icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
19. nov 2010

@seba1 no na to by sa dalo zvyknuť 😅 😅

seba1
19. nov 2010

@maahuliena
@mirka7582 to hej, ale domáca strava je zdravšia

mirka7582
19. nov 2010

@seba1 spravne mi sme v stredu zabijali pušu tak mame polievocku kapustovu fajnu 😀tak nemusim varit

drobec490
19. nov 2010

@mirka7582 joj a vies ako mne sa nechce cim dalej tym viac som leniva,asi tym ako mi pomaly rastie brucho 🙂a to tiez nevravim o tom ze co varit..
@maahuliena ako ti fajne ja by som si dala teraz nejaky ten zakusok mnam mnam 😀 😀

asteri
19. nov 2010

@seba1 aha, tak diki za info, vy mate este mensiu vanicku ako ja rozmyslam (40x80) ale si ma ukludnila teda, ze to bude stacit jarnemu dietatu 🙂

seba1
19. nov 2010

@asteri tá vaša je určite v pohode, naša tiež určite stačí, ale na zimu by som ju nekupovala

luchar
19. nov 2010

@nickuska tak dnes to mam potvrdene, bude to chlapcek. S tou mojou chrbticou to je dost blbe, lebo ja som uz mala problem aj pred porodom a teraz vahou bruska sa prehyna este viac a tlaci mi na krize.

zlatik
19. nov 2010

@mirrinka Mas pravdu, nejde to otvorit ani mne, tu je link na ich e-shop, tam si stiahnes katalog
http://www.babykuky.sk/katalog/

zlatik
19. nov 2010

@mirrinka S tym kolesom sa super manipuluje, lebo je velke, zdvojene a v zime v snehu bude lepsie ho zaaretovat

zlatik
19. nov 2010

@asteri Kuk na tento link, stiahni si ten katalog a tam mas dopodrobna vsetky info ohladom rozmerov atd.
http://www.babykuky.sk/katalog/

zlatik
19. nov 2010

@danka86 Ja mam stary Volkswagen Golf a v pohode mi tam kocik vosiel, aj ked Golf ma trosku vacsi kufor. Ale daju sa odobrat kolieska jednym zatlacenim, co je uplna pohodicka keby nevosiel.

drobec490
19. nov 2010

@luchar gratulujem k chlapcekovi ja sa uz neviem dockat utorka dufam,ze sa aj my dozvieme co to bude lebo je vas uz vela co viete co to bude 😉

maahuliena
19. nov 2010

@luchar jeeeej, gratulujeeeeem 😵 tuším začínaju prevažovať chlapci 😅 😀

miamia27
19. nov 2010

@zlatik To je fakt super, urcite ho ukazem manzelovi a pojdeme ho pozriet do obchodu. Vyzera super, prekticky a cenovo dostupny. Vdaka 🙂 Ozaj a este jedna vec. My mame fabiu, myslis, ze sa mi zmesti do kufra?

miamia27
19. nov 2010

Jaj baby ako vam zavidim, ze vy uz skoro vsetky viete pohlavie, my este stale nic. Idem do poradne 2. Decembra, tak drzte palce, nch sa nam ukaze ten nas drobec! 🙂

c.o.l.a
19. nov 2010

@miamia27 Ani my ešte nevieme pohlavie, do poradne idem 1.12., ale sono mi ešte robiť nebude, lebo budem 19+6, takže pôjdem až niekedy pred Vianocami. Veľmi dúfam, aby sa pekne otočilo a dostali tak krásny darček pod stromček.

blcha
19. nov 2010

caute babulky ani nemam cas sem nakuknut a to staci dva dni a iz vas nestiham vcera sme boli cely den po nakupoch ale aj tak sme skoro nic nekupili no a vecer som bola totalne hotova a chytila ma neaka hnusna choroba prechladnuta som zapchaty nos hlava hrdlo boli dnes cely den len tak polihujem kurirujem sa cajikmi a hram sa s malou som uplne mimo blee hnusna choroba a ani si nic nemozem dat ale bola som sia aspon neake homeopatika kupit 😉
@miamia27 ani ja este neviem pohlavie na sono idem 30.11 mozno sa nam drobcek ukaze a ked nie tak 16.12 idem na 3d sono takze do vianoc budeme vediet uz pohlavie 😉

miamia27
19. nov 2010

@blcha Tak aspon nie som sama. Bolo mi tak smutno, ze si tu vsetky gratulovali k pohlaviu a ja nic. A nejake vecicky alebo kocik si si uz kupila? Ja zatial nenakupujem, iked by som rada, ale neviem aku farbu mam pozerat 🙂

miamia27
19. nov 2010

@c.o.l.a Tak aspon nie som sama 🙂 Vsak sa nam snad ukazu 🙂

drobec490
19. nov 2010

@miamia27 ja som dalsia ktora to pohlavie neviem ale v utorok idem na 4D tak snad 😉 😉

asteri
19. nov 2010

@miamia27 ani ja neviem a pravdu povediac neviem ci sa na to spolahnem, kolegyni v dnesnej dobe povedali na 3D UZV, ze to bude chlapec a sup ho, porodila dievcatko 🙂
Ja urcite nakupim neutralne veci a aj kocik bude farebne ladeny pre obe moznosti

zlatik
19. nov 2010

@miamia27 Neviem aky ma Fabia kufor, ale co som citala, tak vojde aj do najmensich kufrov. Po zlozeni ma rozmery 94x65cm

blackberry
19. nov 2010

@drobec490
@nadenkaaa
@maahuliena dakujem velmi pekne 🙂 Inac naozaj, nejaky extra obchodik pre deti mimo hraciek ako spominala aj nadenkaaa tam neni, ale zas som vedela, ze minimlane v Marks & Spencer urcite natrafim na nieco co sa mi bude pacit 🙂 zatial som len okukavala. Pojdem aj do HMka kuknut, nejako si na ten nas Aupark neviem zvyknut, neviem... Inac dobre vecicky maju aj v Tesco, da sa vybrat. Uplna srdcovka je NEXT, ten je v BA, skusim tam vybehnut po Vianociach, snad budu aj zlavy.
A uz nerozpravajte tolko o jedle 😀 lebo mi chute robite, ja by som si dala taky vyprazany karfioooool.. joooj!

drobec490
19. nov 2010

@blackberry akurat som ho dovyprazala ti poslem? 😀 😀 ja som ho robila po dlhom case lebo som tiez nanho dostala taku chut 😉

blackberry
19. nov 2010

@drobec490 😀 😀 😀 posliiiiii, ja ho mam velmi rada, len to obalovanie ma nervaci 🙂

drobec490
19. nov 2010

@blackberry tak to sme dve mna dost casto odradza len to obalovanie 😀 ale inac je to potom fajnotka..a zajtra dam asi len spagety,lebo manzel sa chysta do prace a ja na nejake to nakupovanie 😀 😀 potrebujem uz konecne cizmy a kabat 😉

brumca
19. nov 2010
brumca
19. nov 2010

prepacte baby, to malo byt do inej temy 😀

brumca
19. nov 2010

@zlatik ahoj 🙂 normalne si ma navnadila na ten vas kocik 😀 uz studujem aj referencie na nete o tomto kociku, mne sa pozdava ta Bexa b4 🙂 neviem ci si pisala kolko vas vysiel, kupili ste aj tu autosedacku?

timejkaa
19. nov 2010

Ozaj baby chystáte sa niektorá kupovať Stokke Xplory?