icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

smajka
23. nov 2010

@danka86 - waw, mala buva rano do 9?.. to sa nam este nestalo, ale nevadilo by 😀
niektore deticky proste potrebuju viacej spanku a niektore menej. nic s tym nenarobime, len si zvyknut 🙂

sonina22
23. nov 2010

@drobec490 to je super aspon vies ze sa vrti to mas super napis ako ti dopadlo sono a potom aj fotocky 🙂 🙂 🙂 🙂

sonina22
23. nov 2010

@barborkach ahoj si to neviem ani predstavit s tym alfikom hihihi tak to by mal tazke v skole a asi aj v zivote

helenka2
23. nov 2010

@sonina22 obcas nieco citim ako taky kopancek ale neviem ci to moze byt ono ked raz to citim na boku brucha a teraz napr. som to citila uplne hore na brucho skoro pod prsiami...ale to sa mi nezda ze to moze byt citit tak vysoko

danka86
23. nov 2010

@smajka no je to tak 🙂 ona nikdy nie a nie zaspat a potom nie a nie vstat 🙂 Ale tak ja ju necham spat dokedy chce, kedze cez obed nespi a aspon vydrzi do vecera a potom pekne zaspinka, ale musia tam byt vzdy slzicky a tak.. 😝 A spava uz pol roka s nami, dovtedy pekne sama, aj vo svojej izbicke, ale ked sme dali valendu, tak odvtedy spekuluje a ked ju aj prelozime, tak dobehne.. som zvedava, ako sa na manzelsku postel zmestime vsetci styria 😀

sonina22
23. nov 2010

@helenka2 juj to je krasne ja nic no co uz aspon to asi este neviem definovat ale stale mam take tahy v bruchu take divne akoby ma chcelo zacat boliet a potom klud teba nebolievalo brucho v 18 tyzdni

helenka2
23. nov 2010

@sonina22 nie neboli ma nic ani nebolelo do poradne idem az za dva tyzdne tak som zvedava co mi povie...

sonina22
23. nov 2010

@helenka2 ja idem tiez o dva tyzdne ale dufam ze dovtedy ma kopne a malicka mozno stale spinka hmmm? a v noci si jej neskusala nejake klopkanie?

zlatik
23. nov 2010

@helenka2 Ja tiez citim babetko vacsinou na bokoch podbruska 😉 Hore pod prsiami este nemozeme babetko citit, lebo vrchna strana maternice je niekde cca 2cm pod pupkom

seba1
23. nov 2010

@zlatik no to sa možno nevylučuje 🙂 , ale možno sa to tou brušnou dutinou prenesie z jedného orgánu na druhý - citlivejší a preto možno ten pocit tak vysoko

mirka7582
23. nov 2010

ahojte tak poradna dopadla dobre 😀 cakame Samuela 😀 moj gyndos sa cudoval ,ze citim pohyby ktovie preco .

seba1
23. nov 2010

@mirka7582 gratulujem, tatino musí byť nadšený 🙂

mirka7582
23. nov 2010

@seba1 ano je nadceny 🙂 ako chlap 😀

katuska26
23. nov 2010

@barborkach ahoj no ako bolo na poradni, dozvedela si sa pohlavie, všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla 😉

katuska26
23. nov 2010

baby, všetkým ktoré máte zdravé bábätká a viete pohlavie gratulujem 🙂

mirka7582
23. nov 2010

@katuska26 dakujem 🙂

brumca
23. nov 2010

@mirka7582 jeeeeej 🙂 gratulujem k chlapcekovi 😀 mozno sa doktor cudoval preto, ze mas vpredu placentu..mne to povedal, ze ju mam vpredu, tak ze preto citim menej pohyby...a kedze ty ich citis, tak sa asi cudoval...ale to ma len tak napadlo 😅

nunusimi
23. nov 2010

caute
nejako vas nestiham 🙂 ale pridam infosku. My cakame dievcatko 🙂 😀 Este v sobotu na 3D nam to potvrdia, ale malo by to byt na 95% iste teraz :D A bude to Vanda 🙂

brumca
23. nov 2010

@nunusimi ahoj 🙂 gratulujem k dievcatku, budete mat doma parik 😵 😀

mirka7582
23. nov 2010

@brumca ktovie mne nehovoril nic iba povedal ze je vsetko v poriadku 🙂
@nunusimi gratulujem krasne sa nam to tu miesa 😀

brumca
23. nov 2010

@mirka7582 ved to nieje nic zle mat vpredu placentu 🙂 bol to uzasny zazitok to 3Dsono, ze? ja by som chodila aj kazdy tyzden 😀

mirka7582
23. nov 2010

@brumca ja som nebola n a 3D este iba pojdem po novom roku bola som v poradni ale aj tak som kazde sono ocarena 🙂

brumca
23. nov 2010

@mirka7582 jaaaj prepac, uz som taka domotana z toho kto bol a kto nebol 😔 🙂 a presne je jedno ake sono, hlavne, ze vidime nase babatka 🙂

pippi84
23. nov 2010

@motylik136 dakujem, posli link 😉

seba1
23. nov 2010

@nunusimi gratulujem ku dievčatku, tak budete vzorová rodinka 🙂

miamia27
23. nov 2010

@zlatik To je super, uz sa neviem dockat kedy si ho pojdem omrknut do obchodu!!!!!

miamia27
23. nov 2010

@sonina22 Aj mne pozicala kamoska tu Zoru, ale este som sa k tomu nedostala 🙂 Ty si uz skusala?

pippi84
23. nov 2010

@nunusimi gratulujem k dievcatku 😵 krasne meno ste vybrali

pippi84
23. nov 2010

@mirka7582 gratulujem, ja som si aj tipovala na teba chlapceka 😉 a uz nie Robko?

pippi84
23. nov 2010

@seba1 Ahoj, v auparku a za 10 eur? to je tam dost luxusne a drahe sluzby maju v tom zdravotnickom centre, nie? na rok 400 eur a tak, nie?
Nejde mi to do hlavy ..
Lebo lekar, aspon moj mi napise hociake tlacivo .. ak mozes, odpis mi. dakujem