icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

miamia27
18. nov 2010

@seba1 Doobeda su kurzy tu v Dun. Strede v nemocnici, ale na tie zasa ja nemozem, lebo som v praci. Skus sa poinformovat v nemocnici u vas. 🙂

miamia27
18. nov 2010

@mirrinka Tak budeme trpiet obe a potom uz len oslava 🙂)))

smajka
18. nov 2010

@emmaelzer - dakujem - pockam este ked prejdem 20tt a zavolam tam. pozri ich stranku - su tam aj ceny
http://www.myultrababy.com/
chcela by som sa objednat asi tak v 22tt a myslim ze to trva tak 2-3 tyzdne pokial dostanem datum, takze 3D bude az okolo 25tt. 😉 dik za info.
chceme vediet do vianoc 😀

blackberry
18. nov 2010

@nickuska no rada by som odstatnicovala. Este nam nevytycili datu ale pravidelne to byva posledny majovy tyzden, ale ved uvidim, nic nestresujem 🙂

blackberry
18. nov 2010

Zajtra mam morfologicky, aj sa tesim, aj mam obavy, ci je vsetko tak ako ma byt, ale toto ma napada pred kazdou poradnou...Tak drzte palce, dam vam vediet 🙂

mirka7582
18. nov 2010

@matyasovsz tak tak nech radcej sedka a caka 😀 ,lebo neviem co by robili s 120kg chlapom 😀
@smajka tak tak a cim dalej silnejsie vcera som citila bublinkovanie ,ale neviem ci to bolo babo ale zaludok ktovie 😕

timejkaa
18. nov 2010

@blackberry len som teraz rýchlo nakukla do tvojho pasu, Valentina je krásne meno 🙂

Ja osobne nestíham ani žiť, potrebujem materskú silne veľmi ju potrebujem 😀

blackberry
18. nov 2010

@timejkaa dakujem pekne, ma pre nas aj specialny vyznam 🙂 veru musim ti aj napisat do IP, ze sa mi zmenil datum porodu, uvidime este zajtra po poradni 🙂 A ty sa setri, i ked aj ja si teraz dost toho nakladam, ale niekedy si clovek nepomoze, hovorim si, ze cez Vianoce budem oddychovat...

mnamko
18. nov 2010

@anet2212 ešte nevieme,dúfam že toho 29.11 mi na sone povie,ešte chvílu musím vydržať

13480
18. nov 2010

@petasllov ahoj nam v Košiciach povedal že termin porodu je tiež 1.4.2011 ale asi koncom druheho mesiaca mi gynekolog povedal ze podla ultrazvuku sa termin zmenil na 5.4. tak aj ten tvoj sa moze zmenit

anet2212
18. nov 2010

@mnamko tak daj potom vediet. My ideme 30.11. na to DVD - 4D 🙂 a pohyby uz citis?

veronnie
18. nov 2010

@smajka ano, manzel robil dievca - tak tvrdi 😀 a ono to zatial vyzera naozaj na dievcatko 🙂 ale kedze bola v takej krkolomnej polohe vykrutena (foto v albume), tak to nie je naisto... pockame si na 3D a kym neuvidim poriadne rozcapene nozicky, tak neuverim az do porodu 😉

veronnie
18. nov 2010

inak ahojte 🙂 a celkovo poradna dopadla dobre, tripple testy boli v poriadku, len babo je o nejaky tyzden mensie, takze este nerobil vsetky merania - az nabuduce. pribrala som asi 3,5 kg zatial a dovolil mi aj trochu pivka obcas 😝 lebo ja mavam baby nenormalnu chut na pivo 😀 takze som spokojna, teraz sa uz v klude mozeme vrhnut do druhej polovice tehu 😵

