Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@zuzin78 No to je jedna zmála pozitívnych reakcií na NZ, že by som sa nechala ukecať 😀 A koho si mala pri pôrode? Ja bývam presne vstrede medzi NZ a NR, takže mám to do kaž. 20 minutiek, do Topolčian to mám 40 min...no veď ja ešte uvidím! Ale keby som šla do NZ, to by sme sa i stretli, pozerám, že máme rovnaký termín pôrodu. Inak už chodíš, či budeš chodiť na prípravu na pôrod, alebo nejaké cvičenia?
@lusylla009 gratuľujem k chlapčekovi 🙂
Inak baby Vás bolia kríže, lebo mňa neskutočne, už by som mala začať chodiť na tie cvičenia pre tehulky!
Ahojte,
tuto noc som pocitila ozajstne pohyby na ktore som sa zobudila, bolo to krasne, prilozila som si ruku a baby pekne kopkalo. juchuuu 😵
rozmýšľam čo s obedom, či na čínu, alebo niečo iné, zajtra asi spravím rybacie fašírky a kapustovú polievku s paradajkami, dúfam, že to bude jedlé, lebo som ešte také fašírky nerobila, chcem ich urobiť v rúre, aby neboli mastné. A potom možno na prechádzku na Devín, vy máte aké plány na zajtra?
tie rybacie fašírky by som si dala aj ja 😉
@mirrinka ja mám zatiaľ vyhlianutý tento http://www.pluska.sk/mamina/vase-recepty/rybie-...
Robím si nákupný zoznam, po obede idem nakúpiť, tak to preto teraz riešim, potom po detičky a domov sa vyštafírovať, ideme do SND do nového divadla na Popolvára, ale len ja s deťmi, manželovi oznámim, že nech nám k večeri pripraví špagety 😀 , deti to radi, dúfam, že nebude mať námietky
@zuzin78 ja som na strau dost prisna co sa elisky tyka teda velmi som davala pozor co jedla co sa kedy moze a nemoze a este teraz neje uplne vsetko este su veci co jej proste nedam a hotovka a npr cokladu som jej ja nikdy nedavala a ked jej da niekto iny vacsinou uz sama povie ze to je zle ze ona take nemoze ale jasne ze uz jedla ked je s druhymi detmi neda sa v tom zabranit a teraz uz mi to ani nevadi ked sa odbre napapa poriadneho jedla nech si da aj cokoladku 😉 a uz teraz vidim ze pri druhom dietati to bude tazsie s tou stravou to asi nebude taka prisna tazko mu zakazem ked bude vidiet elisku jest neake veci 😉 ale nad tym mam este cas rozmyslat 🙂
ja som bola na nakup tak som si kupila aj bryndzu a zajtra si spravime bryndzaky to tu stale niekto spomina tak mam chut 😉 a my budeme sviatkovat asi doma muzik bude asi v praci a ked nie chcem ho prehovorit aby vymaloval obyvacku 😉
@blcha s tým jedlom to odhaduješ veľmi správne, my sme tiež staršiemu žiadne sladkosti dlho nedávali, ale pri druhom to už tak neustrážiš, minule som videla., že mamička bola s asi trojroč.dcérkou, ktorá mala lízatko a malým bábätkom a keď sa mamina nedívala, už dostalo aj malé ochutnať
@seba1 ved tohoto sa uz teraz bojim ale ved uvidime eliska nieje moc na sladkosti ona papa strasne malicko a preto jej ani sladkosti nedavam teraz sa mi zda ze zacina papat troska viac tak sa tesim u nas kezde jedlo ked spapa som stastna lebo mala obdobie ked za cely den zjedla pol jogurtu a nic viac uz som s nou aj po doktoroch chodlia a neviem co krvne testy sme robili ale je zdrava nic jej nechba rastie pribera a ja sa cuduje ze z coho 😉
ja si zajtra pozriem nejaky dobry film, plus umyjem dlazky a operiem si zaclonu v spalni 😖
u mna zajtra ziadna zmena ci je sviatok alebo nie ani nepostrehnem a ked nahodou aj muzik bude v robote tak uplne normalny den pre mna ja mam sviatok kazdy den a materskej a este aj dlho budem 😀
tak moj manzelik ma konecne zajtra volno lebo inac stale robili,tak ideme do kosic na nejake tie nakupy 😀 baby a uz mam aj postielku a matrac 🙂 🙂
Ahojte, baby idem sa vas opatat...kedy sa chodi na sono ? Dnes som 18+3tt ale podla pohybov mi dnes na poradni posunul termin zo 17.4. na 9.4.
V knizke mam napisane 20-24tt
ale dr ma na nast.napisane 19-20tt
diky
opytat... 😀
mirrinka moja dr sa ma opytala odkedy citim pohyby... ja ze asi tyzden ,tak to pocitala a napisala taky termin...
uz som to aj niekde na nete citala ze sa k prvym pohybom pripocita urcity pocet dni a vyjde najpravdepod.termin porodu
@smajka no mne to bolo v podstate jedno hlavne nech je zdravucke ale mm chcel teraz radsej chlapca ale akosi to nevyslo...nevadi som rada aspon bude mat Simonka sestricku 🙂
@sonina22 aj ja ti gratulujem k dobrym vysledkom, co sa tyka mena tak to bude asi Kristínka...a vy uz mate vymyslene?
@zuzin78 tak budem drzat palce nech sa krasne ukaze a teda nech je dievcatko ale hlavne je aby bolo vsetko ok a aby bolo zdravucke... 🙂
@blcha a kedy ides na ultrazvuk? budem drzat palce nech sa ukaze aby si vedela co cakate 😉
@helenka2 k svojmu doktorovi idem 30.11 tak mozno sa uz tam dozvieme ale neviem ci sa nam babatko ukaze a ked nie tak potom 16.12 idem do hlohovca na 3D 😉 uz som celkom zvedava ze co to bude ved uz je nas tu stale menej a menej co nevieme 😉 a je tu vlastne aj niekto kto chce prekvapenie a nechce vediet pohlavie do porodu????
Ja som chora, bola som dnes u doktora, mam zachripnuty hlas, citim priedusky , no "uzasne" mi poradil, mam si dat tri dni potne kury v posteli a Theraflu (ten tehotne nesmu)
Tak reku dikyyyyyy. Dufam, ze mi to skoro prejde.
U nasich som sa dnes vazila, tak bud zle mojmu gynekologovi vazi vaha, alebo som schudla. U doktora som mala 61,3kg a u nasich 60,3kg. A pred tehu som mala 58kg, tak sa mi zda az velmi malo kolko som pribrala 😒

@blcha moja rec. mne sa aj niektore maminky cuduje ze mala je brydzu, ze to by nemala, ale ked jej chuti a nic jej nerobi ,preco by to nemala? ved je uz velka . ale hamburegi detom davaju, to ja malej zase nie a nastastie ich ani nechce a ani to nekupujeme
😀
😀 my ideme tiez vonku, tak zatial papa