icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

matyasovsz
12. nov 2010

@nickuska S týmto som sa už stretla a aj ja som sa veľmi vyľakala 🙂. Ráno keď vstávam sa mi to stáva, že je zhrčené na jednej alebo druhej strane a to hlavne keď spím na boku tak sa vyštverá hore asi aby som ho netlačila 🙂 . Aj moje kopká a pomerne často.... Včera celý deň. Neviem čo to tam mám za potvorku ale živá je poriadne 🙂 .

matyasovsz
12. nov 2010

@mirka7582 Chi, správna mamina 😀 😀 😀 ... Nuž, čo narobíme musíme aj to 😉 .

mirka7582
12. nov 2010

@matyasovsz tak
tak ako hovoris

matyasovsz
12. nov 2010

@mirka7582 ako keby cítilo že sa držíš za brucho. Všimla si si to? Hneď keď sa chytím za brucho tak začne kopať 🙂 .

matyasovsz
12. nov 2010

@nickuska 😀 😀 😀 našťastie máme kupelku skoro v spálni 🙂. Hm, "krtkovia"... To je zlaté 😉 . Veru, vetrám stále 🙂.

mirka7582
12. nov 2010

@matyasovsz ano aj menzelovi sa ozyva 😀

matyasovsz
12. nov 2010

@mirka7582 presne aj môjmu len čo sa chytí brucha tak kopká 🙂 ... Je to zvláštne ale to malé je s nami skutočne prepojené... 😵

krisruska
12. nov 2010

@buburka Predpokladám, že ty budeš mať vyšetrenie v Košiciach?! Ja som hľadala v okolí NR, či BA, kde ho robia. A našla som súkromné centrum GPN, cena 40 EUR, len potrebujem výmenný lístok od môjho lekára, sestrička mi povedal, že sa to robí len vtedy, ak je nejaké podozrenie na poruchu, alebo nejaký prepoklad! No budem musieť ísť za ním osobne a porzprávať sa, ale ako ho poznám, tak ma bude presviečať, že to je nie je potrebné!

buburka
12. nov 2010

@krisruska - Hej tu v KE. Ale moj Dr. posiela kazdeho...s tym, ze kto nechce (co sa stava malo) tak ten nemusi...je to na rozhodnuti kazdeho a myslim, ze to aj je tak spravne...nemali by brat zene moznost dozvediet sa o svojom mimi viac ak sama chce, len pre to, ze vyzera vsetko v poriadku 😒 Ale myslim, ze sa da ist aj ked sa len ty sama objednas...len asi platis potom o daco viac....pozri nejaky kontakt na nete a zavolaj tam a rovno sa informuj..tak sa asi dozvies najistejsie info

anet2212
12. nov 2010

Nakrajsia sprava dna: VYSLEDKY z amnio SU DOBREEEEE, CAKAME ZDRAVUCKE DIEVCATKO 🙂))))))))))))) Bude sa volat Amy (Ejmy) Dakujem vsetkym co mi drzali palce!!!! A hor sa na naaaaakupyyyy 🙂)))))))))))))))

smajka
12. nov 2010

@emmaelzer - ahoj, ako sa mate?
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo....
pocula si o tej besiedke? nemali by ste zaujem? my ideme na 95%, ak do toho nic nepride. to by sme tam mohli dat stretko. 🙂

pippi84
12. nov 2010

@anet2212 jeeeej, tak to je najkrajsia sprava celeho dna 😀 velmi sme ti drzali palce! pravda, treba ist dnes na nakup a urobit si este vacsiu radost.
ja som bola dnes rano v obchode a ked som si pozerala ciapky pre babatko, tak ma prave pekne koplo, kto vie co mi chcelo prezradit 😵

smajka
12. nov 2010

@anet2212 -jeeej, to vam strasne moc gratulujeme. tesime sa s vami. 🙂 🙂 🙂

anet2212
12. nov 2010

@pippi84 dakujem, a jasne, cakali sme len na takuto dobru spravu a pohlavie, takze ide sa na toooooo, obchody traste sa 😀DDDD
@smajka dakujem

