icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

miamia27
11. nov 2010

@nickuska Ahoj! Aj ja mam problemy so spustanim krvi z nosa. Predtym mi nikdy nezvykol krvacat nos ateraz dost casto. Sice nie silno, len trak slabo, ale predsa. Ale je to vraj uplne normalne, citala som to v nejakom casopise...

riamim
11. nov 2010

A k tomu WC - niekedy idem aj dva-trikrát v noci... 😀

miamia27
11. nov 2010

@matyasovsz Ahojky! Chcem sa spytat to psylium na zapchu to su tabletky ci caj...? Kde sa to da kupit, v lekarni? A ako casto to uzivas?

miamia27
11. nov 2010

@sonina22 Cauko! Zistila si uz nieco ohladne toho emulipsu? Ja som o tom nepocula, ale aj mne by sa to zislo, tak rychlo mi idu kila hore.... Hruza!

xenia2734
11. nov 2010

@diusik Presne vsak ked si pozries, kolko z nas malo zle testy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vsak to je uplne nepresne 😒

xenia2734
11. nov 2010

@sonina22 +13 kg ???????? No ja neviem mne co povedia v dalsiej poradni. Ja som mala pred tehotenstvom asi 59 kg. Potom som uz mala aj 61,5 kg. A teraz mam 60 kg a to som uz v 19 tt. 😨 😨 😨

seba1
11. nov 2010

@sonina22 ja som to myslela skôr zo žartu, radšej nebudem nič užívať a viac sa snažiť obmedzovať chute, ty tuším berieš niečo na štítnu žľazu? To máš zrejme z toho, ja mám + 6 kg, ale 3 kg za posledné tri týždne.

mischeell
11. nov 2010

@miamia27 Ahoj. To psylium sú vlastne šupky z jednej plodiny - z niečoho indického...a je to dobré, ja si to dávam do nízkotučného mlieka a tiež to pomáha. vypýtaš si to v lekárni, je to v sáčku alebo v krabici a vydrží ti to dlho...skús, naozaj to pomáha a hlavne je to čisto prírodná záležitosť.

matulka7
11. nov 2010

Ahojte dievčatá,...

Môžem sa pridať?Ja Vás síce už dlhšie cítam, no neprispievam,...nemala som čím,.. ale od včera ma začali trápiť opuchy nôh,..... máte to niektorá? Držte sa,... všetky pozdravujem,... 🙂

nickuska
11. nov 2010

@matulka7 Ahoj 🙂 vitaj 🙂 Ja som prave dnes na prednaske prisla na to, ze nedam dole prsten, som mala ruky ako v rukavickach... dufam, ze to bolo len tak... omylom 🙂

zlatik
11. nov 2010

@matyasovsz Dakujem, urcite vyskusam. Inak s tou krupicou nemam ani ja teraz dobre skusenosti, pred tyzdnom ci dvoma som mala po krupici urputne krce v bruchu celu noc a nasledujuci den.
A s tym cikanim vitaj v klube 🙂 Ja chodim tiez kazdu noc 2-3krat 😒 Ked som bola na konci prveho tehotenstva, tak to som chodila tak ako ty, aj 5-6krat 😎

sonina22
11. nov 2010

@seba1 no ved ano ja som pribrala asi z tych liekov a stravujem sa rovnako ako predtym je to horor juj ani neviem asi nebudem uz vecer jest hihihi

sonina22
11. nov 2010

@xenia2734 no nie som z toho moc nadsena ale vobec neviem z coho to je to je najhorsie uffff mna pozenu z poradne nech nieco so sebou robim ty to mas asi opacne nemusis sa bat moja sestr apriberala az od 7 mesiaca a pohodicka

sonina22
11. nov 2010

@miamia27 ahoj ja tiaz neviem ako je to mozne ako to ide tak rychlo hore a ty beries nieco na stitnu ako ja
lebo ja to aj pripisujem skor tym liekom no je fakt pravda ze treba zamknut chladnicku a budeme musiet po veceroch iba teply caj a telku hihihi ja si neviem dat rady pommmoc neviem ci je to ok ten emulips trochu sa toho bojim uz som citala aj recenzie ze je to somarina
no co chudnut nemozeme co ideme robit ....... zevraj jest kazde dve hodiny trosicku a parada

