy je pekne vidieť aj tvaričku 😵

xenia2734
9. nov 2010

@maahuliena Ja som v 19 tt a este stale neviem zjest skoro nic mliecne, asi okrem masla. Ziadne jogurty a predtym som na tom zila ☹

barborkach
9. nov 2010

@ivicka0502 ja som zatial ziadne problemy nemala a robi mi sono na kazdej poradni.. vzdy ho pomeria, ci sedi vsetko na vek a ja som rada ze ho vidim 😉 asi to zalezi od dr...

ivicka0502
9. nov 2010

@blcha preco pri prvom az v 30 tt? ani na 3D to nebolo vidiet alebo si vtedy nebola? ja som myslela ze to budem vediet od 16 tt, ale asi budem rada ak to bude vidiet v tom 20, co?
@maahuliena ja som rada ze ma objednali skor, ved aj tak budem musiet este vydrzat mesiac, kym drobca zase uvidim. a mozno potom mu uz konecne nieco kupim. po triple testoch som pisala, ze konecne si nieco kupim, ale teraz cakam na to aku farbu 🙂 ale aj tak mam na to este cas. ale uz som bola ocumovat tie male krasne vecicky 😀

blcha
9. nov 2010

@ivicka0502 pri prvom tehu som nebola na 3d takze to bolo vidiet az v tom 30tt dovtedy sa schovavala potvorka preto sa aj teraz tesim na to 3d lebo si myslim ze v tom 20 sa zasa neukaze 🙂

maahuliena
9. nov 2010

@ivicka0502 ved jasné, verim, že si rada.. a ty nejdeš na sono v 20tt? 😕 lebo mne dr. povedal, že sono v 20tt a potom až v 30tt.. tak nech medzi tými 10timi týždnami zase uvidím malinké 🙂 no ja už vecičky nekupujem... mam ich doma plne skryne 😅 čo mi už sestra posunula male vecičky po synčekovi...tak už len postieľka a nejaké drobnosti a mne do porodky..ale to až tak koncom novembra alebo na zač. decembra. 🙂

ivicka0502
9. nov 2010

@maahuliena idem aj v 20tt a o tyzden idem na 3D. mam to sice pokope, ale uz to nebudem prehazdovat. sestranica ma teraz 2 tyzdnove dievcatko, tak podla toho co budeme mat my mozno nieco zdedim. ale aj tak si nieco kupim, pre potesenie 😀

blcha
9. nov 2010

@ivicka0502 mne to tiez tak podobne vychadza v 20tt idem na sono k svojmu doktorovi a v 22 idem do toho hlohovca na 3d 😉 tak sa sa aj tesim ze sa tam dozvieme to pohlavie nech mozem ist zariadovat izbu aby som mohla malu zo spalne vystahovat nech si uz pomaly zacne sama zvykat aby som nemusela potom vecer dve deti uspavat 😉

ivicka0502
9. nov 2010

@blcha pocuj nie si ty z TT? videla som ta na foto Anezky H. Mozno budeme spolu v porodnici ak sme obe v 17 tt a budes rodit v tt 🙂

kaktusik007
9. nov 2010

@barborkach teraz reagujem na tvoj prispevok
@mnamko o 12:37 - mozes im ublizovat... zena, ktora sa rozhodne pre potrat do toho 24tt, ako som ti uz napisala, urcite preplakala nejednu noc a do konca svojho zivota to rozhodnutie bude mat pred sebou.... ona proste inu situaciu nevidi, nema ziadnu inu moznost...... je to velmi tazke rozhodnutie a ja dufam, ze ho nikdy nebudem musiet podstupit, aj ked asi viem ako by som sa zachovala.... vies, ty vidis svet len ciernobiely, lenze on ma aj odtiene sivej - cize je cosi medzitym... ja nevravim ze mi nutis svoju vieru, to som nikdy nepovedala 😀 ja ti len chcem ukazat tie odtiene sedej, len ti ich ukazat, ze proste aj seda je farba 😉 nie len cierna a biela 😉

mia.k
9. nov 2010

aj ja sa chystám zajtra objednať na 3D do HC...
@blcha tiež už pomaly zariaďujem detskú izbu a chcela by som syna od januára vysťahovať do detskaj,lebo keď už bude bábo,tak sa všetci do spálne nezmestíme.Len problém je v tom,že on nechce ísť do detskej ani za svet,tak ak by si mala nejaký osvečený spôsob ako malého prehovoriť,tak mi prosím poraď. dík.

