icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
29. nov 2010

@mnamko tak ti želám aj tých zvyšných 10 perc., aby to už bolo na 100 perc. 🙂 !

pippi84
29. nov 2010

a ja mam prave tvrdnutie lytkach, nepokojne nohy a krce v nich ... ☹ dala som si sumive magnesium 🙄

mnamko
29. nov 2010

@pippi84 aj ja pociťujem tie krče v nohách hlavne vnoci a mám taký blbú chuť natiahnúť sa ako keď som nebola tehotná neviem či viete ako to myslím,keď zobudím
teraz ma zas bolí to podbruško ja už sa toho hádam nezbavím.
Ďakujem za gratulácie ku dievčatku ,

sonina22
29. nov 2010

@leanela ano prve mam pocit ze to pomaly zacinam citit ako maly kope a teraz zas zacnu stresy ked ho nebudem citit hihihihi

sonina22
29. nov 2010

@leanela JEJ TO JE SKVELE uz si riesila aj kocik ci mas este starsi ja rozmyslam nad tym casualplay S4 no pozerala som aj znacku stokke tak to je ina krasa ale len zimna verzia mile

leanela
29. nov 2010

@sonina22 no vidis super, ze je to uzasny pocit 😵 najskor som chcela kupit novy ale nakoniec som sa rozhodla pre kamoskin je po jednom dietati a pozicia mi ho taky klasicky uz neviem znacku bezovo oranzovy a sportovy kocik aj tak mam donedavna som tam este Leu vozila. Uz by sa mi asi neoplatilo investovat a vajicko mame tiez

leanela
29. nov 2010

@sonina22 mate krasne svadobne fotky kto vas fotil?? moje najdes pod nikom sonenschein 🙂

sonina22
29. nov 2010

ahoj jeej ty si bola krasna nas fotil fotogtraf z dolneho ubina vola sa Jozko Stas a vas

sonina22
29. nov 2010

@leanela ja vanicku kupim z inzeratu a sportovu dokupim vsak dudfam ze ho este vyuzijem pre druhe babao hihi

sonina22
29. nov 2010

@leanela Lea je nadherna na tej fotke co mas pri svadobnom albume je cela ty ci?JUJ TO MAS FAJN ZE TI ostali veci po malom mna to caka od zaciatku a to ani nemam paru co vsetko potrebujem hihihi urcite kupim vela nezmyselnych veci napr uz mam celu kopu topanociek z ebayu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

seba1
30. nov 2010

dobré ránko, tak ja to tu dnes otváram 😀

mirka7582
30. nov 2010

dobre ranko aj ja zelam 🙂

krisruska
30. nov 2010

Ahojte, prajem krásne dobré ránko!

buburka
30. nov 2010

Bre ranko vsetkym 😀
Mne sa zienky take somariny na dnes rano snivali, ze som normalne rada, ze som uz hore....

seba1
30. nov 2010

@mirka7582
@krisruska ako sa dnes máte? Ja musím dnes baliť, ideme dnes neplánovane ku svokrovcom - kvôli pohrebu.

zuzin78
30. nov 2010

🙂 ahojte. ako sa dneska mate? 🙂

zuzin78
30. nov 2010

@seba1 ahoj,ako sa mate? uz vam je lepsie?

krisruska
30. nov 2010

@seba1 No to ma veľmi mrzí ☹ ! Bol to niekto z rodiny? My sa máme dobre, od rána si kopkáme, je to super pocit, tak aspoň viem, že je všetko v poriadku! Už sa neviem dočkať sona vo štvrtok a morfolog. ultrzvuku v piatok!
@buburka A čo sa Ti také snívalo! Ja som dnes spala ako zarezaná, keď sa ráno ozval budík, nechcela som veriť, že musím vstávať, bola som v tom, že je sobota...no žiaľ je utorok 😀

mirka7582
30. nov 2010

@seba1 fuha smutna nasteva 😒 dnes sa mam celkom fajn len som hore od 4 😠 maly sa mechril 😕