sonina22
11. nov 2010

@diusik ved prave chutit chuti ale stravujem sa rovnako ako predtym vies ja to pripisujem stitnej zlaze zacala som mat s nou problemy a beriem lieky pretoze mi nefunguje no a preto tolko priberam

zlavodom
Odpoveď bola odstránená
matyasovsz
12. nov 2010

@miamia27 Je to taký prášok, ktorý si dáš na malú lyžičku, buď jednu alebo jeden a pol lyžičky každé ráno a večer. Ja si to primiešam do pohára s vodou, vypijem a potom ešte nato pol pohára čistej vody, lebo to hustne.... Inak, čítala som že niektoré baby si to dávajú do jogurtu a tak... To sa neodporúča, lebo to treba kombinovať s tou vodou aby to malo dobrý účinok. Dá sa to kúpiť v lekárni. Dostaneš buď taký sáčok alebo škatuľu... Je ich viac výrobcov aj balení. Jeden robí medipharma, ten si kupujem ja. Ja som vtedy hneď čakala zázrak, lebo som si myslela že je to preháňadlo a nadávala som na vyhodené peniaze. Ono však až za také dva dníky príde výsledok. Taký normálny ako by mal a nie extrém v podobe hnačky. Tak sa neboj 😀 . Aj keď, ktovie koľko tam toho máš 😅 . Možno ti to... No, trošku som sa rozbehla 😅 . Proste už to tu nebudem opisovať 😉 . Skús a uvidíš 🙂. Ja som nadmieru spokojná 🙂 🙂 🙂. Papa a maj sa pekne 😉

zuzin78
12. nov 2010

ahojte holky-dobre ranko 🙂

mirka7582
12. nov 2010

dobre ranko zienky 🙂

seba1
12. nov 2010

@sonina22 možno si už telo na tie tablety zvykne a spomalí sa to.
@mirka7582 @zuzin78 Dobré ránko dievčence(ako hovorí moja mama)!

mirka7582
12. nov 2010

tak aku temu dame

seba1
12. nov 2010

@mirka7582 Čo takto typ na dobrý obed?

mirka7582
12. nov 2010

@seba1 mno unas frci kysla kapusta 😀 tak kapustova polievka a kuracie stehna s kyslou kapustou a zemiaky pecene v rure 😀

seba1
12. nov 2010

@mirka7582 ja zasa rozmýšľam nad fazuľovou polievkou, zapečenými stehnami so zemiakmi a možno urobím koláč - taký, čo sa mi hodí na mieru - koláč lenivej ženy. Ale to až zajtra, lebo teraz len riešim, aby som mala nakúpené suroviny. Dnes idem do Ikei, chcem kúpiť oranžovú deku do kočíka, lebo sa bojím, že potom už bude nejaká iná a tento typ je super. Aj obed poriešim niekde s obedovým menu, muž našiel lístky, musíme míňať, aby neprepadli.

mirka7582
12. nov 2010

@seba1 to je tiez fajne . ja som vcera varila tak dnes mam klud 😀 tak tak treba minat aby neprepadli 😀 vcera som od kamosky dostale pre male take darceky velmi ma potesilo 😉

zuzin78
12. nov 2010

@seba1 ahoj, aj ja chcem ist do ikei, len ju mame daleko ☹ ja som teraz sofi objednala z ikei stolicky a stol, tak sa tesim, kedy mi pridu

blcha
12. nov 2010

@xenia2734 to presne rovnako vazime aj ja som mala pred tehu59 teraz mam neakych 60 teda na zaciatku tyzdna som mala 😉

zuzin78
12. nov 2010

@seba1 ja dneska nevarim, mame odvcera, varila som panenku na prirodno a k tomu slovensku ryzu

zuzin78
12. nov 2010

@blcha aj ja mam tolko ako ty. 😀

blcha
12. nov 2010

@zuzin78 tak budeme moct porovnavat neskor ale to sa ja asi uz nebudem radsej priznavat lebo zetial je to super ze nepriberam akurat vcera sme sa s kamoskou bavili co ma male babatko ze ona pribrala neakych 8kg co je super ale ze posledne dva mesiace uz nepriberala lenze ja som pri eliske tiez zozaciatku nepriberala vsetko islo super a za posledne dva mesiace som pribrala 8kg 😝 😝 😝tak som zvedava ako to bude teraz ale ja pocitam ze takisto 😝