Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
A k tomu WC - niekedy idem aj dva-trikrát v noci... 😀
@matyasovsz Ahojky! Chcem sa spytat to psylium na zapchu to su tabletky ci caj...? Kde sa to da kupit, v lekarni? A ako casto to uzivas?
@miamia27 Ahoj. To psylium sú vlastne šupky z jednej plodiny - z niečoho indického...a je to dobré, ja si to dávam do nízkotučného mlieka a tiež to pomáha. vypýtaš si to v lekárni, je to v sáčku alebo v krabici a vydrží ti to dlho...skús, naozaj to pomáha a hlavne je to čisto prírodná záležitosť.
Ahojte dievčatá,...
Môžem sa pridať?Ja Vás síce už dlhšie cítam, no neprispievam,...nemala som čím,.. ale od včera ma začali trápiť opuchy nôh,..... máte to niektorá? Držte sa,... všetky pozdravujem,... 🙂
@matyasovsz Dakujem, urcite vyskusam. Inak s tou krupicou nemam ani ja teraz dobre skusenosti, pred tyzdnom ci dvoma som mala po krupici urputne krce v bruchu celu noc a nasledujuci den.
A s tym cikanim vitaj v klube 🙂 Ja chodim tiez kazdu noc 2-3krat 😒 Ked som bola na konci prveho tehotenstva, tak to som chodila tak ako ty, aj 5-6krat 😎
@miamia27 ahoj ja tiaz neviem ako je to mozne ako to ide tak rychlo hore a ty beries nieco na stitnu ako ja
lebo ja to aj pripisujem skor tym liekom no je fakt pravda ze treba zamknut chladnicku a budeme musiet po veceroch iba teply caj a telku hihihi ja si neviem dat rady pommmoc neviem ci je to ok ten emulips trochu sa toho bojim uz som citala aj recenzie ze je to somarina
no co chudnut nemozeme co ideme robit ....... zevraj jest kazde dve hodiny trosicku a parada
@miamia27 Je to taký prášok, ktorý si dáš na malú lyžičku, buď jednu alebo jeden a pol lyžičky každé ráno a večer. Ja si to primiešam do pohára s vodou, vypijem a potom ešte nato pol pohára čistej vody, lebo to hustne.... Inak, čítala som že niektoré baby si to dávajú do jogurtu a tak... To sa neodporúča, lebo to treba kombinovať s tou vodou aby to malo dobrý účinok. Dá sa to kúpiť v lekárni. Dostaneš buď taký sáčok alebo škatuľu... Je ich viac výrobcov aj balení. Jeden robí medipharma, ten si kupujem ja. Ja som vtedy hneď čakala zázrak, lebo som si myslela že je to preháňadlo a nadávala som na vyhodené peniaze. Ono však až za také dva dníky príde výsledok. Taký normálny ako by mal a nie extrém v podobe hnačky. Tak sa neboj 😀 . Aj keď, ktovie koľko tam toho máš 😅 . Možno ti to... No, trošku som sa rozbehla 😅 . Proste už to tu nebudem opisovať 😉 . Skús a uvidíš 🙂. Ja som nadmieru spokojná 🙂 🙂 🙂. Papa a maj sa pekne 😉
ahojte holky-dobre ranko 🙂
dobre ranko zienky 🙂
tak aku temu dame
@mirka7582 ja zasa rozmýšľam nad fazuľovou polievkou, zapečenými stehnami so zemiakmi a možno urobím koláč - taký, čo sa mi hodí na mieru - koláč lenivej ženy. Ale to až zajtra, lebo teraz len riešim, aby som mala nakúpené suroviny. Dnes idem do Ikei, chcem kúpiť oranžovú deku do kočíka, lebo sa bojím, že potom už bude nejaká iná a tento typ je super. Aj obed poriešim niekde s obedovým menu, muž našiel lístky, musíme míňať, aby neprepadli.
@zuzin78 tak budeme moct porovnavat neskor ale to sa ja asi uz nebudem radsej priznavat lebo zetial je to super ze nepriberam akurat vcera sme sa s kamoskou bavili co ma male babatko ze ona pribrala neakych 8kg co je super ale ze posledne dva mesiace uz nepriberala lenze ja som pri eliske tiez zozaciatku nepriberala vsetko islo super a za posledne dva mesiace som pribrala 8kg 😝 😝 😝tak som zvedava ako to bude teraz ale ja pocitam ze takisto 😝

@nickuska Ahoj! Aj ja mam problemy so spustanim krvi z nosa. Predtym mi nikdy nezvykol krvacat nos ateraz dost casto. Sice nie silno, len trak slabo, ale predsa. Ale je to vraj uplne normalne, citala som to v nejakom casopise...