Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
a už mame cez 380gr 😵 😵
@maahuliena dakujem mahul a verim ze si mala dnes ten najkrajsi zazitok 😵 😵 😵 a gratulujem k dievcatku rovnako ako ostatnym babam ktore uz vedia co nosia pod srdcom 😵 😵 😵
@nadenkaaa juuj, veru mala.. ešte väčší než s pred pár dni čo som bola u svojho dr... tak sa tak nepredviedla moja malinka.. ale dnes mi ukazala ko vie super kopkať... ale som rada, že aj druhý dr. potvrdil dievčatko... aspoň to oslovovanie zužim na "moja" 🙂
@anet2212 jasné že dám vedieť a dúfam,že už aj ja budem vedieť čo čakámale všetci tipujú chalana neviem podľa čoho tak hovoria,pohyby cítim od pondelka,a na 3D sa budem objednávať ,lebo ho robia až v 24tt.
Čo sa týka ,aby bol chlap pri pôrode som jednoznačne za,lebo fakt že keď ste tam sama tak si vás nikto nevšíma,takže môj pôjde
@maahuliena paraada, tesim sa s tebou, dufam, ze budem mat zajtra aj ja taky zazitok a dobry pocit, ze je vsetko v poriadku 😵
Nadi, gratulujem k chlapciatku 🙂
Timejka, tebe to krasne vyslo - chlapcek a dievcatko, uplna parada 🙂
Ja som sa zabudla pochvalit, ze vcera som mala donasku do domu a uz sa po dome premavame s novym kociiiiiikom!!!! 😀
kocky tiez vam gratulujem k chlapcekom, maahulienke k dievcatku a timejke k obom 😀
@miamia27 Je to Bexa B3 vo farbe S7. Nasla som tu cez konika skvelu predajkynu, ktora mi ho prisla predviest az k nam domov, lebo sa mi velmi pacil. V skutocnosti je este krajsi a je to skvely kociar, je velmi vysoky s velkymi kolesami, takze aj v zime ked bude blato alebo sneh, tak urcite nebude problem. A paci sa mi, ze vsetky casti sa daju prekliknut v smere aj protismere jazdy, co je fakt skvela vec a v sportovej casti sa da opierka polohovat do uplneho lahu a nozicky tiez. 🙂
@nadenkaa aj my máme na sto percent chlapčiatko 🙂. Hneď ako zapol sono, tak povedal, že "aký chlapisko" 😀 😀 😀 😀 😀 ... A videla som jeho tváričku a je taký krásnučký.... 😅 Včera som bola na tom emočne zaujímavo... 😵 😵
ahojte, takze s morfologickymi ultrazvukmi sa tu uz roztrhlo vrece, ako tak pozeram 😀 😀 😀
nas to caka dnes 😨
@matyasovsz ahoj super gratulujem ku chlapovi ja idem iba 1.decembra uz sa neviem dockat 🙂
@kaktusik007 ahoj tak si zvedava co to bude 😕
@mirka7582 uz od augusta 😀 😀 😀
ono pri malom som mala tusaka, ze to bude baba... a teraz som mala tusaka, ze to bude chlap, takze cakam ci sa mi to potvrdi znova opacne a bude to dievcatko 😀 😀 😀
a citam ze uz skoro vsetky viete co cakate a gratulujem kazdej jednej 😀 som rada ,ze ste zdravucke
@kaktusik007 😀 tiez si myslime, ze chlop 😀 tak uvidime tak sa vlecu tieto dni ale uz je konecne piatok
Dobré ráno dievčatá,
mám trochu blbú otázku. Aj vy mávate návaly tepla? Je to dosť nepríjemné. Inak ja idem na morfológiu za 2 týždne. Tiež som zvedavá čo to bude. Nebola niektorá z vás na morfologickom ultrazvuku v Bratislave na Antolskej? Rozmýšľam, že zoberiem zo sebou partnera, ale neviem či je to povolené. Vy idete samé alebo s partnerom?
@maahuliena Takže my máme chlapčeka 🙂 . Môžeme ich potom popárikovať 🙂. Gratulujem k dievčatku a nech len pekne kopká 🙂. Môj malý tieto dva dni trošku zlenivel 🙂. Aj na sone sa tak fajn rozvaľoval 😉 . Kopká slabučko tieto dníky.
@mirka7582 Tak želám nech sa splní 😉 .... Ja som to tiež podvedome cítila. Najprv som chcela dievčatko ale neskôr som už proste vedela že je to chlapček. Keď mi manžel ukazoval jeho vzácnu zbierku vláčikov v pondelok a že ako sa s nimi budú hrať ak to bude chlapča, tak som si strašne želala chlapča 😅 .
no pozerám, že dnes ste to ru rozbehli aj bezo mňa 🙂
@matyasovsz gratulujem ku chlapovi 🙂 🙂 🙂 !
@kaktusik007
@mirka7582 my si na pohlavie ešte počkáme, ja až do 9.12., vy?
@matyasovsz dakujem 😀 aj moj uz sniva ako mu bude robit voziky a tak take chlapske veci 🙂

ahojte kočky... dnes nestiham dočítať, čo ste popísali.. len tak zbežne....
@nadenkaaa gratulka ku chlapčekovi 😵
@timejkaa parada, že bude doma parik 😀 😵 😵 😵
@mirrinka a tebe tiež ku chlapčekovi 😵
@blackberry krasne meno pre dievčatko... my sme ešte teda neni na 100% rozhodnuté... stale sa to mení 😅 😅 😵
juuj babulky, mame za sebou podrobny morfologicky utz, malinka je v poriadku a malo by to byť už naozaj dievčatko 😵 krasne komory srdiečka mala.. pken bolo vidno vytok z pravej a lavej komory... poloha mobilna...všetko ok... a najlepšie bolo, ked pani dr. povedala: Ukážeš sa maminke? A krpka si len chytila uška ručičkami a hned sa otočila... a ked sme kukali nožky.. tak dokyna hovori, že aké ma krasne dlhé nohy.. a zachviľku začala tak paradne kopať... že sme sa začali smiať.. že to už dlho takto nevidela urobiť s nôžkami... 😀 😵 Som rada, že je v poriadku 🙂