Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@sonina22 Ja sice nemam problemy so stitnou zlazou, ale uz som pribrala 7 kg! Hruza a kde je este april????? Vcera som sa stretla s byvalou spoluziackou a ona mi rozpravala ze pribrala 28 kg, tak sa strasne bojim, aby som tak aj ja neskoncila. Ale kamoskyna mala ma 1 rok a kamoska je este stihlejsia ako bola! 🙂
@matyasovsz Dakujem za radu, vyskusam. 🙂
Caute baby! Dne som bola u lekara a povedal mi, ze nemam moc dobre vysledky krvi, vraj mi chyba zelezo. Teraz mi predpisal nejake lieky, ktore budem asi musiet uzivat az do konca tehotenstva. Beriete niektora Aktiferrin?
kočky ďakujem... 🙂 verim, že sa to aj za týžden potvrdí 😉 Dnes presne zodpovedáme 20tt+2 😉 takže TP mi ostal ako som mala povodne(31.3) 🙂
@nunusimi ano, ano veľmi som si ju želala 😅 len moj drahy stale, to ešte nie je isté 😀 no zlatý 🙂
@l81 mne napísal znakom ženské pohlavie 😉 😉 ešte som sa ho pýtala, či to teda je fakt dievčatko.. a on hned pohotovo: No , mala by byť, ked jej tam nič netrčí 😀 😵 hlavne nech je zdravunka 🙂
baby, vôbec nemám čas na nič..
napíšte do ip aké máte vybraté mená a ak už viete čo čakáte, pridám do tabuľky..
Baby a neviete niektora , co znamena v kolonke pohlavie dietata to DCK=40?
Hm, ja neviem, ci to, co pocitujem obcas su pohyby... citim niekedy nieco ako jemny tlak na malu chvilku, potom to prestane a teraz vecer som citila, take ako keby jemnucke mravcenie v podbrusku... zatial sa nejako extra nenadejam, moze to byt aj crevna peristaltika 😀 V pase mi stale pise o tyzden popredu, teraz som priblizne 18+3... mala som posunutu ovulku, tak asi preto. V piatok mam poradnu a morfologicky utz na 3D. vzdy mam predtym trosku obavy, ci je vsetko ok...ale to je asi normalne 🙂
@maahuliena tesim sa, ze si mala na poradni vsetko v poriadku 😵 . A tiez sa tesim, ze som neni jedina, kt, si pred spanim strekne trosku spreja do nosa, inac by som nezaspala, cez den ho nepotrebujem vobec, len na noc. Aj som si to spociatku vycitala, ale sa teraz obhajujem, ze som neni zavislacka, ked streknem len trosku na noc 😵
Krasny vikend 🙂
Inac mam dojem, ze zatial vedu dievcatka nad chlapcami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dobre ranko, dnes sme museli vytiahnut tehotenske nohavice, konecne nepadaju a drzia 😀
@blackberry počet chlapcov sa ešte len začne zväčšovať, lebo mne ešte nepovedali čo to bude 🙂
Ahojte,
konecne mam chvilu sa sem mrknut 🙂 @ seba1 ty by si asi rada dievcatko,ze? 😀 A este ti nevedeli povedat ze co bude?ja tiez trpnem,manzel chce strasne dievcatko,mne je to uplne jedno,bojim sa ze bude sklamany 😒 uz sa neviem dockat 2.dec do poradne...
@miamia27 ja som tiez pri prvom pribrala 22,ak nie viac,v poslednom mesiaci som sa prestala vazit 😀 teraz som si povedala ze uz nebudem tolko jest,lebo mi velmi vsetko chutilo,ale zasa to iste,proste ked si to organizmus ziada,neda sa nic robit,ale asi to "priroda" nie nadarmo tak zariadila 🙂 takze sa netrap,potom zhodis.Ja som sa strasne bala ze mi ostanu kila,ze s nimi nepohnem,ale celkom to islo.
Caute baby, tak vcera som si volala o vysledky tripple testov, chvalabozku, vsetko v poriadku.
Dnes rano som zasa chytila neprijemny krc do podbruska, musela som si ist hned lahnut, lebo to bolo dost zle, zjedla som dva Magne B6 a preslo to. No v kuse teraz pozorujem, ci citim pohyby, ale od vcera vecera som nepocitila ziadne, uz stresujem ☹
S kludom az do porodu, aj tehulkam v porodniciach davaju magnezium na krce, tvrdnutie bruska, vysoky tlak. Ja som si konecne sadla, hladkam brusko, cakam odozvu a stale nic, dufam, ze si len spinka ten moj drobcek 😒
@zlatik,ja som este absolutne ziadny pohyb neregistrovala,a to som si myslela ze pri druhom uz budem skor citit nieco a nic 😒 skusam z toho nemat nervy,ale dufam ze vsetko OK...
@seba1 mne sa strasne paci mat chlapca,aj viac,pri dievcatku by som mala pocit ze sa onu musim ovela viac strachovat,baby su take nejake zranitelnejsie,och ale keby predsa to bolo dievcatko...
@diusik mne sa zdá, že s tou zraniteľnosťou to nie je také jednoznačné, závisí od povahy, osobnosti a pod. Ja keby som mala dve dievčatá, chcela by som teraz chlapca, jednoducho chcem zažiť jedno aj druhé, ale keď mi to nebude dopriate nevadí, možno to tak bude lepšie
@zlatik ďakujem, pred tým som to nebrala, mám taký odpor k tabletkám, ale zasa nedajú sa dávať do jedného vreca
ahojte..tak ja nastastie krce v brusku nemavam ale vcera som mala taky riadny v nohe..myslim ze v robote uz dlho nepobudnem kedze som stale na nohach..ale vikend mame volny takze super 😉 😉 a vy ako vikendujete?

@anet2212 nie nebola musela si sa ma sniektorou pomylit 😉