icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

augustovka
28. nov 2010

@brumca ahoj my pouziva concord teraz pri malej a mozem ti povedat ze lepsi kocik si neviem ani len predstavit, za kolko si ho teraz videla?

brumca
28. nov 2010

@augustovka ahoj 🙂 maju ho teraz skoro vsade za 660eur 🙂 takze ty si s nim uplne spokojna? mne sa paci ta sportova cast, co povies nato, ze sa neda otocit? mas uz skusenosti s kocikovanim, ja ziadne 😉 na zimu bude asi treba kupit nejaky hrubsi nanoznik, lebo ten na Concorde Fusion ma len taku tenku latku...

augustovka
28. nov 2010

@brumca ja som s nim maximalne spokojna a nevymenila by som ho za iny kocik 🙂,nasa mala ma teraz dva rocky a v sportaku sa pohodlno vybuva, este stale jej je dobry aj na dlzku a toho ze sa neotaca som sa najprv aj ja bala ale vobec nam to nevadi ani mne ani malej 🙂. a na zimu som jej davala hruby fusak a deku a bolo teplucko 🙂,teraz som videla na nete uz aj kolekciu 2011 a je tiez velmi pekna 🙂

brumca
28. nov 2010

@augustovka tak to som rada, ze si s nim tak spokojna, velmi mi pomoze pri rozhodovani, ked mi poradi niekto, kto ten kocik uz dlhsie pouziva 🙂 😉 ten sportak je fakt velmi pekny aj velky 🙂 niektore baby v teme o Concorde pisali, ze sa im trhal nejaky material na sportaku zo spodu..ty si s tym nemala problem? a ako dlho si nosila malu vo vanicke? prepac, ze som taka otrava 😔

augustovka
28. nov 2010

@brumca mala som s tym problem iba jeden krat a vyreklamovala som to a je s tym pokoj ale to sa tyka len kocikov z kolekcie 2008 tie potom uz mali strechu vyriesenu uplne inak, nasa mala sa vo vanicke vozila asi do 8 mesiacov a bola velka vyhoda ze sa tam da regulovat chrbatik takze aj v nom moze dieta sedkat 🙂,kludne sa pytaj ked budem vediet pomozem 🙂

brumca
28. nov 2010

@augustovka dakujem si strasne zlata 😉 este ma napadlo, ze ci ti nevadila ta cierna farba a ze nema okienko na strieske...niektore kamosky hovoria, ze je to dobra vec, ale neviem ci je to taka velka chyba 🙂 ta regulacia chrbatika je fakt dobra a je super, ze ste tak dlho malinku vozili vo vanicke 🙂 aj v snehu sa vam teda dobre jazdilo? paci sa m ieste na nom, ze sa da vanicka pouzit ako auto-vanicka, alebo ako to nazvat 🙂

augustovka
28. nov 2010

@bremca my sme tu vanicku na prevoz v aute pouzivali velmi dlho nedavala som malu do vajicka lebo sa mi nepacilo aka je tam skrcena takze aj to som si velmi pochvalovala.mne osobne ta strieska vobec neprekazala a nechybalo mi to okienko, a videla som uz aj concordy co nie su s ciernou strieskov ale v inych kombinaciach ale neviem ci aj na tie plati ta akcia 🙂

leanela
28. nov 2010

@nunusimi prepac vobec som necitala stranku, a blahozelam k dievcatku 😵 takze tiez parik, mat dievcatko je kraaaasne

petasllov
autor
28. nov 2010

@nunusimi fúha, tak účtovníctvo a ekonomiku, fuj, mne to stačilo na strednej, keď som to študovala.
ja učím na gymnáziu slovenský a anglický jazyk. dlho som si nepoučila, po rodičovskej dovolenke som odučila 2 mesiace a od začiatku novembra až do nástupu na MD som PN 😒

