icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
23. nov 2010

@pippi84 ja mám výmenný lístok s textom, že prosím morfológiu a dg.Z 34.8 a poisťovňu všeobecnú (poplatok sa podľa toho líši) a tú cenu mi poslali mailom spolu s termínom a inštrukciami pre mňa, t.č. medifera 0850111991

drobec490
23. nov 2010

ahojte baby🙂tak poradna dopadla na jednicku 🙂 vsetky testy su v poriadku a aj male je v poriadku...no a cakame chlapceka🙂a na tom 4D ultrazvuku mi to tiez potvrdila doktorka a bolo to super 😉 😉 odporucam naozaj..zajtra doobeda pred pracou pridam fotecky lebo dnes som uz riadne unavena..a maly bol neuveritelne aktivny v kuse sa tam hybal 😀 a potom sa tak posunul ze ho doktorka ani poriadne na ultrazvuku nevedela chytit 😉

matyasovsz
23. nov 2010

@mirka7582 gratulujem!!! Takže aj ty chlapčeka? 🙂 🙂 🙂 🙂 Tak pekné tešenie želám 😉 ...

matyasovsz
23. nov 2010

@katuska26 aj ja ďakujem pridávam povzbudenie moja 🙂 . Aj tebe nech to už ubieha a vieš akého chrústika čakáš 😉 .

matyasovsz
23. nov 2010

@drobec490 Gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 . Juj, takže ďalší chlapček 🙂. Hm, takže ho chytala? Beťárik jeden 😀 😀 😀 . Teším sa na fotočky 😉 .

seba1
23. nov 2010

@drobec490 gratulujem ku chlapcovi, bude to zrejme riadny loptoš 🙂. No, už asi len ja neviem, čo to bude.

brumca
23. nov 2010

@drobec490 ahoj 🙂 gratulujem k chlapcekovi 😀 a tesim sa na fotocky vasho nezbednika 😀 😀

drobec490
23. nov 2010

@seba1@matyasovsz dakujem krasne 🙂
hej hej betar velky 🙂plaval si tam ako sa mu chcela a stymi rucickami narabal a zakryval si stale tvaricku 🙂 🙂 🙂

zlatik
23. nov 2010

@nunusimi Jeeeej gratulujem k dievcatku, bola si aj na normalnom utz?

leanela
23. nov 2010

@sonina22 gratulujem uz mas vybrane meno? My este nevieme ale v nedelu ideme na 3D 😵 uz sa straaaasne tesim, berieme aj dcerku ale hadam bude dobra. Pre chlapca uz mam meno Teodor ale dievcenske este neviem stale ho menim, asi to bude nakoniec chlapec 😀 ktovie..
Ja uz citim pohyb krasne, placentu mam dole v predu takze dost nizko citim kopkanie kazdy den alebo aj vecer ked silahnem je to krasne. Brucho mam uz ale strasne velke 😅 a to som len v polovici no neviem neviem ako budem vyzerat o dva mesiace 😅

zlatik
23. nov 2010

@seba1 Ani ja este neviem co cakam, vo stvrtok idem konecne na dalsie 3D aj s manzelom a Viktorkom, chceme si spravit pekny den - vylet, utz, nakupy a tak. Som strasne zvedava co cakame, aj ked cim dalej tym viac je mi to jedno ci je to chlapcek alebo dievcatko.

seba1
23. nov 2010

@zlatik no takže nie som sama 🙂 , ja idem až za 2 týždne

zlatik
23. nov 2010

@leanela Ja neviem kde mam placentu, ale ja tiez citim pohyby velmi nizko a hlavne na bokoch bruska, ktore mam ako pri Viktorkovi v siedmom mesiaci, hlavne vecer akoby som zjedla futbalovu loptu 🙂

petasllov
autor
23. nov 2010

všetkým, čo už viete pohlavie, gratulujem. a ostatné babule sa už čoskoro dozvedia, čo sa v ich bruškách skrýva. 😉
a toto je náš chlapček 🙂

zlatik
23. nov 2010

@petasllov Jej gratulujem k chlapcekovi, krasna fotka, v ktorom tt si bola na 3D?

