Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
dobre ranko kočky... 😉
@st2 a nechceš isť skôr k dokymu.. aspon na krv? 😕
no aj u nas bola veľká burka.. som zatvarala všetky okná... no iná makačka 😅 Balkon zaliaty vodou.. (ešte som tam mala prádlo.. no uplna parada 😒
ahojte dievcata!
som aprilovka 2010, mam krasnu dcerku Karolinku 4 a pol mesacnu zhruba. Chcem Vam len popriat krasne tehulkovanie, kooopec stastia, síl a energie v tehotenstve a nasledne aj s miminkom 🙂 🙂 🙂
A som rada, ze existuje tema april2011! pripomina mi to moje tehotenstvo s mojou Karolinkou.
Pa-pa 😀
@maahuliena mno super 😀 tak si mala dnes co robit 🙂
@maahuliena ved aj ja tak 😀
ahojte dievčatá, tak ja sa k vám nepridávam, tajne som dúfala, že áno. Prajem vám príjemné tehulkovanie 😉
@mirka7582 😒 buduci mesiac bude Tvoj 😵
@matja teda to patrilo tebe, nie Mirke 😅
@maahuliena no si to poplietla 😀 juj vcera mi bolo zle cela sopm poumyvat riad no nemohla som ani pachnut k umyvadlu fuuuuuj plno slin 🙂) 😝
@mirka7582 no čo stava sa 😅 😅 no ja som dnes nemohla ani raňajkovať, čo mi nebolo dobre... 😒 zachviľku budem mať problém aj navariť, čo mi tie vypari nerobia dobre 😅
😀 @maahuliena xixxixi ved aj mna to caka no som zvedva co bude dalej dnes pohoda ale som unavena lebo som zle spala 😀 dnes idem do cirkusu tesiiiim babulky budu mat zazitok 🙂
kocky lucim sa s vami
lekarsky zaver..........................mikropotrat............ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
drzte sa, opatrujte sa, obcas vas tu kuknem
myslela som, že sa z toho nedostanem, ale fungujem ďalej. ja som nemala mikropotraty-to mala moja sestra a do pol roka ostala tehu-pol roka sa nesnažili. teraz má syna
@st2 dokelu ☹ ☹ je mi to moc luto ☹ ☹ snad sa Vám čoskoro znova zadarí.. 😔

@st2 presne ako hovris aj ja idem 23 na sono 😀 to sme fakt spolu