Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@katuska26 - och jaj, znie to hrozivo.... 😖 Ja cakam tiez na vysledok.....neviem si predstavit, co na takej konzultacii...urcite ti vysvetlia podrobne co tvoj vysledok znamena a mozno budu aj opakovat odber..... Daj nam prosim vediet, ako to dopadlo.Drzim vsetkych 20, aby to dopadlo dobre 😉
@diusik Nemáš začo moja určite skús a uvidíš. Len to treba trpezlivo brať a neprestať ono to tie črevá dostane do normálu. Môžeš aj jeden a pol lyžičky naraz a večer tiež. No, mňa najnovšie zase nafukuje takže nato som dostala doporučenie Espumisan ktorý je určený aj pre tehotné 😉 . Tak ak by Ťa ako moja babka hovorila "grúlilo" šup si daj ten a hneď prejde 😉 . Fuf, no tehotenstvo má aj takéto tienisté stránky... ☹ Hlavne papaj veľa zeleninky a ovocia cez deň 🙂 .
@katuska26 - no..sak ked vysledky boli negativne, tak to snad nebude s tym HCG take zle 😉 A zvysene, tiez nemusi znamenat hned vysoke...nie? Uvidis co povedia v pondelok....na nete si nenasla o tom nic? Pozeram, ze baby to tu rozoberaju, ale necitala som prispevky...mozno sa daco dozvies 😉 https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/zvysene-...
@katuska26 - fuuuha...ja som skor myslela, ze ta mozno upokoji...
ved tam baby vacsinou pisu napr: didi07 ahoj holky, když jsem čekala malou, tak mi taky vyšlo u prvního screeningu hodně vysoké HCG, ostatní hodnoty byly v pořádku, malá se narodila a je naprosto zdravá - takže to nemusí nic znamenat. držím palce
Vies co..asi je najlepsie radsej uz necitat nic, lebo do pondelka je este cas a zbytocne sa este viac znepokojis ☹ Ved aj tak ti v pondelok povedia presne co a ako...teraz mozes len hadat a zbytocne malovat certa na stenu...ved ani mimi to nepomoze, ked sa budes stresovat nejakymi dohadmi..a sama pises, ze ani vlastne nevies kolko bola ta hodnota. Neboj..nemusi to byt vobec tak zle ako sa javi 😉
@zuzin78 presne tak uvažujem aj ja. Autosedačku len na cestovanie... Len som počula vraj je super tá autosedačka-vajíčko na tom kočíku z dôvodu, že to malé keď je už aj trošku zvedavé a je teplučko je to super ho tam dať a je to také fajn skladné a všade aj do obchodu sa človek s tým zmestí a tak...
@xenia2734 To vážne? Také lacné?....fu, tak to aby sme sa tam vybrali. Nechápem prečo tu je vždy všetko drahšie 😒 . Ano píšu, viem... Len čo je na tom pravdy. Ja som počula samé chváli. Ako ktorá, niektorá že fajn stačí a pár že menšie... A nepíšu to len pri vaničke? Lebo športový je dosť veľký čo som kukala a porovnávala...
@matyasovsz Hej vazne, pisala mi jedna mamicka, bola si ho tam kupit aj fotky mi poslala. Najdi si ich na nete maju stranku po slovensky. Ja si tam asi pred tym este zavolam, lebo som pisala mail uz davnejsie, ale na ten mi nikto neodpovedal.
Neviem ako to mysleli, ze mensi, asi na vanicku, lebo hovorili, ze potom uz ta sportova cast je zbytocne tazka. Tak ja neviem.
Najprv musim prezit zajtrajsok, potom po vysledkoch uvidim ake budu a budem zasa sa dalej venovat kocikom, vybave atd. 🙂
@blcha bozinku mala je nadherna 😀
@matyasovsz to vies nemozme spat 😉
@seba1 vsak uvidime 😀
@mirka7582 dakujem joj ale na tych foteckach bola este malinka teraz uz je z nej velka slecna a fotecku uz tak casto nepridavam na konika uz vobec nie lebo sa mi tu stalo ze neaka prastena zenska mala vo svojom albume fotky mojej elisky a chvalila sa ze je to jej dieta no uplne chore preto som vsetky fotky s mk vymazala a az teraz pridavam take s bruskom a tak tu pre aprilovky 😉
a tu je fotka mojho vcerajsieho veceneho bruska vecer je vzdy vacsie tak som fotila vecer 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blcha/album/...
@mirka7582 ja uz ani neviem neaka cdzia baba ma na to upozornila a potom tu tu zensku riesili lebo nespravila to prvy krat tak ja som vsetky albumi vtedy pomazala a ked tak som davala fotky na picasa a tak ukazovala babam ale tam mam uz plno musim si v tom spravit niekedy poriadok 😝
@xenia2734 Chápem ťa :(. Len sa neboj to ešte vážne nič nemusí znamenať. Mala som kamarátku jej to tiež tak vyšlo a bála sa tam ísť ale nakoniec išla a bola prekvapená koľko tam bolo žien a nakoniec boli vraj všetky v poriadku. Tak mi to vtedy opisovala že sa báli a potom to bolo ok. To skutočne ešte o ničom nesvedčí. Držím ti prsty moc ☹ . Neboj a ver že tvoje malé je zdravučké 🙂 . Uvidíš 🙂.
Dakujem ti krasne 🙂
@brumca Ahoj, ja som dnes pisala s kamaratom embryologom a pytala som sa na tie 3D a 4D sona, povedal mi, ze je to len o tahani penazi zo zvedavych rodicov... Vraj o nic lepsie to neodhali vrodenu vadu ako 2D a vraj je tam vysoka davka ziarenia, co moze poskodit sluch babatka. A taka natesena som bola, ze uvidim bambulku a teraz neviem... Musim niekde zistit ake je tam riziko poskodenia sluchu, ale predpokladam, ze to nebude az take vysoke... ved mamiciek to teraz vyuziva...
Baby, prosim vas, oko dlho ste cakali na vysledky tripple testov od odberu? Lebo mne povedala sestricka, ze si nemam volat, ze keby boli zle, tak mi zavolaju oni. Ale som taka nedockava, ze radsej by som zavolala ja. 2.novembra mi brali krv, uz by mohli vysledky byt hotove????? 😒
@nickuska dík moc za odpoveď, takže môžem pátrať ďalej,že čo to mám za hnusobu,lebo ja ani presne neviem,že čo to mám,lebo mne doktor ani výter nespravil,ani ma nevyšetril,len sa ma na to popýtal a predpísal mi čípky. A keďže mi povedal,že tie čípky sú jediné,čo mi môže v tehotenstve dať,tak ked mi to neprejde,neviem,čo budem robiť,lebo už som z toho pomaly zúfalá.
Ahojte tehulky tak sme boli dnes na morfologickom ultrazvuku a chcela by som si s niekym porovnat vysledky,bol uz niketo? 🙂 🙂

ahojte tak mi volala sestrička že si mám prísť po papier a na konzultáciu do nemocnice asi že čo s tým ďalej, alebo čo, vôbec neviem čo ma čaká, boli ste niektorá na konzultácii po triple testoch??? 😒