icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mirka7582
12. nov 2010

@anet2212 nie nebola musela si sa ma sniektorou pomylit 😉

miamia27
12. nov 2010

@sonina22 Ja sice nemam problemy so stitnou zlazou, ale uz som pribrala 7 kg! Hruza a kde je este april????? Vcera som sa stretla s byvalou spoluziackou a ona mi rozpravala ze pribrala 28 kg, tak sa strasne bojim, aby som tak aj ja neskoncila. Ale kamoskyna mala ma 1 rok a kamoska je este stihlejsia ako bola! 🙂

miamia27
12. nov 2010

@matyasovsz Dakujem za radu, vyskusam. 🙂

miamia27
12. nov 2010

Caute baby! Dne som bola u lekara a povedal mi, ze nemam moc dobre vysledky krvi, vraj mi chyba zelezo. Teraz mi predpisal nejake lieky, ktore budem asi musiet uzivat az do konca tehotenstva. Beriete niektora Aktiferrin?

riamim
12. nov 2010

@miamia27 Ahoj, ja som chvíľu brala, ale musela som to vysadiť, lebo som z toho mala takú zápchu, že dovi, dopo! 😲
Ale nič si z toho nerob, to je v tehu bežné, že chýba železo - skús ho prijímať hlavne zo stravy.

bobora
12. nov 2010

@mirrinka my máme našťastie iba otázky ako sa dostane von zatial sa nás nepýtala ako sa dostalo dnu ani neviem ako by som jej na to odpovedla už má 5rokov takže sa nedá odbiť jednoduchou odpoveďou

maahuliena
12. nov 2010

kočky ďakujem... 🙂 verim, že sa to aj za týžden potvrdí 😉 Dnes presne zodpovedáme 20tt+2 😉 takže TP mi ostal ako som mala povodne(31.3) 🙂
@nunusimi ano, ano veľmi som si ju želala 😅 len moj drahy stale, to ešte nie je isté 😀 no zlatý 🙂
@l81 mne napísal znakom ženské pohlavie 😉 😉 ešte som sa ho pýtala, či to teda je fakt dievčatko.. a on hned pohotovo: No , mala by byť, ked jej tam nič netrčí 😀 😵 hlavne nech je zdravunka 🙂

timejkaa
12. nov 2010

baby, vôbec nemám čas na nič..
napíšte do ip aké máte vybraté mená a ak už viete čo čakáte, pridám do tabuľky..

janemari
12. nov 2010

@timejkaa ja idem na poradnu v utorok,budu meraz aj drobca a ak sa podari budem aj vediet co cakam.Potom dam mena,chlapec by mal byt Dávid a dievcatko este neviem.

l81
12. nov 2010

Baby a neviete niektora , co znamena v kolonke pohlavie dietata to DCK=40?

seba1
12. nov 2010

@anet2212 supeeeeeer 🙂 🙂 🙂 teším sa s tebou 🙂 🙂 🙂

seba1
12. nov 2010

@l81 som našla , že dĺžka cervikálneho kanálika

l81
12. nov 2010

@seba1 aha, dakujem. A tak to nechapem, preco mi to zapisal do pohlavia dietata 😕

blackberry
12. nov 2010

Hm, ja neviem, ci to, co pocitujem obcas su pohyby... citim niekedy nieco ako jemny tlak na malu chvilku, potom to prestane a teraz vecer som citila, take ako keby jemnucke mravcenie v podbrusku... zatial sa nejako extra nenadejam, moze to byt aj crevna peristaltika 😀 V pase mi stale pise o tyzden popredu, teraz som priblizne 18+3... mala som posunutu ovulku, tak asi preto. V piatok mam poradnu a morfologicky utz na 3D. vzdy mam predtym trosku obavy, ci je vsetko ok...ale to je asi normalne 🙂
@maahuliena tesim sa, ze si mala na poradni vsetko v poriadku 😵 . A tiez sa tesim, ze som neni jedina, kt, si pred spanim strekne trosku spreja do nosa, inac by som nezaspala, cez den ho nepotrebujem vobec, len na noc. Aj som si to spociatku vycitala, ale sa teraz obhajujem, ze som neni zavislacka, ked streknem len trosku na noc 😵