brumca
23. nov 2010

@petasllov ahoj 🙂 gratulujeeem ku krasnemu chlapcekovi 😵 😵 my mame podobnu fotku zo soboty, ale dievcatka 😀

zlatik
23. nov 2010

@brumca Cau, neviem ci si citala moj prispevok, ze som bola dnes s kocikom vonku, za hodinku som ho vyskusala s mojim Viktorkom v kazdom terene a siel maximalne super, doteraz som lepsi neskusila a to som mala moznost vyskusat kociky od 200-800 € 🙂

brumca
23. nov 2010

@zlatik ahoj 🙂 nejako mi to uslo...ale som velmi rada, ze sa ti tak dobre jazdilo s kocikom 😵 v sobotu ideme do jednej predajne, kde ho maju, tak si ho urcite pozrieme 😉

leanela
23. nov 2010

blahozelam k vsetkym chlapcekom a dievcatkam 😵 ako vam zavidim ze uz viete co to bude 😀 ktory kocik je taky super?? prezdrad

mischeell
23. nov 2010

@seba1 ahoj. chcem sa opýtať. to ideš do auparku na 3D ultrazvuk? a kde tam je klinika? a určite je to za 10€? Daj mi prosím ťa číslo, kde sa dá objednať...

baby, a ten morfologický ultrazvuk mi urobí lekár automaticky v 20tt pri poradni? alebo sa treba objednať niekde inde?

leanela
23. nov 2010

v auparku je 3D ultrazvuk fiha, davno som nebola v BA od kedy som na materskej predtym som nedaleko pracovala.
Kocky boli ste niektona na 3D a nic nezistili? teda pohlavie? dufam ze sa to dozvieme lebo uz potom neplanujem 3D

dominika1988
23. nov 2010

@seba1 ahoj, nenapisala by si prosim ta nieco viac o tom 3D ultrazvuku v auparku? tiez by som chcela ist, ale v inych centrach musim hrozne dlho cakat a je to dost drahe. diky

seba1
24. nov 2010

@dominika1988
@mischeell poslala som vám odpoveď do pošty. Objednali ma na desiatu, takže dúfam, že čakať nebudem.

seba1
24. nov 2010

@mirka7582 kde si dnes? asi už beháš po nákupoch pre chlapčeka 🙂

seba1
24. nov 2010

@petasllov gratulujem, ďalší párik v rodine, super 🙂

smajka
24. nov 2010

kocky - vsetkym co uz viete co budete mat vam moc gratulujem
@nunusimi - k dievcatku - super mat parik 😉
@mirka7582 - k chlapcekovi 🙂

seba1
24. nov 2010

@smajka ty ešte nevieš, čo to bude?

smajka
24. nov 2010

@drobec490 - gratulka k chlapcekovi
@petasllov - dalsi chlapcek - gratulujem a fotecka je krasna. dufam tiez v parik, len si este musim pockat na 3D 🙂

smajka
24. nov 2010

@seba1 - ahoj, este neviem. ☹. v mojej nemocnici pohlavie nehovoria -tak musim pockat az na 3D - co je asi o mesiac. dufala som ze budem vediet do vianoc, ale asi az po.
ale som velmi zvedava na teba a na kaprika 🙂 . ty budes kedy vediet?

seba1
24. nov 2010

@smajka ja až o dva týždne, hoci vlastne ty ešte neskôr, už chcem vedieť, nech som na istom, aby som o tom stále nepremýšľala, včera ma zastavila jedna pani, že ona mala tretie po 2 chlapcoch dievčatko, že keby to bol chlapec, tak by sa obesila, no hrozné, čo niektorí ľudia zo seba dostanú 😠 . Ja chcem dievčatko, ale keď to bude chlapec, svet sa nezrúti a takto hovoriť, to mi pripadá do neba volajúce!