icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
25. nov 2010

@nunusimi no ja som nevracala ani v minulosti ani teraz, brucho mám úplne rovnaké a či som vyrovnaná - neviem, ale minule som sa rozrevala pri filme až som sa čudovala, už kupuješ ružové vecičky?

emmaelzer
25. nov 2010

baby myslite, ze je to pravda, ked sa hovori, ze podla tvaru bruska sa da urcit pohlavie? Hovori sa, ze s babami je brusko viac na do siroka a s chlapcami dopredu..
Ja som mala pri malej ine brucho ako teraz, a kedze pohlavie vediet nebudem az kym sa nenarodi, zacinam pukat od zvedavosti...

mirrinka
25. nov 2010

@emmaelzer ja mám rovnaké brucho ako predtým....dopredu.... 😉 len teraz sa ukázalo oveľa skôr a je aj oveľa väčšie 😀

seba1
25. nov 2010

@mirrinka
@petasllov hovoríte, že sú kľudní, ale to je len možno ticho pred búrkou, potom si vás vezmú do parády (možno) 🙂 , môj starší je riadne šidlo a keď aj toto bude, povedala som mu, že mi bude musieť pomáhať s ním, aby videl ako to bolo 🙂

petasllov
autor
25. nov 2010

@seba1 ťažko povedať, či sú aktívnejší chlapci alebo dievčatá. čo mám kamošky, ktoré čakali chlapcov, tak vraveli, že tiež boli bábätká v brušku kľudnejšie.
Môj manžel nie je zas až taký kľuďas, ale ani nie nejaký nervák, proste normálny chlap. no a malá tiež nie je nejak hyperaktívna, je jasné, že ani chvíľu neobsedí a stále niečo rieši, ale tak v norme. tak neviem, čím to je.
@mirrinka tak to si mala presne také isté pocity ako ja, ja som tiež nevracala, ale zle mi bolo nenormálne a napínalo ma hrozne.... my s tými chlapčenskými menami máme proste problém, sme sa s manželom zhodli, že nie je moc z čoho vyberať a také, čo by sa nám aj páčili, nechceme dať, lebo takých je teraz hrozne veľa. takže to bude pravdepodobne Martinko po manželovi..... nech má radosť

mirrinka
25. nov 2010

@petasllov aj môj manžel je Martin 😉

seba1
25. nov 2010

@emmaelzer ja mám brucho do široka už tretí x, neviem akoby som to vydržala s tým pohlavím a nekúpiš si ten test pohlavia, čo sa robí s močom?

petasllov
autor
25. nov 2010

@mirrinka no vidíš, a máme po probléme s menom, hm? vy ani nezvažujete iné meno, či toto je už definitívne rozhodnutie?!

emmaelzer
25. nov 2010

@seba1 na ten test velmi neverim, a tiez neviem, ci by vysiel spravne, lebo som brala prve 2mesiace hormonalne lieky a to moze ovplyvntit test.
Uvidim, mozno pojdeme na 3D, aj ked je velmi drahy....ale fakt pochybujem, ze vydrzim do porodu

seba1
25. nov 2010

@petasllov trochu nádeje na dievča mi toto, čo píšeš dáva 🙂 . Martinkov naozaj nie je teraz tak veľa.

emmaelzer
25. nov 2010

@mirrinka
@seba1 takze podla brucha to asi vediet nebudeme... 🙂 😉

seba1
25. nov 2010

@emmaelzer myslíš, že sa naň nedá spoľahnúť? Tuším píšu 90 perc.spoľahlivosť. Ja by som to ťažko vydržala.

mirrinka
25. nov 2010

@petasllov asi je to už definitívne...jediné meno čo sa mi ešte páči je Marko,ale asi už zostaneme pri tom Martinkovi...teda ak sa zajtra na 3D ultrazvuku z neho nevykľuje ešte dievčatko 😀 😀 😀

petasllov
autor
25. nov 2010

@mirrinka no, všetko je možné, možno to nakoniec bude aj dievčatko. jednej známej dvaja lekári nezávisle od seba povedali, že bude mať chlapca a keď porodila, ostala v šoku. bolo to dievčatko.... takže nič nie je nikdy isté....
my sme ešte zvažovali tiež dať meno Marko, ale suseda z ulice má polročného Marka, takže sme to hneď aj zavrhli. 😔
@seba, ja ti to dievčatko veľmi želám, stále je nádej, že tam to "kávové zrnko" bude. a kedy to budeš vedieť?!

seba1
25. nov 2010

@petasllov ďakujem, za 2 týždne mám 3D, takže až potom, dúfam, že sa ukáže.

emmaelzer
25. nov 2010

@seba1 uvidime, teraz 9.12 ideme na ten morfologicke sono, a ked ich tam neprehovorim, aby mi ukazali, co to je, tak asi pojdeme na 3D

seba1
25. nov 2010

@emmaelzer ja mám tiež morfológiu 9.12. o 10,00 hod.

petasllov
autor
25. nov 2010

@emmaelzer to čo tam s tým pohlavím vo VB robia také caviky?