Krasny vikend 🙂

blackberry
12. nov 2010

Inac mam dojem, ze zatial vedu dievcatka nad chlapcami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

pippi84
13. nov 2010

Dobre ranko, dnes sme museli vytiahnut tehotenske nohavice, konecne nepadaju a drzia 😀

seba1
13. nov 2010

@pippi84 super, takže majú na čom držať, mne včera v mekáči ponúkla obsluha, či mi nemajú pomôcť odniesť moju tácku s obedom, zrejme vyzerám v takom štádiu tehotenstva, že nezvládnem tácku o váhe 400g 😀

pippi84
13. nov 2010

@seba1 😀 😀 😀

seba1
13. nov 2010

@blackberry počet chlapcov sa ešte len začne zväčšovať, lebo mne ešte nepovedali čo to bude 🙂

diusik
13. nov 2010

Ahojte,
konecne mam chvilu sa sem mrknut 🙂 @ seba1 ty by si asi rada dievcatko,ze? 😀 A este ti nevedeli povedat ze co bude?ja tiez trpnem,manzel chce strasne dievcatko,mne je to uplne jedno,bojim sa ze bude sklamany 😒 uz sa neviem dockat 2.dec do poradne...
@miamia27 ja som tiez pri prvom pribrala 22,ak nie viac,v poslednom mesiaci som sa prestala vazit 😀 teraz som si povedala ze uz nebudem tolko jest,lebo mi velmi vsetko chutilo,ale zasa to iste,proste ked si to organizmus ziada,neda sa nic robit,ale asi to "priroda" nie nadarmo tak zariadila 🙂 takze sa netrap,potom zhodis.Ja som sa strasne bala ze mi ostanu kila,ze s nimi nepohnem,ale celkom to islo.

zlatik
13. nov 2010

Caute baby, tak vcera som si volala o vysledky tripple testov, chvalabozku, vsetko v poriadku.
Dnes rano som zasa chytila neprijemny krc do podbruska, musela som si ist hned lahnut, lebo to bolo dost zle, zjedla som dva Magne B6 a preslo to. No v kuse teraz pozorujem, ci citim pohyby, ale od vcera vecera som nepocitila ziadne, uz stresujem ☹

seba1
13. nov 2010

@diusik by som rada, ale bude čo má byť 🙂 . Ja mám tiež sklon veľa priberať +-20kg pri chlapcoch.

emmaelzer
13. nov 2010

@smajka no tak to urcite na 100% prideme, to je super, a este k tomu v Hemly...dufam, ze prides, mozes potom prist kumne na kavu

seba1
13. nov 2010

@zlatik super, ja som si kúpila magnézium v dm, mala som kŕče v nohách, zatiaľ sa mi to nevrátilo, nevieš, môže sa brať aj celé tehotenstvo?

zlatik
13. nov 2010

S kludom az do porodu, aj tehulkam v porodniciach davaju magnezium na krce, tvrdnutie bruska, vysoky tlak. Ja som si konecne sadla, hladkam brusko, cakam odozvu a stale nic, dufam, ze si len spinka ten moj drobcek 😒

diusik
13. nov 2010

@zlatik,ja som este absolutne ziadny pohyb neregistrovala,a to som si myslela ze pri druhom uz budem skor citit nieco a nic 😒 skusam z toho nemat nervy,ale dufam ze vsetko OK...
@seba1 mne sa strasne paci mat chlapca,aj viac,pri dievcatku by som mala pocit ze sa onu musim ovela viac strachovat,baby su take nejake zranitelnejsie,och ale keby predsa to bolo dievcatko...

seba1
13. nov 2010

@diusik mne sa zdá, že s tou zraniteľnosťou to nie je také jednoznačné, závisí od povahy, osobnosti a pod. Ja keby som mala dve dievčatá, chcela by som teraz chlapca, jednoducho chcem zažiť jedno aj druhé, ale keď mi to nebude dopriate nevadí, možno to tak bude lepšie
@zlatik ďakujem, pred tým som to nebrala, mám taký odpor k tabletkám, ale zasa nedajú sa dávať do jedného vreca

drobec490
13. nov 2010

ahojte..tak ja nastastie krce v brusku nemavam ale vcera som mala taky riadny v nohe..myslim ze v robote uz dlho nepobudnem kedze som stale na nohach..ale vikend mame volny takze super 😉 😉 a vy ako vikendujete?

seba1
13. nov 2010

@diusik a pri chlapcoch máš o voľný čas postarané, mama mi už pri druhom hovorila, že nakúp si veľké hrnce 😀. Ja ešte len pôjdem na 3D, na tom obyčajnom som sa ani nepýtala, nepovažujem to za spoľahlivé.

zlatik
13. nov 2010

@diusik Aj ja dufam, ze by to mohlo konecne vyjst s dievcatkom, aby som mohla kupovat tie krasne vecicky pre dievcatko - ruzove oblecko, sponky atd 😀