Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
baby myslite, ze je to pravda, ked sa hovori, ze podla tvaru bruska sa da urcit pohlavie? Hovori sa, ze s babami je brusko viac na do siroka a s chlapcami dopredu..
Ja som mala pri malej ine brucho ako teraz, a kedze pohlavie vediet nebudem az kym sa nenarodi, zacinam pukat od zvedavosti...
@seba1 ťažko povedať, či sú aktívnejší chlapci alebo dievčatá. čo mám kamošky, ktoré čakali chlapcov, tak vraveli, že tiež boli bábätká v brušku kľudnejšie.
Môj manžel nie je zas až taký kľuďas, ale ani nie nejaký nervák, proste normálny chlap. no a malá tiež nie je nejak hyperaktívna, je jasné, že ani chvíľu neobsedí a stále niečo rieši, ale tak v norme. tak neviem, čím to je.
@mirrinka tak to si mala presne také isté pocity ako ja, ja som tiež nevracala, ale zle mi bolo nenormálne a napínalo ma hrozne.... my s tými chlapčenskými menami máme proste problém, sme sa s manželom zhodli, že nie je moc z čoho vyberať a také, čo by sa nám aj páčili, nechceme dať, lebo takých je teraz hrozne veľa. takže to bude pravdepodobne Martinko po manželovi..... nech má radosť
@mirrinka no, všetko je možné, možno to nakoniec bude aj dievčatko. jednej známej dvaja lekári nezávisle od seba povedali, že bude mať chlapca a keď porodila, ostala v šoku. bolo to dievčatko.... takže nič nie je nikdy isté....
my sme ešte zvažovali tiež dať meno Marko, ale suseda z ulice má polročného Marka, takže sme to hneď aj zavrhli. 😔
@seba, ja ti to dievčatko veľmi želám, stále je nádej, že tam to "kávové zrnko" bude. a kedy to budeš vedieť?!
@seba1 len nech je všetko v poriadku..... aj keby to mal byť chlapček, no nie?!
my sme strašne, ale straaaaaaaaašne chceli znova dievčatko, a pravdupovediac, bola som aj trošku sklamaná, že je to chlapček, ale trvalo to len jeden deň. a predvčerom som bola znova na sone a tam som sa pri pohľade na tváričku nášho chlapčeka doňho úplne zaľúbila.... 😉
@seba1 ahojček, hm budeš mať chlapčeka, pretože to moje tiež kope riadne a vraj je to chlapček 😀 . Fuf, zdieľam s tebou to priberanie... Neboj, ja som pribrala osem a asi už aj 9 kg 😅 . Nemyslíš, že je to aj tým keď žena čaká chlapca??? 😉 Uvidíme ako Nám to pôjde, ale aj tak si myslím že u doktora musí byť pokazená váha pretože som totál chudá ako som bola iba mám tak v predu dosť pučiace sa bruško a do bokov mi to nejde absolútne ani zadok nič... Nevadilo by mi to, že som pribrala ale vadí mi keď sa sestrička tvári že si mám dávať pozor s priberaním, že je to dosť ☹ . Čo sa stará.... 😠 😠 😠 Maj sa pekne 🙂
@nickuska Skús omrknúť casualplay S4 ja som rozhodnutá pre tento 🙂. Kupujem cez internet z Polska, tam je minimálne o 100 eur lacnejší 🙂. Mám kamarátky a pochvaľujú si ho 🙂. Inak, Bexa je tiež super 🙂.
@emmaelzer nestraš 😲 ... 🙂 To ja som aká tučniga 😅 😅 😅 . Ja mám osem kg hore... Je to individuálne podľa mňa. Čítala som, že niekto jedol fakt nie moc a aj tak pribral cez 18 kg v tehu a potom to v poho zhodil 😉 . Ja sa snažím jesť častejšie po malinkej dávke teraz 🙂.
Caute baby 🙂
Nic nie je iste a ja som tiez zvedava co nam povedia na morfo usg, kedze mne povedal Dr pohlavie uz v 13tt aa my sa toho drzime. Ale vraj u chlapcov je to istejsie ako u dievcat s tou vcasnou predpovedou...no ale...mozno aj z nasho Davidka bude nakoniec Tamarka 😀 Vselico sa stava. Citam, ze sa este priklanate k 3d ultrazvuku, ze ten snad lepsie pohlavie odhali ....a tak ma napadla usmevna prihoda s kamoskou pred par rokmi, s ktorou som bola na 3d usg v 30tt (cakala dvojicky) a usg bolo fantasticke, ale deticky sa stale tak otacali vseliak, ze kuk medzi nozicky nedovolilo ziadne z nich....nuz, tak sme odchadzali s prekrasnymi fotkami dokonalich tvariciek 🙂 Len podla tych sme sa snazili vytypovat pohlavie...no ... a nakoniec sa narodili dvaja fesaci 😉 (priznam sa , ze ja som podla peknych tvariciek typla dievcatka) To len tak pre spestrenie 🙂
@emmaelzer
@seba1 - Pevne verim, ze sa vam deticky konecne ukazu v plnej krase a na dalsom usg uz nebudu take hanblive 😉
Ja oblubujem aj tak neutralnejsie farbicky (zelena, zlta.oranzova, biela...) a tak aj tak by som nekupovala dopredu modru ci ruzovu ako dominantnu..to necham pre navstevy po narodeni 😀 Istota je istota 😉
@matyasovsz ...stále si vravím že po prvé, čakám chlapča a chlapci sú určite ťažší.. Ehm, a po druhé, že má isto ťažké kosti po mne 🙂... Tak sa ukľudňujem, pretože skutočne neviem z čoho priberám veď jem skôr málo. Hm, a možno len veľa solíme a naše telo zadržiava viac vody a tá váži... 🙂 🙂 🙂 No, a tak 😉
@emmaelzer Napíš prosím ktoré boli zlé aby sme vedeli 😉 . Fuf, tak človek dá za to toľko peňazí...
@nunusimi pozerám že máš syna Šimonka 🙂. Ja mám vybraté meno Šimonko pre malé kroté čakám 🙂 . Hm, máme rovnaký vkus 😉 .
@emmaelzer Ja som to tiež počula. Ja mám chlapčeka bruško totálne vpredu a v bokoch nič. Vraj dievčatká berú dosť aj krásu 🙂 . Si stále taká pekná? Hm? 😕

@nunusimi no ja som nevracala ani v minulosti ani teraz, brucho mám úplne rovnaké a či som vyrovnaná - neviem, ale minule som sa rozrevala pri filme až som sa čudovala, už kupuješ ružové vecičky?