blackberry
18. nov 2010

@veronnie super, tesim sa, ze ti to dobre dopadlo 🙂

timietinka
18. nov 2010

Holky dakujem Vam vsetkym za rady zo strany 212, ste zlate 😵
@emmaelzer
@maahuliena
@patomaja ... Vdaka za radu s doktorom, ale praveze moj doktor sa zameral na atb. brane ustne a nie zospodu ... budem ho pocuvat, neboj, ale pre istotu budem aj opatrna 🙂
@veronnie Robil mi aj vyter, ale nakoniec sa na vyter vobec nezameral, pretoze vraj na moč som mala pozitivny nalez a to je nadradene nad kvasinkovym ochorenim a preto mam brat ustne antibiotika a s dolnou castou sa zatial nic robit nebude 😅

zlatik
18. nov 2010

@emmaelzer Tak ty si to s temou muzi pri porode uplne vystihla. Keby sme my zeny boli take padavky a hovorili, ze nam je zle z pohladu na krv, tak sa nerodia ziadne deti 🙂
Podla mna, treba muzov trosku podporit a snazit sa aby tam sli. Este som nepocula ani od jedineho chlapa ktory bol pri porode, zeby to olutoval. Proste nech manzelikovia ukazu svoju silnejsiu stranku a povzbudia mamicku.
Moj manzel siel aj z toho dovodu, ze pri porodoch sa stava cokolvek a urcite sa zdrav.personal lepsie sprava k rodicke ak je tam s niekym.

nadenkaaa
18. nov 2010

Caute kocky tak my cakame chlapciatko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a veru vianocne ozdoby mu tam visia riadne 😀 😀 😀 😀 😀 som stastna maly bol uzasny zatial je vsetko ok mame 180 az 190g a varu lezal si tam vegetak na bruchu 😅 😵 😵 😵

drobec490
18. nov 2010

@nadenkaa gratulujem k chlapcekovi 🙂my snad sa dozvieme v utorok ideme na 4D 😉

seba1
18. nov 2010

@nadenkaaa tak už aj nejaký chlapec konečne! gratulujem 🙂 !

mirrinka
18. nov 2010

@nadenkaaa gratulujem...aj my sme v pondelok videli vysieť guličky 😉

timejkaa
18. nov 2010

@nadenkaaa gratulujem 😀

Rozmýšľam či som sa už chválila, kedže zabúdam ako nikto, u nás to bude nakoniec predsalen vydupané chlapček+dievčatko.. Aj keď neviem či to doktor nemyslel tak že aby som bola aspoň raz ticho 😀

nadenkaaa
18. nov 2010

toto su Noelkove vianocne ozdoby 😀

nadenkaaa
18. nov 2010

@timejkaa to je super ze budete mat parik blahozelam mate to aspon vybavene jednym razom 😀

timejkaa
18. nov 2010

@nadenkaaa no, jedným razom, jedno bude neskôr chcieť sestričku a druhé bračeka, to aby sme potom mali ďalšie dvojičky, heh 😀

nadenkaaa
18. nov 2010

@timejkaa no myslim ze to budete rieist az ked to bude aktualne teraz budete radi ze ste radi -pri dvojickach 😀 😵 ale je to krasne 😵

timejkaa
18. nov 2010

@nadenkaaa je to krásne len sa obávam pôrodu 😀

nadenkaaa
18. nov 2010

@timejkaa u mna to bolo zvycajne tak ze ked som od niecoho ocakavala uplne katastroficky scenar zvycajne to bol pravy opak tak verim ze pokial ocakavam ze porod bude otrasny 😝 tak sa stane pravy opak a zelala by som to aj tebe 🙂

timejkaa
18. nov 2010

@nadenkaaa ďakujem 🙂)

blackberry
18. nov 2010

@nadenkaaa
@mirrinka baby gratulujem!!!! konecne aj sa hrnu uz aj chlapi 😀

nadenkaaa
18. nov 2010

@blackberry no ved treba aj chlapov 😵 aby baby mali s kym randit za par rokov 😀