Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@emmaelzer - to ti verim,ja by som do porodu tiez nevydrzala 🙂 . o bruskach som pocula to iste, ale moc nato neverim. ja mam omnoho vacsie ako v prvom tehu a mimi je urcite kludnejsie ako bolo prve. 🙂 rano som volala do nemocnice - zajtra zacinam 21tt a scan nikde. kazali mi zavolat medzi 2-4, tak uvidim. tiez som sa objednala k midwife - najskor ma zoberie 6.dec. ako ide ma porazit ☹ .
@23lenka - mas pravdu - strasne to leti. pride novy rok a to este len uvidime ako to preleti do aprila 🙂 . ostavate tu na vianoce a novy rok?
kukla som k tebe do albumu - aka si mladucka - ty mas este len 21?? a brusko mas suprove -take mini brusko. moje je teda omnoho vacsie 😀 . v mojej nemocnici nehovoria pohlavie - ale pojdeme na 3D okolo 23-25tt.
drzim palce aby sa vam miminko na dalsom scane pekne ukazlo 😉
@matyasovsz neviem, či je to tým, že čakáš chlapca(ja ešte neviem) a dievča som ešte nečakala (iba ak by teraz) , tak neviem porovnať, ja si myslím, že v tehotenstve metabolizmus prechádza na iný režim a aj keď neješ viac, aj tak asi telo zužitkuje max.živín z jedla a tá voda tiež môže byť. U mňa tiež váha u lek.nevzbudzuje dôveru, a preto sa vážim doma a tam len poviem ako som na tom a tiež si myslím, že komentovať priberanie od lekára a sestričiek nie je celkom na mieste, oni nevedia ako sa stravuješ, oni nie sú v tvojej koži.
baby a ďakujem za gratulácie k výsledkom i keď ich ešte nemám potvrdené, triple testy budem vedieť do týždňa ale podľa merania nič nevravel dr že by bolo niečo zlé 🙂čiže by to malo byť ok ...
@katuska26 tak nasa opicka mala sa taaak kopkala na sone, ze dr sa len smial a nemohol kuknut, co to je, snazil sa. ale to kopalo akoby mu za to platili 😀 😀 aj dr sa smial 😅 musime si pockat na 3D
@seba1 máš pravdu a robíš skutočne dobre že sa vážiš doma. Musím si kúpiť váhu a robiť to tiež tak. Neviem čím to je že až tak som pribrala, ale pravdu povediac mne je to jedno pretože malé je na prvom mieste. Prejedať sa neprejedám a tak mám čisté svedomie. Stále som však hladná a tak si to kompenzujem ovocím počas dňa a zeleninou. Snažím sa telo klamať lebo inak by som zjedla asi aj teba teraz tu na fóre 😀 😀 😀 . Držkaj sa 😉
@barborkach No, teda to muselo byť rozkošné 🙂. Hm, ja by som sa asi rozplakala 🙂 . Ale všimla si si, že ako podvedome si povedala, že "naša opička malá"... Ako keby si tušila že to bude dievčatko 🙂 . Hm, 😉 . Ktovie.... Držím palce na 3d 🙂.
@barborkach to nevadí hlavne že je v poriadku, raz sa to dozviete, ja by som ani nevedela že aké pohlavie len som sa včera v nemocnici na sone opýtala toho dr že ak náhodou vidí pohlavie 😀 tak asi sestrička, ale tiež riadne kopkala 🙂 sestrička sa smiala že ako kopká nôžkami, ja som necítila ani nevidela, obrazovku mal natočenú na seba 😕
@matyasovsz nie, to som povedala len tak 😀 ja si myslim ze je to chlap 😀 😀 a vsetci mi to aj vravia 😵 tak som zvedava!!!! strasne strasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
hej, bolo to velmi zlate, ako kopkalo, som sa len usmievala, nieze trosku pokopkavalo. ale mlelo tymi nozickami ostosest 😀 je to nas maly rumpelko 😉
@danka86 super 🙂
@barborkach Ach jaj, emočne si musela byť teda na tom dosť dobre 🙂 . Slzy verím na krajíčko... Vidieť niečo tak malé a už také živé a hlavne Vaše. Ja sa neskutočne teším na 3d 🙂 . Len dúfam, že sa tam nerozplačem 😅 .
@katuska26 mne to isto robi naschval, lebo sa neviem dockat!!! ked budem cakat druhe, a budem uz bohata, tak si dam asi hned na zaciatku urcit pohlavie z krvi, nech to mam hned na 100% 😀
strasne som zvedava! ale aj tak by som dr neverila, kym by som to nemala potvrdene ze naozaj je to tak 🙂
som zvedava ci ty budes mat dievcatko 🙂
@katuska26 a prečo ti ho neukázal a mal obrazovku len na seba... Beťár 😕 ...
@matyasovsz ale nie, ja pri tom neplacem, len sa velmi tesim 🙂 len na zaciatku mi bolo doplacu 😀 teraz sa uz len smejem 😅 aj ja sa neviem dockat 3D. uz aby to bolo!!!!!! nenormalne sa tesim!!!! 😀
@barborkach no vieš isto bude, manžel túžil po chlapcovi aj Viktorka po bračekovi, aj pri Viki mi vraveli že asi dievčatko a tak aj bolo, ale vecičky ešte nekupujem, na 3D chcem ísť aj ja tak tam sa presvedčíme 😵 ale to by bol šok teda, v rodine nie je ani jeden chlapec a my sme boli posledná nádej na udržanie rodu, manžela už na ďalšie nenahovorím a seba asi tiež nie :D i keď človek mieni..... 😀
@matyasovsz vieš to nie je môj dr už s pohlavím mal problém trošku že na to je môj dr, on je na to aby všetko pomeral, ako mal pravdu, pohlavie nebolo pre mňa podstatné, to len zvedavosť a bola som posledná o druhej poobede a do druhej im vydávali obed... tak asi tak... 😉
@barborkach Hm, a na 3d to bude farebnééééé 😅 😅 😅 . Najhoršie je, že človek sa tam musí fakt ovládať 😅 . Hm, a do toho cd urobí krásne hudbu ktorú si donesiem a doma to budeme stále pozerať a to sa nedopozerám... 😵 😵 😵
@katuska26 Hm, chápem zdravie malinkého je najpodstatnejšie 🙂. Podstatné je, že je všetko v poriadku 😉.
@smajka no to hej po novom roku to len zbehne...ale uz sa tesim a neviem sa dockat.....🙂 no to je super ze ide na scan a to teda budes vediet aj pohlavie nie?A to ides k niekomu co to robi sukromne ci v nemocnici....ja som chcela ist tiez na 3D ale okolo 28-30tt...pretoze ze vraj je mimi krasne vidiet ale pozerala som u nas to robia za 195£ chapes sak to je vela a pozerala som inde mimo tak 65£ som nasla ale je to daleko od nas....hadam este nieco najdem....🙂 a ked nie no newa.....Ja mam male brusko?A mne sa zda velke...a vies ty mas mozno preto vacsie ze mas druhe mimi 🙂 no mam 21 ale na bud.,mesiac 22...takze bude mala party...🙂 a ozaj co tvoja midwife ozvala sa ti...ty mas tusim menej navstev koli tomu ze je to druhe tehotenstvo nie?
Caute baby, tak som po 3D a cakame opat chlapceka 🙂

@petasllov jasné, na chlapcov som už zvyknutá, asi by si aj deti spolu viac rozumeli, sa veľmi smejem, že keby bolo dievča, asi by som pri prebaľovaní zakaždím oči vyvaľovala, že či dobre vidím 🙂