Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@miamia27 teraz neviem čo myslíš 😅
@miamia27 cam cortina x3 😉
@maahuliena S tym bruskom, ze aj teba pobolieva, ze citim stahy... Na to je vraj dobre to manezium. Pocula si o tom?
@kaktusik007 Vdaka, pozrem na nete... A je dobre spratny do auta?
@miamia27 ano, na to som si aj ja dala magnezium, mam doma aj šumivé tbl ale aj klasické tbl.. tak som si dala 1/2tbl tej klasickej a hned mi to pomohlo 😉
@kaktusik007 neviem či som ti teraz rozumela ja som na teba neutočila ja som ti napísala že stebou suhlasim idem sa pozreť či som to neposlala zle
@miamia27 ahojky...tak mne dava aj sestra aj kamaratky odporucenia a pocuvam rady...ze hlavne si mam vyberat kocik s velkymi kolieskami, dobre by bolo nie gumove (citit kazdy hrbolcek),ale nafukovacie. Potom je dolezita velka vanicka...dneska robia tie vanicky na ukor deti.. Hmotnost kociarika...hlboky by bolo optimalne tak do tych cca 12-13 kg. a este mnohe dalsie veci...prakticke, ako sportovy kocik aby mal velku tu striesku (ako napr bumbleride) nemusis dokupovat slnecnik a veci...a pod...je toho dost....Ked som povedala,ze idem do obchodu a paci sa mi tam kazdy ,ako si mam vybrat...tak hned mi skusenejsie radili...takze tiez som v stadiu vyberu 🙂
@kaktusik007 už som to pochopila,veľmi správne si to vystihla,sú to moje pocity a ja budem vždy sklňať hlavu nad ľudmi,ktorý sa dokážu postarať o takéto dieťa.
A už sa nebudem ku tomu vyjadrovať.
@miamia27 tak podvozok sa mi do kufra zmesti, mame fabiu... akurat odmontovavam jedno koliesko, inak pohoda... ja osobne nemozem tomuto kociku nic vytknut, si precitaj recenzie tu na koniku, da sa otocit sportak proti aj po smeru jazdy, je priestranny... az mi je ho luto ze uz ho nebudeme pouzivat 😀
@mnamko 😀 ano, ja viem ze si neutocila... no... ono to pisane slovo je take ine ako hovorene 😉
@aeisha
@miamia27 k tym nafukovacim kolieckam - cortina ma prave gumene a malemu to vyhovuje, to drncanie, inak mi nezaspi.... proste ak ho chcem uspat, musim este chodit aj po hrboloch 😀 😀 😀
bumbleride je dobra volba, kupili sme indie twin teraz a fakt vyzera uplne skvelo 😀 😀 😀 s dovozcom nemam problem, mily ludia tam pracuju.... mozem odporucit 😉 akurat ta vanicka na bumbleride je co do sirky o poznanie mensia ako ma cam - v nej sme boli este tot nedavno, do bumbleride vanicky by sa nezmestil uz nejaky ten cas....
cakame ale deti v aprili, takze ono tu velkost vanicky az tak zase netreba riesit - pretoze na zimu tak ci tak prejdeme do sportiakov ked budeme potrebovat uz aj fusaky na deti 😉
velke kolesa su vyhoda, a ak sa predne kolesa daju dat napevno - ulahcuje to prejazd snehom, to ale este nemam vyskusane 😀
ocenujem jednoduche nakliknutie autosedacky na podvozok - ono ja chodim s podvozkom uz z bytu, maly ma 8kg a niest ho v rukach s autosedackou - dakujem neprosim 😉
osobne - radsej investovat tie iste peniaze do jazdeneho kocika ale kvalitnej a overenej znacky ako do noveho, pri ktorom bude clovek iba chytat nervy ked ho bude pouzivat 😉
@mnamko 🙂
@kaktusik007 suhlasim s tebou a fakt dobre postrehy, ved musime to zvazit dobre...teraz sa mi paci aj ten kocik concord, ale tak akcie budu stale, ale myslim,ze este mame cas sa rozhliadat 🙂
@aeisha urcite ano, cas na rozhliadanie je... ale ak chce niekto kupovat jazdeny, tak ma najvyssi cas zacat sledovat inzeraty 😀
ja som uz z tych kocikov taka popletena, ze som si povedala, ze si ho nakoniec kupim niekedy v marci. ma to dost unavilo, ked som musela hladat iiny, kedze ten povodny co som chcela uz prestali vyrabat a je nova kolekcia, ktora sa mi nepaci.