buburka
30. nov 2010

@krisruska - to je super ze tak fajne citis kopkanie...ja som bud prilis nevsimava, alebo babo nejake lenivucke ☹ Drzim palce na usg 😉 My ideme v pondelok a na morfo az v polke decembra :(
Snivali sa mi take mix somariny, ani neviem skade to mam. Som bola v polepsovni a potom som utiekla a niekde pri jazere vyliezli z vody krokodili a zacali ma prenasledovat a utiekla som niekde medzi rodinne domy a tam ma napadol z nejakej brany taky nervny pes.....no uzasne.
A pred tehotenstvom ani neviem ci sa mi niekedy daco snivalo...vacsinou som si nepamatala...a teraz 🙄
Aj vam sa snivaju hluposti odkedy ste tehotne?

mirka7582
30. nov 2010

@buburka jasne ze ano vcera sa mi snivalo, ze som soferovala kamion 😕 hruza 😀 neboj sa za tie pohyby aj moj lenoch v 20tt som citila ked som sa dotkla bruska a teraz iba tusim ,ze ma kopne moj lenoch 😀 asi budes mat chlapca ked je lenive 😀

seba1
30. nov 2010

@zuzin78 Jurko akurát pre 10 min.vstal, teraz som mu dala raňajky, snáď to pôjde k lepšiemu, toto mu dobe robí keď sa vyspí do sýtosti, ďakujeme za opýtanie 🙂
@krisruska švagrinej mama zomrela, je nám to ľúto hlavne kvôli švagrinej a synovcovi, ešte bola mladá

krisruska
30. nov 2010

@buburka Najviac kopká večer, muž sa smeje, že to vyzerá ako keby sa chcel dostať von, lebo tak sa mi nadvihuje bruško, je to až smiešne. Ale večer i ty určite niečo cítiš, vtedy sú bábätká asi najaktívnejšie!?
Mne sa snívalo i predtým a tiež riadne somariny, ale naposledy sa mi snívalo, že sa kolega rozviedol a začal si hľadať byt s druhou kolegyňou, aby mohli spolu bývať, pretože on bola tehotná, až na to, že obaja majú po 50tke 😀
Ale na to sono sa teším, že sa už dozvieme, čo to bude, teda verím tomu! Práve som si pozerala vecičky na stránke www.dudel.sk, neponúkajú toho veľa, ale majú fajn ceny! Normálne som zostala dojatá, keď som videla tie vecičky. Ja som nám ešte nič nekúpila, dokonca ani tehu veci pre seba 😒
Inak neviete poradiť nejaké dobré stránky, kde sa dajú kúpiť pekné a cenovo prístupné vecičky??

krisruska
30. nov 2010

@seba1 Smrť človeka je veľmi smutná a tragická udalosť o to viac, ak ide o mládeho človeka. Veľmi ma to mrzí!

krisruska
30. nov 2010

@mirka7582 myslíš, že chlapci sú taký lenivejší, takže by som mala asi očakávať babu 😎

zuzin78
30. nov 2010

@seba1 my ked je sofi chora nespime nic, a ani ona, ale to preto ,ze je mala, verim, ze to bude len prechladnutie.

mirka7582
30. nov 2010

@krisruska ja neviem moj je lenoch 😉 a cakam chlapceka az sa dakedy bojim ze mu nieco je

zuzin78
30. nov 2010

@krisruska ja nakupujem na mimibazari, www.mimibazar.sk su tam aj nove veci a dobre veci, zalezi ci chces znackove alebo nie, ale babatku som vacsinou tam nakupovala, a boli za par centov, 😀 a potom my chodime do Madarska nakupovat veci, a aj hipp caje, lebo u nas su strasne drahe a amala iny caj nechce pit. este ze tam je skoro o polovicu lacnejsi 😀 😀 😀 😀

zuzin78
30. nov 2010

@mirka7582 no uvidim co cakame my,ale doktorka od 12tt hovori, ze to bude chlapec, a babatko je aktivne az moc 😀 😀 😀 😀 😀 napisem co cakame po 4D, to idem 9.12. 😉

seba1
30. nov 2010

@krisruska ďakujem, nebude to pekný deň, ale sú aj také
@zuzin78 teraz spustil kašľacích desať minút, už som myslela, že budeme bez toho