mirka7582
12. nov 2010

@anet2212 gratulujem ku dievcatku tak vydis 😀

katuska26
12. nov 2010

@anet2212 gratulujeeeem myslela som na teba aj ku dievčatku 😵

helenka2
12. nov 2010

@anet2212 gratulujem k dobrym vysledkom aj k dievcatku 🙂

anet2212
12. nov 2010

@mirka7582 dakujem 🙂 no ale 3x prepichnute brucho ziadna slava ☹ Ale uz je to za mnou, som stastna ze to stalo za to a vysledky su ok 🙂 Aj ty si bola na amnio, ze?
@katuska26 dakujem pekne 🙂

anet2212
12. nov 2010

@helenka2 dakujem pekne 🙂

maahuliena
12. nov 2010

ahojte 🙂
@anet2212 no tak vidíš.. všetko je v poriadku a gratulujem k dievčatku 😵

anet2212
12. nov 2010

@maahuliena dakujem 🙂

blcha
12. nov 2010

@anet2212 tak super spravy dobre vysledky a tiez gratulujem k dievcatku 😵

maahuliena
12. nov 2010

ahojte kočky ešte raz 😀 😵

Tak po dnešne poradni všetko ok. S najväčšou pravdepodobnosťou čakame dievčatkoo 😵 😵 mam to aj v knižke 😅 ....a bud. tyžden idem ešte na jeden morfo utz, kvoli tomu, že som po IVF a že som sestrička atd atd.. ... bude to morfo utz, kedže toto bol taky klasicky.. aj ked pozeral všetko...nožičky, ručičky, chrbtica a hlavne meral ... dokonca vážime cca 317gramov 🙂 😵

nunusimi
12. nov 2010

blahozelam @anet2212 k dobrym vysledkom a dievcatku 😉
@maahuliena aj tebe gratulacie k babe, si chcela dievcatko ak si dobre pamatam nie?

Inak dobre sa nam to tu rozbieha s tymi dievcatkami 🙂

l81
12. nov 2010

@maahuliena jeeeej, to je super, gratulujem. Aj mne dr. povedal, ze asi dievcatko, ale do kolonky pohlavie napisal ze DCK -40, to neviem, co znamena. Tebe tam napisal slovom, ze dievcatko?

l81
12. nov 2010

@anet2212 gratulujem k dobrym vysledkom, aj ku dievcatku a tesim sa s tebou 🙂

veronnie
12. nov 2010

ahojte tehulky!
@anet2212
@maahuliena gratulujem k dievcatkam 😵 😵 a anet k dobrym vysledkom! tak to stalo za to - teraz uz len same prijemne zazitky 😉
inak sa tu neukazujem velmi casto, muz je teraz skoro stale v praci a mala mi neda ani chvilku pokoj 😔 ale tak je to moje zlato, vydrzim 🙂 sice by mi mohla menej skakat po brusku a mohla by sa konecne vzdat mojich (jej) cicikov, ale aj to hadam nejako zvladneme...
inak sme minuly tyzden boli s muzom na odber krvi, zatial nikto nevolal, tak je hadam vsetko v poriadku. na poradnu a velky utz idem buduci stvrtok - uz sa neviem dockat 😅
malinke uz pekne kopka - hlavne vecer a v noci... zase dalsi nocny vtacik, ako my vsetci 🙂 no co uz, susedia budu mat z nas radost 😀

mirrinka
12. nov 2010

@anet2212 krásna správička....gratulujem 🙂
kočky,ktoré už máte detičky aj vy riešite otázky typu ako sa bábätko dostalo do bruška a ako z neho výjde von? 😀 😀 😀 😀

katuska26
12. nov 2010

@mirrinka no jasné, Vikinka sa nás minule pýtala že ako sa tie tatinkove spermie dostali do maminkinho bruška 😀 😀 😀 , my sa jej snažíme všetko vysvetliť pravdivo, už má 5 rokov... 😉