Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@barborkach ahoj si to neviem ani predstavit s tym alfikom hihihi tak to by mal tazke v skole a asi aj v zivote
@smajka no je to tak 🙂 ona nikdy nie a nie zaspat a potom nie a nie vstat 🙂 Ale tak ja ju necham spat dokedy chce, kedze cez obed nespi a aspon vydrzi do vecera a potom pekne zaspinka, ale musia tam byt vzdy slzicky a tak.. 😝 A spava uz pol roka s nami, dovtedy pekne sama, aj vo svojej izbicke, ale ked sme dali valendu, tak odvtedy spekuluje a ked ju aj prelozime, tak dobehne.. som zvedava, ako sa na manzelsku postel zmestime vsetci styria 😀
ahojte tak poradna dopadla dobre 😀 cakame Samuela 😀 moj gyndos sa cudoval ,ze citim pohyby ktovie preco .
@barborkach ahoj no ako bolo na poradni, dozvedela si sa pohlavie, všetko v poriadku, daj vedieť ako si dopadla 😉
baby, všetkým ktoré máte zdravé bábätká a viete pohlavie gratulujem 🙂
caute
nejako vas nestiham 🙂 ale pridam infosku. My cakame dievcatko 🙂 😀 Este v sobotu na 3D nam to potvrdia, ale malo by to byt na 95% iste teraz :D A bude to Vanda 🙂
@motylik136 dakujem, posli link 😉

@danka86 - waw, mala buva rano do 9?.. to sa nam este nestalo, ale nevadilo by 😀
niektore deticky proste potrebuju viacej spanku a niektore menej. nic s tym nenarobime, len si zvyknut 🙂