nickuska
28. nov 2010

Caute caute, poprosila by som vas o radu... Uvazujeme nad kupou postielky a mam dilemu... Je lepsie mat 2 (jednu drevenu na spinkanie a druhu cestovnu pocas dna) alebo staci jedna cestovna, ktora sa da premiestnovat a vyuzit aj pocas noci aj pocas dna... Dnes ma to napadlo, lebo som niekdee videla foto, ze pouzivali cestovnu namiesto drevenej. Len neviem, ze cim väcsie a tazsie je babo, ci ho ta cestovna udrzi... Inak,sme si vybrali taku krasnu zirafkovu postielku, tak robim mensi prieskum pred tym ako si ju objednam 🙂
A este jednu vec.... V jednom obchode s kocikmi mi vravel predajca, ze tie bexy su vraj nejake stare modely (ci co to tam splietal), co sa mi zdalo divne, kedze niektore z vas tu pisali, ake su tie kociky skvele atd... Vraj je tam nejaky problem s nanoznikom pri sportaku... Viete nieco o tom? A vraj lepsi je Warior od TAKA.

mirka7582
29. nov 2010

Dobre Krasne ranecko @nickuska ahoj ja by som bola ked uz tak za obe 😉 predca postielka drevena je lepsia aj madrac ako cestovna to fakt iba ked idete niekam . 🙂

barusska
29. nov 2010

Dobre ranko kocky! Ja iba tolko, aby ste si davali v tomto sneznom pocasi pozor. Rano cestou do roboty som opatrne presla zladovatele chodniky a ked som uz bola v tepluckej budove roboty, smykla som sa na opatku a padla som na kolena ☹ Tak dufam, ze malinkej sa nic nestalo.

seba1
29. nov 2010

@nickuska neviem ake cestovne postieľky sú teraz k dostaniu, ale také, čo ja myslím sa nehodia pre malé bábätko, nakoľko nemajú polohovací rošt a bábätko je veľmi nízko. Ak to však myslíš miesto ohrádky, tak to môže byť, ale s tým máš ešte čas kúpiť to aj po pol roku veku bábätka. Cestovná postieľka sa hodí iba na príležitostné spanie - podľa mňa. Pozerám, že si bola neskoro hore, čo nemôžeš spať?

seba1
29. nov 2010

@mirka7582 dobré ránko, tak už máš ten sneh, čo si chcela 🙂
@barusska Keď to bolo len na kolená, tak je to OK, musíme si dávať pozor 😕

nickuska
29. nov 2010

@mirka7582
@seba1 Diky baby, ja som si tiez myslela, ze to extra vyhody mat nebude, mat iba cestovnu postielku 🙂 Ale potrebovala som "odbornu mamickovsku radu" 🙂 🙂
Bola som este neskoro hore, ale nie kvoli nespavosti, ale prisla som po dvoch tyzdnoch na internat, tak sme pozerali slovensko ma talent a boli sme na vianocnych trhoch 🙂 🙂 Tak sa nam to rozbehlo 🙂 Spat by som ja mohlaaaaa od rana do vecera :D Ale najhorsie je, ze sa budim na kazde suchnutie... 😖 Asi by som mala spavat vakuovo zabalena 🙂

seba1
29. nov 2010

@nickuska no ja by so nemohla fungovať, keby som šla spať o jednej 🙂 , ako to dokážeš? My máme cestovnú postieľku a používali sme ju do cca 3 rokov, keď sme raz za pol roka niekde prespali, kde sa ináč nedalo a aj ako ohrádku, mimochodom moc to nemalo úspech, uvidíme teraz. Na vianočmých trhoch sme ešte toho roku neboli, chystáme sa budúci víkend.
Ináč mám doma Jurka, ešte spí, dosť kašľal, tak zostal doma, dúfam, že horúčka nebude a hlavne vracanie, aby nebolo 😠 . On to má pri každej druhej chorobe. Ale zatiaľ to nevyzerá zle, hádam to oddychom a dostatkom spánku vyriešime.

