icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

barborkach
22. nov 2010

@katuska26 jeeej, tu si!!! 🙂 este nevies co a ako?? aaaach jo, take cakanie 😒 😒 moja verim ze to bude ok!!!!!!!

pippi84
22. nov 2010

@katuska26 urcite vsetko bude dobre, ja nemam - neviem vysledky, lebo som ich neotravovala, povedali, ze ak nieco tak zavolaju. nikto nevolal, tak verim, ze dobre. mam kontrolu az o 2 tyzdne. vcera som si aj poplakala, lebo mi bolo zle cely vikend, mam nizky tlak, babatko to citilo, ze som bola smutna, tak dnes sa mi pripomina a robi mi radost pohybmi.
neboj, bude vsetko o.k. a pojdete si kupit pekne vecicky 😅

pippi84
22. nov 2010

@barborkach jeeej, tak si uzite poradnu 😉 a nech sa pekne malicke ukaze, my sa snad dockame na mikulasa a dostaneme pekny darcek.
aj mna dnes kopka nase milovane, je to super pocit 😵

katuska26
22. nov 2010

@barborkach ahoj aj ja verím aj si myslím že je všetko ok, ale vieš ten červík pochybností tam je 😒 sviňucha jedna 😠 len mi všetci tvrdia, čo absolvovali genetiku, že len preberú môj rodokmeň a hneď ponúknu amnio, že nikomu sono ani krv nebrali , čo ja by som radšej dôkladnejšie sono....
No v stredu tam idem tak budem múdrejšia.... 😉
no som zvedavá či už aspoň tvoj krpček prezradí, daj vedieť.... 🙂 Inak jedna mamička mi vravela že väčšinou detičky ktoré sa na sono nechcú ukazovať sú baby, mne by to aj pri Viki sedelo, dlho sa schovávala.... že by ďalšia??? 😕

sonina22
22. nov 2010

@helenka2 ahoj konecne mi znovu ide net uz mi to tu chybalo velmi dakujem moj manzel chcel mat alfonza po jeho sarom otcovi ale som ho velmi rychlo zrusila hihihi a tak sme sa dohodli na Petovi no ale to nie je iste urcite sa to bude menit ja som rozmyslala aj Ales alebo lukas no uvidime a ako sa vam dari malicka kope

barborkach
22. nov 2010

@pippi84 dakujeme 🙂 dnes volako vsetky kopkaju 🙂 lasky nase

sonina22
22. nov 2010

@miamia27 ahoj nesiel mi net tak sa ozyvam az teraz no tak to sme dve mne sa to tiez nechce ale kupila som si zoru a cvicenie pre tehotne tak vyskusam aspon raz za cas

sonina22
22. nov 2010

@drobec490 ja som bola na 4D sone a venoval sa mi pol hodinku a kam sa chystas ja som bola v Martine

sonina22
22. nov 2010

@barborkach ahoj ako sa mas uz kopka ja este nic tak sa az obavam ci je vsetko ok ako sa mate 🙂

barborkach
22. nov 2010

@sonina22 ahoj, no ano, uz kopka od 16tt+3 🙂 je to super pocit, neboj dockas sa , aj ja som bola taaaka nedockava 😀 a prislo to dost skoro. mame sa fajn, zajtra sa mozno dozvieme pohlavie tak sa tesim! 🙂 dobre ze si toho muza zrusila s tym alfonzom, to by mal tazke 😀

drobec490
22. nov 2010

@sonina22 tak ja idem do bardejova lebo u nas v presove nieje..tak len tak sa pytam informativne 😉 ja ako nahle v robote trosku oddychujem ze nestriham hned viem o drobcovi 😀

leanela
22. nov 2010

@sonina22 videla som fotku krasna, a este neviete pohlavie?? ci sa nechate prekvapit?

mirka7582
23. nov 2010

ahojte zienky dobre ranko 🙂 tak dnes to vypada na slniecko 😎 xi dnes idem pobede do poradni som zvedava co povie na malinke 🙂

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 čau mirka, už som tu aj s jogurtom, hovoríš, že dnes bude pekne? Á, budeš mať poradňu, tak daj vedieť potom čo nové.

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 jasne dam mna dnes nejako smedi tak iba z vodou beham 😖 este sa mi snivalo ako pijem vodu a ze som bola velmi smedna

pippi84
23. nov 2010

Ahojte, ja zacinam rozmyslat nad tym 3D, 4D 😨 Kde a kedy ste boli? okolie Trnavy, BA ... a ceny?
dakujem

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 tak to ťa asi aj v noci smädilo 🙂 . Ja si vždy pred spaním dám dva poháre vody, aby som sa nebudila na smäd, na cikanie sa však zatiaľ nebudím, ale asi je to tým, že zvyčajne zaspím pri telke a potom idem do kúpeľne a na WC aj piť tú vodu.

seba1
23. nov 2010

@pippi84 ja idem do Auparku v BA a keď mám papier od lekárky bude to za 10,-eur.

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 ja vstavam aj v noci na vc lebo ma tlaci a potom pijem vodu zas 🙂

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 no mne to zatiaľ netreba, ale možno sa dočkám 😉 . Ty budeš kde rodiť, u vás, máte tam dobrú pôrodnicu?

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 unas v Lc ja neviem ci je dobra niekto sa stazuje niekto nie ako vsade vsak uvidime 😀

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 aj si zazmluvníš lekára? Lebo ja rozmýšľam, či potom neskončím s vyvolávačkou.

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 nie zevraj su vsetci mili neviem uvidim ked bude chodit na kontroly tam 🙂

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 ja sa neviem rozhodnúť, uvidí ešte pozháňam info, už čakám manžela, že pôjdeme raňajkovať a nejako nechodí. Slniečko svieti, ale za ním sú také oblaky sivo-modré, že neviem, čo bude z toho.

buburka
23. nov 2010

@veronnie - to je super, ze ho tak citis. Mozno aj preto je to tak, ze uz jedno babo mas, tak vies co mozes povazovat za pohyby.....mne sa uz od zaciatku tehotenstva taak krutia creva, ze ak sa prida maly, tak ho asi ani neregistrujem ☹ O 2 tyzdne mam poradnu, tak sa tesim, snad budu dobre spravy, som nevidela maleho uz 3 tyzdne...tak este 2 a konecne sa vidime 😀 mam trosku obavy sa priznam, kedze ho necitim 😕

Baby kedy ste boli na ten morfo USG? Mne to vychadza podla toho ako mi dali termin az na 23tt...nie je to pozde? Pozeram, ze vsetky ste boli, alebo idete 20-21tt 😖 Viem ze to sijove prejasnenie sa robi medzi 11-14tt a potom, sa to uz neda tak presne urcit, tak preto mam obavu ci aj ten morfo nie je nijako casovo obmedzeny 😒
No ale snad vedia co robia ked nam dali taky podstromcekovy termin 😀

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 mno uvidime tak, dobru chut ja papam jablcko 😀

seba1
23. nov 2010

@buburka tuším sa to robí tak do 24tt, ja pôjdem 9.12.a to budem 22+6.

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 diky, ale muža stále nikde, žeby som zvládla raň.aj bez acidka?

motylik136
23. nov 2010

@pippi84 ahoj, ja idem do Hlohovca 20. decembra som objednaná, ak chceš, dám ti link na ich stránku...cena je 40 eur

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 zvladnes ja mam dnes dietu 🙂