dnes si nastudujem to 3D, este nie som rozhodnuta, ci pojdem. mne staci aj obyc. ultrazvuk, je to pekne vidiet. 😅
@kaktusik007 dakujem velmi pekne. urcite to kuknem na nete a snad sa cez vikend dostanem aj do obchodov to omrknut. 🙂
Ja rozmyslam nad kocikom Casualplay S4 🙂 Nemate s nim niektora skusenosti ????? 🙂
@xenia2734 osobne nie, ale su velmi malicke, vacsina ich predava ked prejde na sportak, pretoze za chvilu z nich babo vyrastie... tiez som nad nim rozmyslala.... a nakoniec to vyhrala cortina 😉
@pippi84 ano, kociky su maturita.... minuly rok som riesila mono kocik, tento rok dvojickovsky... a mam dost 😀 😀 😀
ale ono sa to da poriesit... len na marec si to nenechavaj, pretoze niektore maju dodaciu lehotu 6 tyzdnov a viac 😉
inak, co sa tyka kocikov, tak v sekcii vybava clovek najde takmer vsetky znacky, su tam recenzie, a urcite sa to oplati si precitat - ked teda uz mate vybrate ze tento sa mi pozdava a ho asi chcem 🙂
@xenia2734 ahoj mne sa velmi paci casualplay viem ze je malicky ale je spratny krasny a jedno je pravda ze najviac alebo teda najdlzhsie vyuzijes jedine sportovu cast ktore je tazsia ako ked si kupis nejaku buginku len tak do mesta ked uz bude malicke cupotat
ale aj mne sa velmi velmi ten kociarik paci
ahojte maminky takze ja som vcera vecer zistila ze cakam chlapcek na 4D sone isla som hlavne kvoli tomu ze stale nemam vysledky z triplle testov a nevedela som sa dockat mame akurat problem s crevom inak ok dufam ze to nebude vazne odporucam vswetkym vsetkym ist aj na 4D hlavne tím ktorými vyjdu zle výsledky na testoch pozrie kazdu cast miminkovho telicka od mozocku srdiecka noziciek prstekoch na rukach a urobi vam fotku ze sa budete cudovat a poviete si ze sa na Vas normalne podoba ...uzasne krasne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
bola som v Martine u Grochala
ja som dnes kúpila ten Hauck Malibu all in one, poskladali sme ho a sme spokojní, je taký menší, ale taký praktický a celkom sa mi pozdáva manipulácia s ním, skladanie, rozkladanie, nasadenie autosedačky, dobre sa s ním aj jazdí, hoci zatiaľ len po byte, kolieska má menšie gumené, ale sú odpružené. Bol posledný v predajni brendon v tej farbe, ako som ho tu včera dávala a platila som tých 231.-, 9 eur mi zľavili, kvôli vernostenj karte a to som si u nich prvýkrát včera kúpila len tehot.nohavice 🙂. Zatiaľ som spokojná, zakryjem ho igelitom, aby mi naň tých päť mesiacov nepadal prach 🙂 . My sme už mali veľké kočíky s nafuk.kolesami a nakoniec sme si vždy kúpili ešte jeden menší.
@kaktusik007 vedia kocik doviest aj do troch dni, napr. maderna sice pisala, ze do 7 dni, ale uz o 3 dni doma zvonili 😅
min 5 dni pobyt v porodnici, takze zaciatkom marca objedname a termin mam zatial ku koncu aprila 😎
@pippi84 ved ano, ked je kocik skladom tak to ide 🙂 ale co ked si vyberies taky co skladom nebude, haaa???? 😀 😀 😀 😝
😀 😀 tak chvilocku doma pockame, nepojdeme hned na prechadzku 😉

Baby, ktora mi poradi aky kocik je dobry? Minule som prvy krat vkrocila do obchodu s kocikmi a tolko ich tam bolo... Podla coho si mam vybrat? Mali tam aj rozne kolieska... Ktore su najlepsie? Ake mate skusenosti???