icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

brumca
27. nov 2010

Ozaj baby kupuje niektora z vas kocik Concord Fusion travel set 2010? 🙂 dnes mi celkom padol do oka v jednom obchode 🙂

maahuliena
27. nov 2010

@kaktusik007 tak zda sa, že to vyšlo podľa toho kalendára.. na ale na 100% až po porode 😅 😅
@nunusimi tak už niet pochýb 😉
@veronnie ved ešte času do vianoc 😉 ved ja som upratala len "časť" 😅

jaj tak pekne rozpravate že mate zasnežené... no tak nas to obišlo 😅 😒 škoda, ja chcem sneeeh 😀 😎 😎

a dnes ma prepadla šialená bolesť hlavy 😲 😲 ešteže môžme ten paralen..lebo neviem ako by som vydržala.. 🤐

nunusimi
27. nov 2010

@brumca dakujem, som zvedava ktora skor porodime, kedze mame terminy blizko seba 😉

@seba1 ano definitivne 🙂 prajem aj tebe babu k tym dvom chalanom 😀 chlapci ti podla vypoctov tiez vysli?

nunusimi
27. nov 2010

tak to slubovane foto nasej lasky

23lenka
27. nov 2010

@seba1 a chcela by si dievcatko?Aj mne vychadza dievcatko...ale kedze to je moje prve tak mi ani tak nezalezi ci to bude chlapcek ci dievcatko hlavne nech je zdravucke 🙂

23lenka
27. nov 2010

@nunusimi aka je peknucka 🙂 drobcek jeden (dievcatko cakas nie?)

seba1
27. nov 2010

@nunusimi ďakujem, stále si myslím, že baba to nebude, v tejto rodine sú len chlapi, sme boli dnes na pizzu a také malé dievčatko - batoľa sa tam veľmi malo k môjmu mužíkovi, páčil sa jej veľmi 🙂 , podľa výpočtov mi vyšiel len jeden syn. No tá vaša maličká, to bude určite po maminke fešanda 🙂.
@23lenka nebola by som proti 🙂

nunusimi
27. nov 2010

@23lenka ano dievcatko

@seba1 ze po maminke :D len nech nema moj nos, ostatne moze 😀

smajka
27. nov 2010

@23lenka - ahoj, ako sa mate? u vas v noci nesnezilo? u nas veru hej, este aj cele rano snezilo. aby sme neboli tento rok prepvapene - kazdy rok je tu zimsie a snezi castejsie.. 🙂
konecne mi prislo pozvanie na scan - streda 11.20 . uz sa veeelmi tesim a hlavne dufam v dobre spravy, aby bolo zlaticko v poriadku. prajem krasnu nedelu.

23lenka
28. nov 2010

@smajka ahoj ale pohodicke....malicke si kopka 🙂 s coho mam radost...a co to tvoje miminko?No vies co neviem ti povedat ci v noci snezilo...spala som celu noc....🙂 no ale vcera snezilo az som bola prekvapena ze v novembri....no sak to mozno nas ta zima prekvapi skor 🙂 ja nudem len rada....tak to je super ze uz budes mat scan....este ides aj skor ako ja....ja idem vo stvrtok o 15hod...a neviem sa dockat lebo uz chceme vediet co budeme mat...dnes sa mi snivalo ze chlapcek 🙂 A inak ty pojdes potom aj na 3D?Kolko u vas za to pytaju penazi?Dakujem a aj tebe peknu nedelu 🙂

emmaelzer
28. nov 2010

@smajka no moja, vidis, ako rychlo ta pozvali...nakoniec este budes ho mat skor ako ja..
Inak na ten sneh uz poriadne cakam, som akurat malej objednala boby

emmaelzer
28. nov 2010

Baby ktore ste uz mali sono, kolko teraz uz meria babatko?

smajka
28. nov 2010

@emmaelzer - 😀 .
podla knizky v 20tt by malo mat miminko necelych 16cm from head to bum. vaha okolo 320grams. 🙂

smajka
28. nov 2010

@23lenka - ano chceme aj na 3D - tak do mesiaca. zajtra sa chcem objednat. cena tusim zacina od £90, ale to je len za fotky a potom sa to splha az do vyse 200 - podla toho co si chces odniest. my chceme len zopar fotiek a dvd, tak asi okolo £150. je to dost, ale pri prvom som nebola a teraz si to dame 'pod stromcek'. 🙂

luchar
28. nov 2010

u nas v Kosiciach v Procare nemocnici pytaju za 4D ultrazvuk + DVD k tomu 55 Eur.

emmaelzer
28. nov 2010

@smajka podla knizky to aj citam vsade inak, preto som chcela vediet, kolko je to podla reality

sonina22
28. nov 2010

@leanela ahoj ako bolo na 3D a co mala sa tesi inac to si vybrala krasne meno teodor to sa mi paci my asi budemem mat petka tak na klasiku ale manzel chcel Alfonza ALE TO SOM MU ZATRHLA JA MAM TIEZ VELKE BRUCHO no a hlavne este nic nechce kopkat tak ma to mrzi dufam ze to pride uz coskoro

sonina22
28. nov 2010

@miamia27 ahoj ja som ju skusila iba raz no nic moc cakala som od toho viac no kazdopadne asi sa prinutim castejsie hihihi a etse mam jedno na fotlopte to si skusala to moze byt dobre

sonina22
28. nov 2010

@nunusimi jeeeeej to je neskustocne zazracne babo krasna fotka sa podarila 🙂

23lenka
28. nov 2010

@smajka no je to dost nie ....aj u nas stoji 195£...a to je k tomu 15min dvd aj s hudbou 10 foto vo formate A5....a to vsetko je 195£ oni uz nevedia kolko za to pytat...a keby som bola bola na tej klinike zaregistrovana mam to vsetko za 100£ pekne nie?My este s mojim rozmyslame ci ist ci ee....no a dufam ze potom das nejake fotecky....a tam ti aj pohlavie povedia to bude super nie?

leanela
28. nov 2010

@sonina22 budeme mat chlapceka 😵 juuuj tesim sa bude parik Teo a Lea

leanela
28. nov 2010

@sonina22 neboj coskoro to zacne, to je prve babetko ze??

nunusimi
28. nov 2010

@leanela blahozelaaam 😵 krasne foto, milujem tieto zabery 🙂 vas sa otocil lepsie ako nasa bosorka 😀

seba1
28. nov 2010

@leanela krásne foto 🙂 🙂 🙂 ! Blahoželám ku chlapčekovi!

kondi33
28. nov 2010

@brumca ja ho kupujem 🙂

leanela
28. nov 2010

@nunusimi a mas tu fotku aj tu?? Dakujeme 😵 uz som sa toho 3D nevedela dockat

nunusimi
28. nov 2010

@leanela ano dokonca na tejto strane 😕

l81
28. nov 2010

@brumca Ahoj. ano, ja ho mam uz kupeny,vo farbe bamboo.

brumca
28. nov 2010

@l81 ahoj 🙂 my sa stale rozhodujeme, ci kupit kocik, ci este nekupovat 🙂 boji msa trochu tej malej vanicky v Concorde a toho, ze sa neda otocit sportova cast 🙂 je ale teraz za velmi dobru cenu 🙂

l81
28. nov 2010

Mne sa ta vanicka az taka mala nezda a na zimu das babo uz j tak do sportovej casti, ale ved mas este dost casu porovnat aj s inymi kocikmi a rozhodnt sa. U mna vyhral tento na plnej ciare, tak som ho hned aj kupila, prave koli tej akciovej cene.