petasllov
autor
25. nov 2010

@seba1 určite sa ukáže, dúfam, že sa nebude "hanbiť" a ty budeš konečne môcť pokojne spávať a chystať si vecičky pre drobčeka 🙂

seba1
25. nov 2010

@petasllov no presne, tá neistota je najhoršia

nonika
25. nov 2010

@katuska26 jaaaaaaaaaaaaj gratulujem......a Liana je krasne meno 😉

petasllov
autor
25. nov 2010

@seba1 len nech je všetko v poriadku..... aj keby to mal byť chlapček, no nie?!
my sme strašne, ale straaaaaaaaašne chceli znova dievčatko, a pravdupovediac, bola som aj trošku sklamaná, že je to chlapček, ale trvalo to len jeden deň. a predvčerom som bola znova na sone a tam som sa pri pohľade na tváričku nášho chlapčeka doňho úplne zaľúbila.... 😉

matyasovsz
25. nov 2010

@seba1 ahojček, hm budeš mať chlapčeka, pretože to moje tiež kope riadne a vraj je to chlapček 😀 . Fuf, zdieľam s tebou to priberanie... Neboj, ja som pribrala osem a asi už aj 9 kg 😅 . Nemyslíš, že je to aj tým keď žena čaká chlapca??? 😉 Uvidíme ako Nám to pôjde, ale aj tak si myslím že u doktora musí byť pokazená váha pretože som totál chudá ako som bola iba mám tak v predu dosť pučiace sa bruško a do bokov mi to nejde absolútne ani zadok nič... Nevadilo by mi to, že som pribrala ale vadí mi keď sa sestrička tvári že si mám dávať pozor s priberaním, že je to dosť ☹ . Čo sa stará.... 😠 😠 😠 Maj sa pekne 🙂

matyasovsz
25. nov 2010

@nickuska Skús omrknúť casualplay S4 ja som rozhodnutá pre tento 🙂. Kupujem cez internet z Polska, tam je minimálne o 100 eur lacnejší 🙂. Mám kamarátky a pochvaľujú si ho 🙂. Inak, Bexa je tiež super 🙂.

matyasovsz
25. nov 2010

@emmaelzer nestraš 😲 ... 🙂 To ja som aká tučniga 😅 😅 😅 . Ja mám osem kg hore... Je to individuálne podľa mňa. Čítala som, že niekto jedol fakt nie moc a aj tak pribral cez 18 kg v tehu a potom to v poho zhodil 😉 . Ja sa snažím jesť častejšie po malinkej dávke teraz 🙂.

buburka
25. nov 2010

Caute baby 🙂
Nic nie je iste a ja som tiez zvedava co nam povedia na morfo usg, kedze mne povedal Dr pohlavie uz v 13tt aa my sa toho drzime. Ale vraj u chlapcov je to istejsie ako u dievcat s tou vcasnou predpovedou...no ale...mozno aj z nasho Davidka bude nakoniec Tamarka 😀 Vselico sa stava. Citam, ze sa este priklanate k 3d ultrazvuku, ze ten snad lepsie pohlavie odhali ....a tak ma napadla usmevna prihoda s kamoskou pred par rokmi, s ktorou som bola na 3d usg v 30tt (cakala dvojicky) a usg bolo fantasticke, ale deticky sa stale tak otacali vseliak, ze kuk medzi nozicky nedovolilo ziadne z nich....nuz, tak sme odchadzali s prekrasnymi fotkami dokonalich tvariciek 🙂 Len podla tych sme sa snazili vytypovat pohlavie...no ... a nakoniec sa narodili dvaja fesaci 😉 (priznam sa , ze ja som podla peknych tvariciek typla dievcatka) To len tak pre spestrenie 🙂

@emmaelzer
@seba1 - Pevne verim, ze sa vam deticky konecne ukazu v plnej krase a na dalsom usg uz nebudu take hanblive 😉

Ja oblubujem aj tak neutralnejsie farbicky (zelena, zlta.oranzova, biela...) a tak aj tak by som nekupovala dopredu modru ci ruzovu ako dominantnu..to necham pre navstevy po narodeni 😀 Istota je istota 😉

matyasovsz
25. nov 2010

@matyasovsz ...stále si vravím že po prvé, čakám chlapča a chlapci sú určite ťažší.. Ehm, a po druhé, že má isto ťažké kosti po mne 🙂... Tak sa ukľudňujem, pretože skutočne neviem z čoho priberám veď jem skôr málo. Hm, a možno len veľa solíme a naše telo zadržiava viac vody a tá váži... 🙂 🙂 🙂 No, a tak 😉

matyasovsz
25. nov 2010

@emmaelzer Napíš prosím ktoré boli zlé aby sme vedeli 😉 . Fuf, tak človek dá za to toľko peňazí...

matyasovsz
25. nov 2010

@nunusimi pozerám že máš syna Šimonka 🙂. Ja mám vybraté meno Šimonko pre malé kroté čakám 🙂 . Hm, máme rovnaký vkus 😉 .

matyasovsz
25. nov 2010

@emmaelzer Ja som to tiež počula. Ja mám chlapčeka bruško totálne vpredu a v bokoch nič. Vraj dievčatká berú dosť aj krásu 🙂 . Si stále taká pekná? Hm? 😕