Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@nellie_ tak tie vecerne nevolnosti poznam velmi doverne... pri malom som ich mala v kuse takych 7 mesiacov.... 😀 ale je to vzdy lepsie ako ranne, predsa len, aspon si ten den vies ako tak naplanovat a rano niekam ist 😉
dobre ranko vsetkym...ako ste sa vyspali?ja zatial chvalabohu nemam nevolnosti no ale cakam ze mozno pridu lebo moj zaludok ma trapil aj ked som nebola tehu..no uvidime..mame pred sebou asi opat krasny slnecny den..🙂tak zatial papa
ahojte kočky.. ja mam dnes taky voľny režim 😎 😎 takže dnes to bude chcieť zase trošku poupratovať 🙂
vitam nové tehulky, krasne sa to tu rozrastá 😵
Ahojte... 🙂 🙂
@kaktusik007 - no ved hej.. ma to daco do seba ze mi je blbo v noci a rano pohoda.. ved akoby som cestovala busom do roboty... 😅 😅 takze nech si kludne zaludok v noci strajkuje... 😀 😀
@maahuliena - ze volny rezim a chces upratovat... 😝 😝
@nellie_ a ja to mám opačne... doobeda a aj poobede blbooo.. ale navečer je to trošku lepšie 🙂
...by si sa čudovala, ale to je pre mňa relax, ked upratujem 😅 😀 😝 takym pozvoľným tempom.. 😎 😀
ahojte zienky 🙂 tak ja mam dnes take zvlastne pocity v zaludku...taku tazobu...je jedno ci nieco zjem alebo nejem...
@maahuliena aj ja sa chystam tak pohodovo upratovat 😀 prajem vsetkym krasny dnik 😉
@brumca @maahuliena dojdite aj k nam, mne sa straaasne nechce upratovat, ani pozvolna 😀 uz sa tu hodnu chvilu presviedcam, ze by som mala poutierat aspon ten syr rozotrety po stole (mala mala pred chvilou na desiatu chlebik so syrom a papala sama 😀 )
@brumca
@maahuliena aj k nam by sa zislo prist 😀
Ahojte, rada by som sa k vam pripojila...srdecne Vas vsetky zdravim
@prsky
@kaktusik007 vtipalky 😀 😀
@aeisha ahooj, jasné, pridaj sa knám 🙂 🙂 🙂
@maahuliena tak sa mas 🙂
Baby, kedy idete k dokimu?
Ahojte baby. pridavam sa k tejto spolocnej teme - April 2011. Po 2 rokoch snazenia, PCO syndrome a laparoskopii vajecnikov, sa nam konecne s manzelom podarilo otehotniet. Som v 6 tt a predpokladany datum porodu je na 14.4. (celkom pekny datum, keby to tak presne vyslo), takze ak pojde vsetko dobre tak pribudne do domacnosti dalsi blaznivy a tvrdohlavy baran, totiz aj manzel je v znameni baran. Velmi sa tesim, ale aj obavam, lebo uz sme to dlho ocakavali. Zatial mi nie je vobec zle, len som strasne unavena, bolia ma prsia a chodim stale cikat.
Drzim vam vsetkym palce.
@luchar ahojky 🙂 aj ja ta vitam a srdecne gratulujeeem 😉 ja mam podobne priznaky ako ty, stale chodim cikat, bolia ma prsia a som vkuse unavena...dnes mi ale bolo dost tazko od zaludka rano. Aj my ti drzime palce, aby bolo vsetko v poriadku,ste si toho teda tiez dost preskakali, kym ste sa dockali 😵
@krprtka ja zajtra 😀 ale to preto ze menim lekara a na zajtra mam uz dohodnute hliiidaaaaniiii 😀 😀 😀
ja idem k dokymu vo štvrtok poobede, už sa neviem dočkať, sa trochu bojím, či je všetko v poriadku a či sa bábätko vyvíja tak, ako sa na daný týždeň má. 😨
@drobec490 no u nás v TR bola tá búrka o piatej a smerovala presne k vám. ja som bola akurát v meste, keď ma zastihla, tak som musela čakať v obchode, kým prestane. a keď som sa vracala, musela som ísť cez zaplavené centrum, niečo strašné. no a u nás v parku je to katastrofa, samá voda vyliata a k tomu aj časť aquaparku zaliata.
caute ,no ja idem na sono 20.9 .uz sa velmi tesim a zaroven bojim,dufam ze doktor bude rozpravat po anglicky .inak neviem ako to dopadne🙂po franc.ani neceknem ..bojim bojim
ked ste uz niaka bola na sono ....robili vam aj vysetrenie??ci len sono?
@luchar - ja tu ešte celkom nie som zaradená, lebo nemám ešte nič potvrdené, ale vítam ťa tu a veľmi gratulujem, keďže ste si toho s mužom veľa odskákali...
@lenkalela - už si dlho vo Francúzsku? No mne bude Dr. robiť najskôr vyšetrenie a potom ma pošle na sono. Ona ho nemá v ambulancii.
@petasllov - aj u nás sú povodne, momentálne hasiči zachraňujú sídlisko, kde bývajú moji rodičia.
Mne ten prvý test v sobotu síce nič nepotvrdil, ostala som v pomykove a začala som tomu veriť, že mi MS asi len mešká, ale dnes som zase presvedčená, že som tehu, mám proste také pocity a aj náznaky, je mi občas nevoľno, som viac precitlivelá, lepší sa mi pleť, nemám chuť na sladké (a to ja sa bežne neviem ovládať 😅 ) a mám taký silnejší akoby ovulačný výtok, ale trvá už niekoľko dní, takže to môže byť kľudne aj tehu výtok.
@matja a kedy si planujes robit dalsi test? ja o tom prave spekulujem, ze kedy, najradsej by som to urobila hned. dnes mam 35 DC. tak asi pockam do stredy. dlhsie to uz nevydrzim. a ak to bude pozitivne, tak to bude najlepsi darcek k mojim stvrtkovym narodeninam 🙂
inak ja nemam ziadne tehu pocity. iba som dost precitlivela a chuti mi jest ako predtym, vela a casto 🙂
ahojte, dnes sme cely den behali po parku a musim povedat, ze ma unava riadne dostala. len tu tak sedim a klipkaju mi oci.. aj vy sa citite tak unavene ked nieco porobite?
matja a ali 27 - drzim vam obom palce aby testiky dopadli dobre.

dobre ranko je tu niekto???