mirka7582
29. nov 2010

@barusska ked nakolena tak nic horsie by bolo keby na brusko 😖 😀

mirka7582
29. nov 2010

@seba1 ano super tesim sa dne ozdobujem balkon a musim nieco vymysliet na okna a potom nech uz budu vianoce 😀

mirka7582
29. nov 2010

@nickuska fuha ty si taka ako sova ja potrebujem spanok inak som velmi ufrflana 😝

mirka7582
29. nov 2010

@seba1 urcite kup mu cajik na priedusky a kasel tekane je drachsi manzelovy pomoha je to prirodne tak som aj rada 😀 nemusi antibiotikum a je fajny taky menotolovy osladit medikom

zuzin78
29. nov 2010

ahojte holky.
toto som nasla na nete

http://www.cas.sk/clanok/186130/od-noveho-roka-...

my mame u nasich v Martine cestovnu postielku, mala tam rada spi a ked chce ist prec, tak samam si viena boku odopnut zips, a moze vyst von. na prilezitostne spanie je to ok
😉

zuzin78
29. nov 2010

@seba1 nech sa ti rychlo syncek vylieci,.

emmaelzer
29. nov 2010

@nickuska my sme kupili jednu velku postelielku, ktoru mala moze pouzivat az do teraz a ked bola male babatko, mali sme drevenu kolisku, ale teraz planujem kupit Moses basket (neviem ako sa to povie po slovensky, ale tu je na to link) je prenosny a moze sa v nom v pohode spat aj v noci.
http://www.mothercare.com/My-Jungle-Family-Mose...

ivicka0502
29. nov 2010

ahojte, po dlhsej dobe sa zase ozyvam 😎 baby co uz dostavate kopanceky od svojich detureniec, su to naozaj kopanceky? ja uz asi 2 tyzdne citim pohyby, ale len take prevalovanie sa krpceka, nie kopance. a uz vobec nie take ze by mi to nedalo spavat. take budu neskor? nie je to este skoro na kopanceky? ved krpcek ma len okolo 15 cm takze aku musi mat malicku nozicku a pasticku 😉

seba1
29. nov 2010

@mirka7582 vyskúšame nejaké čajíky, ATB mi nezvykneme brať, mal len asi 1x, berieme len, keď mu vyjde pozit.CRP
Ja som kúpila v piatok adventný veniec a malý črepníkový ihličnatý stromček aj ozdoby a samozrejme sme ho hneď aj nainštalovali 🙂.
@zuzin78 ďakujem, zatiaľ sa to nevyvíja zle, dúfam, že tak aj ostane

seba1
29. nov 2010

@ivicka0502 ja som tiež najskôr cítila akoby taký celkový pohyb tela, ale teraz sú to skôr tie kopance 🙂 . Nebudím sa na ne, skôr si ich všímam keď mám ľahšiu fázu spánku a keď zaspávam a zobúdzam sa.

ivicka0502
29. nov 2010

@seba1 super, dakujem. tak este si chvilku pockam na tie kopanceky . uz som sa trosku zacala obavat, ci je vsetko ok.

zuzin78
29. nov 2010

@seba1 nech to tak aj ostane, u nas aj obycajna nadcha skonci so zapalom priedusiek, a pohotovost to vzdy isti. 😢

ericka_f
29. nov 2010

ahojte, mozem sa k Vam pridat ? Minuly tyzden som sa dozvedela ze budeme mat chlapceka 🙂 Termin mam 14. aprila a vsetkym ostatnym drzim tiez palceky, erika.

zuzin78
29. nov 2010

@ericka_f ahoj , a blahozelam k chlapcekovi, my zatial nevieme co cakame, hadam sa to dozvieme na 4D co ideme 9.12. na velkom sone v 20tt sa nam schovalo. 😀 😀 😀 😀