katuska26
9. nov 2010

@blcha
@mia.k
hihi Vikinka s nami spáva v spálni a to už má 5 rokov, má svoju detskú izbu, ale nechce tam byť sama keď my sme tam dvaja a zachvíľku tam budeme štyria. Nám to vyhovuje, že je s nami, mala obdobie že spávala sama v detskej ale chce byť s nami tak jej v tom nebránime, len sa nevieme dohodnúť ako budeme spať vedľa seba už štyria v akom poradí, lebo Vikinka chce byť aj pri mne aj pri tatinovi a kde uložíme červíčka???? Ako dám aj postieľku ale viem že ako náhle to bude možné bude sa pýtať k nám a ja mu v tom brániť nebudem 😉 však to obdobie tak rýchlo prejde, chcem si ho čo najviac vychutnať 😵

kaktusik007
9. nov 2010

@barborkach
@mnamko ma prezite toho viac ako ty a ako ja.... vekom idu skusenosti... nemozes jej vycitat, ak sa rozhodne si dat vziat dieta ... ona jedna na zaklade svojich zivotnych skusenosti... a aj ked to napisala tak jednoznacne, urcite uplne kludna a vesela by do tej nemocnice sotva prisla....
lenze taky je zivot, smrt je jeho sucastou.... a ako tu pisali dievcence, priroda samotna to zariadila tak, ze chore zvieratko v prirode neprezije....
osobne, nie je diagnoza ako diagnoza.... down je podla mna este take to najlepsie z toho vsetkeho.... lenze je rozdiel porodit postihnute dieta v 24 rokoch a v 40tke.... pretoze je rozdiel, ci sa o neho postaram do jeho 20tky alebo 36tky 😒 takze aj tu si oproti mnamko vo vyhode, mas celych 16 rokov k plusu 😉

miamia27
9. nov 2010

@kaprik1 drzm palce, urcite to bude ok! Len je to od nich strasne nefer, ze ta takto vystresovali a ze to tam takto pokaslali!!! ☹

kaktusik007
9. nov 2010

@pippi84 a cez vikend 45€
inak v hlohovci objednavaju tak okolo toho 20tt, aby bol skonceny.... my ideme 28.11. 😀

barborkach
9. nov 2010

@kaktusik007 ano, svet nie je cierno biely...ale ja som napisala, ze CO SA TYKA OTAZOK ZIVOTA JE SVET CIERNO BIELY! v tomto pre mna neexistuju odtiene sivej...ako nas cim place ta zena? ved je to JEJ rozhodnutie a ona sa pre to rozhodla...bola to ciste jej volba rozhodnut o smrti svojho dietata...ja nevidim rozdiel v potrate a v tom, keby bol zabity novorodenec... tak preco place? lutuje to? alebo lutuje, ze sa to stalo jej? stat sa to moze kazdemu... takze odtiene sivej si treba nechat na utesovanie samej seba o spravnosti svojho rozhodnutia.. tolko ja k tomu, nezdielas moj nazor ani ja tvoj, tak naco su tieto natahovania dobre?

miamia27
9. nov 2010

@maahuliena Vdaka, tak aspon ze nie som sama, ukludnila si ma 🙂 A neskusala si na to magnezium? Dnes mi to poradila jedna kolegyna. Nemas s tym skusenosti? Ja to asi vyskusam...